„Dievizredzētie” aptrakuši no asins smārda

Izraēla,Rasnačs, Dintars, Ušakovs,Putins,LRTT,Latvija, Saeima40 000 izraēlieši pieprasījuši Putinam Krievijas pavalstniecību, lai apmestos uz dzīvi ukraiņiem atņemtajā Krimā.http://cursorinfo.co.il/news/novosti1/2015/07/01/kommunisti-krima-zhdut–tisyach-otchayavshihsya-evreev-iz-izrailya/

“Vot” tā, lūk !!!

Vai var vēl ciniskāk un noziedzīgāk izrādīt savu noziedzīgo dabu ?

LRTT jau pašā agresijas sākumā, kas bija vērsta pret Ukrainu, rakstīja, ka šis noziegums tika izplānots Izraēlā. Tātad skaidrs, ka Krimas tatāri, kuri ir musulmaņi, no Krimas tiek padzīti pēc Izraēlas pavēles.

Tas ir tikai sākums, bet tas arī jau ir ārprātīgs skaitlis. Uz Krimu nebrauks nabagi, bet gan turīgie, kuri būs spējīgi dibināt uzņēmumus. Tātad, Krimas pamatiedzīvotāji tiks izmantoti par vergiem !!!

Tieši tas jau ir noticis Latvijā !!!

Par bagātniekiem šie noziedznieki kļuva apzogot citas tautas, it seviķi mazo latviešu tautu. Krievijā izzagtie triljoni tagad atgriezīsies atpakaļ, bet tikai “dievcilvēku” uzraudzībā.

ZILS,Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopiePalēnām, bet ar neatlaidību tomēr savelkas cilpa ap žīdisko cionisma hidru.

Kā jau šajā vietnē ir rakstīts, neviens cits, kā žīdi ir tie, kuri iznīcina mūsu Tēvzemi. Tieši krievžīdiskā Izraēla ir visu ļaunumu iniciatore. Darīts tas tiek ar Krievijas rokām. Noskatieties šo Izraēlas politologu diskusiju https://www.youtube.com/watch?t=20&v=-dNUfzR9xhg un sapratīsiet, ka Izraēla ir pilna apņēmības „nomainīt” ASV, kā pasaules lielvaru.

Tik atklātā veidā apvainot ASV, tas ir kaut kas nedzirdēts. Tātad, cīņa ir iegājusi pēdējā „fāzē”!

Tiek atklātā veida aizstāvēta Krievijas agresija. Protams, ka līdz ar to tiek aizstāvēta Izraēla, jo žīdi, Putins un Medvedjevs, dara tikai to, ko viņiem pavēl CENTRS- Telaviva.

Visā šajā jezgā ir ierauta Vācija, kurai ir piesolīta „leiputrija”, pēc ES sagraušanas. Grieķijas bankrots tika mākslīgi radīts. Ar Vācijas palīdzību žīdi pilnībā izzaga Grieķiju ! Tas pats notiek patreiz ar Latviju un citām jaunajām ES valstīm.

Par to Vācija mums dārgi samaksās !!!

Būs diena, kad mēs dabūsim no Vācijas, žīdiem un Krievijas neskaitāmus miljardus.

Vācija, Krievija un žīdi atbildēs pēc visiem Dieva Likumiem par Latvijas okupāciju un masu slepkavībām ! Vissmagāk „trāpīs” žīdi un krievi !

Par Merkeles(Vācijas) līdzdalību banku krīzē nepārprotami paziņoja Soross.

Lai nu kuru varētu apvest ap stūri, bet ne Sorosu, kurš ir pats gudrākais biržu spekulants.

J.Osipovs.I.Girss,Gopoņenko,Šeit mēs redzam, cik nesodīti Latvijā darbojas šī noziedzīgā žīdu banda un cik gļevi(pat saudzīgi) pret viņiem izturas 4.maija kliķe.

Un kā nu ne, jo tikai ar šo žīdisko hemoroīdu palīdzību viņi sevi var pasargāt no karātavām: http://www.delfi.lv/news/national/politics/prokrieviskie-aktivisti-latvija-dibina-kartejo-organizaciju-citadi-domajoso-aizstavibai.d?id=46158941

Kā arvien, vizualizēsim šos žīdiskos elemenus-Sātana kalpus.

01.07.15.     LRTT

===========================================================================

Jēzus sacīja uz žīdiem:

Jūs esat no sava tēva – velna un jums gribas piepildīt sava tēva kārības.

Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā, jo patiesības nav viņā.

Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.””

Tas ir arī LRTT viedoklis !!!

Neaizmirsīsim, ko par šiem Sātana kalpiem sacīja reformators Mārtiņš Luters:

http://tautastribunals.eu/?p=16800

============================================================================

Kargins,Godmanis,Krasovickis,Borovkovs,Bitenieks,Cilēvičs

Palēnām, bet žīdu cionistu kapa zvans jau sāk skanēt !

No amata atteicies Ungārijas vēstnieks, kurš ebrejus nodēvējis par “sātana aģentiem“

Autors: LETA–AFP. 2014. gada 25. jūlijs 20:14

Ungārijas jaunais vēstnieks Romā, kurš savulaik ebrejus nosaucis par “sātana aģentiem”, piektdien atteicies no amata, pakļaujoties spiedienam, ko izraisīja viņa nominēšana.

“Pēters Sentmihaji Sabo informēja Ārlietu ministriju, ka viņš nevēlas būt par vēstnieku,” teikts ministrijas paziņojumā.

Tas, ka vēstnieka amatam izvirzīts 69 gadus vecais rakstnieks un komentētājs, kurš ir pazīstams ar saviem sakariem ar labējo presi, daudzos izraisīja izbrīnu, bet laikrakstos sāka parādīties plaši viņa visstrīdīgākā darba citāti.

Publikācijā galēji labējo izdevumā Magyar Forum 2000.gadā viņš ebrejus nodēvējis par “sātana aģentiem”, turklāt sarakstījis dzejoli, cildinot Ungāru gvardi, tagad jau likvidēto galēji labējās partijas Jobbik paramilitāro organizāciju.

Pasaules Ebreju kongress (WJC) ceturtdien mudināja Itāliju noraidīt Sentmihaji Sabo akreditāciju.

Viņa izvirzīšana vēstnieka amatam “pilnīgi skaidri ir apvainojums ebrejiem”, sacīja WJC prezidents Ronalds Lauders.

“Cilvēks, kurš nāk klajā ar apgalvojumu, ka Ungārijas ebreji ir “sātana aģenti”, “alkatīgi, skaudīgi, ļauni un neglīti”, nevar pārstāvēt savu valsti ārzemēs,” sacīja Lauders.

Ņujorkā bāzētā ebreju Antidefamācijas līga mudināja Itālijas prezidentu Džordžo Napolitāno un ārlietu ministri Federiku Mogerīni nepieļaut, ka “pazīstams antisemīts kļūst par Ungārijas vēstnieku Romā”.

Sentmihaji Sabo bijis Ārlietu ministrijas preses sekretārs 90.gados, bet citas diplomātiskā darba pieredzes viņam nav, tāpēc viņa nominēšana daudziem bija pārsteigums. Turklāt atbilstoši ungāru mediju ziņām viņš arī nepārvalda itāļu valodu.

==========================================================================

Naftas embargo pieliks punktu Putina bandai

Šeit interesanta informācija. http://joinfo.ua/politic/1101893_Neftyanoe-embargo-stanet-reshayuschim-udarom.html

Tieši to, ko šis politologs saka, piedāvāja arī Kristīne Jarinovska un krita nežēlastībā.

Čekas rīkļurāvējs- slepkava Dz. Rasnačs viņu degradēja. Bet nekas, šim čekas sargsunim mēli dzīvam izraus.

Putina beigas būs arī viņa karātavu zvans !

===========================================================================

Grieķi savas valsts sabrukumā vaino žīdus un cionistus

Греки обвиняют в развале своей страны евреев и сионистов

30 июня 2015, 08:49

Книги, посвященные теории всемирного еврейского заговора, такие, например, как “Протоколы сионских мудрецов”, сегодня очень популярны в Греции.

О том, что греки обвиняют в экономическом крахе своей страны, прежде всего, еврейские банкиров, пишет американский журналист Майк Берд, который сейчас находится в Афинах.

Отрывки из его статьи, опубликованной в издании Business Insider, цитирует портал Globes.

“Я приземлился в Греции вчера вечером и сразу отправился поговорить с клиентами греческих банков, которые стояли в очереди, чтобы получить деньги,” – пишет Берд.

Журналист разговаривал с группой молодых греков, стоявших в длинной очереди к банкомату, когда вдруг к нему подошел мужчина и заявил, что “во всем виноваты евреи и сионисты”.

Далее собеседник Берда уточнил, что главными злодеями-сионистами являются банкиры Ротшильды, и добавил:

“Мы, греки-эллины, несем людям свет. Теперь у нас мало света, в отличие от прошлого …

И это не вина немцев и не вина европейцев. Необходимо добраться до первоисточника нашего кризиса. Они (сионисты) пытаются раздавить Грецию”.

Подобные высказывания не являются исключением, и их произносят не в беседе между двумя людьми шепотом. Об этом во весь голос говорят многие греки в длинных очередях к банкоматам.

При этом жители Греции уточняют, что “Ротшильды и другие евреи-сионисты”, контролируют не только европейские финансовые рынки, но и Федеральную резервную систему США.

Тем не менее, несмотря на тяжелый экономический кризис и панические настроения греков, рестораны и пабы в Афинах заполнены посетителями всю ночь.

“Молодые люди развлекаются в ресторанах до поздней ночи. Я не знаю, как долго это может продолжаться, если в Греции действительно есть нехватка наличных денег”, – пишет Майк Берд.

You may also like...

3 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Re kā grieķi-beidzot ir sapratuī,kas ir vainīgs Grieķijas nelaimēs!
    Latvijā arī 80 % cilvēku saprot, bet varturi ir tā nobloķējuši izpausmes iespēju, ka ir redzams tikai viņu viedoklis! Paldies LRTT , vismaz te ir PATIESĪBA redzama!

  2. A.Gedroics saka:

    Ko grieķi saprata vai ne, to rīt referendumā redzēsim!

  3. Incognito saka:

    Nu pie mums śitos melnos sūtīs, lai iznicinātu latviešu genofondu un kultūru, valodu.
    Tas jau arī ir kārtējais jebreju pasūtījums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *