Artūrs Butāns par “čekas maisiem” un Latvijas valsti

Kas ir students no Sidnejas, noskaidrosim  raksta otrajā daļā, kas tiks publicēta nedēļas nogalē, bet šodien “apskatīsim” divus komentārus, kuri bija veltīti šim rakstam par “čekas maisu” atvēršanu..(rakstu variet atvēr “noklikšķinot” uz foto)

Jaunietis par VDK: Dāmas un kungi, kā tad jūs gribat uzcelt jaunu valsti?

Imants 17. janvāris, 2018 15:02 Atbildēt

Čekas maisi un sekas.
Atvērsim, nu un kas mainīsies? Atvērsi, ko iegūsi? Padomā.
1. Apmierināsi ziņķārību, ieguvumu nekādu;
2. Pārinodarījums ģimenei, bērniem mazbērniem – bakstīs, rādīs – “stukača bērns” – kurš nav vainīgs;
3. Visi stukači – koloboranti, kuri kalpoja 1940 -1960.gadā, jau viņsaulē, bet pārējie jau tuvu tam, paliek neliels skaits, ko savervēja pēdējos 5 (?) gados pirms neatkarības;
4. Okupācijas režīms izskatījās mūžīgs un nesatricināms un ar to sadarbojas katrs otrais Latvijas iedzīvotājs, stučīja partijai, priekšniekiem, čekai utt., kaut vienu reizi aiz greizsirdības vai nodevības un kārtības labad. Nu ko – sitīsim visus, vēl kādus 500 000 – ar troļļu ieteikumu – visi latvieši ….?
5. Starp represētajiem bija liels daudzums stukaču – ko, represētos sitīsim, atņemsim ordeņus, ko jau izsniedza? Kas mainīsies?
6. Radošā inteliģence – vai katrs trešais bija stukačs, kā izriet no teiktā, tad ko , sitšim, kārsim vadzī?
7. Publicēsim, parādīsim KREMLIM – re, tie ir zināmi, pārējie tikpat daudz mums, Latvijai nav zināmi, izmantojiet tos, piespiediet stučīt joprojām ?!
8. Publicēsim – beigs eksistēt organizētā noziedzība (varas un biznesa saplūšana)? Nē, tad ko tas dos, ja publicēsim? Godmanis publicēt, “nesadarbojās” un lieta “pazuda” no tiesas – ko tas deva, Godmani linčojam par to, ko nodarīja ? Tad ko dos citu publicēšana ?
9. Publicēsim – atklāsim raganu medības, pakalposim “HIBRīDKARA apstakļiem”, cita ieguvuma nav.
10. Miers baro, nemiers posta.

Un pats svarīgākais: aģentu (stukaču) darbs ir vajadzīgs visiem laikiem un visiem režīmiem. PUBLICĒSIM šodien, rīt publicēs šodienas aģentus. Ar to sagrausim šo tik nepieciešamo institūtu – aģentu darbu, vairāk labuma nebūs, kā aiz naga melns.

Aģenti, kuri ir mūsu rīcībā, viņu turpmākā ietekme ir kontrolējama, nav ko uztraukties. Tas ir cits jautājums – kas kontrolē šo jomu. Te nedrīkst būt klāt, vadīt SAB, DP, tiesu, prokuratūru, TM, Saeimu. MK cilvēki, kuriem 1990.gadā jau bija virs 18 gadiem, tas ir, kuri varēja tik savervēti.

Par to vajag cīnīties, nevis publicēt “maisus”, ja tu esi saprātīgs un domājošs cilvēks, ar dzīves pieredzi – lasījis daudz grāmatas, labi mācījies un esi godīgs, neesi iestājies organizētas noziedzības sistēmā, tajā skaitā neesi Maksātnespējas administrācijas atņemto sertifikātu sarakstā vai cietumā, neesi augsta ranga kompartijas funkcionārs utt.

Rakstu, neesmu aģents, neesmu pie varas, neesmu biezais utt.





Tas bija pēcAtmodas laikā, es tieši neatceros, kur, kā un kad man tika zināms, ka zem komentētāja “Imanta” tiek pausts VDK viedoklis.

Kad lasi šī čekista “viedokli”, tad nāsīs iesitas 1940. gada nāves un asins smārds.

Kurus šis žīd-čekistu deģenerāts “imants” grib apvārdot ?

Viņa, šī jūdaisma- komunisma ideoloģijas īstenotāja ārprātu, uz savas ādas izbaudīju jau ar pirmo arestu- par H- 86 grupas dibināšanu.

Kādus ārprāta šausmu darbus veica šie “imanti” mūsu Dzimtenes okupācijas brīdī, ne ar vienām elles mocībām nevar salīdzināt !

Lai pilnībā komentētu šī žīda(komunists- čekists ir žīds šī vārda vistiešākajā nozīmē, jo ir jūdaisma ideoloģijas īstenotājs pret “gojām”) desmit punktus, nepietiktu ar desmit J. Raiņa KOPOTO RAKSTA sējumu komplektiem. Gan jau arī pasaule apkopos žīdu ārprāta asinsdarbus ne tikai pret latviešu tautu, bet pret cilvēci kopumā.

Ja neesi izlasījis, tad noteikti izlasi:

Kas paglābs “ebrejus”, kad pasaule uzzinās…

Ar kādu cītību viņi (imanti) cenšas savas nelietības notušēt, lai tikai netiktu saukti tiesas priekšā Latvijas valsts izlaupītāji un latviešu tautas bendes. Viss, kas noticis šodienas Latvijā ir šo maisu neatvēršanas rezultāts. Visi miljonāri ir tieši no šīs šlakas.

Un cik uzbāzīgi šis sarkanais kroplis paziņo:” Pārinodarījums ģimenei, bērniem mazbērniem – bakstīs, rādīs – “stukača bērns” – kurš nav vainīgs;”

To, ka lielākā daļa šie stukača bērni un mazbērni savu tēvu un vectēvu dēļ kļuvuši pasakaini bagāti, latviešu tautas aplaupīšanas ceļā, šis latviski vervelējošasi hazārs(imants), protams, ka “aizmirsa” pieminēt. Rodas tāda kā Latvijas čekistu- stukaču izredzētība, jo visās pārējās post- komunistu pārvaldītajās zemēs šie maisi ir atvērti.

Kāpēc ?

-Tāpēc, ka Latvijas “čekas maisi” satur daudz ko vairāk, nekā tikai parastos “informatoru” vārdus. Tajos ir pierādījumi par mērķtiecīgu latviešu etnosa iznīcināšanu. Par to nepārprotami paziņoja arī profesors- vēsturnieks Indulis Ronis, kurš arī tika no šiem nezvēriem noslepkavots. I. Ronis jau pirms vairākiem gadiem norādīja, ka šie “čekas maisi” ar Kangera palīdzību tiks nogādāti Izraēlā. Tā arī tas ir noticis !

-Šodien čekas maisus pēta  cionistu pārstāvji Kangeris(latviešu žīd- elements) un Žvinklis(lietuviešu žīd-elements). Un vai ievērojāt, kā šie divi noziedznieki manipulē ar latviešu apziņu ? Viņi taču “pēta”, nevis cenšas tos atvērt, lai uzzinātu šos noziedzniekus, kuri aplaupījuši un slepkavojuši latviešus un, kuru bērni un mazbērni šodien peldas miljonos !!! Šī pētīšana, cik var noprast, ir saistīta ar jēdzieniem: bezgalīgs vai mūžīgs.

Latviešu tautas iznīcināšanā ir iesaistījusies ES, kas ir Izraēlas koriģēts iestādījums, tāpat kā Krievija.

-Jā, latviet, no mūsu tautas žīdiem ir drausmīgas bailes un tāpēc viņi cenšas mūs apvainot noziegumos, kurs pastrādājuši tieši viņi.

Students A. Butāns uzkāpa šiem sātanistiem uz “pareizās” vietas un tāpēc tūlīt arī seko šis čekistu “viedoklis”.

Kā jau pieminēju, par pašu A. Butānu runāsim nedēļas nogalē, tad arī sapratīsiet šo noziedznieku uztraukumu.



Paldies Artūr !

Paldies par neklusēšanu.

Ja tādi, kā Tu, ir daudzi, tad iedrošini arī pārējos neklusēt! … Šis raksts ir kā balts pret melnu, salīdzinot ar komunistes Andas līces rakstu šajā pašā “patriotiskajā” Latvijas Avīzē, kur tiek aizstāvēti tautas nodevēji. … Jums, kas dzimuši brīvā Latvijā – par kādu cīnījās un atdeva dzīvības daudzi, – ir jājautā šiem komunistu un stukaču aizstāvjiem viens vienīgs jautājums: “vai jūs arī Gunāru Astru aizstāvējāt?” Gunārs Astra ir tā Latvija uz kuru mēs joprojām ceram, bet nevis komunistu andas līces un rokpeļņu bezmugurkaula “latvija.” … Cienīsim savus varoņus un piedosim tiem kuri nožēlo izdarīto (tas attiecas uz visiem komunistiem, arī uz andu līci), bet nevis tiem kuri lepni iznāk no “skapja.” Mīlēsim savu pasauli Latviju, vienīgo vieta zem saules, kurā latvieša pasaule, domāšana var attīstīties !






Šeit jau kāds cits komentārs, kuru rakstījis cilvēks, kuram TIESISKUMS ir visu lietu pamatā. Redzams, ka runā latviskais APZIŅAS princips, kurš ir pretējs žīdiskajam. Es tikko kā rakstīju, ko teikuši par žīdiem slaveni- pazīstami kultūras un reliģijas pārstāvji: M. Luters, A. Solžiņīcins un V. Istarkovs(atvērt)

Kas attiecas uz Andu Līci, tad viņa ir ne tikai komuniste, bet visīstākā čekas darbiniece- neliete un laupītāja līdz kaulu smadzenēm !

Čekas uzdevumā jau pirms divdesmit gadiem rakstīja nomelnojošus rakstus pret L. Grantiņu: Atkal viena VDK aģente izgaismojas(atvērt)

Vai atceraties, ka Atmodas lakā tika vākti ziedojumi- dārglietas tautas vajadzībām ? Savākts tika ļoti, ļoti daudz ! Čekistu- komunistu izmocītā tauta atdeva savu pēdējo, lai palīdzētu tikt pie Brīvības ! Anda Līce bija viena no šo ziedojumu vācējām !

Kur palika šie ziedojumi ?

Viss noklusa !

Un tad…tāda A. Līce tika pie turīga “lauku sētas” īpašuma, bet interesentiem stāstot, ka tas ir mantojums no ASV mirušās tantes… .

Pēc nakts vienmēr seko diena. Dienas(gaismas) atnākšanu var kavēt biezi negaisa mākoņi(kuri šodien klāj Latviju), bet arī tos gaisma pārvarēs un saule uzspīdēs vsā savā požumā. Visi melnie mošķi tiks patriekti Elles vistumšākajos stūros un tur arī tādiem “imantiem”, godmaņiem, līcēm, borovkoviem u. d. c. ir vieta.

23.01.18            L. Grantiņš

 

 

You may also like...

9 komentāru

  1. Jānis saka:

    Jā,tikai kas būs šo maisu vērēji! Vai maizīts ar mežvietu,un borokovs turēs svecīti,lai neatvertu kaut ko lieku… . Jāver vaļā ir šis KGB arhīvs,bet kopā ar no1990-2018 arhīvu gan SAB,gan DP. Bet šo Drošības iestāžu darbinieki (visi esošie un bijušie) jāapcietina un izmeklēšanas gaitā jānoskaidro-kā tad viņi nonāca strādāt šinīs bandītiskajās Kremlim pakļautajās struktūrās.
    Respektīvi izdarīt to var,bet ar citas valst armijas palīdzību. Latvijai jau nav savas armijas,policijas,jo nav atjaunota Latvijas valsts-kā tāda.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā !!!

  2. Jānis saka:

    Un te mēs atkal nonākam pie tā,ka ir jābūt (jātaisa) Latvijas brīvvalsts valdība ārzemēs,trimdā!
    Valdība-kas skaidros pasaulei-ka Latvija ir okupēta zeme kopš 1940.g.17.jūn.,nakts agresijas krievu!
    Un tikai tā. Pārējais viss ir balagāns!

  3. Uldis saka:

    Ņemot vērā galējo neliešu: VVF, Zatlera, Maizīša, Vienotības un SC darboņu, pretestību maisu publiskošanai, tas ir jādara un jānoskaidro to fanātisko sargātāju motivācija.

  4. Motivācija... saka:

    Motivācija nepubliskot KGB arhīvu ir tad-ja esi stukačs vai kolaborants,nodevējs un krievu terorists būtībā.Noziedznieks bandīts jebkuŕā Par piemēru Zatlera nevēlēšanās? Aģents visticamāk viņš nebija,precīzi nezinu gan. Bet to ka uz viņu stučīja darba biedri kolēģi,tas gan! Un ko-ka kukuļņēmējs ir! Var jau teikt ka visi ārsti ķirurģi ņēma un šodien ņemj kukuļus. Tā tas ir. Bet šinī gadījumā runa iet par Prezidentu viņu Valsts.
    Un šīs ziņas tak ir citu stučītāju lietās. Tātad Drošībai viņu valsts-ir jāpārlasa viss arhīvs pirms publicēšanas un jāizņemj laukā šie Ziņojumi…un jāpārliek (jāsaglabā) jau jaunajā arhīvā DP. Vispār jāraujas drošībniekiem ir ar sviedriem uz vaigiem. Un nevar zināt precīzi,kas būs nākamais Prezidents viņu pseidovalsts Kremļa satelīt!
    Šausmas!!!
    Publicēt nedrīkst! Totalitārā valstī nedrīkst taču publicēt arhīvu-kas ir viņu valsts garants! Konstitūcija būtībā,pamats valsts.
    Ar Zatleri viņiem sanāca cirks. Šis kad tika par Prezidentu apstiprināts,cilvēki,tauta sāka zvanīties uz Ieņēmumu dienestiem,policiju,korupcijas biroju,Valsts Kontroli un citur-ka esot vzatka dota viņam. Zatlers par prezidentu,bija viena no lielākām izgāšanās lietām pieļauta ar viņu valsts Drošību. Tik daudz (skaitliski,noziedzīgas epizodes mantkārīgā nolūkā izdarīti noziegumi) vzatku,cik pieņēmis ir Zatlers,ar garantiju viņš ir 1 vietā prezidents vzatčņiks 😁😂! Viņu okupācijas vara Kremļa kā vienmēr izceļas ar idiotisma idiotismu.

  5. Mežviets no DP saka:

    Kauna nav,nenovērtēt našu rabotu. Tak visa elite šīs jaunvalsts ir čekas vai mūsu DP arhīvā. Krējums sabiedrības tā teikt… . Tad tak jāver vaļā vii Drošības Iestāžu Valsts Latvijas arhīvi. Tad tik var likvidēt noziedzību totalitārismu=šo totalitāro valsti. Bet tad tak man un visiem maniem darboņiem jāiet cietumā būs.
    Nē,nē labāk lai viss paliek pa vecam… vajag paciesties vēl mazliet… palasiet biedra volodas steina darbus kā “Latvieti mosties un ej strādāt tā pavairāk” un tas tad ir tas-klusēšanas zelts.

  6. Uldis to Motivācija saka:

    Kas attiecas uz Zatleru, domā, ka pēc 1991. gada augusta čeka Latvijā pārtrauca savu graujošo darbību un jaunu aģentu vervēšanu? Maz ticams, ka tāds čekas rokaspuisis, kā Dombrovskis, varēja būt padomju laika ziņotājs, sava vecuma dēļ. Pat ja šobrīd tur vairs nav neviena kadru FSBešņika, kuri veidoja DP kodolu, viņi ir izaudzinājuši sev cienīgu maiņu.

  7. facebook saka:

    Inga Springe

    JA ES BŪTU ĻAUNĀ KRIEVIJA, kas vēlas iegūt lielāku ietekmi Latvijā, es:

    1. Lūgtu Nilam Ušakovam kļūt pro-eiropeiskākam, lai piesaistītu vairāk latviešu vēlētāju balsis. Tas nozīmē, lauzt līgumu ar Putina partiju (darīts). Sākt rakstīt savos soc.tīklos info arī latviski (darīts). Uzbūvēt sev paklausīgu (sociālo) mediju tīklu, lai būtu neatkarīgs no komerciālajiem medijiem un to piedāvātās kritiskās informācijas par Rīgas mēru (darīts).

    2. Ja Ušakovs kļūst “latviskāks”, tas nozīmē, ka no viņa novērsīsies daļa Latvijas krieviski runājošie. Lai nezaudētu šīs balsis, es piedāvātu alternatīvu kandidātu. Piemēram, Tatjanu Ždanoku. ES pensiju viņa sev jau ir nopelnījusi, tādēļ par vecumdienām nav jāuztraucas. Viņa ir diezgan ilgi bijusi Krievijas valdības TV kanālos un apnikusi auditorijai, tādēļ vajag jaunas asinis. Viņu var aizstāt Andrejs Mamikins – simpātisks, māk labi runāt, jo ir bijušais žurnālists, jaunāks un vīrietis. Mamikins arī paliek, kā Krievijas politikas atbalstītājs Eiroparlamentā, tādēļ Ždanoku var “palaist” mājās.

    3. Piesaistot vairāk latviešu vēlētāju balsis, Saskaņai šobrīd ir diezgan liela varbūtība beidzot nokļūt valdībā. Vēl viens plus ir spēcīgas “latviešu” partijas trūkums. “Vienotība” asiņo. Jaunās partijas (vismaz šobrīd) ir pārāk mazas.

    4. Veiksmīgai priekšvēlēšanu kampaņai, es izmantotu Ušakovu. Viņš joprojām paliktu Rīgas mērs, jo tur ir nauda, taču būtu partijas seja reklāmās un medijos. Līdzīgi, kā Aivars Lembergs bija ZZS “premjera kandidāts”, kas viņam ļāva piedalīties visās priekšvēlēšanu diskusijās un savākt vēlētāju simpātijas ZZS. Lembergs (un Ušakovs) ir ļoti labi demagogi, masām tādi patīk.

    5. Tā kā man nav sirdsapziņas, es arī nedaudz “piepalīdzētu”, izmantojot sociālos medijos. Latvijas uzraugi nespēj izkontrolēt, kādas ziņas parādās FB, Twitter utt. Saeimas politiķi neko nav darījuši, lai mainītu likumu un noteiktu stingrākus ierobežojumus soc.mediju saturam.

    Viltus ziņas būtu gudri veidotas. Pieredze mums ir jau no iejaukšanās ASV vēlēšanās. Mēs izveidosim fake profilus, kas veidos draugu kopas, kuras izplatīs konkrētu vēstījumu. Mums ir spēcīga komanda, kas labi pieprot šo darbu. Ne velti Sputņik “normālās” ziņas gatavo vietējie reportieri, bet propagandas raksti tiek piesūtīti no Maskavas. Jo tos jāprot veidot. Un mēs protam.

    6. Ja vajadzēs, mēs FB par maksu promotēsim vai nomelnosim konkrētus kandidātus. Pierādīt to nav iespējams, ja vien FB neizpauž šādu informāciju. Šobrīd izskatās, ka FB “caurspīdīguma” politika stāsies spēkā tikai šī gada beigās. Tātad pēc LV Saeimas vēlēšanām.

    7. Iegūstot pārliecinošu vairākumu Saeimas vēlēšanās, es izmantotu narratīvu – “vairākums iedzīvotāju par mums balsoja, tādēļ neveram nerespektēt viņu viedokli”.

  8. Motivācija... saka:

    Pēc 1991 g. Puča KGB protams turpināja vervēt,kā Iem invormācijas daļa un daļa un Saeimas drošība. Mainījās tikai nosaukumi. Kadri jau palika tie paši,no stūra mājas. Un stūra māja arī “strādāja” un vervēja kā ONAB kuŕš sākotnēji sastāvēja tikai no bijušajiem cekistiem. A Dombrovski savarvēja jau krietni vēlāk,domāju ka tad ka šīs ar to sievu veco padauzi sapinās,viņai tur bija bizness drimstošs,viņu uz to brīdi ceku sauca par DP. Tā kā DP laikā savervēts tas tizlenītis…

  9. Nils saka:

    Kā var nesaprast to-ka vēlēšanas ir pilnīgs fufelis. Viltojums. Safabricējums. Totalitārā valstī taču netiek skaitītas balsis. Būs “ievēlēts” tas un tādi-kurus DP būs izvēlējusies. Un nekādas pašdarbības nebūs demokrātiskas.
    Kaut ja būtu demokrātiskas vēlēšanas,skaitīšana balsu,tad krievi SC būtu uz 80% savēlēti un visā Latvijā. Jo nav latviešu. Krievžīdu ir vairāk kā latviešu Latvijā…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *