VDD, valsts un tautas bendes !

Nav lielāka valsts drošības apdraudējuma kā bezkontrolē izvirtis drošības (lasīt visu)dienests

LRTT: Valsts Drošības Dienests– okupantu, slepkavu un izvirtuļu banda, kura bez Tiesas sprieduma ir līdz pēdējam tās eksemplāram jānošauj ! Paskatoties uz Mežvieta triperģīmi vien, jau pretīguma šermuļi skrien “pa kauliem“!

Paskaties, latviet, uz šiem purniem, it sevišķi jau uz Mežvietu. Ja tas nav prusaka ģenētiskais brālis, tad sūds ir gasa atsvaidzinātājs.

Komentāri, kuri izsaka visu par šiem noziedzniekiem !

Vai sagadīšanās?

12.09.2020. 19:10

Ka Mārtiņš Ķibilds tik pēkšņi aiziet nepabeidzis raidījumu par Marsa parku? Tad Juta, kurai daudz kas būtu vēl sakāms par daudzām skaļām lietām.
Vai neatgādina Lemberga liecinieku likteņus?

fakts

12.09.2020. 19:42

Mūsdienu Krievijā ir Vladimirs Putins ar saviem specdienestiem un indētais Skripals, Navaļnijs, pie Kremļa sienas nošautais Ņemcovs, citi zināmi un nezināmi gadījumi bet Latvijā, kā stāstīja mirušais Saeimas deputāts Oskars Grīgs, ir Andris Šķēle un nošautais Peimanis, Aivara Lemberga krimināllietā mistiski mirušie liecinieki, mistiski mirušais akadēmiķis Indulis Ronis, mistiski mirušais cilvēktiesību aizstāvis Uldis Freimanis un tā tālāk un tā joprojām. Neviena pasūtījuma slepkavība nav atklāta, jo, kā savā laikā izpļāpājās Valsts policijas priekšnieks Rekšņa, visas pasūtījuma slepkavības tiek izplānotas Iekšlietu ministrijā un specdienestu vadības kabinetos.

Protams, ka Rekšņam ir taisnība. Kā lai viņi noķer paši sevi ! Latvijā pēcAtmodas laikā DP(VDK), kura sastāv no Maskavas izdzimumiem, ir noslepkavojusi simtiem latviešu patriotu. Viņiem ir savs “izskaitļošanas dienests”, kurš izskaitļo potenciālos pretiniekus, kuri ari tiek neuzkrītoši aizraidīti uz Viņpasauli. Čekists un slepkava A. Borovkovs ir viens no galvenajiem Ciānas DARBOŅIEM, latviešu slepkava !

15.09.20

Pielikums

Bordāns: nepieciešams pētīt un ar dokumentiem skaidrot padomju okupācijas režīma noziegumus

Un, ko šajā komandā dara nodevējs Kristovskis, kuru trīs dienas pirms savas nāvēs nolādēja paša miesīgais tēvs ? Ar asarām acīs viņš žēlojās savam draugam Jānim Zīvertam. “Savā azotē esmu izaudzējis savas tautas bendi !”, viņš sacīja.

Pirmdien, Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns Latvijas Kara muzejā piedalījās vēsturnieka Jāņa Riekstiņa sagatavotā dokumentu krājuma “PSRS okupācijas armijas noziegumi Latvijā. 1940.-1991.gads” atvēršanā.

Savā uzrunā Jānis Bordāns atzinīgi novērtēja Latvijas Okupācijas izpētes biedrības un tās vadītājas Rutas Pazderes iniciatīvu un ieguldījumu padomju okupācijas režīma un militārpersonu noziegumu atklāšanā.

J.Bordāns: “Es apsveicu visus Latvijas uzvaras dienā! Tieši šajā dienā pēdējais padomju okupācijas armijas karavīrs ir atstājis Latvijas teritoriju. Es esmu par to, lai Latvijas drošības dienesti būtu labi finansēti un morāli sagatavoti. Mums jābūt modriem arī šodien. Ja mēs varēsim godīgi skatīties vēsturē, atklāt un ar dokumentiem pierādīt padomju totalitārā režīma noziegumus, tad mēs būsim godīgi pret tautas nākotni”.

Dokumentu krājums ir pieejams Ministru kabineta izveidotās Komisijas mājaslapā: www.okupacijaszaudejumi.lv.

You may also like...

3 komentāru

  1. Zālīte saka:

    Varbūt poēdējais okupācijas armijas karavīrs atstāja latviju,bet visi priekšpēdējie lepni staigā pa Latvju,darbojas tās iestādēs,biznesā,politikā ,un valda kopā ar ,,latviešu,, padibenēm pār tautu.

  2. Armands saka:

    Mja? Tikai man kaimiņos dzīvo izbijusie Sovietu armijas karavīri un viņi savos bērnos liek iekšā ne jau mīlestības dziesmas pret latviešiem. Latvieši ir bijuši nicinami un ir nicinami viņu acīs. Tagad viņi ir sagrābuši pilnīgi visu un vajag vien izmerdet vietējos aborigenus.

  3. NS saka:

    Vācijā policistus atlaiž no darba un žīdi tiesās,jo vācu policisti iedomājušies,ka Vācija ir vācu zeme un vācieši drīkst būt Vācijas saimnieki!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *