Lasītājs Elmārs. Par Bitenieku bija skaidrs…

Zaļš-tautastribunals.eu4temida_balta1Agrārais jautājums – kad un kādā augsnē tiks iedēstīts Bitenieks, vai kopā ar Kokareviču vai arī atsevišķās dobītēs, ceru ka atrisināsies, tiklīdz iestāsies dēstīšanai labvēlīgi apstākļi. Par Bitenieku skaidrs bija bez šā raksta un vēlreiz lika atcerēties, ka nav jābaidās no ienaidnieka, bet gan no drauga, jo tas var nodot.

LRTT(Grantiņš) mazliet pielabos: Nebaidies tik daudz ienaidnieka, kā drauga, jo draugs zina par tevi ļoti daudz. Nodevības gadījumā tas var dārgi izmaksāt.

Es jau no mazām dienām esmu sapratis, ka pašas svarīgākās lietas ir jāpatur pie sevis un jāpaņem līdzi kapā.

Ja es Atmodas laikā, kad dibināju GRUPU H-86 būtu dalījies visā ar paziņām, tad H-86 nebūtu nodibināta, Atmoda nebūtu notikusi un mani sen jau būtu sagrauzuši tārpi. Es vēl nevienu savā jau pietiekoši garajā mūžā neesmu nosaucis par draugu. Tā vietā es lietoju- PAZIŅA.

Nopietnākas pārdomas raisa HELSINKI 86 paziņojums, un proti:
Līdz šim ir ignorēta 1949. g. Ženēvas Konvencija, kurai par okupāciju atrodama arī skaidrojošā daļa – lekcijās par 1949. gada 12. augusta Ženēvas Konvenciju teikts:
„OCCUPIED TERRITORIES
The Convention prohibits individual or mass forcible transfers within a country as well as deportations of protected persons from occupied territories to the territories of the Occupying Power or of any other country. The exception to this is permission to evacuate a community for the security of its population or if imperative military reasons so demands The type of transfer or deportation such as the German movement of Jews from Germany to Western Poland and the movement of labor from occupied France into Germany during World War II is prohibited. The Occupying Power shall not detain protected persons in an area particularly exposed to the dangers of war unless the security of the population or imperative military reasons so demand. Also the Occupying Power is not permitted under the Convention to move its own population into occupied territory.”

Latviski pēdējā teikuma jēga – Konvencija okupantiem aizliedz pārvietot savus ļautiņus uz okupētajām teritorijām.
Ja nekas nav darīts, lai padomju laikā uz Latviju pārvietoto svešo tautu masu atgrieztu turp no kurienes tā uzradusies, tad loģiski veidojas dilemma – vai nu nav notikusi Latvijas Valsts okupācija, vai arī Ženēvas Konvencijai nav Likuma spēka. Savukārt, kad kādā Valstī netiek ievēroti arī nekādi starptautiskie Likumi, tad tā no Valsts pārtop par teritoriju, kurā plosās dzīvnieki bet Cilvēki tādu teritoriju pamet.

Otrais paziņojuma punkts prasa izslēgt vārdu „apzināti” – nav svarīgi vai tas darīts apzināti, kas vēl būs jāpierāda, vai arī darīts nejauši, „nezinot” likumu. Par nacionālo drošību it kā atbildot bandītiskais grupējums – DP, nu tad tos arī vajag karināt eglītēs pirmos, lai vismaz šitie http://www.iarex.ru/articles/54459.html mošķi (vēl viens proPesors) pierautos.

ProPesori ir staipījuši un deformējuši vārdu „nācija” tiktāl, ka pat krievi dažos rakstos uzskata ka ir Latvijas pamatnācija: „Наиболее тесные и стабильные связи у предков современных латышей были с племенем кривичей, их ближайших соседей, затем само название племени было распространено на всех этнических русских — krievi. Уже одно это говорит об исконности, древности балто-русских отношений, а также о том, что русские здесь — тоже коренная нация.” © ( http://rus.delfi.lv/news/daily/versions/russkie-latvii-svoi-ili-chuzhie.d?id=7649386 )

Latvieši ir nācija, jo latviešu tauta (vistiešākajā etniskajā nozīmē) bija izveidojusi savu Valsti, tika uzņemta Tautu Savienībā jeb Nāciju Līgā 1921. gada 22. septembrī. Pirms tam tika sūtītas vēstules ar lūgumu uzņemt Latviju Nāciju Līgā norādot ka LATVIEŠU Valsts ir nodibināta konstitucionālā un demokrātiskā ceļā:” The Lettish State is firmly established on a constitutional and democratic basis, and has clearly expressed its desire to exist as a free and independent people under International Law. It has maintained its independence against an enemy far superior in numbers, and, despite the difficulties arising from the War, has stabilised its political situation by well-chosen financial and economic measures, by the organisation of labour, and by the enactment of social reforms in its home affairs. It is therefore desirous of collaborating, to the utmost of its powers, with the League of Nations, and hopes that the Assembly will admit Latvia (Lettonia) as a Member of the League.
For and on behalf of the Republic of Latvia (Lettonia).
Dr. M. WALTERS,
Former Minister for Home Affairs. Latvian Representative in Italy.
Rome, 14M May. 1920.” ©

Vēršu uzmanību uz to ka Latvija tika veidota tieši kā LATVIEŠU Valsts (Lettish State), par ko liecina tā laika arhīvos atrodamie materiāli – to ir ne pārāk daudz, bet pietiekami lai saprastu ka Latvija tika veidota LATVIEŠIEM. Ar šo es nevēlos nevienu aizvainot, bet tikai norādīt uz to kas rakstīts teju 100 gadus vecos rakstos. Vēršu uzmanību uz to ka mūsdienu tulkojumi no latviešu uz angļu valodu vārdus „Latvijas” un „latviešu”, tulko vienādi tad, kad tas ir vismazāk sagaidāms, proti kā, – „Latvian”. Angļiem ir vienalga vai sportists ir latvietis vai kāds ebrejs no Latvijas, angliski tāpat sanāk „Latvian athlete”. Kas netic, izmantojiet https://translate.google.co.uk ierakstiet „latviešu sportists”, pārtulkojiet angliski un iekopējiet tulkojumu kreisajā pusē, tad pārtulkojiet uz latviešu valodu – kur palika latvietis ?
Latvijas dibināšanas laika teksti angļu valodā par Latviju un latviešiem man bija savdabīgs pārsteigums vārdu „Lettish” un „Latvian” lietojuma dēļ, atbilstoši to jēgai un nepārprotamībai.

Paziņojuma 6 punkts man ir ļoti sāpīgs, jo došu savu svētību meitai pamest Latviju. Iemesls – es nevēlos lai arī viņai Latvijā būtu jādzird: „ja negribi strādāt par pieci lati, tu tāpat nosprāgsi, bet tavā vietā man būs cits”, „ja negribi ka maksāju tev algu aploksnē – tad ej pa to aleju tālu, tālu”, „sāc strādāt, bet darba līgumu parakstīsim pēc tam, ja ne – tavā vietā paņemšu DIVUS citus” – strādāt pagājušogad tā arī nesāku, jo darba līgums par nepārtraukta ražošanas cikla nodrošināšanu trijās (gribēja lai sākam divatā t.i.360 stundas mēnesī) maiņās paredzēja sākumā 400 euro tad pēc tielēšanās 450 euro (bruto) mēnesī, bez piemaksām par naktīm un svētku dienām t.i. noformēts glīti kā amatalga. Ja ražotne darbojas, kā tas bija ap 2007, tad apgrozījums – pāri miljonam. Šeit problēma nevis pašā samaksā, bet Darba likuma neievērošanā. Ne velti pagājušogad ciemiņš no Balkrievijas, kad apspriedām arī politiskos jautājumus (korumpantus, pēc nepārprotama žesta, Baltkrievijā vienkārši atšaujot), man paprasīja kur tad esot tā Latvijas Tauta, jo tie kas tur strādā esot tikai vergi – tā lūk, pat iebilst neko nespēju.
Un vēl, es negribu ka meita pusmūžā paliek par invalīdu, kā mans radinieks, kurš iztapīgi, skriešus veica vietējā saimnieka-vagara (starp citu, arī viens no pirmajiem miljonāriem – daļēji nauda no nodokļu nemaksāšanas, algām aploksnē) kokzāģēšanas, kokapstrādes darbus.

Teritorija, kurā nedarbojas nekādi likumi, kurā policistu no bandīta, labākajā gadījumā, atšķir tikai rakstveida papīrelis, kurā darba devējs ir vergturis ar neierobežotu varu – nav Valsts.

Valsts – Latvija ir jāceļ no jauna.

05.09.17

LRTT piebilde: Pirmā rindkopa ar pēdējo teikumu ir mazliet no citiem “plauktiem”, jo nav tik pesimistiski kā visa dižā vidusdaļa. Un vēl: baltkrievu variantu mēs neaizmirsīsim. Pienāks diena, kad arī Latvijā tiks atšauti visi valsts izlaupītāji un LATVIJAS VALSTS tiks atjaunota . Igaunijā to izdarīja Atmodas laikā. Mēs arī to gribējām darīt, bet radās tādi nodevēji kā Maizītis, Kristovskis… . Noticējām un tāpēc esam, kur esam…. . Iepriekšējā Elmāra informācija arī tiks publicēta, jo skar svarīgu jautājumu- PREAMBULU.

LRTT.Grantiņš, Zīverts,ĀboltiņaRasnačsĀboltiņaBordāns.-Grantiņš.LRTT

You may also like...

2 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Protams, fotogrāfijā redzam vienas V I E N O T A S un saliedētas, P I E R E D Z Ē J U Š A S partijas cīnītājus!

    Tie nav gadījuma cilvēki, vai īslaicīgi pazīstamie.

    Visi ir slūpēti dimanti un neviens tur nav iesācējs.

    Un visiem viņiem ir svarīgi lai tauta neizmantotu savas tiesības Māmuļā lemt valstiski vissvarīgākās lietas!

    Viņuprāt L Ē M Ē J I var būt tikai viņi – labi apmaksāti, varas gaiteņu labirintos iestaigājušies “speciālisti”!

    Viņuprāt Rīgas Latviešu Biedrības durvīm ir jabūt slēgtām priekš tautas!~

    Viņuprāt tikai atlasīti “speciālisti” drīkst Māmuļas gaišajās, siltajās Māmuļas zālēs tikties, runat, diskutēt un uzstāties.

    Šo privilēģiju viņi I Z C Ī N Ī J A 1993. gada 18.februāra naktī izsitot atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrībai ķeblīti – likumīgi atjaunotās biedrības pamatu (1938.gada statūtu aizliegšana Māmuļā).

    Tagad, 2017. gada 6.septembrī viņu dominējošo stāvokli Latvijas valsts kolektīvajā “apsaimniekošanā” vairs neapdraud reņģēdāji.

    Māmuļas durvis ir aizslēgtas uz 10 atslēgām priekš prastās tautas.

    Piefrizēti “speciālisti” ieķīlājuši bankā Māmuļu pašu un novadījuši naudas trubu savās kabatās.

    Vairs nekādas asas sarunas un strīdi Māmuļas iekšienē nenotiek!

    Par ko tad strīdēties apmaksātiem “S P E C I Ā L I S T I E M”?

    24 gadus viņi savā kangaru vienotībā cits citu sargā no tautas dusmām!

    Prokuratūra, tiesas, ministrijas čum un mudž no vienotās varas partijas kadriem ar Ģeržinska smīniņu sejā. (Viņu pašapmierinātība un uzpūtība atgādina Dučes Musolīnī vareno stāju).

    Latvieši, Rīgas Latviesu Biedrības statūti ir A I Z L I E G T I!

    Tautai Māmuļas durvis ir slegtas!

    Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības grupai Māmuļas durvis ir slēgtas!

    “Speciālisti” no KGB kantora imitē demokrātiju – un tas viņiem labi izdodās!

    Tad pacelsim glāzes un iedzersim par SPECIĀLO speciālistu Latviju!

    Prozīt!

    Vēl prozīt – tur neko nevar grozīt!

    Vai ir kāds, kas man iebildīs?

    Šodien Leonards Inkins organizējis Limbažu bibliotekā pasākumu – tikšanos, savas grāmatas un filmas prezentāciju. Vai tas būtu 4. atmodas zvaniņš?

    Paldies par uzmanību!

    Dievs svēti Latviju!

  2. zvans saka:

    Tas incitis mostas pie katras atmodas….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *