A. Priedītis. Dzīves esence

Dzīves esence

Kas ir pats galvenais (esence, kvintesence) mūsu dzīvē un tajā skaitā Baltkrievijas notikumu sakarā ? Pats galvenais ir demogrāfiskā pāreja – “baltās” rases drūmais liktenis un nespēja nevienai tautai izvairīties no šī drūmā likteņa, kas “baltās” rases katrai tautai pienāks agrāk vai vēlāk. Un vēl ir ļoti svarīgi saprast, ka “baltās” rases izmiršanas satelīti ir intelektuālā degradācija un morālā deģenerācija, kas principā ir pašiznīcināšanās process – Kronosa/uroborosa instinkta realizācija. Baltkrievu jaunatnes prasība “dzīvot kā Rietumos” ir pašiznīcināšanās sastāvdaļa. Latviešu pašiznicināšanās jau ir guvusi grandiozus panākumus – no trijām paaudzēm divas paaudzes ir fundamentāli cilvēciski neadekvātas. Latviešu tauta vairs nefunkcionē kā vienots sociāli etniskais formējums. Rietumu civilizācijā pašiznīcināšanās process intensīvi sākās XX gs. 60.gados. 1968.gada slavenie jaunās paaudzes nemieri Rietumeiropas universitātēs apliecināja pašiznīcināšanās procesa zināmu briedumu un nenovēršamību. Pašiznīcināšanās procesa sastāvdaļa ir sociālisma sistēmas sagraušana, “perestroika”, latviešu “atmoda”, apzināti vēloties saplūst ar “Rietumiem”, kur civilizācijas noriets, degradācija un deģenerācija jau bija sasniegusi biedējošu pakāpi. Pašiznīcināšanās procesā ietilps “krāsainās revolūcijas”, “maidani”, tas viss, kas saistīts ar Trampa padzīšanu, “deep state”, Corona-19” pandēmiju. Pašiznīcināšanās procesam piemīt liela dinamika un pamatīgas ambīcijas, cenšoties civilizācijas norieta kloākā ieraut visu “balto” rasi bez izņēmumiem, nepieļaujot nekādu alternatīvu dzīves izkārtojumā. Faktiski “baltajā” rasē arī neviens nepiedāvā alternatīvu. Krievija kā relatīvi patstāvīga subcivilizācija arī nepiedāvā alternatīvu, jo vietējā elite sastāv no neoliberālisma faniem – “5.kolonnas” ebrejiem u.c.

Postcivilizācijas dienasgrāmata 15.08.2020

L. Grantiņš

Priedīša kungs ir visu pareizi pasacījis. Vienreizējs īsraksts, kuru nedrīkst nepublicēt ! Garīgi veselam cilvēkam, ko tādu lasot, pat zosāda uzmetas. Ja mēs neko nedarīsim, tad tieši tā arī notiks. Tāpēc jau LIKTENIS ir šajā laiktelpas sprīdī A. Piedīti iebīdījis, lai par to celtu trauksmi. Kas attiecas uz latviešu tautas ATMODU, tad tā mums ar viltu tika nozagta. Un nozaga mums tie, par kuriem autors pēdējā teikumā saka un, par kuriem ari Rids Bruners pēdējā raksta atgādina: “Bariņš ebreju zem vadoņa bildes, top jauna sabierība.” Arī Indulis Ronis beidzot pie tāda paša slēdziena nonāca, kaut gan mani pirms tam bija nopēlis. Ja mēs gribam būt Patiesi savas Sirdsapziņas, tautas un Dieva priekšā, mēs šo jautājumu nedrīkstam apiet… . Un ar pārliecību var sacīt, ja ir tādi, kuri par to ceļ trauksmi, tad viss vēl ir labojams. Tieši tas ir iemesls, kāpēc šī i- vietne tika radīta… .

You may also like...

11 komentārs

  1. Tagad ir ļoti jāpriecājas par katru vēlēšanos nebaidīties runāt par galveno. Portāls ļoti operatīvi publicēja etīdi “Dzīves esence”, kas rosina turpināt sarunu par galveno mūsu dzīvē, kas noteikti ir kosmoloģiskais faktors. Par kosmiskās enerģijas ietekmi uz cilvēkiem ideāla patiesība nav iespējama un acīmredzot nekad nebūs iespējama. Tas ir viens no transcendentālajiem jautājumiem, kas nav izšķirams nedz ar loģiku, matemātiku, eksperimentāli, nedz arī ar juteklisko pieredzi. Tas ir viens no jautājumiem Lielo Noslēpumu kolekcijā, ar kuru nākas sadzīvot cilvēkiem. Viņiem ir liegts ideāli zināt par savu izcelsmi, par dzīvības izcelsmi, par apziņas funkcionēšanu, par genoma funkcionēšanu, par Zemes un citu Saules sistēmas planētu izcelsmi utt. Kosmiskās enerģijas ietekmes tematika var būt vienīgi konspiroloģiska, astroloģiska, bet nevis ideāli zinātniska tematika. Neko daudz nedod zināšanas par Saules aktivitātes atbalsošanos cilvēkos uz Zemes. Tāda atbalsošanās eksistē, un tas ir zinātnisks fakts. Taču tas neko neizmaina kopumā mūsu kosmoloģiskajās zināšanās. Atbilde nav uz pašiem galvenajiem jautājumiem. Lielie Noslēpumi saglabājas. Piemēram, arī par cilvēka genomu zinām ļoti daudz, bet nezinām “visu” par savu gēnu funkcionēšanu. Mūsu dārgajai demogrāfiskajai pārejai (1960-2050) arī noteikti ir kosmoloģisks sākums, kad kosmiskie spēki iejaucas cilvēces demogrāfiskajās norisēs. Taču par to pat nav sastopamas hipotēzes. Zinātnieki un pat astrologi baidās demogrāfisko pāreju izskaidrot no kosmiskās ietekmes viedokļa. Mazliet drosmīgāki zinātnieki-astronomi un pareģi-astrologi ir t.s. planētu parādes skaidrojumos cilvēces psihiskā stāvokļa kontekstā. 2020.gada 4.jūlijā bija unikāla planētu parāde. Tāda planētu parāde bija pirmo reizi Saules sistēmas planētu novērojumu vēsturē. 2020.gada 4.jūlijā Merkūrijs, Venēra, Zeme, Marss, Jupīters, Saturs, Urāns, Neptūns, Plutons nostājās vienā līnijā. Astronomi un astrologi brīdināja ļaudis. Tādas kosmiskās parādības atbalss uz Zemes var būt kari, revolūcijas, nemieri, epidēmijas, dabas katastrofas. Kosmiskās enerģijas izstarojums atstās ietekmi uz cilvēku psihiku, pašsajūtu apmēram 3 mēnešus pirms 4.jūlija un apmēram 3 mēnešus pēc 4.jūlija. Kā labi zinām, 2020.gada pandēmija “Covid-19” ir unikāla parādība. Tikpat unikāla, cik 2020.gada 4.jūlija planētu parāde. Tātad viss ir unikāls. Pandēmija ir pamatā unikāla parādība no cilvēces psihiskā stāvokļa viedokļa. Cilvēce pirmo reizi tiek pamatīgi apmuļķota. Tas ir iespējams tikai tāpēc, ka ar cilvēces psihiku kaut kas nav normāli. Cilvēces psihiku ir traumējis kaut kāds unikāli grandiozs transcendentāls spēks. Apziņas zombēšanas tehnoloģijas var panākt ļoti daudz. Taču nav ticams, ka var tik viegli un ātri apmuļķot visu cilvēci. Noteikti eksistē vēl kaut kāds faktors.

  2. ... saka:

    Ā, bet tas,ka mēs zinām,ka esam apmuļķoti, un ZINĀM,kas to ir darījis visu mūsu mūžu- jau ir Liels Solis uz visa ,šī pretīgā ļembasta beigšanos.
    Mānītas ir mūsu visu pakāpju vecmāmiņas un visu vecmāmiņu vecmāmiņas… Visi kari ,visas revolūcijas un dumpji ir bijusi tikai makslīgi radīta
    ,,sūdu maisīšana,,lai pievāktu mūsu mantu un mūs pašus nošautu un apraktu masu bedrēs. Un ,pie viena, – lai aprītu mazus ,mūsu bērniņus!!!
    Bet,viss reiz ir nācis gaismā. Visi plāni,noziegumi un ķīmija,kas to visu ir nozīmīgi ,,stiprinājusi,, maldu miglā. MENTĀLĀ KONTROLE.

  3. Andris saka:

    Autor , visi noslēpumi ir Tevī , nemeklē tos ārpusē ! Bet Uroboross ir Mebiusa lente ,citiem vārdiem sakot – Matrica. Ja pieminam Dievu (transcendentu) ,tad ar Viņu ir jāizveido personīgas attiecības , saucas- piedzīvot Dievu. Par balto rasi ,nu jā , tā ir kā ir , BET Šūmaņa frekvencei ,sākotnējā 7,8Hz , ir tendence pieaugt ,2019 gada beigās tā bija jau 158Hz. un līdz ar to visas rases uz planētas piedzīvos ko nebijušu ,pāreju ar visu planētu citā dimensijā(augstākā frekvencē). Tāpēc ,pirms tas notiks , tagad iet pārejas periods ,jeb apokalipse un tas attiecas uz visiem ,kas mīt uz Zemes.Ar to gribu pateikt , ka nav jabrīnās par to ,kas notiek sociumā un Dabā.

  4. avots saka:

    Ar cilvēka psihiku nekad uz Zemes nav bijis kārtībā. Vai nu tā mainīsies dabīgā ceļā,kas ir maz ticams,vai tiks mainīta mākslīgi. Citādi cilvēks un Visuma civilizācija paliks neauglīgs sapnis.

  5. avots saka:

    Paliekot korektiem,ar faktiem pamatotas pieejamās literatūras uzziņas loģiski neļauj baltās rases drumo likteni saistīt ar pašiznīcināšanas procesu. Tas nav dabisks un stihisks process,un saukt to par paš….ir ne…. .Tā ir Iznīcināšana. Ar to ir jāsāk un loģiski jāturpina,ja….kaut kas netraucē.

  6. Avots,tā teica Astrīda saka:

    ,,Tie ir bērni,kas nelaikā nāk.Tā pie manīm notiek. Svešie,,pašiznīcināšanās” nāk,lai jūs apēstu.”-tā teica Esība.

  7. Tina Andrim saka:

    Ko man dos izveidotās personiskās attiecības ar dievu,frekvenci nomainīs?

  8. Armands saka:

    Baltkrivija? Nu vispār jau tai Ukrainā tika iedarbināta jaunatne kurai pilnīgi nospļauties bij par rītdienu. 5 grivnu dēļ viņi staigāja apkārt pa ielām ar lozungiem imitējot nemierus. Latvijā 80 gados sāka skolās ienest apzināti rietumu popkultūras īpatnības. Nu vien Jumprava uzstājoties skolā izraisīja vecāko skolotāju acis nelabvēlīgu skatu. Tāds Gvido Linga koncertā parādījās sieviešu zeķu biksēs, kā Kgbeshniki pa aknām viņam tad ne sadeva? Tad nu sāka skolā arvien dumpigak uzvesties jaunatne. Neieredzeju skolu un savu latviešu valodas skolotāju, kura vēl bij klases audzinātāja. Kad nebeidzu pamat skolu, tad viņa pat uz mājām atnāca raudāt manu vecāku priekšā, ka no manis nekas vispār navar sanākt dzīvē. Tikai pati katru stundu iesāka ar polit nodarbībām. Tad nu tie teicamnieki ir kļuvusi par godajamiem nācijas pidorastiem un banku apkalpotajiem. Paši skolā bij pie līdēji un ielideji, tad arī dzīvē tādi paši līdēji rietumu korporatīvajiem caurumiem. Baltkrieviem būs jāmaksā smaga cena, ja ļaus noēst Lukashenko. Lai arī ko runātu par viņu, tad vienīgā pēc Sovietu republika, kuru ciena ir Baltkrievija. Vainīgs protams Lukashenko. Latvieši maksā smagu cenu par to, ka nodeva Alberta Kaula lietu. Tās bēdas latviešiem ir pelnitas kurās viņi atrodas. Te viens īpatnis uzradies ar vēlmi viņam palīdzēt ar jumtu virs galvas. Palīdzēju ar naudu par izdarīto darbu lai iet vismaz uz patversmi, bet viņš teltī. Viņš ir zinoš par vēsturiskajām nepatiesibam, bet viena liela problēma garīgi. Kad uzdevu pirms gadiem jautājumu, kā būt, ko darīt? Tad vien izvilka no vēstures zināšanām, ka vienmēr ir tautai nācis kāds pravietis! Vien šī vēlme sēdēt savā bedrē un uzvelt atbildību par savu bedri kādam līderim! Parādīju viņam pipeles stoku, ko biju atradis kāda maisā, tad pēc dokumentiem varēja spriest, ka tas piedereja Baltkrievijas kultūras darbiniecei. Kāpēc viņa masturbē ar plastmasas pipelu stoku? Viņš to ļoti labi visu zin jau sen, bet saprast kultūras būtību lasot DDD nav iespējams. Vien neviens man nav atbildējis, kur atrodas kalns Jānis, kad uzdodu šo jautājumu. Tā nu gudri man runā svešu tautu masturbatori par manu tēvu kultūru paši nebūdami piederīgi Kuršu tēvu kulēm.

  9. Andris saka:

    Tīna. Iebāz pirkstus kontaktligzdā 220V. :)))

  10. Tīna-Andrim saka:

    Kas arī bija jāpierāda.

  11. Andris - Tīnai saka:

    :))) … Zatlers reiz uzdeva pareizo jautājumu – Kas es esmu ? Nezinu kāpēc viņš to darīja publiski , bet atbildi viņš meklēja sinagogā … :))) Vai atrada ,nezinu.
    Ko Tu gribi lai Dievs Tev dod ? Tev viss jau iedots ,Dievs Tev ir tuvāk pat par Tavu krūšturi ! :))) Viņš ir Tevī . Tikai neej pie ķirurga kāda … tas nelīdzēs! :))) Tagad adresi zini , meklē ,klauvē , dari ko un kā gribi , katram tas notiek savādāk , par cik katrs ir unikāls eksemplārs . Es , protams , nerunāju par biorobotiem , bet par Cilvēkiem. Jauku vakaru ,Tīna ! :)

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *