Turpinājums. Nr.9. birzes(statujevi) / rožkalni & co

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.Viktors Birze

Eva, skumji par Jūsu attieksmi

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAJau pieminēju, ka nekas nenotiek tāpat vien, visam ir sava jēga un iemesls. Kas tad ir šis VIKTORS BIRZE, ka iedomājas izteikt nožēlu par Evas Martužas pilnīgi loģisko jautājumu:Eva Martuza Labprāt uzzinātu vairāk, kas notika šajā gadā un kāpēc ir varējusi būt pieļauta un varbūt mazliet vēlāk notikusi šāda vēlme (ne-ebrejiem) doties uz Rietumiem. Kāda bija politiskā motivācija?”

Cilvēks “no malas” paraustītu tikai plecus par šo Birzes “skumjo attieksmi” un tā arī nesapratis to tūlīt iemestu savas apziņas papīrkurvī… .

Bet viss nav tik vienkārši kā tas pirmajā mirklī izskatās. Viktors Birze “šeit” neuzradās nejaušības dēļ. Šeit lasāms, ko jau pirms septiņiem gadiem rakstīju par viņu: http://tautastribunals.eu/?p=11245

Šodien ir klāt nākuši vairāki fakti.

Viktors Birze,Eva Martuža,LRTT

Foto: Tu, Viktor, būsi pirmais, kuru šie noziedznieki likvidēs, jo esi nevajadzīgs liecinieks…. . Un tas arī būs godīgi nopelnīts, jo esi uzstājies pret Patiesību !

Pirmkārt jau tas, ka “mūsu” V. Birze nemaz nav Birze. Viņa tēvs  nav latvietis, bet okupants- krievs(Statūjevs). Uzvārds skolas laikā tika nomainīts- pieņemts mātes uzvārds. Tēva asinis, protams, ka izsaka daudz ko. Vēlākā viņa provokatīvā darbība apstiprināja, ka “zēns” darbojas DP(KGB) uzdevumā. Runa nav tikai par R. Bitenieka zombēšanu pret L. Grantiņu, bet vēl kas svarīgāks. Iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās Liepājā, viņš bandīta I. Kesenfelda(protams, arī ar slepkavas U. Seska ziņu) vadībā, piedalījās sabotāžā pret VL! Liepājas nodaļu.

Personīgi pazīstu VL! liepājniekus. Īsti Latvijas patrioti, kuri nav salīdzināmi ar nodevīgajiem un uzpērkamajiem rīdziniekiem.

Uzņēmējs I. Kesenfelds (īstenībā tāds pats bandīts kā Sesks) īsi pirms vēlēšanām tika padzīts no VL! Liepājas nodaļas.

Lai atriebtos par notikušo, viņš, protams, ar visu lietu regulējošo iestādes(DP-VDK) draudzīgu palīdzību steigā nodibināja VL! dublējošu partiju “Mūsu zeme”. Tas viss tika darīts, lai atņemtu balsis VL!. Visa šī nodevīgā- graujošā izlēciena priekšgalā bija(protams ar DP atbalstu) “mūsu” Viķka Statujevs. Izlēciens bandīta I. Kesenfelda vadībā īstenojās, VL!, ar niecīgu iztrūkumu, neizdevās pārvarēt 5% barjeru.

Šodien pār liepājniekiem valda komunists, slepkava, narkomāns un spēļu automātu atkarīgais- komunists Uldis Sesks un visprimitīvākais Atmodas laika reketieris- okupantu pēctecis Jurijs Hadarovičs. Šeit varam redzēt, kāda ietekme pār mūsu tautu un Liepāju tiek dota bandītam Jurijam Hadarovičam http://www.liepajniekiem.lv/zinas/bizness/sez-valde-terentjeva-vieta-stasies-hadarovics-97151 !!!

Praktiski tā ir viena banda(sesks,hadarovičs,kesenfelds), jo viens bez otra iztikt nevar. Uldis Sesks I. Godmaņa krievžīdiskās bandas uzdevumā demolēja un likvidēja desmitiem Liepājas uzņēmumu. Liepājas Metalurga likvidēšanā viņš spēlēja vienu no galvenajām lomām.

Šodien Viķka Statūjevs(Viktors Birze) lepni soļo blakus Uldim Seskam, tāpat kā reiz bijušais “latvju varonis” Aigars Prūsis !

Šis pats “viktors birze” ļoti labi zina, kas ir Rožkalns, bet vienalga nostājas viņa pusē, jo DP(krievžīdu) uzdevums ir nomelnot L. Grantiņu un, protams, līdz ar to arī latviskuma aizstāvi- rakstnieci Evu Martužu… .

Šī ir tikai maza daļa, ko esmu pasacījis par šo provokatoru un cik vēl ir tas, ko es nezinu ?!

“Bet nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms…”

Viss reiz nāks gaismā, VDK- DP dokumenti tiks publiskoti…un, tad tauta būs šausmās: ar kādiem izdzimteņiem tai nācies dzīvot kopā… ! Daudzi no šiem padibenēm paši sev “lodi ielaidīs pierē” un daudzus tauta vienkārši nositīs.

Ir jāsaprot, ka Tiesiskums ir: Adekvāta soda saņemšana par pastrādāto noziegumu… .

Kādu sodu ir pelnījuši šie tautas bendes, man nav jāapskaidro… .

-Tagad jūs sapratāt, kāpēc visi šie šakāliskie izdzimumi(kažas, ozoli, lapšāni, veidemanes, šābertes, beļski, dragūnas, dišleri… ) uzradās šajā diskusijā.

-Kā jau sacīju: Visam ir savs izskaidrojums- sagadīšanās un nejaušības ir tikai pasakās… .

Ievietoju arī vēlēšanu rezultātu tabeli, kurā redzams, kā “Mūsu zeme” atņem VL! vajadzīgo “procentu”. Tātad, Liepājas patriotiem ir atņemtaa iespēja sevi parādīt darbos, kas arī ir galvenais krievžīdiskās čekas uzdevums.

-Tagad arī tu, latviet, saprati, līdz kādai noziedznieku piramīdas virsotnei noveda E. Martužas it kā nevainīgais jautājums !?

Viss ir saistīts savā starpā !!!

Un tie, kuri atšifrē šos latviešu tautas slepkavu, cionistu- komunistu gājienus- tiek noslepkavoti !!!

Sesks, Hadarovičs un Kesenfelds ir viena komanda- BANDA !

Ivars Kesenfelds. Jurijs Hadarovičs. Uldis Sesks. LRTTArī Vilnītis ir no tās pašas šlakas, nu, varbūt, par mata tiesu godīgāks, bet arī viņam jāklausa krievžīdiskās DP norādījumiem… .

V.Birze.E. Martuža,L.Grantiņš

06.02.17    L. Grantiņš

You may also like...

2 komentāru

  1. vīlies saka:

    Atkal misējās, Linard:) Iespļāvi sejā ģimenei, kas ieročiem rokās cīnījusies par Latvijas valsts tapšanu, nosaucot par “krievu okupantiem” https://nekropole.info/lv/Adolfs-Statujevs
    .
    .
    .
    Admins
    Nesiekalojies uz vecvectēva nopelniem… .
    Runa ir par provokatoru Birzi, vienalga kāds tam uzvārds.
    Rodas jautājums: Ja uzvārdam tik laba aura, tad kāpēc tas bija jānomaina ?

  2. MI6 saka:

    Nu Liepājas mafija ir viena no stiprāk iesakņotajām bandām Latvijā.
    To ka roka roku mazgā ir skaidrs, bet ko lai dara….viņiem ir imunitāte pret visu…nav līdzeklis ,kas šīs nezāles iznīdētu. Pelēkā masa i par kūtru ,lai izprastu svarīgumu nebalsot par tiem rīkļrāvējiem. Cilvēku prāti i tik tāl izzombēti, ka neatšķir vairs melnu no balta. Liepājas mediji tiek kontrolēti un seski, hlomidijoviči utt tiek tikai slavināti.
    P.S. Osipova tēva māju Vaiņodes ielā vēl joprojām rotā ielas nosaukuma zīme krievu valodā. Vot eto imunitet!
    Itaļu mafijozi (ğimenes) var tik no LV mācīties, kā tās lietas kārtojamas :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *