Ne “Stūra māja”, bet krievžīdu-boļševiku izpriecas vieta

www.tautastribunals.eu-141

LRTT komentārs rakstam:

”Stūra mājā” – nekādas ākstīšanās

Var jau iespīdināt nakts melnumā bateriju acīs un sacīt, ka tā ir saule.

R. Kozlovskis, A. Borovkovs, I. Godmanis, J. reiniks. LRTT. Saeima, DP, ST.

FOTO: Nav, latviet, neviena tiesa pasaulē, kura šos noziedzniekus attaisnotu. Viņiem pienākās karātavas un viņi tās saņems.

Kaut kāda gaisma jau tā ir, bet saukt par SAULES gaismu to var tikai mūsu tautas kaprači. Tas pats sakāms par rakstu LA: —Par šo „Stūra māju” ir jāsaka taisnība, bet ne ar kaut kādām vispārinātām mums visiem zināmām frāzēm mētāties. Ir jāpasaka atklāti noziedznieku vārdi, politiskā piederība un tautība. Agrāk vai vēlāk, bet tas noteikti notiks, jo KARMAS TRAUKS, kad pilns, vienkārši sāk līt pāri malām.

Nu nevar bezgalīgi šī krievžīdisko cionistu agresija turpināties ne tikai pret latviešu tautu, bet pret visu pasauli.

Šajā rakstā vajadzēja nosaukt tos, kuri 1991. gadā piedalījās dokumentu iznīcināšanā, proti, komunistus un KGB darbiniekus(izredzētās tautas pārstāvjus) Borovkovu un Godmani.

Kāpēc tas netika izdarīts ?

Kāpēc šie „Stūra mājas” bijušie saimnieki ir uz brīvām kājām ? Pēc visvienkāršākās loģikas un starptautiskiem Likumiem viņiem bija jābūt sodītiem ar nāvessodu, bet viņi turpina strādāt noziegumus tālāk. Ar to vēl ir par maz, viņi kļuvuši par miljonāriem uz latviešu tautas rēķina.

Lai justos droši, viņi DP un Ie.M. iekārtojuši savus cilvēkus Rihardu Kozlovski un Jāni Reiniku(izrādās, ka šiem abiem arī ir žīdiska izcelsme), E. Siliņa, Reiniks, Saeimakuri arī kā pēc burvju mājiena kļuvuši par miljonāriem.

Ja Latvijā būtu savas valsts- latviešu aizstāvoša DP, tad tādi lindermaņi, gopoņenki, rubiki un siliņas, kura atļaujas no Saeimas tribīnes paziņot, ka mums Latvijā latviešu valoda ir jāpatur tikai sirdīs, būtu sen „likumīgi” aizraidīti uz labākiem „medību laukiem”, lai valsts nenonāktu uz asins izliešanas sliekšņa.

Redzam, ka nekas nav mainījies. 1940. gads turpinās līdz šai dienai. Šodien viņi nešauj ar „koltiem”, bet gan ar daudz izsmalcinātāku „tehniku”.

Es visu atceros, Borovkov !!!”, reiz rakstīju.

Jā, es atceros kā tu karikatūriskais žīdu izdzimteni mani arestēji, kā spīdzinājāt mani cietumā… . Es visu atceros un mani neviens nav atbrīvojis no pienākuma atpestīt manu tautu no jums– no smirdīgajām cionistu drazām. Es panākšu, ka tevi publiski pakārs „Stūra mājas” pagrabā kopā ar Godmani, Reiniku, Kozlovski un citiem latviešu tautas slepkavām televīzijas kameru priekšā.

Ir tikai jāpabrīnās par šo izdzimteņu ārprāta nekaunību pat parastajās sadzīves lietās. Pat alu DP darbinieki brauc iepirkties lepnākos limuzīnos kā pats Al- Kapone. http://www.pietiek.com/raksti/drosibas_policija_slepeno_apsardzes_luksusauto_izmanto_brivdienu_iepirksanas_braucienam

Esi gatavs, latviet, uz rēķinu noslēgšanu ar šiem pasaules klases noziedzniekiem- sātanistiem.

Tiesas nebūs vajadzīgas, jo viņi paši visu Tiesiskumu ir iznīcinājuši.

Tas ir tāpat kā ar nāvējošu bacili, kurš savā rijībā ir nobendējis savu upuri, bet nav apjēdzis, ka līdz ar to arī piespriedis nāvi sev.

Paskaties šajos žurku ģīmjos(augstāk redzamais foto) un neaizmirsti viņus nekad, jo X stunda tuvojās.

LRTT   03.05.14.

====================================================================

Klausies un brīnies, kā šis noziedznieks visu sagriež ar kājām gaisā.

Krievija-LRTT-Žīdi-Krima-Reiniks

https://www.youtube.com/watch?v=qmej7Y-b2ZA#t=916

И четвертое – самое важное. Украинцам нужно возвращать себе не Крым. Украинцам нужно возвращать себе счастье жить в самой большой на земле стране и, может быть, в одной из самых богатых. И страна эта начинается в Чопе, а заканчивается на Курильской гряде.

Tulkojums: Ukraiņiem nevajadzētu atgūt Krimu. Ukraiņiem vajazdzētu atgūt prieku dzīvot pašā lielākā zemē uz pasaules, varbūt arī pašā bagātākā. Un šī zeme sākas Čopē(vieta pašlaik vēl esošā Ukrainā) un beidzas ar Kuriļu salām.

Tā redzi, latviet, nekādas Ukrainas, un, protams, arī nekādas Latvijas, vienīgi plašā Raša- Paraša ir šī krievžīda iztēlē. Viņi nekad nav bijuši cilvēki un arī nekad tādi nebūs.

Tā ir izdzimteņu rase un nekas vairāk.

=====================================================================

Melns. Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - KopieLasiet, ko viņu pašu Pozners raksta:

Pareizticīgo baznīca – Krievijas lielākā nelaime un traģēdija

Pazīstamais krievu publicists Vladimirs Pozners, kurš nav nekāds opozicionārs, disidents un pret Kremli izturas diezgan neitrāli (jo citādi viņam neļautu vadīt raidījumu valsts TV pirmajā kanālā), uzskata, ka mūsdienu Krievijas galvenā nelaime nav atrašanās savā padomju pagātnes gūstā, bet gan apstāklī, ka Krievijas saknes sniedzas austrumu, Bizantijas kristietībā, kas ļoti būtiski atšķiras no rietumu kristietības (katoļi un luterāņi). Starp šīm divām mentalitātēm un reliģiju vērtībām atrodoties bezdibenis.

Vladimirs Pozners– Es domāju, ka pareizticības pieņemšana ir viena no lielākajām Krievijas traģēdijām. Ja šodien skatāmies uz Eiropu un salīdzinām valstis ar kristietības reliģiju, tad secinām, ka ir trīs kristietības atzari – katolicisms, pareizticība un protestantisms. Ja Eiropas valstis sadalītu pēc tādiem rādītājiem kā demokrātija, dzīves kvalitāte, dzīves līmenis, tad pirmajās vietās pēc šiem kritērijiem būtu tieši visas protestantisma valstis. Pēc tam katoļu valstis. Un tikai pēc tam tādas valstis kā Krievija, Grieķija, Bulgārija utt. Un tās nav gadījuma sakritības, jo vistumšākā un slēgtākā reliģija ir pareizticība. (www.newsru.com)

V. Pozners Krievijas pareizticīgo baznīcu (KPB) salīdzina ar komunistisko partiju (PSKP) un tās patriarhu ar PSKP ģenerālsekretāru un uzsver, ka KPB ir nodarījusi kolosālu ļaunumu Krievijai. Krievijas vēsturē nebija Renesanses perioda. Rietumeiropa spēja atbrīvoties no baznīcas tumšajām sastāvdaļām, un tad radās pavisam cita dzīves izjūta un izpratne, tas bija mākslas uzplaukums. Krievijā nekā tāda vispār nebija. Publicists Pozners uzsver, ka pareizticība Krievijai ir bijusi smaga nasta un tā turpina agresīvi iejaukties sfērās, kurās tai nav vietas: politikā un izglītībā.

Krievijas politologs S. Belkovskis uzskata, ka pareizticīgo baznīca Krievijā ir kļuvusi par Kremļa «glābšanas ministriju», kas paklausīgi atbalsta Kremļa politiku un kritizē rietumu demokrātiju, jo tā esot sveša Krievijas tradīcijām. Tajā pašā laikā KPB izmanto valsts neskopos ziedojumus un nodokļu imunitāti.

– Baznīca kopš padomju laikiem ir mantojusi savu absolūto padevību varai, uzskata Belkovskis. Cara Krievijā baznīca bija valsts institūts, un valsts kases algotie «dvēseļu gani» pakļāvās cariem kā saviem augstākajiem tiesnešiem. Padomju laikā baznīcas līderi sludināja savu pilnīgo lojalitāti padomju ateistiskajam režīmam, lai baznīcai neliegtu iespējas darboties. Taču šie garīdznieki nereti kļuva arī par KGB (VDK) aģentiem. (www.inosmi.ru)

Ļevs Ponomarjovs, kas Krievijā vadīja parlamenta komisiju, kas pētīja saites starp baznīcu un KGB padomju gados, raksta: – Mēs jau deviņdesmito gadu sākumā zinājām, ka 90% no visiem baznīcas vadītājiem bija KGB aģenti. (www.inosmi.ru). Citi avoti apstiprina, ka šo aģentu skaitā ir bijis arī KGB štata darbiniekam Putinam uzticīgais patriarhs Kirils.

Krievijas eksperts Ariels Koens uzskata, ka Putina iekšējā un ārpolitika ir atsviedusi Krieviju atpakaļ drūmajos viduslaikos, kad sabiedrību vada naids pret jebkuru citādi domājošo. Viņš uzsver, ka autoritārais Putina režīms savienībā ar Krievu pareizticīgo baznīcu Krieviju ietekmē ne mazāk pazudinoši kā Krievija savas kaimiņvalstis. (ww.voa.com).

Krievijas pareizticīgo baznīca, kuras virsvadībā atrodas Latvijas pareizticīgie, ir efektīvs Putina režīma sabiedrotais. Šai baznīcai Latvijā ir uzticami atbalstītāji, kuru skaitā spēcīgākais ir Ušakova «Saskaņas Centrs» un acīmredzot arī jauna satelītpartija, kuru vada bēdīgi slavenais Šlesers, kam ir liela pieredze darbā klerikālā partijā.

Latvijai kā valstij, kas pamatojas uz rietumu demokrātijas un progresīvākām kristietības (luterticība u.c.) vērtībām, būtu jāuzmanās, ka mūs nesāk šķelt un ietekmēt austrumu ideologi un baznīcas līderi, kuru uzdevumi sakrīt ar Kremļa ģeopolitiskajiem mērķiem.

====================================================================

Un šeit komentētais raksts:

ZILS,Latvijas republikas tautas tribunāls, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Jānis Reinisks, Straujuma, Prezidents, Saeima, DP. ST. - Kopie”Stūra mājā” – nekādas ākstīšanās

No 30. aprīļa līdz 19. oktobrim Eiropas kultūras galvaspilsētas “Rīga 2014″ projekta “Stūra māja.

Lieta nr. 1914/2014″ ietvaros plašākai publikai pirmo reizi tiks atvērta drūmām leģendām apvītā bijusī Latvijas PSR Valsts drošības komitejas (VDK) ēka jeb ”Stūra māja”.

Sešas izstādes vienā namā

dP, KOMUNISTI, ŽĪDI,LATVIJA, SAEIMA,

FOTO: Tas ir komunisms- žīdisms. Tagad tu, latviet, saproti, kāpēc komunisti- VDK darbinieki ir jātiesā un jāpakar visas pasaules priekšā. Visi, kuri deva zvērestu šai organizācijai, ir fiziski iznīcināmi. Arī tie, kuri ir pret “čekas maisu” atvēršanu, ir sodāmi ar ASM, jo ir šis asinspirts atbalstītāji.

Nams Brīvības un Stabu ielas stūrī dos pajumti kopumā sešām izstādēm. Okupācijas muzejs pirmajā stāvā piedāvās bezmaksas pamatekspozīciju “Izstaigā stūra māju”, kā arī maksas ekskursiju gidu pavadībā; biedrības “Mākslas telpa” organizētā “Draudzības (re)konstrukcija” būs starptautisks laikmetīgās mākslas projekts. Bet četri nākamie projekti solās būt zināmā mērā līdzīgi, jo stāstīs par cilvēku likteņiem: muzeja ”Latvieši pasaulē” veidotā izstāde ”Latvieša koferis” rādīs vairāk nekā 200 priekšmetu, kuri dažādos laikos šķituši būtiski, lai tos ņemtu līdzi, dodoties svešumā, bet kuri tomēr atgriezušies Latvijā; Mediju komunikācijas darbnīcas un filmu studijas “Kinolats” “Liktens lietu muzejs” ir vairāk nekā piecsimt personisku priekšmetu un lietu, kuri piederējuši rīdziniekiem un ar kuriem saistās dažādi dzīvesstāsti, apkopojums; kultūras un mākslas projekta “Noass” un Latvijas Naivās mākslas muzeja izstādē “Par spīti visam” ir aculiecinieku zīmējumi par pārdzīvoto deportāciju vagonā, koncentrācijas nometnē, kara gūstekņu filtrācijas nometnē, padomju lēģerī; Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs sagādājis “10 lietu stāstus par cilvēku un varu” – desmit autentiskas lietas, kas stāstīs par 20. gadsimta vēstures drāmām un cilvēkiem, kuru likteņus kādā mirklī ietekmējusi vara.

Biļešu sistēma visām maksas izstādēm būs vienota. Visu izstāžu apmeklējums – 5 eiro. Pensionāriem, skolēniem un studentiem – 2 eiro. Ekskursija ar gidu “Čekas pagrabos” – 5 eiro.

Zināmais par čeku

Emocionālākais un no vēstures viedokļa izzinošākais solās būt Okupācijas muzeja piedāvājums, pie kura tapšanas savu roku pielikuši muzeja vēsturnieki Inese Dreimane un Rihards Pētersons, projekta koordinatore Līga Strazda un mākslinieks Roberts Vēgners.

Vēsturnieces Līga Strazda un Inese Dreimane stāsta, ka čekai un tās darbībai Latvijā veltītās izstādes gatavošanas laikā izdevies noskaidrot agrāk nezināmas interesantas detaļas. Piemēram, noskaidrot, no kurienes radušās atmiņu stāstos bieži pieminētās kravas automašīnas, kas izveda nogalinātos pa ”Stūra mājas” vārtiem. Pētniekus mulsināja, no kurienes gan šīs automašīnas varēja pēkšņi uzrasties, jo uz ielas tās nedežurēja, bet nama iekšpagalmā garāžām vienkārši nebija vietas. Papētot 1941. gada čekas dienesta telefongrāmatu, izrādījies, ka auto operatīvi atbrauca no pavisam netālās Ganu ielas 3. Šajā ēkā dzīvojuši arī šoferi, bet pagalmā vēl tagad saglabājušās garāžas. ”Var tikai apbrīnot minētās organizācijas loģistikas spēju ļoti īsā laikā, dažos mēnešos, noorganizēt efektīvu sistēmu,” tā Strazda.

Patlaban nevienam Latvijā nav pilnas informācijas par to, ko čeka savas darbības laikā darīja Latvijā. Tādas ziņas neviens nav ne apkopojis, ne uzrakstījis monogrāfijā. Visvairāk materiālu ir par 1940./41. gadu, jo 1941. gada jūnija beigās ”Stūra mājas” iemītnieki to pameta lielā steigā, atstājot daudz dokumentu, kurus vēlāk varēja izmantot. 1990./91. gadā vēsture tā vairs neatkārtojās – VDK darbiniekiem bija gana laika materiālus gan aizvest, gan iznīcināt.(LRTT piebilde:Lielākie čekas materīālu iznīcinātāji ir atkal žīdi- Aivars Borovkovs un Ivars Godmanis. Abi VDK darbinieki, komunisti un slepkavas. Un, protams, arī miljonāri.)

Vēsturnieces arī uzsver, ka sabiedrībā kopš 1941. gada vasaras iesakņojies uzskats, ka padomju režīma masu slepkavību upuru ekshumāciju vietas Baltezerā, Stopiņos, Babītē kalpojušas vienlaikus kā nošaušanas vietas, ir maldīgs. Čekas šausminošā loģika Latvijā neparedzēja upuru vešanu nogalināt uz ārpilsētu. Tas neizslēgtu bēgšanas risku, turklāt radītu tikai papildu klapatas ar apsardzi. Čekisti atrada nāvessodiem daudz ”ērtāku” un drošāku vietu – ”Stūra mājas” šautuvi. Uz iepriekš izraktajām bedrēm automašīnas veda tikai nogalināto līķus. Nebija iedomājams ķermeņus nest uz ielas un tad likt automašīnās, tāpēc izlauza durvju ailu iebrauktuvei. Nāves sodus ēkā netieši pierāda spriedumu izpildes akti krimināllietās. Dreimane atgādina, ka slepenība čekai bija ārkārtīgi svarīga, lai būtu tā, ka ”te cilvēks ir, te viņa nav”. Zalves naksnīgā mežā Latvijas shēmā neiederējās.

Šautuves identifikācijā pēc veciem ēkas plāniem daudz darījis vēsturnieks Rihards Pētersons. Pēc Otrā pasaules kara, lai slēptu agrāko nodarījumu pēdas, telpai uzlēja jaunu betona grīdu, apslēpjot arī noteku ar nogalināto asinīm. Nāves soda vieta būs iekļauta ”Stūra mājas” 1. stāvā bezmaksas izstādes apskatē. Tiesa, pašā šautuvē ētisku apsvērumu dēļ ieeja tiks liegta.

Kur nošāvās Bolšteins

Okupācijas muzeja projektu baismas slavas apvītajā mājā veido divas daļas – pieminētā bezmaksas izstāde un maksas ekskursija pa ēku, kas iekļauj 1. stāvu, 1. stāva kameras, pagrabu, kāpnes, kā arī apskates vietas 5. un 6. stāvā. ”Kāpnes ir svarīgs elements, jo pa tām arestētos augšā lejā uz un no pratināšanas nereti dzina skriešus. Nakts vidū. Tas varēja būt diezgan nepatīkami,” rūgti ironizē Dreimane. No kultūrvēstures viedokļa interesanti ir jūgendstila lifts un vitrāžas – oriģināli no mājas tapšanas laika. Zināms, ka augšstāvos pirmskara Latvijā atradās Robežapsardzes štābs un vienā no kabinetiem (kurā – nav zināms) 1941. gada 21. jūnijā nošāvās robežsargu komandieris ģenerālis Ludvigs Bol­šteins. Atvadu vēstulē viņš rakstīja: ”Mēs, latvieši, sev uzcēlām jaunu staltu ēku – savu valsti. Sveša vara grib piespiest, lai mēs to paši noārdām. Es nespēju piedalīties.”

Vēsturnieces sola, ka viena apakšstāva telpa būs veltīta arī slavenajiem ”čekas maisiem” un to pārņemšanai. Tiesa, tā nebūšot autentiskā arhīva telpa, jo tā atrodas 2. stāvā, bet 2. un 3. stāvs paliek apmeklētājiem slēgts, jo ”Rīga 2014” biroja un ēkas saimnieka – Valsts nekustamo īpašumu aģentūras – noslēgtais nomas līgums pieejamā budžeta ierobežojumu dēļ to izmantošanu neparedz. Taču minētajos stāvos tāpat esot tikai kabineti, kuros nekā saistoša vairs neesot.

Projekta vadītāja Līga Strazda akcentē, ka ”Stūra māja” nebūs kā Liepājas Karostas cietums, kas ar izrādes elementiem ļauj nedaudz iejusties arestētā ādā. Ākstīšanās čekas kamerās neiederas, un gidi apmeklētājus brīdinās ievērot cieņu. Šī drūmā vieta ļaužu atmiņās joprojām ir pārāk sāpīga, lai ko tādu atļautos.

Okupācijas muzejs reizē ar citiem izstāžu rīkotājiem ”Stūra mājā” saimniekos līdz oktobrim, līdz apkures sezonas sākumam. Tieši apkures neesamība uzturēšanos ēkā padara neiespējamu arī vēlākā rudenī. Par ēkas tālāko likteni pēc ”Rīgas 2014” beigām skaidrības nav. Strazda atgādina, ka Okupācijas muzejs jau vairākkārt piedāvājis valdībai un Rīgas pašvaldībai savu līdzdalību muzeja radīšanā ”Stūra mājā”, taču pats uzņemties tāda muzeja radīšanu tas nevar milzīgo izmaksu dēļ.

Pastāv cerība, ka pēc šā projekta, ja sabiedrība ieinteresēsies, varētu sekot arī kāda tālāka attīstība.

Uzziņa

* Arhitekta Aleksandra Vanaga uzņēmējam Teterim projektētais polifunkcionālais īres nams ar veikalu telpām, izīrējamām istabām un dzīvokļiem, tagadējā ”Stūra māja”, uzbūvēts 1912. gadā. Sākotnējais plānojums un daļa interjera namā saglabājusies līdz mūsdienām.

* 1919. gadā ēkā apmetās Padomju Latvijas Revolucionārā kara komiteja. 10. martā lielinieki nezināmu iemeslu dēļ ”par kontrrevolucionāru darbību” arestēja Vanagu, kurš tobrīd strādāja namā kā būvinženieris. Deviņas dienas vēlāk Vanagu nošāva Centrālcietumā.

* Pirmskara Latvijā namā saimniekoja Iekšlietu, kā arī Sabiedrisko lietu ministrija un Robežapsardzes štābs.

* Jauno saimnieku vajadzībām pārbūvētajā ēkā no 1940. gada 9. novembra oficiāli iemājoja Latvijas PSR Iekšējās drošības tautas komisariāts, kas ierīkoja namā ”iepriekšējās izmeklēšanas cietumu nr. 1”. Kopš 1941. gada janvāra ”Stūra mājas” pagrabā izbūvēja šautuvi; te tika nogalināti cilvēki.

* Pēc kara čeka atgriezās mājā, tomēr izmantoja to kā iepriekšējās izmeklēšanas cietumu, ne vairs nāvessoda vietu.

* 1991. gadā ”Stūra māju” pārņēma Latvijas Valsts policija, bet kopš tās izvākšanās 2008. gadā nams stāv tukšs.

  1. L. Grantiņš LRTT 1. maijs, 2014 09:45 Atbildēt

    Gandrīz visās šajā telpās mani pa laikam turējā. Ejot pagrabstāvos uz dušām redzēju mazas metāla durvis, kurās cilvēku varēja iebāzt tikai sakņupušu….ārprāts…. !!!! Visi tie, kuri mani pratināja šodien ir miljonāri un cenšās mani atkal dabūt uz apsūdzības sola… Žīdi Aivars Borovkaovs un Ivars Godmanis dara šodien to pašu, ko PSRS laikos, tikai ar atšķirību, ka abi aplaupot Latviju un latviešu tautu kļuvuši par miljonāriem…. Kāmēr viņi netiks starptautiskā arēnā pakārti, nekas nemainīsies.

You may also like...

22 komentāru

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Lai visu saprastu ir jasak,no sakuma,neba,no vidus un beigam,ka to dara
    juda Pozners.Protestantisms bija paredzets baltas rases kulturvertibu
    pilnigai izravesanai,no baznicas,kura to bija 50/50.Bibeli pienemt,ka 100%
    dogmu un indulgenci,passaprotamu.Baznicas aizbildnieciba un vendeta bija
    ta laika norma,kura ari bija Renaissance,ka ticibas atdzimsana.
    https://www.youtube.com/watch?v=dy61cjGcEZU
    Ar kuturu tai nav nekada sakara,jo visa kultura piedereja venediem un
    etruskiem.Neviens juda nav gleznotajs,bet citu vertibu zaglis.
    http://www.peshera.org/khrono/khrono-15.html
    Vini grib mus iznicinat fiziski.
    https://www.youtube.com/watch?v=lyc-R_WU0sI

    VELAK VEL/TENCINU
    .
    .
    Admins
    Tu, Andri, pašlaik propagandē visīstāko žīdismu.Lielākā daļa materiālu, ko Tu šeit reprezentē, ir visīstākais žīdisms. Tu nostājies krievžīdu pusē, tas ir, pret ukraiņem. Video par Hāgas tribunālu ir stulba krievžīdu propaganda. Šodienas Krievija ir Lielizraēla un ar venediem un etruskiem tai nav nekāda sakara. Un arī Krievijas krieviem nav nekas kopīgs ar baltu senčiem etruskiem un venediem. Pozners visu pareizi pasacīja par ticībām. Pareizticība ir visīstākais sātanisms.
    Tu, Andri, esi sastrēbies šīs žīdisma vēsturiskās maldu drazas, ka vairs netieci līdzi realitātei. Tu dzīvo vēsturiskajās drazās, kuras tevi, kā personību ir pilnībā nomākušas.

  2. A.Gedroics saka:

    Nebaidies, plāngrantiņ, Stūra māja tev vairs nedraud! Tu nosprāgsi sazāļots, apmīzies un apdirsies, piesiets pie gultas Rīgā, Tvaika ielā 2 !
    .
    .
    Admins
    Sekojot pašai primitīvākai loģikai, ja aizstāvi šeit minētos čekas noziedzniekus, esi žīds, tāds pats kā Aivars Garda un Juris Lapinskis, kuri uzdodas par latviešiem.

  3. Os saka:

    Fasisti sarkanie-neviens nav sodits,iznemot A.Rubiku,kuru ka peramo zenu grekazi nosodija pasi fasisti huntas,lai aizmaletu Tautai ar visu Pasauli,Cilveci acis. Kamer nesanems realu Kriminalsodu un loti bargu,sie fasisti neapstasies savos noziegumos turpmakajos. Pec 23.gadiem atver Stura maju spidzinasanas apskatei Tautai un ne varda-kad vel 6.gadus atpakal tur tika pratinati,gan ieslodziti,gan spidzinati Cilveki,vel 6 gadus atpakal to darija tur sie noladetie fasisti sarkanas Huntes. Lai noladeti uz Navi ir visi jusu berni dzimusie un dzimtas,saimes-uz Navi. Un protams ka tisi tur sava ,un nosautus Cilvekus jau krameja masinas un likus veda tikai lauka aprakt. Noladetie fasisti sarkanas huntas,ar Cilveci visu.
    .
    .
    Admins
    Viņi paši sevi ir nolādējuši ar saviem asins darbiem.
    Sods, protams, ka viņiem būs drausmīgs… .
    Savu īsto seju viņi atkal ir parādījuši uzbrūkot ukraiņiem.
    Visa Krievijas vadība ir žīdu rokās.

  4. Andris7 saka:

    Atbilde Osim!
    Ja nebutu 1776 gada Veisthoupa iluminatu organizacijas,kuru merkis bij
    pasaules vara,ar visam vinu raditam kreaturam,ka Darvins,Ensteins un
    Markss,tad ari nebutu Stura majas judu sveta inkvizicija.
    https://www.youtube.com/watch?v=FeXWWq7a3J8
    Melnas aristokratijas lobisti,kuri visu apmaksaja.
    https://www.youtube.com/watch?v=ETwA70YPCq0

    TENCINU.

  5. Os saka:

    Krima-Katinas variants. Paklausoties Kremla informativo lauku-saubu nav ka Krimu ir patiesiba okupejusi ASV diversanti speciali apmaciti runat krievu valoda un Putinam pie galvas tiek tureta pistole,ar tiem pasiem launajiem amerikaniem,lai vins ta runatu-kad notika laimiga atkalapvienosanas. Fui,sliktie Amerikani

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Labi teikts- izpriecu vieta, jo tur viņi priecājās un baudīja absolūtas, nekontrolētas varas turēšanas “priekus” mūsu Dzimtenē.

    Izdzimteņu radītais Latvijas valsts pārvaldes mehānisms nav apstādināts, tas strādā ar pilnu jaudu vēl šodien.

    Par to liecina atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības brutālā paralizēšana 1993. gada 18. februāra naktī, visu biedrības dokumentu iznīcināšana un viltus biedrības “uzmeistarošana – pārreģistrācija” pēc trim mēnešiem !!!

    Līdz šai dienai komunisti un čekisti baidās tikai no viena – Latviešu Biedrību brīvās darbības atjaunošanu visā valsts teritorijā!

    Tādēļ viltīgie “Ģežinskogradas” poļitruki visās sabiedriskās organizācijās sabāž savus cilvēkus, kuri imitē “LATVIJAS SABIEDRĪBU”,
    jo cilvēku /neliešu/ resurss ir pietiekams -Rīgā vien viņu /KGBistu/ skaits lēšams uz 40 000 speciāli selekcionētu, pretlatviski apmācītu, bezdvēselisku radījumu.

    Finansējums šiem “imitātoriem” ir neizsmeļams, jo KGB resursi to sedz.

    Varturu asinsdzirnavas maļ latviešu ģimenes vēl joprojām!!!

    Atkārtošu vēlreiz Latviešu Ģimeņu Tiesību Deklarāciju.

    Katrai latviešu ģimenei ir neatņemamas, svētas tiesības netraucēti, nediskriminēti augt un attīstīties savā ierastajā, nepieciešamajā kultūrvidē.

    Atjaunojot 1940. gadā iznīcinātās Latviešu biedrības un Aizsargu organizācijas, mēs varam atjaunot likumību, ko komunisti un čekisti iznīcināja.

    Esmu Latvijas Demogrāfiskās un Kultūras programmas “Namejs” radītājs un Latviešu Ģimeņu Tiesību Deklarācijas autors, tādēļ, kopš 1993.gada 18.februāra nakts uzbrukuma Rīgas Latviešu Biedrībai man un visiem patriotiem – RLB biedriem, kas darbojamies MĀMUĻĀ, atbilstoši likumīgajiem 1938.gada statūtiem,jau 21 gadu, KGB pārvaldītā “VILTUS MĀMUĻA”, liedz turpināt iesākto darbu Rīgas Latviešu Biedrības namā.

  7. Andris7 saka:

    Atbilde Osim!
    Tas,ka amerikani gribeja Krimu sev ir fakts.Tas,ka Ukraina ir Amerikanu
    51 stats,ari fakts.
    https://www.youtube.com/watch?v=hOUUJE9dChw#t=43
    Tas,ka amerikani dikte savu politiku visai Eiropai ari fakts.
    http://via-midgard.info/news/in_midgard/prussiya-prosypaetsya.htm
    Tas,ka amerikani gribeja visu Rusiju,ar velako teritoriju sadalijumu,lai
    mazinatu iespejamo pretestibu ,bagatibu laupisana ari fakts.Tas,ka Putins
    ir vinu 100% marionete ari fakts.Nav svarigi,kuras puses judam ir Krima .
    https://www.youtube.com/watch?v=4ojOp9xl1pM

    TENCINU.

  8. Andris7 saka:

    Atbilde Valdim!
    Tas,ka grib vardarbigi samazinat balto rasi ir fakts.
    https://www.youtube.com/watch?v=0AWJJIlXFpk#t=28
    Tas,ka vaciesi,rusi un Balti ir balta rase ari fakts.Iznemot kripto,
    jeb sleptos vaciesus,rusus un Baltus ,aiz judu vairoga.
    http://via-midgard.info/news/mif-o-rusofobstve-v-rukovodstve-tretego-rejxa.htm
    Ta,ka gimenisko vertibu grausana ir sisdienas pasaules politika,ar
    Ameriku prieksgala.

    TENCINU.

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Andrim7

    Mūsu uzdevums, cienītais un zinošais Andri7 ir pārlauzt mugurkaulu KGB mērgļiem, kuri savās asiņainās rokās joprojam tur Latviju, diskriminējot latviešu – nekomunistu, nečekistu ģimenes.

    Ja aizbrauksi uz ASV un sāksi tur cilvēkiem stāstīt, ka ģimenisko vērtību graušana ir AMERIKAS politika – tevi nesapratīs, jo no ASV ģimenes nebēg prom, tieši otrādi!!! No visas pasaules ģimenes pārceļo uz ASV, kur valsts aizsargā, aizstāv ģimenes!

    Tavas piebildes zināmā mērā novērš uzmanību no Latvijā dzīvojošo politnoziedznieku atbildības un atbilstības, ieņemamajiem augstajiem valsts amatiem.

    Tā var aizrunāties pat līdz tam ka čekisti un komunisti nav LATVIJAS V I S L I E L Ā K A I S ļaunums, nav mūsu pirmais un vienīgais ienaidnieks!!!!!

  10. Valdis Freimantāls saka:

    Manu draugu, blakusmājas patriotu Zasulaukā – nelokamu antikomunistu Andreju Lihtenbergu – dziedātāju un latviešu vienotāju neģēlīgi noslepkavoja komunisti/čekisti nevis amerikāņi, tauta, kura nīst komunistus ne mazāk par mums.

  11. Andris7 saka:

    Atbilde Valdim!
    Amerikanu revolucijas imports uz Rusiju.Amerika sedza visus izdevumus,lai
    rastos Komunisms,1905 gada revolucija,Krievijas-Japanas kars,1917 gada
    februara apversums,1917 gada oktobra revolucija,Pilsonu kars,NKVD un
    Cekas parvaldes u.t.t.,lidz pat sodienas notikumiem,kur,no vinu darbibas
    mes esam pliki,gan morali,gan fiziski.Japazud ir dolaram,ka manipulacijas
    ierocim.Lai noturetu dolaru,viniem vajag karu,labak pasaules karu,jo uz
    ta ir balstita visa vinu ekonomika,jo bez kara,tai ir bankrots.Labi
    iznicinasim esosas musmires,bet vinu vieta izaugs citas,zem cita
    totalitarisma nosaukuma,kamer vien pastaves pasaules dolara dominante.

    https://docviewer.yandex.com/?url=ya-disk%3A%2F%2F%2Fdisk%2FDownloads%2FAnti%20Arhipelag%202.pdf&name=Anti%20Arhipelag%202.pdf&c=52d53c1486ad&page=1

    Par Amerikas gimenem meli,kur visa morale ir papira vertiba,uz kura
    sazimeti cipari.Amerika ir slepeno zalu un vakcinu,GM partikas,
    elektromagnetisko ierocu poligons.Tikai saistibu del vini nevar pamest so
    zemi,kur 75% paradus nevares atdot nekad,tapat,ka vinu berni.Dazi
    ieskati kopuma
    https://www.youtube.com/results?search_query=usa+family+destroyed

    TENCINU.
    .
    .
    Andris
    Tie ir krievžīdu murgi, Andri, ko Tu te mal.
    Nevaino Ameriku tur, kur viņa nav vainīga.
    Krievijas impērija ar savām zvērībām pret citām tautām radīja revolucionāru situāciju.
    Latvieši arī vēlējās šo impēriju(kuru tu centies zem RUSU lozunga aizstāvēt), noslaucīt no zemes virsas.
    Viss ļaunais šodien Latvijā tiek kultivēts no Maskavas un viņai uzticīgajiem komunistiem, ne no ASV.
    Visi nelieši ir komunisti- krievžīdi, proti, tavi russi.

  12. Andris7 saka:

    Atbilde Replikai!
    Nekad nav jaaizstav meli,kuri iedziti gadu simtos.
    https://www.youtube.com/watch?v=IbDwNBtfo6s
    https://www.youtube.com/watch?v=0ucOsaWNj98
    https://www.youtube.com/results?search_query=Anthony+Sutton

    P.S.Ja balta rase dzivos melu muza mezos,neapzinasies savu kopibu,
    tad vina izmirs,uz sis pasaules.Paliks tikai multikulturals
    degeneratu un deklasetu iedzivotaju kopums.

    TENCINU.
    .
    .
    Admins
    Kā jau teicu, Andri, Tev galvā ir pilnīgs rasistiskas novirzes ķīseli.
    Visas šodienas problēmas pasaulē ir radījusi tieši šī baltā rase, kura piekopa ārprāta genocīdu pret Āfrikas, Āzijas un Amerikas pamatiedzīvotājiem.
    Angļu, franču, krievu, spāņu, portugāļu, turku, holandiešu un vāciešu zvērības pret miermīlīgām tautām ir prātam neaptveramas. Žīdi visai šai jezgai bija tikai parazītisks blakuselements, kas mācēja to visu izmantot savās interesēs. Tavi rusi ir vieni no zvērīgākajiem izdzimteņiem, kādus vien pasaule pazīst.
    Minēt viņus kopā ar baltiem ir stulbuma pazīme vai arī vistiešākā provokācija.
    Man vairākkārtīgi ir aizrādījuši lasītāji, lai Tev neatļauj šajā vietnē veikt stulbu propagandu.
    Domā, ja esi par Patiesību, ko runā.

  13. Ernests saka:

    Borovkovs Sastrēgumstundā. Kad Indulis Bērziņš(nav jau nekāds eņģelis, bet ar Borovkovu nesalīdzināms) izteica domu, ka varbūt būtu bijis labāk, ja neatkarība tiktu atgūta grūtāk un asiņaināk, Borovkovs uzreiz metās aizstāvēties.

    Bet aizstāvēties jau vajag tikai vainīgajam. Jo Bērziņš jau nevienu vārdā nesauca. Un kad Bērziņš runāja par prihvatizācijas lietām, tad Borovkovs fonā piebalsoja Naglei, ka jā – redz bija jau tādi, kuriem prihvatizācija bija viegla lieta. Bet viņš pats?

    http://www.ltv.lv/lv/raksts/30.04.2014-sastregumstunda.id28630/

  14. Andris7 saka:

    Atbilde Replikai Nr 2 !
    Nav svarigi ,ka mani sauc Andris,Janis,vai Peteris.Kas tie tadi oponenti?
    Kuri grib nolidzinat domasanu,pec viena sablona,kuri neko nav devusi
    informacijas izvele,kuri dzivo melos un grib,lai visi tiem ticetu,bez
    jebkadiem preargumentiem vinu meliem.Izvelei jabut visiem zemes
    iedzivotajiem,neba tikai daziem “izredzetajiem”,ka maksligai blokades
    sistemai.Mana uztvere oponenti ir absolutas nulles,bez analitiskam
    spejam domat,no visa sanemta materiala,kuri neredz talak,par savu garo
    degunu.Kur tad palikusi Latvijas balta rase,kura ir radosa un kurai,
    nav vards izniciba un iznicinasana,kurs neeksiste vispar ?25-cu pasaules
    lielako slepkavu vidu ,nav baltas rases,ka nu kuram gribetos.
    https://www.youtube.com/watch?v=yYBJBJx1vmo
    Un vergu tirdznieciba ari vinas nav.Cik zel,vai ne.
    https://www.youtube.com/watch?v=I7XHVVcJIZU
    https://www.youtube.com/watch?v=k_6SQ9g-9f8
    Un Kolumbs bija judu tirgonis,no Korsikas.

    TENCINU.
    .
    .
    Admins
    Nenodarbojies, Andri, ar demagoģiju.
    Nav runa par kādu šablonismu, bet par to, ka tu propagandē noziedzīgu ideoloģiju.
    Putiniskā Krievija ir slepkavu režīms un Kolumbs nebija nekāds žīds.

  15. Andris7 saka:

    Atbilde Replikai Nr 3 !
    Demagogija ir melu propoganda.Kuram ta ir noziedziga ideologija,un kuram
    gadiem gruts un pieradams darbs,lai slepto patiesibu nestu pasaule.
    Pasaules gudrakie prati viena mirkli pasniedz noziedzigu ideologiju.
    Tas oz pec inkvizicijas,ja pus pasaules redziet doma nepareizi.Ja tas
    butu,no manis,kur es, ar personigiem atklajumiem runatu, pa mikrafonu,pie
    Brivibas pieminekla,ta butu viena lieta,kaut ari pieradijumi butu
    pareizi.
    https://www.youtube.com/results?search_query=jews+cristofer+columbus
    To,kas ir Putins pieradis laiks.Marionete,teritorijas patriots un
    inkvizitors,tuksgalvis,kurs sanem ricibas instrukcijas,no Amerikas,pa
    telefonu,sen Sveice un Vatikana iestudetas lugas aktieris.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q2Cl8lSv9Is

    TENCINU.
    .
    .
    Admins
    Katram latvietim ir skaidrs, kas ir Putins, tikai ne tev… .

  16. Janis saka:

    Andri 7,ar tevi neapsaubami runa Kremla ideologija,jeb nesaproti ko raksti un kas ir patiesiba. Palasi labak Ligitas Lejas un Olgerta Zelicka darbus,ja esi normals cilveks tad sapratisi ka maldies,bet ja Kremla agents ar KGB vai ka jus tur tagad sauc,tad bezcerigi. Viens teikums taisnibas,desmit Kremla meli ar Kremla vesturniekiem un ideologiem taisiti. Vai nu raksti patiesibu,vai nu propogande savu launumu kada no Kremla saitiem,tur tev bus daudz domubiedru,gan ka amisi sava cilvekus Ukraina,gan ka krievi nemaz nav krievi,bet rusi un vispar esat pasaules naba,ap kuru griezas pasaules ass,ar visiem parejiem macamiem pareizo vesturi,proti Kremla akcepteto.

  17. Jumis saka:

    Krievžīdiem tā Stūra ielas māja nebija izpriecas, bet SPA, kur kropļi bendēja visus pēc kārtas !

  18. Andris7 saka:

    Atbilde Janim!
    Mums kaiminos bus tas pats,kas Ukraina.Sadalisies divas dalas,Krievija un
    Rusija.Latvija bus tas pats Kurzeme un Livonija,jeb Latvijas Judeja,ka
    gribi.Drizak Tu pats nac,no Stura majas,ja bez pieradijumiem kaut ko
    zvadzini un izvirzi verdiktu uz sodisanu.Inkvizicijas kalps un,kas Tev
    algu maksa.Drosi vien kada baznicas draudze,kura dogma ir dzives norma,
    bez alternativas un zombejums,ka muca audzis un pa spundi barots.
    Pasaule ir pietiekami daudz informacijas,lai vis butu savadak.Pec tavam
    domam visi vaciesi,spani,itali,rusi,amerikani,skoti,kataloniesi,
    baski,veneciesi,kuri nav muca augusi ir KGB agenti un Maskavas spiegi.
    Tiesi tadus zombetus valdibai vajag,lai pilditu DP rindas,kuriem galvas
    vieta salmi un augstaka dzives vertiba piedzit savu kungi.

    TENCINU.

  19. Miervaldis saka:

    Neraudi Grantiņ – rīgas vietvaldis – kolaborants Ušakovs kurš bija ierosinājis šo šausmu atmiņu vešanu tiks izdzīts no Latvijas, ja ne – nošauts pierē.šis okupants kā jau kārtīgs krievs nevar novērtēt vērtības, kuras ir augstākas par jostasvietu!Tādēļ arī cer piepelnīties uz tevis, un tavu līdztautiešu traģēdijas rēķina!Nekas nebūtu, ja tā “stūra māja”tiktu attiecīgi atainota, domāju, ka tiem kalpa dvēselēm kuras vada to ekskursiju derētu labāk podus mazgāt.

  20. Andris7 saka:

    Atbilde Miervaldim!
    Nopostijam Judejisko Rigu 1201 gada un 1210 gada.Atkapamies piesaukta
    parspeka prieksa,ta ari lauvas palika dzivot,ne jau gerboni vien.
    https://www.google.co.uk/search?q=jews+lion+images&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=QU1fU-v4EcjoOrOFgKgP&ved=0CEYQ7Ak&biw=833&bih=751#q=jews+lion+old+paintings+images&tbm=isch
    Jau,tad zinajam ar,ko mums darisana.
    https://latvianhistory.files.wordpress.com/2009/08/kursu_uzbrukums.jpg

    TENCINU

  21. Viktors R.(Miervaldis) saka:

    Andri – pirms raksti komentārus nedzer tik daudz, labi?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *