Lasītājs: Nu nekur jau no tiesas šie Ciānas drazas nepaglābsies

Žīd- čekista cionista Kārļa Kangera banda !

Lasītājs

Informācija zināšanai, ko bija sniegusi noslepkavotā kādreizējā prokurore Biruta Loze: Jurim Stukānam blakus stāvošā Kristīne Jarinovska ir Jura Lapinska skolas biedrenes Asjas Kokaines, kuras vīrs Jānis Kokainis no Siguldas bija riktīgs čekists, radiniece. Tagad kā utis čekistu bērniņi salikti siltos amatos. Jura Lapinska skolas biedrenes, pensionētās Aizsardzības ministrijas revidentes Asjas Kokaines un čekista Jāņa Kokaiņa meita, Kristīnes Jarinovskas radiniece, bija dabūjusi darbu pie noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta (Kontroles dienesta) vadītājs Viestura Burkāna. Gaidiet, kad par Juri Lapinski, viņa māsu Irēnu, pirms trim gadiem mirušo brāli, viņa klases biedreni Asju Kokaini, Kristīni Jarinovsku un citiem čekas nagu maucējiem un viņu bērniņiem tiks publiskotas cietušo cilvēku atmiņas.

LRTT

Nu ne jau tikai siltos amatos šie sātanistu spermas produkti sabāzti, bet vietās, kur tiek viltota vēsture- iznīcināts latviešu etnosa Garīgais APZIŅAS stāvoklis. Vai kāds var nosaukt Garīgi bagātāku tautu par latviešiem ? Lūk, tāpēc jau tā ir jāslēpj “čekas maisi”, kuros ir asinis stindzinoši noziegumi pret latviešu tautu, ko veikuši hazāržīdi, kuri nelietīgi sev piesavinājuši SEMĪTISKO IZCELSMI !

Es jums parādīšu vienu KLASISKU PIEMĒRU kā tas tiek darīts. Lūk, Lienes Apines un Roberta Kļimoviča dialogs:

L. Apine: Ja valdībā nebūtu nacionālā naida kurinātāji, tad lielākā daļa tā saucamo krievvalodīgo jau sen būtu aizbraukuši atpakaļ uz savu etnisko dzimteni, bet tie, kuri šeit palikuši, būtu kļuvuši lojāli latviešu tau-tai un Latvijai un trešajā paaudzē pilnībā asimilētos. Īstenībā tas viss sākās jau ar Godmani, kurš, iespējams, bija pirmais nacionālā naida kurinātājs.

R. Kļimovičs: Es domāju, ka tas nebija pat Godmanis, tur bija visi tie “labie” komunisti, kas pēkšņi kļuva par nacionālistiem. Bet tas atkal ir latviešu liktenis – ar savām darbībām mēs nebijām pelnījuši labāku dzīvi. Nevajag domāt, ka mēs, latvieši, esam kaut kādas baigās dievgosniņas – kā nācija mēs varam sacensties ar lielākajiem slepkavām, kā tauta esam ļoti daudz grēkojuši, darījuši daudz sliktu lietu, un kā tautai mums tas ir jāizpērk.

http://fronte.lv/wp-content/uploads/2015/11/DDD-10312.pdf

Žīd-čekista, komunisa Aivara Gardas banda- VILTUS LATVIEŠI !

Vai ievērojāt, kā Izraēlas darbonis- ebrejs R. Kļimovičs izsakās par latviešu tautu ? Vai komunista Aivara Gardas uzticīgā sekotāja Liene Apine prasa Robertam Kļimovičam nosaukt kādu piemēru PAR LATVIEŠU MILZĪGAJIEM GRĒKIEM ? Nē, saruna tiek turpināta jau “pa citām sliedēm”, bet lasītāja apziņā, it sevišķi jaunās paaudzes latvietim, paliek teikums par BRIESMĪGAJIEM latviešiem ! To, latviet, sauc par zemapziņas pārkodēšanu, no lepnuma par savu vareno pagātni uz kaunu par savu “NOZIEDZĪGU PAGĀTNI” ! Lūk, pēc tādas shēmas strādā visa Stukāna & Kangera VENTILATORU banda un kura, kā viņi paši saka: esot gatavi jauniem izaicinājumiem !

Piebildīšu, ka viņu, šo deģenerātu IZAICINĀJUMS, reiz beigsies cilpas galā !

Lūk, ko saka patiesie semīt- EBREJI !

07.10.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Izgaismojas paralēles ar koncentrācijas nometnēm, vai tas nesaskan ar to ko redzam sev apkārt, turklāt daudzi šajā sistēmā centīgi līdzdarbojas, jo – “KAUT KĀ JAU JĀDZĪVO IR UN BĒRNI JĀBARO”.
    https://youtu.be/D4iMYr9Vvs4

  2. info saka:

    Aivars Malta daudz zināja par Birutu Lozi un labi zina arī par Aivaru Gardu, Juri Lapinski, Robertu Kļimoviču, Lieni Apini un Co. Viņam var zvanīt vai rakstīt uz biroja adresi: Daugavas ielā 28, Mārupē, Mārupes novads, LV-2167. E-pasts: zemnieks@latnet.lv

  3. Armands saka:

    Velkot uz velo brusi gar ceļa malu iedams uzrunā mani kaimiņš nr. 6. Kak djela? Nu i cego tjebja interesujet v moih delah? Tā teikt vajag noskaidrot kāda strunta pēc jautā, ka vien gaida izdevīgu brīdi, lai….? Aiziedams līdz budai šis kaut ko ļoti grib man parādīt, tad izvilcis mobilo šis rāda savu senās dzimts ģerboni, ko atradis raknajoties vēsturiskos sūdos. Divas parkrustotas līnijas un apakšā tām kaus. Šis izceļ, ka viņa senā dzimts ir bijuse vinu darītāji. Kā nu tā, ka tev dzimts senā bij Latgale, tad tu saki, ka no Ukrainas tava māte nakuse? Radz vaj viņa dzimts jau šeit Livonijas laikā ir bijuse, bet senči devušies uz Odesu, tad nu no Odesas atkal nonākuši vēsturiskajā patiesībā Latvijā. Vien viņam no pieredzes ieteicu izlasīt Gergija Klimova grāmatu – Bozij narod. To man iedeva pirmo reizi izlasīt kāds Pareizticigs latviets, kad es īsu laiku strādāju seno lietu imitācijas veikalā. Tad tiem latviešiem arī īpatnība izcelt savā valodā, senā pils, dižā dzimts, dižo ozolu dēļi, kas ņemti no senās muižas, kurā dzīvoja dižā dzimts. Tā teikt pie kļuvusi pie papīru revidesanas viņi sarakstis par savu nožēlojami u velns sazin ko, bet vietējam visādi centīsies iestāstīt, ka viņu senči ir bijusi nožēlojami caurumi, kurus varēja visādās variācijas. Tad nu tam kaimiņam nr. 6 norādīju uz zemes uzimedams tās divas parkrustotas līnijas, kur ieraksti vārdu Labi, tad pagrozi to un sanāks IBAL. Šeit viņš sāka sprēgāt, ka tas ir ne kulturāli un tā nevar būt, ko es saku. Vien nezin kāpēc netā uzņemot vārdus Russijei pravjat zhidi var visādas netīrības par viņiem dzirdēt. Visas tautas stāsta, ka žīdi ir Palcem delonije. Tad nu viņiem šīs mākslīgās apaugļošanas ir izteikta lieta, jo pisties veselīgi cilvēki ar kropļiem negrib. Tad nu kādi Livoniesi ir sapisusies ar to Sovietu žīdu?

  4. dzeltenās rases klimovičs saka:

    Lai tas dzeltenais netopčī mūsu zemi……

  5. Egle saka:

    Žīds žīda galā! Un nav arī nekāda visbriesmīgākā Puķina un labās opozīcijas. Žīdi paši kaujas par varu. Nežīdi jau nemaz nedabū tai politikāņu stabulē iepūst…,ātri arestēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *