A. Priedītis. Vēlēšanas un Rīgas elektorāts

Bildvorschau

Vēlēšanas un Rīgas elektorāts

   2020.gada augusta beigās bija lasāma tēze: ārkārtas vēlēšanas ir vajadzīgas ne tikai Rīgas domei, bet arī Saeimai. Vai ir kāda cerība, ka latviešu elektorāts neatbalstīs vēl lielākas nevērtības? Vai ir kāda cerība, ka latviešu elektorāts jau pirms vēlēšanām nenories godīgos un gudros kandidātus no “Centra partijas”? Vai ir kādas izredzes, ka netiks izveidotas vēl debilākas kabatas partijas par “Par-politikas” debilo latviešu saietu, “JKP” maniakālo zagļu smirdējumu, “KPV” daunu kopumu?

Vai ir kāda ticība, ka ultra nelietis Gobzems ar necilvēku Lapsu un šarlatānu Pļaviņu neizveidos “Neliešu partiju”? Bet galvenais: Vai Saeimas pārvēlēšana ir vissvarīgākais valstiskais uzdevums latviešu tautai? Vai latviešu dzīvē var kaut kas pozitīvi izmainīties, ja nenotiek “tautas revolūcija” un vispirms netiek likvidēts kriminālais kapitālisms ar masveida organizēto noziedzību?   

Obligāti ir jāņem vērā, ka Rīgas elektorāts ir visnevērtīgākais elektorāts Latvijā. Rīgā koncentrējas etnosa daļa ar izteiktu hormonālo pagrimumu, kā sekas ir masveidā sadzimušie dauni, idioti, pederasti, zagļi, mediju muldoņas, augstskolu šarlatāni. Rīgas elektorātam piemīt kvēls suicidālais optimisms, priecājoties par bērnu nedzemdēšanu, par iespēju zagt, apliecināt stulbumu, bet galvenais – “dzīvot kā Eiropā”, savā fundamentālajā aprobežotībā nesaprotot, ka “Eiropa” jau no 60.g. beigām dīdās degradācijas un deģenerācijas formātā. Rīgas elektorātā dominē dresēti deģenerāti – valdošās kliķes apkalpojošais birokrātiskais un “akadēmiskais” slānis.

Par Rīgas elektorāta kolosālo nevērtību liecina pseidointektuāli glamūrīgās un morāli nelimitētās prostitūtas deleģēšana krēslam Rīgas pilī. Rīgas domes deputātu kandidātu galvenā interese ir budžeta miljarda treknā sile, pie kuras vēlas tikt bastardi, parvēniji, bordāniski iznireļi, Kronosa un Uroborosa tipa tautas bendes. Jebkurā gadījumā ir jāatceras būtiskākais par mūsu “politiķu” specifiku: 1) intelektuālās kapacitātes niecību vai pat neesamību, 2) valstiski profesionālā darba sagatavotības totālo trūkumu, 3) kompradora morāles prioritāti.

A. Priedītis. Postcivilizācijas dienasgrāmata

LRTT

Droši vien jebkurš, kurš lasīs šo A. Priedīša tekstu man sacīs, ka es ar PRĀTU NEDRAUDZĒJOS, jo te taču pēdējiem vārdiem ir NOLIKTA JKP un Bordāns, kuru es reklamēju. No malas skatoties, protams, ka A. Priedīša sacītais atbilst taisnībai, jo viņa partijā ir pieņemta D. Beitnere- mūsu NĀCIJAS TĒVA “māte” ! Arī J. Jurašs, par kuru klīst nesmukas runas un vēl daži, kuriem runas veids atgādina Dauna sindromu…un galu galā J. Bordāns atsacījās sadarboties ar Atmodas aizsācēju un atbalstīja noziedznieku Levitu ! Viss ir tā, bet ir arī dažas lietas, kuras zinu tikai es- L. Grantiņš un, kuras es zināmu iemeslu dēļ nevēlos atklāt. Viss nav tā, kā tas izskatās. Bordāns nevienu nav apzadzis un miljonārs uz tautas rēķina nav kļuvis. Un vai tad J. Bordāns nav nāvīgākais ienaidnieks A. Priedīša kunga minētajiem ārprāta neliešiem L. Lapsam un A. Gobzemam ? Vai Bordāns nav vienīgais, kurš atklāti pateicis, ka no politiskās varas jāpadzen čekisti un komunisti ? Un vai Priedīša kunga pieminētajā “Centra partijā” visi ir godīgi ? Vai godīgi cilvēki savā tuvumā pielaistu tādu N. Grostiņu ? Protams, “Centra partijā” viens programmas punkts ir perfekts: “Tā savā programmā iestājās par kompensācijām no Eiropas Savienības par 15 gadus ilgo Latvijas diskrimināciju tās sastāvā !”  Arī šis PUNKTS nav slikts: “Centra partija ir par tradicionālām ģimenēm. Savās programmās tā pauž, ka ir pret genderisma ideoloģiju, dzimumdzīves, lesbiešu, geju, biseksuālu, transpersonu un homoseksuālisma publisku propagandu.” Tomēr ir vietas viņu programmā, kas norāda, ka viņiem ir saskarsme ar sātanistu- sektantu Ļeģājevu no “Jaunās paaudzes”… .

30.09.20 L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. 2019.gada novembrī Latvijā sākās parakstu vākšana Saeimas atlaišanai. Šajā sakarā ļoti svarīgi ir pret LR izturēties kā pret sistēmu, kuru nepieciešams mainīt. 13. Saeimas padzīšanai un jauna parlamenta vēlēšanām jēga ir tikai tad, ja varu iegūst opozīcijas politiskais spēks, kas vēlas realizēt sekojošus galvenos sistēmiskos uzdevumus: 1) dibināt īstu LR – neatkarīgu, suverēnu valsti bez noziegumu brīvības un kriminālā kapitālisma; 2) izstāties no ES, NATO; 3) padzīt okupācijas karaspēku; 4) likvidēt lielākos nacionālos nodevējus un laupītājus; 5) sodīt organizētās noziedzības noziedzniekus un noziegumu brīvības ieviesējus parlamentā; 6) no darba padzīt valsts visu struktūru alkātīgos vadītājus; 7) nacionalizēt masu komunikācijas līdzekļus; 8) nacionalizēt ārzemniekiem atdoto zemi, mežus, 9) nacionalizēt ar izglītību, medicīnu, garīgo kultūru, stratēģiskās komunikācijas infrastruktūru (ostām, dzelzceļu, avio) saistīto materiāli tehnisko bāzi. Aktuāli ir divi jautājumi. Vai latvieši ir spējīgi dzemdēt tādu politisko spēku, un vai latvieši vispār vēlas politisko spēku ar minētajiem galvenajiem sistēmiskajiem uzdevumiem?

  2. Armands saka:

    Jautājums jau ir pašiem latviešiem,ko vini grib? Kāds luzers nesen prasīdams pajumtes saņēmis no manis materiālo piespēli, lai viņam būtu iespēja kaut nakts patversme pārgulēt tomēr izvēlas savu privāto telti. Tikai viņam uztrauc, ka policisti neliek naktī miera. Tad nu viņam vien noteicu, ka ceļu tu zini līdz Lietuvai un zini, kā dabūt, lai aizvestu un saņemtu naudu. Tad šis luzers jautā, ka es gribu, lai viņš rokās miskastēs? Es zinu pats, ko es gribu bet tavas gribēšanas zināt es nevaru, bet pasaki pats sev patiesi, kam tu savā vecumā esi vajadzīgs? Tā nu zinādams, kur var nopelnīt kaut kādu naudu cilvēks izvēlas meklēt patstāvīgu darbu kuru neviens viņam negrib dot. Palīdzēt jau ta palīdz viens otrs ar kādu maizes tiesu bet vai tai latvietibai tik staigāt ar izsniegtu roku? Nacionalizēt un tikai sociālisma vai pareizāk teikt lielas Saimes būtība var tautu uzturēt, kā tautu. Individuālais kapitālisms nedarbojas un nav spējīgs neko labvēlīgu dot. Rīga ir mauku māja un visas galvenās pilsētas ir tieši tādas vietas, kur savācās mācības apkalpotāji. Labietis var veidoties tikai saimnieciskā darbībā.

  3. + A.P. saka:

    Nr 10.Padzīt okupantus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *