Latviešus nicināt var tikai nelietis vai cionists

Pēc piramīdu celtniecības neviena tauta un neviens indivīds ko tādu nav bijis spējīgs veikt. Vai tas norāda uz latviešiem kā MAZVĒRTĪGU- DEGRADĒTU ETNOSU ?

Protams, ka IZREDZĒTAJIEM “tādi” latvieši ir kā sunim rīklē iesprūdis kauls. Tāpēc visur, kur vien tas ir iespējams, latvieši tiek nicināti, norieti un pat apvainoti HOLOKAUSTĀ, kaut gan nevienu no šiem upuriem nav nogalinājuši ! Un kā jau rakstā: “Nav tāda tautība: KRIEVS” minēts, šo netīro darbu veic cilvēki ar latviskiem uzvārdiem. Par šo tēmu: Ciānas HIDRU, mēs runāsim tik ilgi, līdz tā tiks iemesta ESSĪAS mēslainē ! Tad ne tikai latviešu tauta, bet visas zemes tautas varēs veidot savu nākotni pēc savas GRIBAS !

Latvieši ir KULTŪRAS TAUTA, kurai uz šīs pasaules nav līdzinieces ! Un atkal var sacīt, ka tas nepatīk ne tikai IZREDZĒTAJIEM, bet visām lielajām tautām uz kuru SIRDSAPZIŅAS ir neskaitāmu mazo tautu asinis.

Par mazo tautu asinīm būs jāatbild, jo to nosaka Cēloņu un Seku LIKUMS.

Mūzikas pasaulē mēs esam LIELVALSTS. Latvijas kori vienmēr ieņem godalgotas vietas. Tas pats ir ar DEJU ANSAMBĻIEM. Kas attiecas uz diriģentiem, tad mēs esam ne tikai lielvalsts, bet jau kaut kas virsdimensionāls. Sportā uz 100 000 iedzīvotāju esam pirmajā trijniekā. Matemātikas olimpiādēs bieži “plūcam” medaļas. Un atkal, ja rēķinām, kā tas pieņemts, uz 100 000 iedzīvotājiem, tad atkal pirmais trijnieks. Pirmskara Latvijas zinātne un bija viena no progresīvākajām pasaulē. Kad K. Ulmanis pārņēma boļševiku dezorganizēto Saeimu, Latvijas valsts attīstība bija tik strauja, ka mums pasaulē nebija neviena, kuri varētu ar mums sacensties. Latvieši bija tie, kuri sagrāva Krievijas impēriju un arī tie, kuri sagrāva PSRS. Bez latviešu Atmodas, neviena impērijā esošā republika nebūtu atguvusi neatkarību. Un te tad mēs arī nonākam pie CIONISTU noziegumiem. Ar viltu, meliem un slepkavošanām abas reizes mūsu cīņas augļi no šiem sātaniskajiem izdzimumiem tika degradēti- iznīcināti. Viņi māk tikai laupīt zagt un slepkavot. Viņu uzdevumā dažāda kalibra līdzskrējēji šodien cenšas latviešus noniecināt un apvainot noziegumos, kurus paši pret savējiem pastrādājuši.

Nav labāki karotāji par latviešiem un tāpēc jau pēc kara, tika masveidā zagti latviešu bērni un nodoti tiem, kuri viņus izaudzināja par sev līdzīgiem. Izraēlā ir tūkstošiem latviešu un vāciešu bērni… Par tieši latviešu bērnu masveidīgo “miršanu” pie dzemdībām, rakstīja arī Indulis Ronis. Arī manā ģimenē tas ir noticis… , piedzima, parādīja un paziņoja, ka otrā dienā esot miris. Bērna mirstīgās atliekas netika nedz parādītas, nedz atdotas !

Šeit es pieminēju tikai niecīgu daļu no LATVIEŠU VARENĪBAS un arī niecīgu daļu no mūsu nelabvēļu noziegumiem pret latviešu tautu. Tas, kurš paceļ roku pret latviešu tautu un zaimo to, ir pats sevi nolādējis, jo ir melojis un meli ir Sātana “darba instruments” !

Neviens Latvijas valsts izlaupītājs nepieder latviešu etnosam !

Latviet, tu piederi vienīgai tautai virs zemes, kurai nav jākaunas par savu pagātni, tagadni un nākotni. Par to tu vari PATIESI lepoties !

O. Ziļickis: Ļaujiet jel atvases dzīt

Par šo tēmu mēs vēl rakstīsim….

Tev mūžam dzīvot Latvija !

21.10.20 L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Armands saka:

    Prussia 88. Aizejot pie baltajiem tēviem vecākā no visiem radiem smejot par sevi, ka ir pārvērtusies par mērkaķi savā vecumā teica, ka mēs nekur nezudisim. Mēs esam izredzētā tauta, ja arī sapludisim citās tautās, tad dzīvosim mūžīgi. Dies mūs ir ielicis no pirmsākumiem un viņš nevar pieļaut mūsu bojā eju! Mēs esam patiešām visās tautās un tais pašos zhidos. Viņiem protams Israelai pēc kara vajadzēja cilvēkus, kuri to zemi aizstāvēs, tad pēc Bangerska liecībām kara laikā pazuda jauni puikas uz ielām kurus tvarstija vācu militāristi. Tā teikt ģenētiskā problēma ir tiem bijusi visos laikos, ja zhidenes grib, lai viņām uzkāpj virsū kāds brangs latviets, tad viņas ir ļoti laipnas. Tikai sekas kādas, ja viņa dzemdē? Protams Israelai jaun pie dzimušais. Jā tak tās svētās zemes kaut kad apdzīvoja mūsu senči, tad protams viņus nesauca par latviešiem. Tur vēl tagad stāv kalns Jānis, kas nekādi nav izdeldejams no zemes virsas. Tikai pajautājot latviešiem viņi nezina, kur tāds atrodas, bet dzirdējuši gan kaut kur ir.

  2. 85 saka:

    Paldies par komplimentu, “Admin”.
    Gadījumā, ja kādi cilvēki lasa šo kaitniekpsiholoģijas sērgas pārpiesārņoto vietni, pārlasiet rakstu otrreiz, lai saprastu, ka LRTT kārtējo reizi tiek viltots. Pamatdzīvotāju cilvēku interesēs nav nicināt un reklamēt nicināšanu, būt piederīgiem, patiesi lepoties, reklamēt žīdu hidras un uzņemt tmldz negāciju piesārņojumu, kā rezultatā feikotais LRTT reāllaikā tiek likts uz striktas jautājuma zīmes par kvalifikāciju kā virspretlikumīgu manipulāciju ar cilvēku, pamatā iekļaujot latviešu etnosa, izvēles brīvībām uz tiem objektīvu, kā izdevīgi jēgpilnu īstenību Latvijā uz to veselīgām un laimīgām dzīvildzēm, jo nelietīgi tikusi zagta uzmanība, laiks, un enerģija, tā vietā lai atjaunotu Latviju kā suverēnu brīvvalsti.
    Veltot uzmanību LRTT publikācijām, saprotams ka 1993.g. ir norisinājies konflikts kādā Rīgas centra ēkā, kur nebūtībā zūdošā parazītmehānisma, kādi, iespējams žīdu vai komuņagu izcelsmes parazīti izdzinuši latviešus no šīs ēkas. Linard Grantiņ, ja esi dzīvs, tad tev ir daļa no cilvēkveidola apziņas, tapēc aicinu LRTT nākt gaismā, vai un kas tika darīts latviešu kolektīvajā īstenībā, lai, piemēram,
    šos parazītus atšautu uz līdzenas vietas jau tajā reāllaikā?

  3. Aelita saka:

    >85
    Kas tika darīts, lai atšautu? Tika darīts, lai neatšautu – piemēram, vispirms tika atbruņota Zemessardze..
    Ja spēcīgam un viltīgam pretiniekam ir stipri ieroči un daudz (nopirktu) atbalstītāju, tad kā zobenu var lietot Vārdu; ja pilnīgi aizbāž muti, noder pat Doma – domās lūdz Dievu par palīgu. Tas tomēr reizēm darbojas.
    Nevainojot visu tautu, tikai – ja kāds no rakstā piesauktajiem diriģentiem, kultūras cilvēkiem, būtu toreiz pie cietuma sarīkojis protesta manifestāciju Grantiņa glābšanai…

  4. Dainis Bušs saka:

    Kristietim atziņa nāk lēni,bet pamatīgi. Tā arī man. Es ilgus gadus ziedoju naudu “LATVIJAS KRISTĪGAJAM RADIO”. To,ka nav tur kristīga kārtība pamanīju jau sen. Ko tur atskaņo ēterā,kas tā par mūziku?! Tingeltangeļi,pops un īdošas gaududziesmas,tad vēl amerikāņu manierē. Ko dzied?- Par savu vainu kristus nāvē! Raidījumos māca īstu žīdu mācību. Man tagad tas LKR. liekas kā vienas žīdu gnīdu bandu kolektīvs. Vienīgi Uldis Liepiņš atskaņo sakrālu mūziku,pārējie atgremo čīkstošu Elles vārtu prelūdijas. Cik šausmīgi! Aizlūgšanas tekstus nolasa ēterā. Es ar iesūtīju: “Dievs dārgais Debesstēv! Lūdzu pasargi visus labos cilvēkus pasaulē no Sātana varas un no ļaunās Sātana tautas žīdiem.” Tā aizlūgšana nekad netika pieminēta. Bet vienmēr lūdzas par Izraēlas uzvarām,par svētībām priekš jūdiem,par visu viņu ienaidnieku satriekšanu. Tātad kristiešus un latviešus māca lūgties pašiem pret sevi,bet reptīlijas celt godā! Kādas šausmas notiek! Nu,kur vēl mūs vazās aiz deguna???!!! Kur skatās Tālivaldis Tālbergs?
    .
    .
    .
    Admins
    Tālbergs ir Elles iemiesojums, kuram nav nekāds sakars ar Kristu un Patiesību…
    https://tautastribunals.eu/?p=18846

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *