LRTT. Nacionālās drazas

www.tautastribunals.eu-12Atkal runāsim par ietekmes aģentiem ar kuru palīdzību šī noziedzīgā sistēma turas pie varas. Neskatoties uz to, ka viss jau ir izzagts, bet „cilvēciņš” tomēr skrien un balso par savu bendi.

Šajā rakstā pieminēsim arī tādus, kuri nav plaši pazīstami, bet veic neiedomājami melnu darbu. Tādi ir visās iespējamās vietās ielīduši, jo interneta laikmets to atļauj.

LRTT nevienu nevainīgu neapvaino.

Varētu jau par šiem civilizācijas atkritumiem nerunāt, ja viņi netiktu vadīti no sātaniskajām iestādēm graut un iznīcināt visu latvisko- latviešu tautu. Uzsveru: tieši no sātaniskajām iestādēm, jo visas šī destruktīvās darbības nāk no augstāk esošajiem Apziņas Laukiem.

1.German-Chancellor-Angela-MerkelWladimir-Wladimirowitsch-PutinHerman-Van-RompuyJosé-Manuel-Barroso.-Joachim-GauckShimon-Peres

FOTO: Šie, latviet, ir Sātana kalpi, kuri grib mūs iznīcināt. Cīņa ar šiem deģenerātiem būs uz dzīvību un nāvi !!!

Šodien norit cīņa un šī cīņa ir drausmīga, prātam grūti aptverama- starp Labo un Ļauno.

Es jau vairākos rakstos šajā i- vietnē esmu pieminējis, ka no sevis neko nedaru. Tā tas bija ar H-86 dibināšanu, ar 14. jūnija demonstrācijas organizēšanu un arī ar LRTT izveidošanu. Viss tas ir izdevies, panākts ir daudz, bet pilnīga uzvara mums vēl stāv priekšā.

Šīs cīņas gala mērķi ir grūti saredzēt, jo to aizsedz neiedomājami lielas upuru kaudzes.

Visi tie, kuri nebūs pastāvējuši Patiesībā, bet grābuši šīs pasaules labumus, kas viņiem nepieder, tiks fiziski iznīcināti.

Dievs nav diedelētāju un neliešu aizbildnis, kā cenšas mums iestāstīt Baznīca. Kristīgās Baznīcas kungs ir zemes dievs- Velns, kurš melīgi iegalvo, ka Dievs ir mīlestība, tā netieši veicinot grēkot: „Dari tikai, jo Dievs ir mīlestība un tev tiks piedots.”

Nekas netiks piedots un Dievam ar visu šo netīro darīšanu nav nekāda sakara.

Noslēdzot šīs pasaules dzīvi mēs nonākam pie SLIEKŠŅA vieni. Tālākais ceļš ir atkarīgs no taviem darbiem, kurus esi veicis savas zemes eksistences laikā. Tev priekšā atrodas drausmīga tumsa ar drausmīgām skaņām. Tai var tik cauri tikai tie, kuri ir dzīvojuši patiesu dzīvi, centušies darīt visu sabiedrības labā.

Tikai ar altruismu apveltītie tiek cauri šai tumsai.

TAI PASAULEI laiks un „materiāls” ir pietiekoši un ar lopisku drazu pārveidošanu tur nenodarbojas. Šeit sacītais nav izdomājums, jo to, it kā VIRSDIMENSIONĀLI, divas reizes esmu redzējis, kad biju ekstrēmās situācijās- uz dzīvības un nāves robežas.

Šo situāciju man sagādāja tie, kuri šodien ir miljonāri- apzogot mani un manu tautu.
Es pacietīšu visas zemes mocības, lai trešo reizi vairs TAS nebūtu jāredz, kur nu vēl, ja man pašam būtu jābūt šīs tumsas upurim.

Es viņiem to nekad nepiedošu. Es “peldēšu” asinīs, bet manas tautas bendēm atriebšu- tūkstškārtīgi atriebšu !!!

Par to lai nešaubās nedz Borovkovs, nedz Godmanis, nedz Gorbunovs, Šīni, Šleseri, Gardas un citi drazas… .

Vai jūs zināt, kāpēc daudzi pirms nāves agonijā kliedz ?

Tāpēc, ka viņiem vēl dzīviem esot šie melnie spēki izplēš dvēseli no miesas. To visu zināja mūsu viedie baltu cilšu senči. Ja palasām vecās hronikas par viņu cīņām ar ienaidniekiem- krustnešiem, krievu un vikingu sirotājiem, tad redzam, ka viņi nepadevās, bet uzskatīja par labāku mirt kaujas laukā, jo gļēvie un nodevēji Garīgajā pasaulē iekšā netiek.

PATIESĪBA, tas ir kaut kas drausmīgs, protams, tikai tiem, kuri dzīvo sava vēdera un baudu dēļ.

Ir nepārprotami Augstākajās Gudrības sacīts, kuras pravietis Jēzus atkārtoja: ”Kurš patiesības dēļ dzīvību zaudēs, tas to iegūs.” Jau toreiz tie paši zvēri, kuri šodien ir apsēduši mūsu tautu un Dzimteni, VIŅU par šiem vārdiem noslepkavoja. Šodien ir pienācis brīdis noslēgt rēķinu ar viņu pēcnācējiem, kuri pēdējos divos gadu tūkstošos neko nav iemācījušies, bet var pat sacīt, kļuvuši vēl zvērīgāki. Viņi ar saviem solījumiem ir pievīlušu veselu lērumu mūsu tautiešu, kuri jūtas svarīgi: jo aiz viņiem stāv „izredzētā tauta.”

Ievads iznāca garš, bet tas bija vajadzīgs. Varbūt vēl kāds „atgriezīsies” no saviem nodevības darbiem un sāks kalpot savai Sirdsbalsij, bet ja ne, tad lai viņa darbi ved pie pelnītās algas.

Daudziem liksies nesaprotami vai pat pasmiesies par manis sacīto, ka pats no sevis neko nedaru… . Grūti to izskaidrot, bet tad, kā daudzas reizes man „nejauši” gadās, arī vakar pirms šī raksta salikšanas „prāta” nostūri, pēkšņi uzdūros uz vienu video NORĀDI, kur mana „pieeja” informācijai tiek paskaidrota.

L. Grantiņš, Latvija, LRTT, Saeima, Liepāja, Helsinki-86

https://www.youtube.com/watch?v=So41TpVZz50

Mani vienmēr ir nomākusi doma par manas tautas drausmīgo likteni un tāpēc es stundām ilgi varu „iegrimt” vienā domā. Tad pēkšņi tu kaut kur iekrīti un viss ir saprotams. Arī mana darba specifika to veicina, ka man cits nekas neatliek, kā domāt- savā veidā meditēt un tad tu ieej Patiesības Pasaulē.

To var katrs, vajag tikai gribēt.

Kad būsi kaut reizi pabijis šajos plašajos Apziņas Laukos, tad ieraudzīsi, kādas pretīgas niecības atrodas tev visapkārt un it sevišķi pie valdības „grožiem” ?

Noskaties, latviet, šo NORĀDI, ja saproti krieviski, un tu zināsi, kur es smeļos savas zināšanas.

Sākot no devītās minūtes, tas tiek pateikts tieši. Arī tu, latviet, vari iet šo ceļu, ja gribi ieiet caur Mūžības vārtiem.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

Turpinājums sekos.

Tajā par apsolītajiem ietekmes drazām- „nacionālajiem patriotiem”, kuri jāizdeldē ar uguni un ūdeni.

21.04.14.      L. Grantiņš.

Mūžibas vārtiTev mūžam dzīvot mana Tauta un mana Zemē !

https://www.youtube.com/watch?v=2OuyeSHRSGs

Kungs, ja Tu man teiktu…

Kungs, ja Tu man sacītu, ka par šo sarkano izdzimteņu nolādēšanu man būs jādeg Elles ugunīs, tad es viņus nolādētu tūkstoškārt vairāk, jo zinātu, ka tad es viņus varētu paraut sev līdzi, lai viņi tur degtu par to, ko viņi ir nodarījuši manai tautai.

Un arī degot es viņus tūkstoškārt lādētu, lai viņi nekad nesadegtu, bet mūžīgi degtu !!!

Lai mūžīgi degtu visi šie godmaņi, borovkovi, dombrovski, bērziņi, reiniki, kažociņi, kūtri, kalnmeijeri, zatleri, vvf, pabriki, kalvīši, āboltiņas un visi pārējie salašņas, kuri bijuši pie teikšanas pēdējos divdesmit gadus !!!

Un, ja man cīnoties būtu palikusi pēdējā lode stobrā, tad es to neizmantotu priekš sevis, bet ietrieptu purnā tādam Borovkovam !!!

Dievs, stāvi klāt latviešu tautai, šais drausmīgajos iznīcības laikos !

L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Nez kapec visi doma,ka,no dzimsanas vecaki stasta patiesibu,kuriem ari
    vinu vecaki stastija patiesibu.Vecaku uzdevums ir bernam iemacit meklet
    un atrast patiesibu.Judi labi zinaja,ka ,ja matei atnem vienu dvini un
    skolo sava ticiba ,un religija 18 gadus,bet otrs dvinis rupets sencu
    macibas bus ta vislielakais ienaidnieks,ja neierunasies asins balss vinu
    starpa.

    http://pandoraopen.ru/2014-04-21/novaya-xazariya-na-dnepre/
    Tapec parmainu laikos japienem lemums but MENESS,vai SAULES puse.

    https://www.google.co.uk/search?q=libra+scales+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=NNdQU9DiKsmkO8CogbgE&ved=0CEgQ7Ak&biw=833&bih=751#facrc=_&imgdii=_&imgrc=riYiTCYOz-BkhM%253A%3BYmn_z-NYTK0zUM%3Bhttp%253A%252F%252Fimages.amazingdesigns.com.s3.amazonaws.com%252Fcatalog%252Fproduct%252Fcache%252F1%252Fimage%252F03e60bccf0465e916320741a7f75a0b5%252Fa%252Fd%252Fadc-85jzo121_8.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Famazingdesigns.com%252Flibra-scale%3B500%3B500

    Un nekad nelietot Amen,kas ir Egiptiesu dievs Amons,tas pats Satans.

    https://www.youtube.com/watch?v=BhKGPslPwwA

    VELAK VEL/TENCINU

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Jautājums labi uzstādīts. Nacionālās drazas ir jānovāc. Jātaisa talka. Nesakoptā vide slikti iespaido jauno paaudzi, kropļo to. Tikko par to uzrakstīju portāla oho.lv vietnē dzīvā dzeja, kur katrs var ieet un lasīt jaunāko. Sevišķi ērts lietošanai ir nodalījums “sarunām”, kur nupat ievietoju aicinājumu dzejā pievērst uzmanību tādiem jēdzieniem kā tīrība, gods un darbs. Sakopt vidi ap sevi, sakopt, līdz nepazīšanai izkropļoto mūsu kultūrvidi ir vissvarīgākais un neatliekamākais darbs!
    Dzeju rakstu ar niku BAMS. Pēdējais mans dzejolis “Radi Rīgu” pievērsa uzmanību, kam sekoja 137 komentāri. Iepazīstoties ar tiem, izlasot tos – iespējams labāk izprast mūsu slimās sabiedrības problēmas!

  3. Andris7 saka:

    Atbilde Valdim!
    Par Rigu labi,un par juru labi dzejoli.Uzcepu momenta.
    Atgriez sevi pie juras.
    Mana sape ir pamesta jura
    Kur kugi brivi skrien
    Bez cilvekiem ,uz buras

    Man sape ir ilga
    Lidz pirmajam smaidam ,no saules
    Lidz pirmajam vardam,no Tevis
    Lidz pirmajai senei,ko redzu
    Un malkam,no avota udens

    TENCINU.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *