“Pārmaiņas katram savas”. Skaitļi būs lieli !

Tam << ha ha ha(atver)
visu laiku cerēja, ka okupanti balsos par
vietējiem alkatīgajiem ekspluatātoriem !!!
:)))

http://www.la.lv/neizlemiba





Tie paši arī cerēja, ka latvieši balsos par okupantiem, 4.maija jaunvalsts pilsoņiem un visas tautas sajauksies, tāpat kā tas notika okupācijas laikā ar pašlabuma meklētājiem – komunistiem, bet nekā. Tautai kopumā tomēr vērtību skala daudz augstāka kā glumajiem līdējiem, kuri paši iestājās komunistu partijā. Pat atšķirībā no stukačiem, kur katram savs stāsts, tomēr daudziem tas nebija brīvprātīgi. Tos tagad daļu izbēra ķidāšanai, bet komunisti un čekisti netraucēti rullē (jau nākamā paaudze izlīdusi, balti un pūkaini).

Tajā rakstā Valdis Krastiņš piemin kā pakļāvāmies rietumnieku dogmatiskajiem uzskatiem par brīvo tirgu. Tikai šeit jāpielabo, nevis vienkārši rietumnieku, bet visiem mums zināmu organizāciju izplatītiem meliem un puspatiesībām, kas ar mēdiju palīdzību tika padarītas par dogmām, pat sen pirms neatkarības pasludināšanas.
Un ne tikai dogmas par brīvo tirgu vai Eiropas vērtībām, bet par bezgala daudzām lietām un notikumiem, kas stabili iesakņojušies praktiski visu postpadomju cilvēku apziņā līdz pat šodienai.
Jau iepriekš rakstīju, ka pēdējais laiks atbrīvoties no dogmatiskiem uzskatiem, bet nē, mēs turpinām strikti pieturēties pie iekaltām dogmām un tā vietā lai analizētu notikumus ar skaidru prātu un mēģinātu kopīgi atsijāt graudus no sēnalām, apspriežam kā tas izskatīsies, kad nabadziņus okupantus izliks no dzīvokļiem un ak vai, žurnālisti to filmēšot. Nu nevajag kandidātam tā satraukties, nebūs viņi jāizliek, viņi paši aizbrauks atpakaļ neskatīdamies, kopā ar savām izmīcītajām palaistuvēm.
Man vien neliek miera tāds jautājums, kā visi šie nelieši nodēvēs to cilvēku, kurš atjaunos tiesiskumu un radīs apstākļus latviešu tautas izdzīvošanai kā arī likumus noziedznieku sodīšanai ?

Vai tikai man šķiet, ka nedrīkst apstāties pie desmit vai simts ļaundaru sodīšanas, kuri izpostījuši visu Latviju un milzīgam daudzumam godīgu cilvēku izkropļojuši likteņus. Skaitam būtu jābūt daudz lielākam, tātad tikpat reižu pieaugs pretestība pret pārmaiņām, tā iegūstot jau masu pasākuma apmērus, bet tas savukārt dogmās iekalts kā kaut kas ļoti nelabs un to nekādā gadījumā nedrīkst realizēt kāds, viens cilvēks (tas momentā tiks nosaukts par diktatoru). Bet tiklīdz šajā jautājumā iedarbinām demokrātiju, tā viss izčib un vainīgo nav, okupantu nav, kolonistu nav, bet komunisti darījuši visu ko jaudājuši, latviešu tautas labā !!?

Čiks, atbraucām, galapunkts.

Jebkurš, kurš ķersies klāt šai noziedzīgajai varzai, tiks nodēvēts par diktatoru, pat neskatoties uz to, ka ir vēlēts un nav apveltīts ar visaptverošām pilnvarām.
Starp citu, 90gadu sākumā jau izskanēja doma, ka bez starpposma ar tā saucamo “diktatoru“, demokrātiska valsts pat teorētiski nav iespējama. Un arī vēl tas, ko katrs saprotam ar vārdu demokrātija, vai tā beidzas ar demokrātiski vēlētu varu un tālāk viss pakārtots zināmai hierarhijai un kārtībai līdz nākamajām vēlēšanām, vai tomēr demokrātija iespraucas pilnīgi visās dzīves sfērās un izveidojas ārprāta haoss, kādu to redzam visus šos gadus.

Par tik fundamentāli svarīgām lietām, pašpasludinātais kandidāts noklusē, tāpat kā izvairās no dekolonizācijas jautājuma, kas manās acīs to padara par apaļu nulli, kompromisu meklētāju kur kompromisi vispār nav iedomājami.
Vēl uzskatu, ka tāda virkne ar jautājumiem, kuros kompromisi nav iespējami, būtu jāpieprasa katram kandidātam un ne tikai uz prezidenta krēslu, bet katram deputāta kandidātam, kurus tas pārkāpjot, automātiski tiek atstādināts, jā tieši tā, automātiski zaudē mandātu. Citādi pie varas nonākušie, naski groza Satversmi un likumus pēc sava prāta vai kāda sponsora pasūtījuma, slaidi uzspļaujot saviem vēlētājiem, pie reizes nodrošinot sev imunitāti.
Nu ja, te nonākam pie aplamā vēlēšanu likuma un visām pārējām anomālijām, kas gadu desmitiem cītīgi iestrādātas likumos un bez jel kādas atbildības. Vai šī nav visīstākā diktatūra – lielas naudas un bagāto lobiju diktatūra, kur vēlētājiem vien ierādīta beztiesīgu skatītāju loma.

LRTT papildinājums:





Tiesājamo skaitlis varētu būt ap 30 000 !

Tie ir komunisti un viņu pēcnācēji- fiziskie un garīgie.

Pēcnācēji ne par mata tiesu nav labāki par saviem tēviem- sarkanajiem sātanistiem. Viņi visi sevi uzskata par pārākiem- par IZREDZĒTIEM. Visi šie sātaniskie atkritumi nevarēs tikt tiesāti ievērojot TIESISKUMU, jo viņi paši šo tiesiskumu ir pilnīgi iznīcinājuši.

Pienāks diena, kad viņi tiks “medīti” kā ar ļaunu sērgu aplipuši meža zvēri !

Nekāda žēlastība ne pret vienu no viņiem netiks izrādīta. Ja kāds centīsies šos izdzimteņus aizstāvēt, tad pats kļūs par medījamo !!! Viņi labi saprot, kas viņus sagaida… . Šeit mēs labi saskatām šīs bailes:

https://www.la.lv/linarda-grantina-lieta-tiesa-virzas-leni

Es(Linards Grantiņš) noteikti piedalīšos šajās medībās… !

Tādiem borovkoviem, bunkām & co es bez sirdsapziņas pārmetumiem “uzdāvināšu” katram pa vienai Kalašņikova aptverei viņu rijīgajiem kuņģiem !

Borovkov, ES VISU ATCEROS !

02.05.19                 L. Grantiņš

You may also like...

10 komentārs

  1. vispār jau saka:

    pieminot komentāros OKUPANTUS, vajadzētu
    precizēt, par kuriem “dotajā momentā” tiek
    runāts – par “Jeļcina dāvanu”(20 000), vai par
    starpkaru perioda šarikovizētajiem “lauku
    darbu inženieriem”.
    Otros ir pagrūti identificēt, jo iegādājušies
    latviskus vārdus/uzvārdus un no aldermanēm
    pat nopirkuši PILSONĪBU, un veikli ielavījušies
    pie “siles”. Tie ir paši bīstamākie – publiski
    runā vienu, bet aiz muguras DARA pretējo.

  2. Pārmainīties var tikai ķeceri saka:

    Еретик – ķeceris; ķecerīgs
    https://youtu.be/WlLgXyrAfJ4
    ——–
    Un piemērs kā Indija kļuva neatkarīga.
    https://youtu.be/UD2d-Y1PpMo

    Tādēļ visur un vienmēr mums jāmeklē savu tautu vienojošais un svešiniekus ignorējošais, citādi brīvi nekļūsim nekad un te būs mūžīgais internacio’anālais kolchozs ar visām no tā izrietošajām sekām (ar krējuma nosmēlējiem augšā un ūdens duļķotājiem apakšā).
    Šajos laikos izveidotais sauklis “Pērciet Latvijas preci” ir jāpārveido par – “Pērc latvieša preci” kas lietas pamazām virzītu uz kopības un kopienu veidošanos, kā to jau varam redzēt ar pārtikas iegādi pie zemniekiem pa tiešo.
    Protams tas ir neērtāk, tas prasa laiku un piepūli, pat sadārdzina preci, bet tā ir vienīgā izeja no apburtā loka un mūžīgā trūkuma, kopš 40.gada okupācijas, kur iepriekš bijām kā tauta pārtikuši un pat izveidojuši savas zelta rezerves. Cik zelta ir uzkrāts šajos gados ??, tik vien zinu, ka desmit miljardu parāds izveidots, no kura nekādu labumu neviens godīgs cilvēks nav izjutis, bet nelieši kļuvuši par miljonāriem.

  3. RB saka:

    Diktatūra kā pārejas posms uz cilvēcisku sabiedrību (tautas pašpārvaldi) droši vien būs vajadzīga. Pārejas posms var būt garāks vai īsāks, diktāts var būt stingrāks vai maigāks, atkarībā no situācijas. Tomēr diktatūra kā sabiedriska iekārta pilnīgi neatbilst mūsdienām.

    Par darbiem, kas pārejas posmā veicami Latvijā, mans video https://youtu.be/wGrIJyJQOWk . Šī ir otrā daļa, kur runa iet galvenokārt par spēkiem sabiedrībā.

  4. žīdistānā viss rit pa savam saka:

    m.mājā tieslietās balstās uz kabatas
    kantoru “atzinumiem”:

    https://nra.lv/latvija/279741-tiesa-noraida-latviesu-nacionalistu-prasibu-pret-ltv-un-neplp.htm

    LTV un SKDS – sastāda Patiesības ministriju ! :(((

  5. maz ,ļoti maz saka:

    Viens raksta ,ka no……ir 30000 ,ļoti maz …….

  6. krakovas žīdi rēķina saka:

    http://www.la.lv/jadviga-neilande-sis-murgs-attiecas-uz-tiem-kam-darba-alga-menesi-neparsniedz-1100-eiro

    ……………………………………………………

    Tātad:
    2 reiz 2 vairs nav 5, bet jau ir 17 ! :((
    .
    .
    .
    Admins
    Žīdisms, tas ir sātanisms visā savā spožumā !
    Un šis “spožums” šodien apspīd mūsu Dzimteni !

  7. vācies atpakaļ uz savu krakovu ! saka:

    http://www.la.lv/aivars-endzins-valsts-turpina-razot-nepilsonus-kas-nav-pareizi

    Smerdelis uztraucies, ka visiem okupantiem
    nav PIEŠĶIRTA Latvijas pilsonība !

    Itkā pilsonība būtu medaļa suņu izstādē, ko
    iešķiebj par kuriozāko izskatu !

  8. :)) saka:

    endziņ, vēl pret nepilsoņu ražošanu lieti
    noder okupantiem pi sasiešana mezglā !

  9. С наступающим праздником Победы в Великой Отечественной Войне!!! 9 МАЯ!!!

  10. vaņkam - duračokam saka:

    Otmorozoks – Staļina “lielgabalu gaļas” pārpalikums
    lepojas ar to, ka Krievija dabūja sev uz kakla Eirāzijas
    20.gadsimta lielāko tirānu :))
    ……………………………………………………………
    Neaizmirsti ieraut kapitaļistu krutku un kā suns
    apslapināt “uzvaras” stabu ! Ļurrrā !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *