A. Bernāta “žļurga” ir Kremļa/ Izraēlas pavēle !

A. Bernāta vai tomēr sātanistu “žļurgas” ?

Pēc raksta Latvijas noslēpumi(atvērt): atmoda, kas sākās Liepājā parādīšanās sazvanījos ar Pujēnas kundzi. Neko viņa par šo publikāciju nezināja. No Viņas puses tika pazvanīts arī KASJAUNS.LV redaktoram un pasacīts, ka tas neatbilst īstenībai un, ka tas nav E. Pujēnas teksts, katrā gadījumā tieši tā daļa, kurā tiek runāts par L. Grantiņa “smago slimību”- PARANOĪDO ŠIZOFRĒNIJU. Pujēnas kundze lūdza redaktoru K. Smildziņu dzēst to E. Pujēnas raksta daļu, kurā runāts par L. Grantiņa “slimību” vai arī pilnībā izdzēst šo rakstu. Tas, ka redzams, nav noticis. Vēl jo vairāk, biedrs K. Smildziņš ir izdzēsis divus L. Grantiņa lietas būtības izskaidrojošus komentārus ! Viss kā staļinisma vistumšākajos okupācijas laikos. Patiesība ir visbriesmīgākais sātanistu ienaidnieks. Patiesība ir kā abpusēji griezošs zobens bez spala(roktura). To var izmantot tikai Cilvēki, bet ne sātanisti, kuriem ar Cilvēku rasi nav nekas kopīgs. Vienīgais, ko viņi ar Patiesību var izdarīt, uz laiku Tai uzmest savas melnās smirdošās melu gļotas, bet tās drīz pazūd un Patiesība atkal uzpeld ! Pirms ilgāka laika A. Bernāts pie E. Pujēnas kundzes ir bijis un par to jau arī ir ticis rakstīts… . Kāpēc bija vajadzīgs atkārtots raksts ar specPIELIKUMU, nav grūti uzminēt. Latvijas izzadzēju un slepkavu banda, pēc J. Bordāna kļūšanas par Tieslietu ministru, ir iemantojusi hronisku bezmiegu, kas to novedis pie patiešām īstas “paranoīdās šizofrēnijas” stāvokļa. Pret L. Grantiņu bija jāpieņem vissmagākie “mēri”, jo viņš klaji aģitēja par JKP un tieši par Jāni Bordānu. L. Grantiņš uz 7. dienām no Feisbuka tika atslēgts pirms vēlēšanām un 3. dienas pirms Tieslietu ministra izvēles. Un tagad tieši mēnesi pirms Rīgas Domes vēlēšanām !!!  Ja Rīgas Domē virsroku ņems JKP, tad var sākties neiedomājamas Ušakova bandas nelietību atmaskošana, kur dalību ņēmušas visas politiskās partijas un it sevišķi jau NA / VL!. Un tie jau ir bezgala gari cietumsodi visiem partiju līderiem un viņiem pietuvinātajiem !

Pret to, kas nekas nav, neviens necīnās ! Var tikai pabrīnīties, kādas bailes šai sarkanajai noziedznieku slepkavu bandai ir no L. Grantiņa, ka par tik atklāti meli jāraksta ! Tauta taču zina, ka tie ir meli ! Vai šie rakstītāji un publicētāji iedomājas, ka par to nebūs “jāsēž” ? Protams, ka ne jau tādi bernāti un smildziņi ir REŽISORI. Režisori ir Izraēla, ar Krieviju kā savu visuzticamāko “darba instrumentu” ! No Latvijas izzagtās naudas lauvas tiesa nonāk tieši Izraēlā. Latvijas Aizsardzības ministrija, ar saviem 20. gadsimta vidus noderīgās tehnikas- lūžņu iepirkumiem, ir Izraēlas armijas apgādātāja miljardu dolāru apmēros. Jebrejs Pabriks ir šīs LIETAS kurators. Pastiprinājums tika saņemts NĀCIJAS TĒVA fasējumā. Visi lielie valsts pasūtījumi kaimiņzemēs izmaksā 2. 3. 4. un vairāk reižu mazāk, nekā Latvijā. Tātad, no katra valsts pasūtījuma 70% tiek pārskaitīti NĀCIJAS TĒVA dzimtenei !

Pret L. Grantiņu nostājas Izraēla un tādi smildziņi un bernāti ir tikai viņu izvadorgānu sanitāri, bet tas nenozīmē, ka viņi netiks tiesāti ar ASM ! Viņi ir pieskaitāmi nodevējiem- kolaboracionistiem !

Par Izraēlas plāniem

16.08.20

You may also like...

6 komentāru

  1. Andris saka:

    ”Kas Jauncā” komentārus dzēš tekoši. Tāds Smildziņš ir tikai sulainis un pārējie ar. Interesanti , kam pieder tā ķengu lapa ?
    .
    .
    .
    Admins
    Visu kontrolē Izraēlas slepenie dienesti, kurus šeit pārstāv Suharenk-veidīgie sinagogisti…

  2. Armands saka:

    Nu i? Man uzvilkts t-krekls ar Anglijas futbola izlases simboliku. Krāsa sarkanā tāpat, kā Sovjetu impērijai un Kurzemes hercogistei. Da tā Lauva arī vien tai hercogistei no viņiem, ko darīt? Esmu tagad visu ienaidnieks? Vien jau kaimiņš nr. 6 man bažas virsa, ka es simpatizejot anglosaxiem. Tikai pats ir viņu veidojums un tik viņam nodarboties ar elektroniku. Tā teikt angļus sauc par Robotiem, bet pats vien ir viņu robotizeta iekārta, kurš staigā mītiņos par russkoje rabnopravije v Latvije. A man radi dzīvo Anglija, ko darīt vai spļaut virsa dēļ tas žīdgermanu izdzimtenu dzimtz saviem radiem?

  3. Jānis Dumpis saka:

    Sakarā ar cilvēktiesību aizstāvja Valda Freimantāla veselības stāvokli būtu vēlams izveidot viņa starptautisku atbalsta kampaņu.
    .
    .

    Admins
    Vai variet ko tuvāk par Freimantāla kunga veselības stāvokli paskaidrot ?

  4. lasītājs saka:

    Tie divi pēc izskata nopietni cilvēki,bet žēl,ka muļķīši ,un nav bijis neviena,kas pateiktu,ka ir nefeini būt par jūdasiem.

  5. Jānis Dumpis saka:

    Valdis Freimantāls var nomirt tuvākajās dienās
    .
    .
    .
    Admins
    Vai var ko tuvāk par Valdi ? Kas ar viņu ir ?

  6. Jānis Dumpis saka:

    Viņam var piezvanīt, tel. +371-27070695
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *