Vēlēšanas. Deģenerātu uzvaras gājiens

2018.gada 6.oktobrī latviešu kultūrnācijas elektorāts 13.Saeimas vēlēšanas noformēja kā jauna laikmeta sākumu – debilitātes laikmeta sākumu. Parlamentā tika ievēlēti 65% jauni “politiķi” no ielas, žogmales, krūmiem, mazmājiņām, grāvmales. Viņu valdība momentā sevi debili pieteica ar “583 darāmajiem darbiem”. Premjers kļuva ultramuļķis no ASV, valsts prezidents kļuva nācijas tēvs, Rīgas dome tika padzīta. Saprotams, Rīgas domes vēlēšanu rezultāts 2020.g.29.augustā ir debilitātes laikmeta ļoti veiksmīgs turpinājums. Uzvarēja “par-politikas” ākstu “partija”, kas latviešu tautas politiskajā vēsturē ir visdebilākā “partija” ar debilu nosaukumu, debiliem lozungiem, neadekvātiem kadriem. Tādējādi var droši rezumēt: latviešu kultūrnācija sekmīgi virzās uz Tartaru. Tātad – virzās uz elli! Pie Rīgas budžeta miljarda siles piekļuva kultūrnācijas debilitātes laikmeta ģēniji. Kultūrnācijā nostiprināsies debilitātes gars, debilas vērtības, normas, debils domāšanas kroplīgums. Cieņā būs cilvēciski neadekvāti tipi. Tautas novecošanas un izmiršanas satelīti būs degradācija un deģenerācija, sociumā masveidā sasniedzot psihiski traumatisku līmeni – daunu, idiotu, pederastu, šarlatānu līmeni.

LRTT

Par nožēlu šim asajam un prātam nepatīkamajam A. Priedīša komentāram gandrīz vai pa 100 % jāpiekrīt. Kā varēja vēlētāji atbalstīt tos, kuri visu laiku jau ar tiem pašiem ušakoviem/amerikiem/urbanovičiem zaguši uz nebēdu. Kā jau LRTT savā reklāmrakstā rakstīja, par neliešiem skries un balsos visi tie, kuri parazītiski iekārtojušies pie šiem valsts izlaupītājiem- augstākās raudzes izdzimumiem ! Vēlēšanās piedalījās tikai 40% no balsstiesīgajiem. Tātad, 60 % procentus ar pilnām tiesībām var nosaukt par degradētās tautas padibenēm.

Ko panākt var tikai tad, ja tiek kas darīts.

Nepārprotami, boikotētāji klaigās, ka viņiem taisnība: lūk, mēs taču sacījām, nekas nemainās, balso vai nebalso ! Tikai paši šie zemes tārpi(vēlēšanu boikotētaji) nesaprot, ka tieši viņi ir tie, kuri atbalstījuši valsts izlaupītājus. Un kāds zemisks “ultrāpamuļķa”K. Kariņa priekšlikums: Par Rīgas galvu jākļūst tās partijas pārstāvim, kura ieguvusi visvairāk balsu !, kaut gan pats tika par ministru prezidentu no vissīkākās partijas ! Jā, un ar sakostiem zobiem jāpiekrīt A. Priedītim: “Cieņā būs cilvēciski neadekvāti tipi. Tautas novecošanas un izmiršanas satelīti būs degradācija un deģenerācija, sociumā masveidā sasniedzot psihiski traumatisku līmeni – daunu, idiotu, pederastu, šarlatānu līmeni.”

Bet cerēsim, ka viss jau vēl nav zaudēts: Ir jānotiek pilnīgai neliešu atlasei, lai viss varētu sākties no jauna. Rīgas vēlēšanās nelietība netika likvidēta, tā tikai pārgāja citās rokās…, bet nākošajās valsts vēlēšanās situācija tomēr būs daudz labāka…Ja aiz muguras “elpos” sakārtotāka Tieslietu sistēma, tad arī zaglis tomēr ieskatīsies Krimināllikumā ! Un ir jāsaprot un jāsaredz, ka visa pasaule šodien mainās. Ļaunajam nākotnes Pasaulē vietas vairs neatradīsies !

30.08.20

You may also like...

10 komentārs

  1. Dzīves pārmaiņu ātrums ir milzīgs. Tas atsaucas uz dzīves jauno formātu akceptēšanu vai neakceptēšanu. Rietumu civilizācijas (jeb varbūt jau pilnā mērā postcivilizācijas!?) šodienas sabiedrībā (arī latviešu sabiedrībā) ir divas paaudzes, kuras jūtas ļoti labi visā jaunajā, bet ir viena paaudze, kura nevēlas samierināties ar visu jauno, kas šīs paaudzes priekšstatos apliecina visdažādākā veida pagrimumu. Saprotams, ar dzīves jaunajiem formātiem negrib samierināties vecākā paaudze. Toties vidējā paaudze un jaunākā paaudze jūtas morāli, intelektuāli, garīgi komfortabli un tām nav ne ar ko jāsamierinās. Abas paaudzes pat īsti neizprot vecākās paaudzes problēmu – nepieciešamību samierināties. Taču samierināties vajadzēs! Vajadzēs tāpēc, ka sabiedrības vairākums jūtas labi jaunajā dzīves ritmā, kārtībā, normu un vērtību sistēmā. Sabiedrības vairākums ir antropoloģiski organiski piemērots dzīves jauno formātu laikmetā. Turklāt cilvēces vēsturē jau tā ir bijis daudzas reizes, kad sabiedrības viena daļa ir organiski piemērota novitātēm, bet viena daļa ir nemierā ar pārmaiņām. Šajā ziņā ir asprātīgs salīdzinājums. Cēzars varēja sarunāties ar Napoleonu. Franču imperatora laikā Eiropa vēl nebija tik krasi izmainījusies, lai senās Romas diktators neko nesaprastu. Krasās izmaiņas sākās Jaunajos laikos. Izmaiņas ir tik lielas, ka Napoleons nevarētu sarunāties ar angļu karalieni Elizabeti II. Napoleons neko nesaprastu mūsdienu dzīvē. Un tas ir normāli, ka sabiedrības viena daļa tagad neko nesaprot mūsdienu dzīvē. Kā jau minēju, dzīves pārmaiņu ātrums ir milzīgs. Tik milzīgs, ka tagad cilvēciskā norma ir pederasti, dauni, šarlatāni, idioti, zagļi, organizētās noziedzības astoņkāji, politiskās elites muļķi. Viņi jūtas labi! Un ar viņu atrašanos sociālās hierarhijas virsotnē nāksies samierināties.
    .
    .
    .
    Admins
    Nepiekrītu formulējumam: SAMIERINĀTIES.
    Pasaule ir ir dievišķs veidojums, kas pastāv uz PATIESĪBAS PAMATIEM.
    Mums iznāks kādu laiku PIECIEST(neviss samierināties), šo smirdoņu, līdz viss tas tiks aizskalots ESĪBAS atkritumu kloākā.

  2. Andris saka:

    Esmu pret daudzpartiju sistēmu un tās diktatūru. Priekš manis viņi ir tikai mēsli trenažierī , kur aug lotosi. Vai man vienīgajam šķiet , ka kaut kas nav riktīgi ar balsīm ? Vai Rīgā tiešām ir tik daudz muļķu un nozombēto , lai balsotu par “attīstībai par ” & co? Viens pats tas plikais ļutijs ,jeb kā tur bija , ir ko vērts ! :)))

  3. Adīna saka:

    Man arī šķiet aizdomīgi, ka aparistiem tik daudz balsu, arī iepriekšējās Saeimas vēlēšanās. Vai tur kādi hakeri…? Kaut gan, iespējams, viņējie viscītīgāk apmeklējuši vēlēšanas, jo putenis šiem galīgi nepatiktu, kaut arī viltīgi var tēlot internacionāļus, kādi viņi patiesībā ir, tikai uz citu pusi.
    Bet tie, kas negāja uz vēlēšanām, vienkārši vairs necer, ka var kas mainīties tautai uz labo pusi jebkurā gadījumā. Tāda apātija iestājusies sabiedrībā.

  4. Pauls saka:

    Nekas jauns Latvijā,vecie nelieši savienībā ar pedaru triecienbrigādi turpina rullēt. Taisnība ir Ādamsonam par zilo brālību,otro bīstamāko mafijas grupējumu Latvijā.

  5. Armands saka:

    90 tajos sāka kriminālās varas bīdīt savus izliktenus valsts varas orgānos un viss turpinās. Saimniekus no savas tautas viņi nicinaja ārā un sedinaja prostitūtas, kuras arī paši laida pa apli. Tad nu saviem kungiem jāatstrādā ir tās maksas. Nu nava tās velesanas nevienas bijušas taisnas un nevar arī būt. Nesaprotu pašu galveno, kā gadu no gada tauta spēj ievēlēt sev par kungiem zagļus un slepkavas. Tās visas avīzes un lozungi ir toletes papīra vērti. Ja arī dot kādam saimniecisku uzticību, tad saimniekam ir jābūt. Kur tie ir? Visa Latvija ir krimināla organizācija i tantiņa aizejot uz vēlēšanām ieliekot krustiņu uz dulo spēj labu ko panākt? Padomju laikā gāja aiz nepieciešamības, lai liek mierā un iet vēl joprojām tā pat. Nu tukšas valodas muldetaju ir man pilns apkārt. Viens nesenais haltūras pie spēlētājs visu vasaru nevar ievest naudu par padarīto un arī tak pašvaldību vēlēšanās startēja latviešu vārdā. Naher man tāds vajadzīgs barons te apkārtnē!

  6. No Vārnu ielas republikas saka:

    Bija tiešām maz vēlētāju. Es biju viena no pēdējiem 10 vēlētājiem Rīgas Kristīgajā skolā- dežurante jau cēlās aizslēgt skolas durvis.
    Pēc uzrakstiem pie galdiņiem sapratu, ka iecirknis paredzēts 2800 vēlētājiem. Bija 3 galdiņi, kur parakstīties. Pie sava galdiņa es biju 145 vēlētāja. Tas nozīmē, ka pa visu dienu balsot atnāca apmēram 145*3≈450 vēlētāji no 2800! Ļoti, ļoti maza aktivitāte!

  7. ??? saka:

    Kas notiek ar Jauno Konservatīvo partiju? 2017.gafā bija 9 balsis, bet 2020 labi ja 4 balsis. Kā varēja pazaudēt uzticību?

  8. re kā saka:

    Jaunās Konservatīvās partijas virzītā Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidāte Linda Ozola, komentējot zemo vēlētāju aktivitāti, to sasaistīja ar sistemātisku darbību, lai grautu uzticību valsts varai. Viņa arī sacīja, ka Lato Lapsa to darot ļoti uzskatāmi, vēršoties pret Valsts prezidentu “ar saviem sacerējumiem”. Konkrēti nerunāsim par Lato Lapsu, bet Lindu Ozolu, kura aizstāvēja Viltvārdi. Lūdzu nebrīnīeties, ka tauta pārstāja ticēt Viltvārža aizstāvei Lindai Ozolai, kas redzams arī pēc tā, ka 2017.gadā JKP bija 9 deputāti, bet tagad 4. Ja Jāis Bordāns atbalssta Viltvārdi Egilu Levitu, tad latviešu tauta pārstāj viņam ticēt.

  9. Jaunais latviešu vieplis Staķis pēc vēlēšanām lielās par “stabilitāti”. Ja kas pēcpadomju Latvijā ir stabils, tad tā ir 1) kriminālā kapitālisma iekārta, 2) noziegumu brīvība, 3) masveida organizētā noziedzība, 4) politiskās “elites” fundamentālā nevērtība, 5) “kultūrnācijas” degradācija un deģenerācija, 6) pederastu, daunu, idiotu, šarlatānu invāzija, 7) latviešu tautas vērtīgākās daļas Latvijas pamešana, 8) tautas novecošana un izmiršana, 9) latviešu inteliģences nacionālā nodevība un reakcionārie uzskati, 10) debilitātes laikmeta virzība. Šis jaunais politiskais parvēnijs var blādīties tikai par debilitātes (debilā “par-politika”) + pederastijas (“progresīvie”) stabilitāti, ko nodrošina Latvijas visriebīgākais elektorāts – Rīgas izdzimteņu elektorāts.

  10. sušutums saka:

    vēlēšanās piedalījies mazākums, kas uzvarēja, pateicoties, ka 60 procenti palika mājās, tagad jūsmo par, kā vņi paši raksta, šarmantās juristes Ievas Brantes ievēlēšanu Rīgas domē. Apbrīnojami, ka vēlētājiem bija pieņemama Ieva Brante, bet neko negribēja dzīrdēt par tiem juristiem kandidātiem, kuri runāja par tiesiskumu. Kas tas ir? Kurlums? Tuvredzība? Patika redzēt, ko Ieva Brante ēd, dzer un ģērbj mugurā (vai pat fotografējas plika un zārkā).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *