Pārmaiņas. Par “bidlām” Maskavā

Bija doma šo to publicēt, bet skatos vairs nav nozīmes. Katrs ir pieņēmis savu lēmumu un izvēlējies sev pieņemamo ceļu, bet tie kuri palikuši neadekvāti pēc iespējas ātrāk čipojami, lai paglābtu viņus pašus no sevis. Vismaz kāds kontrolētu viņu uzvedību, citādi vēl vājuma brīžos apskādēs sevi un apkārtējos.
Nu pat atgriezos no veikala, aina tā pati, valodas proporcijas tās pašas un 90% apmeklētāju staigā maskās. Agrāk tie mūs apsaukāja par fašistiem un par naciķiem nedabitijiem, bet mēs tomēr jums nāvi nevēlējām, tikai pieprasījām tiesisku okupācijas izbeigšanu un tālāk, laimīgu ceļu mājup. Katrs pats sava likteņa saimnieks, ja vēlaties lai jūs utilizē, tad tā ir jūsu izvēle.
Germans tiešā valodā raksturo situāciju Maskavā ar bidlām, kuri aiz sava slinkuma un nevēlēšanās palikuši bīstami sev un planētai.

Laikam sanāca nežēlīgāk kā citas reizes, bet būsim reālisti un padomāsim, par ko mūs uzskata no tiesas turīgi cilvēki, kuri nebūt nav labsirdīgie onkas.

23.10.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Noasss saka:

    Ziniet cik tādi redzējumi ir ? Viņš redz tās pašas kvalitātes cilvēkus , kuri bija pirms tehnolaikmeta. Jā , vairums ir nozombēti , BET nākotne ir Dievcilvēkiem un viņu iespējām , nevis āmuram 8un sirpim un braškai izdzītai caur trubu.
    Es arī redzu vairumu maskās veikalos. Nolāpīts , kaut kādi kankariņi un bordeļi internetā izsaka savus murgus ,bet bidlas seko . Ko viltvārdis klusē ,kad tiek paustas publiski neadekvātas prasības? …. Klusē tāpēc , ka pats no tās bedres.

  2. Ferdinands saka:

    Beidzot par to covidu viens gudrs cilvēks pasaka kā ir : https://youtu.be/efPk7M6Koz4

  3. Armands saka:

    Turīgie onkas ir kļuvusi turīgi pateicoties bidlam. Ja žīds sēd pie dokumentiem, tad russkijs bidla ir tas sitējs un izsitejs. Nu dziesma viņiem šajos laikos ir tiesības. Nav svarīgi kādas tiesības, ka tikai tās ir par russkijiem. 90 % būs gatavi sevis cipesanai? Ko tad nu cepties par tām tautu brīvībām un pašu noteikšanu būt par saimniekiem savā zemē? Tak vienīgo iespēju viņi piedāvā no miršanu svētās ticības vārdā!

  4. RB saka:

    Par okupācijas izbeigšanu runājot, paklausieties kā skan pirmais adans atbrīvotajā Karabahā https://youtu.be/eHVipkL5kmo

  5. Antienglender saka:

    Moderno tehnoloģiju ziediņi: Baltkrievijas iekšlietu resors paziņojis,ka visi nekārtību dalībnieki tiks apzināti un sodīti pēc visas likuma bardzības. Uz ielām izvietotās cilvēku izsekošanas sistēmas ļaujot precīzi apzināt katru personību. Seju aizsegi neesot nekāds šķērslis,un katra noziegumus varot pierādīt līdz vissīkākajai detaļai. Jaukas tehnikas laikmets,vai ne!??

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *