A.Priedītis. XX gs. tautas sērga !

Kāpēc XX gs. nogalē latvieši ir sadzemdējuši tik nevērtīga cilvēciskā “kapitāla” miljonu – neoliberālisma, postmodernisma, homoseksuālisma, perversiju, šarlatānisma, kompradoru, antihumānisma, amoralitātes, antigarīguma patriotus? Kāpēc tā ir noticis? Kas tā ir bijusi par ģenētisko mutāciju, kuras sekas XXI gs. sākumā ir masveidīga degradācija un deģenerācija, tautas esamības visu procesu avangardā pieļaujot pederastus, daunus, idiotus, šarlatānus? Latviešu tautas tradicionālais apzīmējums “muļķu tauta” nav precīzs. Latviešu masveida intelektuālā šaurība nav vislielākā nelaime. Katra etnosa genofondā ir kaut kāda specifika. Tā tas ir arī latviešiem, un tas ir normāli. Vislielākā nelaime ir latviešu populācijā sastopamais negodīgums, nelietība, neuzticamība, nodevība, pielīšana, denuncēšana, gudro un godīgo tautiešu nicināšana, atstumšana, vajāšana. Aizvadītajos 30 melnajos pēcpadomju gados taisnīgums un tiesiskums ir bijis “pie vienas vietas”. Arī brīvība, suverenitāte, valstiskā neatkarība latviešiem tagad ir “pie vienas vietas”. Tādējādi vislielākā latviešu bēda ir morālajā jomā, nevis intelektuālajā (piem., nespējā uztvert būtību, galveno). Starp citu, intelektuālajā jomā latvieši pat ir savā ziņā apdāvināti, jo ir talantīgi zagļi un zagšanas shēmu meistari. Tāda rodas analītiskā tirāde, tiekoties ar 2020.gada vasaras nogales nelietībām, bet vistrakākais – latviešu tautas straujo transformāciju pederastu tautas godā ar pederastiem staķiem priekšgalā un pederastu nācijas tēvu Rīgas pilī, jūsmojot par rīdzinieku pederastijas māniju. 2020.gada 29.augusts latviešu tautas dzīvē ir vēsturiska diena. Pederastu uzvara Rīgas domes vēlēšanās noteikti ir jāuzskata par radikālu pagriezienu tautas vēsturiskajā virzībā. Nekādā gadījumā netiekamies ar kaut kādu pārpratumu, kas nekavējoties tiks novērsts. Tiekamies ar tendenci un etniskās evolūcijas stingri izteiktu gribu, kuru pārstāv sociuma liela daļa un pie tam pārstāv sociuma formāli apzinīgākais, vērtīgākais slānis – inteliģence. Pederastu uzvara ir latviešu inteliģences uzvara. Ne tikai Rīga, bet visa Latvija ir atdota pederastiem!

LRTT

“Vislielākā nelaime ir latviešu populācijā sastopamais negodīgums, nelietība, neuzticamība, nodevība, pielīšana, denuncēšana, gudro un godīgo tautiešu nicināšana, atstumšana, vajāšana.”

Gribējās Priedīša kungam pret šo ļoti nesmuko teikumu ko iebilst, bet sapratu, ka to darot vēl papildinātu šo negatīvismu… , bet TAS IR JĀSAKA: Vai ir iespējams ar prātu aptvert, ka šajā laupītāju laikmetā ir 60% VIENALDZĪGO !!! Vienaldzība pret nelietību ir pielīdzināma nodevībai un sodāma ar visbargāko sodu !!! Kas tas par cilvēku, kurš paiet garām nelaimi piemeklētajam ? Mēs taču zinām, ka par to iestājas kriminālatbildība !!! Bet te, neliešu banda nīdē, apzog un padzen tautu no Dzimtenes, bet 60 procentiem VISS VIENALGA ! Protams, ka tas viss ir ar specīālām metodēm panākts, bet vai tad patiešām jau tik degradētas ir smadzenes, ka to nespējam saprast ?

Vai tas nav idiotisma kalngals, kad par prezidentu tiek meklēts tieši žīds ? Un pat ne godīgs, bet čekista pēcnācējs, visīstākais laupītājs, kurš apzogot tautu kļuvis par miljonāru ! Nu nav šeit skatāmā varza pieskaitāma cilvēkiem !

31.08.20

You may also like...

6 komentāru

  1. ir saka:

    Ko Grantiņš nosauca ir jaunlatvieši – dzeltenā rase ,bet veclatvieši ir uzticamie ,kārtīgākie un godīgākie pasaulē – baltā rase ………

  2. Armands saka:

    Vienaldzība!? Nez kāpēc dzīvē jāsaskaras ir cilvēkiem, kuriem pat savi tuvākie ļaudis ir maz svarīgi. Tie paši radi viens otra nīst tēvu mantas dēļ. Paši savus senčus nīst, ja tie nespēj vairs piecelties no gultas. Materiālisma un paslsavas kults ir apsēdies galvas ne jau tikai latviešiem, bet tak pisties pisas krustu šķērsu ar visādām pasaules samazgām tas latvju beibes. Nu tagad modē negereni, tad arī viņu bērni sevi sauc par latviešiem. Tās pidaru uzvaras jau sen ir izplanotas. Tie paši 80 gados inteligenti vien pakāpeniski sabiedrību baroja ar pidorastizacijas tematiku. Nacionālo cilvēku nu nava nekur varas gaiteņos. Visur ir internacionālā kosmopolītisma atraugas. Tad nu arī pielīst un ielīst tiem internacionālā kapitāla kungiem vienmēr ir bijuši ikvienā tautā. Tā Latvija mazina, bet paskaties pasaules kartē, tad saproti vien patiesību, ka patiesiba nav vajadzīga. Tā dārgi maksā!

  3. ignāts saka:

    NA. Pārsvarā pretīgi purni! Neviena šolaiku partija Latvijā nav sagādajusi latviešiem tik daudz vilšanos,kaunu,pazemojumu un saņēmusi tik daudz nicinājuma no viņiem kā šī,spermas produkta vadītā,banda.

  4. Skumjais Bruņinieks saka:

    Astronomijā ir zināms Fermi paradokss, jeb lielā Visuma klusēšana. Itāļu zinātnieks uzdeva jautājumu – ja Visumā ir bezgalīgi daudz galaktiku, kurās ir simtiem miljardu zvaigžņu ar savām planētu sistēmām, kur ir iespējama dzīvība un saprāts..kāpēc tad Visums klusē?
    Kāpēc mēs nevienu nedzirdam?
    Es arī gribētu uzdot jautājumu…nav taču noslēpums, ka, tā saucamajos, “čekas maisos” VDK un KP gudrinieki pameta tautai uz saplosīšanu kādu desmito daļu.
    Noslepenoti un neatklāti ir milzīgs daudzums īsto, vērtīgo ziņotāju. Tik pat liels ir to VDK štata darbinieku skaits, kas vervēja viņus un strādāja ar viņiem. Milzīgs daudzums ir augstu stāvoši VDK un KP funkcionāri, kuri ir lietas kursā par šo atjaunotās Latvijas valsts megaafēru – VDK un KP specoperāciju..
    Tas ir milzīgs skaitlis.
    KĀPĒC VISI KLUSĒ?
    Ir taču zināms, ka liels skaits VDK darbinieku uzreiz pēc Neatkarības atjaunošanas pārgāja bez lielām problēmām strādāt valsts drošības struktūrās. Viņi ir devuši zvērestu Latvijas valstij – būt lojāliem pret valsti, atmaskot ienaidniekus un cīnīties pret nodevējiem.
    Vai tā čekistu klusēšana nerobežojās ar valsts nodevību?
    Vai neziņošana par šo VDK afēru, kad intiliģences un politiķu šantāžas rezultātā tika nozagta valsts un prihvatizēts valsts un tautas īpašums, neapdraud mūsu valsts neatkarību?
    KURŠ ZVĒRESTS IR STIPRĀKS – ZVĒRESTS LATVIJAS VALSTIJ VAI ZVĒRESTS VDK ???
    Man ir jaunības dienu paziņa.. mācījāmies kopā, sportojām. Visi to zina un viņš nemaz to neslēpj, ka strādāja VDK augstā amatā.
    Ziniet, arī savējiem viņš neko nestāsta..Tu vari viņu kaut vai piedzirdīt, bet patiesību nedabūsi. Pēc otrā polša viņš Tev atzīsies pat, ka ir biseksuāls, bet “čekas maisu” noslēpumu viņš pat tuviniekiem neatklās..
    “..nu Tu zini, vecīt, par to davai labāk nerunājam..” un miedz man ar aci.
    Ne velti ir teiciens – čekists, tas ir uz mūžu.
    Ir sen zināms viens likums …lai uzzinātu patiesību, pats galvenais ir neļaut sākumā samelot!
    To zina izmeklētāji un greizsirdīgi vīri, kas grib no savām sievām uzzināt taisnību..
    Atceros, bērnībā, kad atnācu no sētas viss vienos zilumos un rētās, man mamma teica – nāc, mīļais..izstāsti man visu patiesību un mamma nerāsies. Nebiju vēl paspējis sameloties un zināju, ka mamucis vārdu tur, tāpēc sāku droši uzskaitīt –
    izdauzīts logs
    uzplēstas jaunās bikses
    kaimiņu dārza apmeklējums
    utt.
    Parasti piefantazēju vēl šādus tādus neizdarītus nedarbus..bija varena sajūta nākamajā dienā iziet sētā ar ziņu, ka uz mana konta ir pāris nedarbu, par kuriem sods nebūs..jo mamma taču par tiem jau zina.
    Nu, bet kad jau biju sācis melot mammai, tad taisnību no manis nedabūsi neparko.
    Tieši tas ir noticis ar visiem čekas neizdotajiem ziņotājiem..visi ir tik daudz samelojuši, tēlojuši nevainīgos, ka tagad atkāpties vairs nav kur.
    Bieži aiz šiem meliem slēpjās arī noziegumi..
    Varbūt kāds(kāda) iedomājās, ka neko nav prihvatizējuši un zaguši..un tāpēc sirdsapziņa tīra.
    Te es vēršos pie “godīgajām klusētājām”, cienījamām profesorēm , visādām “čepānēm” (vienotībā pilns ar viņām) – klusēšana un mēma valsts nozagšanas atbalstīšana arī ir noziegumus.
    Ilma! Vai tiešām gribiet kādam iestāstīt, ka Padomju laikā mācīties aspirantūrā Maskavā varēja bez parakstīšanās par sadarbību ar VDK? Nāciet jel ārā no “skapja”!
    Mums sabiedrībā ir veselas neizdoto čekas ziņotāju ģimenes – Čepāņu pāris, Brigmaņu pāris, Zālītes – Ķuzuļa pāris..un daudzi, daudzi citi, veselas ziņotāju dinastijas.
    Interesanti, ka ir arī pa pusei atmaskotie..piemēram, Kreitusu pāris..
    Nesen vēl dabūju bliezienu no savas mammas, karstasinīgas latgaliešu sievietes, kas līdz 80 gadiem zem gultas cirvi turēja(a ja nu kāds uzbrūk..?)..Panorāmas laikā mēģināju kaut ko skaidrot mammītei par politiku, bet tad pēkšņi dabūju pa galvu – “..klausies muļķi, kad gudri cilvēki runā..!”. Paskatījos televizorā, “gudrais cilvēks” ekrānā bija Ilga Kreituse.
    Nē..nu kas ir, tas ir – Ilga gudri runāt ir vienmēr mācējusi. Gan tad, kad “Ilgas tramvajs” bija Maskavas valsts universitātē aspirantūrā, gan Partijas vēstures institūtā Latvijā. Ilga runā “gudri” līdz tam brīdim, kad par citiem iet runa..(kad uzzināja, ka nav maisos, kļuva pavisam droša un skaļa arī par sevi)
    Pietiek tik paskatīties kāda politiķa vai inteliģences pārstāvja biogrāfiju..un tad jau var uzreiz redzēt, ap ko lietas grozās.
    Starp citu, Vienotībā nemaz nav mazāk čekas neizdoto ziņotāju, kā slavenajā LC, Saimnieks, nacionāļos, LZZ, TP, LPP..
    Par Reiru, Kalnieti, Āboltiņu, Brigmani, visu profesūras sastāvu, ēlerti jau teicu..
    Vēl tik garāmejot, uz ātro, gribu minēt vienu aktīvu Vienotības līderi – čekas saudzēto ziņotāju
    Ašerādenu.
    Ja paskatās biogrāfiju, Ašerādens Padomju laikos bija LATINFORM redaktora vietnieks, ja nemaldos. Kas nezin..LATINFORM bija Padomju ziņu aģentūra TASS sastāvā..vienvārdsakot, LATINFORM bija PSRS propogandas nozīmīga sastāvdaļa. Nevienam nav noslēpums, cik liela lomu komunisti atvēlēja propogandai un masu medijiem.
    Miniet..cik maza varbūtība ir, ka Ašeradēns nav bijis ziņotājs.
    Tas bija obligāts priekšnoteikums, ieņemot tajā laikā tik stratēģiski atbildīgu amatu.
    Un tagad skatīsimies, kāda tad bija karjera Atmodas laikā šim čekistu saudzētajam ziņotājam..?
    Gribi varu pār cilvēkiem, kontrolē medijus..kas tad krāmējās Atmodas laikā ar avīzi Atmoda..Nevaja nevienam stāstīt, cik lielu lomu Atmodas laikā VDK piešķīra kontrolētajai LTF avīzei un informācijas centram. Nu redzam – Ašerādens, protams, “Atmodas” komercdirektors un Informācijas centra vadītāja Ēlerte..
    Vai nav skaists pāris Ēlerte un Ašerādens..un tagad miniet, kam bija gods “prihvatizēt” Dienu? Ēlerte, Ašerādens un Atmodas redaktore Veidemane kopā ar LTF Komitejas sakariem ar ārzemēm vadītājiem Kalnieti un Jurkānu izpildīja čekas uzdevumu – pārvilināt trimdas latviešus uz Dzimteni, lai tiem nerastos aizdomas, ka VDK un KP te visu kontrolē un paliek pie varas.
    Kalnietei šajā sakarā ir priekš visiem čekas ziņotājiem, kas izpildīja šo VDK uzdevumu Atmodas laikā , attaisnojums – “..padomājiet, kas notiktu, ja mēs būtu sašķēlušies..?”.
    Protams, ka “nesašķēlāmies” – kopā nodrošinājām VDK un KP nepartrauktību jau neatkarīgajā Latvijā!
    Ar “Atmodas”, LTF informācijas centra un LTF Ārējo sakaru komitejas palīdzību VDK propogandēja trimdas latviešiem, ka viss te Dzimtenē ir oki doki..lai droši brauc visi mājās bez raizēm – čekisti un komunisti beidzot ir padzīti.
    Kāds visam uzrakstītajam ir “rezumē”?
    Taisnību no VDK darbiniekiem mēs nekad neuzzināsim – zvērests čekai viņiem ir augstāks par zvērestu Latvijai.
    Taisnību no milzīgā, čekas neizdoto ziņotāju bara mēs arī neuzzināsim..tie jau ir sākuši melot un melos līdz galam. Daudzi ir kļuvuši par goda vīriem un sievām..valstsvīriem.
    Naivi gaidīt, ka būs brīvprātīgie, kas sev biogrāfiju un falšo slavu gribēs bojāt.
    Tos nedaudzos vārdus, ko no R. Paula dzirdējām..”..visi parakstīja, man arī bija jābūt čekas maisos, bet neesmu..”, tagad arī laikam pats maestro nožēlo. Zina, ka var dabūt pa muti..
    Kas cits atliek..nopirkt info par naudu..? Ne visi VDK dzīvo cepuri kuldami..ir arī atstumtie, pie šprices netikušie.
    Tam, kas izstāstīs visu patiesību, pienākās Tŗīszvaigžņu 1. pakāpes ordenis, visu grēku atlaišana un ar zelta burtiem ieraksts valsts vēsturē.

  5. zināšanai saka:

    Romāns Naudiņš ir čekista Gunta Indriksona cilvēks. Abi ir pēdējie nelieši. Raivis Dzintars bija Ilmāra Krustiņa cilvēks, kuru izmantoja un uzmeta līdz ar veco Mārtiņu Draudiņu. Arī pēdējie nelieši.

  6. Anonīms saka:

    …”Kā nesalaužams zobens,kā gredzens Namejam,tā latvji tomēr turās,bet,kā svece kūst.”… 1988.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *