Nedrīks aizmirst sarkano ciānas zvēru noziegumus

Visi šie “leģionāru mazdēli”, kuri iedomājušies rakstīt par karalaika “latviešu zvērībām“, būtu jāatbrīvo no dzimumdziedzeriem, lai nākotnē nedzimtu ģenētiski deformēti kropļi. Pirms atbrīvošanas no šiem orgāniem, iepazīstināt viņus ar cionistu zvērībām, ko tie veica pēc okupācijas: https://www.diena.lv/raksts/latvija/zinas/vesture-diena-slepenakais-cietums-14246062?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=top Izlasiet šeit doto NORĀDI un tad arī sapratīsiet, kuriem !!! tādi ričardi pļavnieki, māri ruki, ulži neiburgi…, kuri raksta par karalaika “latviešu zvērībām”, ir “mazdēli”.

Lūk, kāds komentārs, kas izsaka U. Neiburga nelietību !

  • Alvils 1. decembris, 2016 17:24 Atbildēt Es to daļēji pieredzēju un tas viss bija briesmīgi! Tomēr Neiburgam vajadzētu izvairīties no melīgiem pārspīlējumiem, ka ap 1000 ebreju nogalināti ceļā uz Rumbulu. Cik es atceros, tad uz ielas nekāda šaušana nenotika. Arī vismaz 30.novembrī sniegs nebija, tikai netīri dubļi. Ja mēs runājam par tik drūmām lietām, tad tomēr vajadzētu turēties pie patiesības, nevis “izskaistināt” šos briesmu darbus ar pārspīlējumiem (asinīm pielietas ielas un knupīši sarkanā sniegā). Vēl Neiburgs, droši vien savas kautrības dēļ, aizmirsis pieminēt, ka ebreju izvadīšanā no geto piedalījās geto ebreju policisti. Neviens cits, ne vācu un latviešu kārtības policisti, ne arī SD vīri nezināja, kurus konkrētā dienā bija paredzēts izvest no geto un kurus nē. Skaidrs, ka ebreju policisti arī bija upuri, bet vai viņi nav līdzvainīgi notikušajā? Lielākā daļa no viņiem taču palika dzīvi. Tomēr lai kā, ebreju nogalināšana bija drausmīgs noziegums un žēl, ka sodu nesaņēma visi tie, kuri to izplānoja un izveda dzīvē…

Neviena pasaules tiesa nav pierādījusi Herberta Cukura vainu, tad kāpēc šodienas Latvijas varas orgāni neierosina pret šiem Izraēlas aģentiem KRIMINĀLLIETAS ? Arī Viktors Arājs personīgi nav nevienu nošāvis, jo tādas tiesības neviens viņam nedeva. Gandrīz visi V. Arāja tuvinieki no čekistiem tika noslepkavoti un tāpēc nav nekāds brīnums, ka viņš piedalījās čekistu un viņu pakalpiņu tvārstīšanā… . Patiesībai ir jānāk gaismā un tā arī nāks ! Un, nāks tā ar “lielu troksni” ! Latvijas Brīvvalsti iznīcināja cionistiskā/ komunistiskā PSRS ! Cionisti veica ārprāta asinsdarbus pret latviešu tautu ! Neviens latvietis nevienu žīdu/ ebreju nenošāva, jo tādas pilnvaras netika latviešiem piešķirtas. Par to visu atklāti runāja A. Grūtups, kurš bija izpētījis visus Latvijas okupācijas dokumentus. Latvijas Valsti iznīcināja ebreju nacionālisti- cionisti un tāpēc pieprasīt Latvijai un latviešiem maksāt par vāciešu un pašu cionistu(viņi taču bija sabiedrotie) noziegumiem, var tikai noziedznieki– un viens no tādiem noziedzniekiem ir Egils levits- NĀCIJAS TĒVS ! Esiet taču ievērojuši, ka visi šie vācieši, angļi, franči, amerikāņi…. klusē, kad latvieši tiek apvainoti noziegumos, ko veikuši tieši viņi vai arī ar viņu tiešu atbalstu !!!

Ir provizoriski aprēķināti zaudējumi, kurus Latvijai okupācijas rezultātā nodarījuši cionisti: 200- 300 miljardu dolāru ! Protams, ka ārprāta cilvēku slepkavošanas, ko veica PSRS okupācijas režīms, nav naudā aprēķināms. Daudzkārt esam dzirdējuši sakām, kuri tad būs tie, kas tiesās, vai tu Grantiņ... ? Pareizos “aprēķinus” par šo ārprāta noziegumu pret mūsu tautu “izsniegs” CĒLOŅU UN SEKU LIKUMS, bet, lai šis LIKUMS iedarbotos, kādam tomēr “jāklauvē”… . Nekas nenotiek, ja neko nedara !!! Ja mēs nedosim pretsparu šiem deģenerātiem, tad viņi kā nezāles nomāks mūsu kultūraugu kopto dārzu. Šīs nezāles ir jāizravē… .

Jāpārtrauc centieni attaisnot Herbertu Cukuru. Saruna ar kāda latviešu leģionāra mazdēlu Ričardu Pļavnieku

VS Viesturs Sprūde Intervija 17:50, 23. maijs 2020 Komentāri


ASV vēsturnieks Ričards Pļavnieks: “Man šķiet skaidrs, ka galvenais faktors latviešu iesaistīšanai holokaustā bija pretpadomju noskaņojums, ko nacisti ļaunprātīgi izmantoja, lai pavērstu pret Latvijas ebrejiem.”
ASV vēsturnieks Ričards Pļavnieks: “Man šķiet skaidrs, ka galvenais faktors latviešu iesaistīšanai holokaustā bija pretpadomju noskaņojums, ko nacisti ļaunprātīgi izmantoja, lai pavērstu pret Latvijas ebrejiem.”
Attēls var saturēt: Debesis un brīvdabas

1941. gada vasarā, mūkot no Liepājas, krievi Armijas ekonomiskā veikala pagrabā sadedzināja dzīvus 56 veikala darbiniekus ! Tas nav izpelnījusies uzmanību ne vēsturnieku, ne skribentūras vidē (sadega jau tikai latvieši)!Te ir raksts no Kurzemes vārda:Svētdien Ziemeļu kapsētā apbedīja 35 Armijas ekonomiskā veikala pagraba telpās nonāvētos upurus. Veikala patvertnē dabūja galu pavisam 56 personas. Kad atraka drupas, patvertnē atklājās drausmīga aina—cilvēku ķermeņi bija pārogļojušies. Piederīgiem grūti nācās uzzīmēt savējos. Upurus pārveda pilsētas slimnīcas morgā. 15 līķus uzzīmēja. Tie bij ekon. Veikala kalpotāji, kurus ievietoja kopējā šķirstā. Otrā šķirstā novietoja ap 20 nepazīstamas personas, iebēgušas patvertnē no ielas. Upurus apbedīja no Ziemeļu kapsētas kapličas. Atvadedievkalpojumu noturēja Jaunliepājas draudzes mācītājs J. Šiliņš. Baltie šķirsti bija pārklāti ar Latvijas karogu. Izvadīšanā piedalījās tūkstošiem iedzīvotāju.Arm. Ekon. veikala kalpotājus apbedīja Brāļu kapu nodalījumā. Tie ir: Anna Speke, Zelma Vecbaštika, Katrine Teters, Oskars Mežs, Oskars Rašiņš, Irene Pimbers, Aleksandrs Bezrodins, Žanis Pukuls, Rasma Truše, Fridrichs Krūms, Kārlis Neimanis, Zelma Strautkalns ar mazo dēliņu Visvaldu, Toms Eglītis apbedīts Centrālkapsētā. Kopīgo upuru kapu klāja vaiņagu un ziedu kalns.Otru šķirstu ar 20 nezināmiem upuriem apglabāja pareizticīgo kapsētā. Arī šo kapa kopu pušķoja vaiņagi un ziedi. Kapsētā bija ieradušies arī vācu karavīri.

FOTO: Viņi vaino latviešus tajā, ko paši veikuši ! Ir jādara gals šo sātanistu meliem. Un to var darīt, atklājot viņu noziegumus !!!

28.08.20

You may also like...

1 Response

  1. Armands saka:

    Pirms dažiem gadiem, kad latgaliete pārvācās no vienas dzīves vietas uz citu piedāvāja man paskatīties kādas mantas, kas varētu man noderēt. Nekas jau īpašs, bet starp tiem krāmiem dabūju elektro plīti ar konvekcijas krasni. Problēma, ka russkijs piečakarēja ar elektro, kurš pārdeva mazdārziņu.Tad otrs vērtīgākais bij kāda latgaliešu mācītāja atmiņu grāmata “Pa otminu stygom”, kas izdota rietumos pēc kara. Tās paņēmu intereses pēc, lai palasītu pa latgaliskam. Ka tie latgali raud par savu apspiestibu, bet vai es jiem liedzu runāt un rakstīt savā valodā? Tā nu lasīdams vien nopratu, ka vecis jau savējais, bet tā baznīca jau nu gan nav nekad bijuse savējā. Tad nu tas mācītājs norādījis par komunistu ne zvērībām, ko tie pastrādājuši, kad valdījusi Rēzeknē līdz vācieši viņus padzinusi. Ka dzīvus cilvēkus katlos varijushi savos pagrabos, kad atvērās tās Nkvdeshniku kabineta durvis 41 gadā. Mācītājs savām acīm tās lietas bij redzējis un nebūtu viņam ieinteresētība melot savai latgaliešu saimei, bet latgaliešiem pašiem nepatīk tādas patiesības par kaimiņiem russkijiem. Viņi atcērt, ka viņi par pozitīvo un negatīvās lietās viņi nerokas. Tikai īpatnība ir kakat virsa pašiem saviem senčiem un slepkavas saukt par varoņiem. Kad mana māte norādīja tai latgalietei vecāsmātes atieksmi pret russkijiem, kuri vazājas pa viņas paksiem nekaunīgi, tad tā jaunā freilene nezināja, ko pateikt. Pretī sēdēja vīrs kuram pašam dzīvē bij jāiziet cauri lielām kakām, kad viņš tās lietas runāja iz savas sirds un nevis no vēstures grāmatām, tad tai latgalietei tas vecis arī bij negatīvs. Skaitās radiniece un vēl pie tam dzīvo Kurzemes pusē nevis savā sādžā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *