Pārmaiņas. Vaira Vīķe Freiberga- pedofilu PATRONESE

“Ciānas gudro protokoli” bērniem un pusaudžiem.

Notikumi Latvijā:
Valsts policija ir aizturējusi personu grupu, kuras dalībnieki tiek turēti aizdomās par dzimumnoziegumiem pret vismaz četriem pusaudžiem.

Komentāra kopija zem raksta:
Šodien 18:00
Vai sākumā nevajadzētu izmeklēt šo stipri ieilgušo , slēpjamo , Andra ŠĶĒLES PEDOFILU BANDU ? —>(LRTT piebilde: Šķēle ir monstrs- pedodfils un slepkava(atvērt)) Atgādinām, ka 2000.gadā daudz lielāka vietēja mēroga pedofilijas epizodes tika atklātas arī Latvijā, kurās bija iesaistītas daudzas sabiedrībā pazīstamas un augstus amatus ieņemošas personas. Publiski tika nosauktas trīs – toreizējais premjerministrs Andris Šķēle, toreizējais Tieslietu ministrs Valdis Birkavs un toreizējais Valsts ieņēmumu dienesta vadītājs Andrejs Soņčiks.

Kopumā lietā figurēja apmēram 65-70 personas. Pēc toreizējās prezidentes Vairas Vīķes – Freibergas iejaukšanās, kurai tika doti mājieni par viņas dēla Kārļa Freiberga homoseksualitātes fakta publiskošanu un piesaisti šai lietai, un vairāku cilvēku slepkavībām un mīklainām nāvēm, lietas aktīva izmeklēšana tika apturēta, izmeklēšanas materiālos esošie video un fotogrāfijas “pazuda” (šai lietā personīgi bija iesaistīts arī toreizējais ģenerālprokurors Jānis Skrastiņs), daudzi liecinieki “mainīja” liecības vai mira un visi šīs lietas aktīvisti un liecinieki, tai skaitā vairāk nekā 60 liecības devušie bērni, tika nosaukti par meļiem, bet vainīgie tika sveikā cauri un turpināja Latvijā ieņemt vadošo sabiedrisko stāvokli. Un viņi turpina to ieņemt joprojām. Un vai gan tādēļ ir jābrīnās par Latvijas katastrofālo situāciju, ja to pārvalda tādi izdzimteņi.
——-
Identiskā Latvijai Krievijas prihvatizācija, kas norāda uz prihvatizētāju kopēju izcelsmi.

The Economist

Sindzjaņas pamatiedzīvotāju Uiguru liktenis Ķīnas impērijā.

14.11.20

LRTT

Latvija ir sātanistu pārņemta un par cilvēcību šajā gadījumā runāt ir pilnīgi lieki. Tas ir tas pats, kas nosodīt vilku, ka viņš nav veģetārietis !

Paskatieties uz šiem deģenerātiem un kuru no viņiem jums vērsies mute nosaukt par cilvēku, bet viņi esot pat Latvijas prezidenti ? Gan pienāks diena, kad šie reptiloīdiskie gļotas tiks izbaroti aligatoriem. Katram “materiālam” tiks piemērots pareizais izlietojums.

You may also like...

2 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Tomēr sabiedrība ļoti nu dziedāja slavas tai čūskai Freibergai. Daudzi tak saņēma labvēlības laikam, ja jau slavēja?

  2. daru atklātībā, mana sirds noasiņo saka:

    Līdz ar Latvijas neatkarības atgūšanu 1991.g. valsti vadīja noziedzīgi Valsts prezidenti, kuri maldinot sabiedrību ar svarīgu maldību ilgtermiņā tautu turēja pusverga stāvoklī, kad paši kļuva stāvus bagāti no sabiedrībai izlaupītā labuma, nolādētie…! tūkstošiem emigrējušo darbaspējīgo cilvēku pameta valsti…, tūkstošiem izpostītas dzīves Latvijā…, nolādētie…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *