NAC-fāteris īstais latvju atbrīvotājs !

   

Mazs ieskats plašajā interneta pasaulē(atvērt visu) !

Cienījamie  tautieši  Latvijā  un  ārzemēs- runā ANAKONDA(atvērt) !

           Latvijā  pašlaik  ir  ļoti  saspringts  laiks . Tuvojās  Prezidenta  vēlēšanas , Eiropas  savienības  deputātu  vēlē1šanas . Valdošā  elite , kura  ir  sagrābusi  varu  Latvijā , cenšās  visur  iebīdīt  savus  ielikteņus , paklausīgus  statistus . Par  Prezidentu  bīda  bijušo  Tieslietu  ministru  Egilu  Levitu , kurš  jau  no  2004  gada  ir  Eiropas  Cilvēktiesību  tiesas  tiesnesis . Latviju  viņš  nepazīst , jo  nav  šeit  dzīvojis . Viņa  laikā   ir  veiktas   izmaiņas , labojumi  un  papildinājumi  ” Satversmē ”   /  konstitūcijā  /  ar  mērķi  ļaut  ārzemju  privātbankām  , izmantojot  labojumus  ” Satversmē ”  attiesāt  kredītņēmējiem   īpašumus , iedzīt , pēc  banku  sacerētiem  noteikumiem , Latvijas  iedzīvotājus  parādos , izmantojot  ne  Latvijas  likumus , bet  līgumus  ar  bankām . Gandrīz  95 %  tiesu  uzvar  bankas . Nordea  AB  banka   nopelnījusi  14,5  miljardus  eiro  par  atņemtajiem  īpašumiem   ar  nereāliem  soda  procentiem , būdama  Latvijā , tad  pārvērtās  par  banku  LUMINOR   un  turpina  valsts  izzagšanu . Izmantojot  labojumus , izpārdots   vairāk  par    pusi  Latvijas  zemes  ārzemniekiem , izputinot  rūpniecību , lauksaimniecību , no  Latvijas  padzīti  vairāk  par   600 000  labi , darbaspējīgi  cilvēki , tā  ir  1/3   daļa  valsts  iedzīvotāju .  Latvija  iedzīta  parādos , ap  12  miljardiem  eiro . Jaunā  valdība  jau  paņēmusi  700 000 000  eiro  pirmajā  valdīšanas  mēnesī . Visi  šie  noziegumi  pret  Latviešu  tautu  veikti  ar  augstāko  ierēdņu  atbalstu  un  līdzdaļibu . Augstākie  likumdevēji  Augstākās  tiesas  priekšsēdētāji  Kūtris   no  2004  gada , Bičkovičs  ar   VDK  iesauku   / aģents   Raitis /   no  2008  gada , Satversmes  tiesas  tiesneši , kuriem  jāsargā    ” Satversme ” , lai  netiktu  pārkāpta , lai  nebūtu  apdraudēta  Latvija  valsts  pastāvēšana . Pēdējie  ir  Satversmes  tiesas  priekšsēdētāja  Ineta  Ziemele , tiesneši  Sarmīte   Osipova , Aldis  Laviņš , Gunārs  Kusiņš , Daiga  Rezevska , Jānis  Neimanis  un  Artūrs  Kučs . Viņi  nav  ilgi ,  viņiem  ir  pienākums  novērst  šo  noziegumu  pret  Latvijas  valsti , atrast  vainīgos  un  sodīt  par  Latvijas  , kā  valsts , graušanu .

Levits , kurš  piedalījies  Latvijas  valsts  iznīcināšanā  visus  šos  gadus   , kā  Eiropas  Cilvēktiesību  tiesas  tiesnesis  , ir  jātiesā  .

Cietuma  vietā  viņam  piedāvā  Prezidenta  krēslu .

Daļa  Gribauskaite , Lietuvas  Prezidente , par  tiesnešu  noziegumiem  atņem  imunitāti  un  nodod  tiesai .

Foto: Jaunās Jeruzalēmes pirmie Irmītnieki !

Ir paredzēts ka Liepājā celtais cietums tiks dēvēts par JAUNO JERUZALĒMI ! I. Borovkovs un I Godmanis bīšot ši Jaunās Jeruzalēmes mēri !

FOTO:Godmanis: tas taču Jūdas iemiesojums. Līdzība 1:1, bet Borovkovs jau modificēta- modernizēta un piemērota 21. gadsimtam ! Sātanģīmji, kuriem ar latvieti tikai tik daudz kopīga kā sūdam ar konditorejas izstrādājumu !

Cietums ar visām ērtībām- kurš būs ļoti pieņemams Kariņam, Levitam un citim švaļiem !

Pēc jaunā Liepājas cietuma nākamo grib būvēt Latgalē / Raksts / LSM.lv
Liepājas modernā cietuma aprīkojums jau iepirkts no Brazīlijas ganksteru krājumiem !

Pamatkontingets būšot Saimas kreatūriskas žurkas, Sābisti, Ikšlietu personāks ar Maizīša vadīto Kremļa cūku baru !

14.11.20

You may also like...

7 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Valstīm, kuras ir saņēmušas SVF kredītus, būs pienākums un varēs lūgt …
    https://youtu.be/ayfU2uI3Mow
    .
    .
    .
    Admins
    Vienkārši šos mēslus paraidīt… Ja būtu es pie teikšanas, paņemtu simts miljardus…solītu, solītu un tad arī paraidītu. Tā dara gudrie, kuri sprot kā jārunā ar neliešiem…

  2. Anonīms saka:

    Ja es būtu! Tomēr tādi bieži vien neesam, lai varētu tiesāt tos, kam nav jased cietumā, bet ja karājas karātavu cilpā Rīgas centrālajā tirgus laukumā. Vien tikai sapņojam, bet realitātē tāda, ka bomzu kļūst arvien vairāk. Veči vēl nesasniegusi 40 ir nodzērušies vai zem kredītu slogiem strādā ārzemēs, ko ar par darbu nevar nosaukt. Verdzība no kuras izlīst ārā nezin lielākā daļa.

  3. krievs saka:

    vai tad latviesu folklora tiesam nava lidzigas lidzibas ka obligati javelk un jasmere sev un savu tautu ar judu pasacinjam prieksh gojiem? Vai tagat nav istais laiks attirities no visam shim mesliem visas jomas? Ja pat tados sikumos nav sapratnes un vienotibas tad nakotne nekas nespid gan latviem, slaviem un c. baltiem cilvekiem.

  4. tieši tā saka:

    Krievam. Baltos savā starpā sarīda . Tas pats Latvija notiek . Un visi disidenti ir sašķelti ,viens otru sauc par stukačiem … un visticamāk ,ka tur tādi arī ir. Tauta apātijā , trešdaļa darbaspējīgo aizmukuši … Bet apkopējas līmeņa ministre taisa disenes un rāda pirkstus vidējos … paskatieties viņai acīs ! …,kas tur iekšā mīt ?

  5. 85 saka:

    Lai kaut kā līdzētu nebūtībā zūdošam parazītmehānismam vienreiz beigt būšanas piesārņojumus pasaulē un arī Latvijā, LRTT ir vērts esošo patiesības publikāciju kopumu izveidot kādā teiksim koncentrētākā veidā, nu ērti pārskatāmākā formā bez uzmanību zogošās liekvārdības folklorām un emocijām, ņemt un sadokumentēt tautas apzadzēju un nīcinātāju kontaktus, ģeotelpiskās vietnes īpašumu adreses dabā, teiksim exelī uztaisīt latviešu valodas alfabētiskajā kārtībā, lai aktivizējot atpakaļ Brīvvalsti vai tmldz kolektīvo īstenību ar jēgu dzīvot, būtu gatavs izdales materiāls, ko izdalīt sapulcēs, piemēram, Latviešu pašaizsardzības vienībām un reāljaunsardzei.
    .
    .
    .
    Nu tad dari to, Egmār !

  6. folklora saka:

    Aga! Vieniem vienīgi to tikai vajag – lai būtu “ērti pārskatāmā formā“, bez “folklorām un emocijām“. Lai jau jums – kādiem tur izredzētajiem `85`- tā arī notiek! Bet kur tad jūs d…. liksities bez folklorām un emocijām?! Gadsimtiem ņemsities ar tiem sarakstiem? Mērci taču gribēsit pie tiem rīsiem! Norociet tikai to folkloru un emocijas – i paliksit bez zobiem. No plikiem rīsiem cingu var dabūt.

    https://www.youtube.com/watch?v=GKpKvnSjOtU
    https://www.youtube.com/watch?v=lVPLIuBy9CY

  7. 85 saka:

    Komentārs bija ierosinājums sākt veidot sarakstu, nu bez lirikas un enerģiju zagšanas turpmākiem mēģinājumiem no tā lāsītājiem pašā sarakstā, apkopojot tikai kontaktinformācijas pret neliešiem, kurus Linards Grantiņš fiksējis savā dotajā mūžieguldījumā kā patiesības apkopošanā par tēmu latviešu valodā, lai ir turpinātība tuvākā laikā, ne par gadsimtiem runa. Doma izbeigt folkloru un emocijas, kā rakstīts, protams, ir interesanta. Mērces ir izteikti neveselīgas, ilgtermiņā sabojā visiem veselību. Kāpec rīsus, kādā sakarā? Arī tie nav veselīgākie ēdienkartē, ja plinkšķinātājs grib, lai brauc uz tālieni, latvieši paliek savās mājās un redz taisnām acīm!
    Neprogrammējiet slimības!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *