Lasītājs. Pārmaiņām būt !

Demokrātija ir laba lieta, bet ja to iebāž visos dzīves sīkumos apvienojumā ar liberālismu, tad tā ir atslēga uz nesodītu valsts izlaupīšanu un parazītisma vairošanu.

Tā tas bija pirmās brīvvalsts laikā, līdz K. Ulmaņa nākšanai pie varas un tā tas ir tagad.

Toreiz to realizēja liberāļi Meierovics un Čakste, tagad liberāļi darbojas kopā ar krievžīdiem un okupantiem, kā rezultātā izlaupīšana ir daudz grandiozāka.
Manā uztverē, demokrātijai jādarbojas vēlēšanu laikā, bet viss pēc vēlēšanām ir pakārtots visparastākajai hierarhijai. Tauta ir izdarījusi savu izvēli un tad katrs atbild par savu rīcību, lai viss varas mehānisms darbotos kopējās valsts interesēs. Turpretī liberālisms un plašā demokrātija pieļauj dažādu perversiju ienākšanu (kas ir cionistu ierocis), svešu banku (augļotāju plosīšanos) un svešu tirgoņu invāziju ar tādām pašām tiesībām kā valsts pilsoņiem (šobrīd jau stipri pārākām) jo politika pakārtota naudai, bet vietējiem cilvēkiem tādas milzu naudas nav, tāpēc ka valstī ir ielaisti pasaules mēroga spēlētāji. Valdošajiem (mistiskai koalīcijai) kam nav nekāda sakara ar vairākuma gribu, tas protams ir izdevīgi, pirmkārt: nekādas reālas atbildības, otrkārt: atlec drupatas no globālo spēlētāju darījumiem, kas nebūtu iespējams attīstot vietējo ražošanu, valsts pašpietiekamību un tiesiskumu.

Tam visam vēl pāri nenormālie meli, faktu sagrozīšana un vēstures pārrakstīšana, kas rada jukas un haosu jauniešu prātos un ne tikai.
Man palicis atmiņā vectēva teiktais, ka K. Ulmanim bija konsekventa uz tautu un valsts iekšpusi vērsta politika, bet uz ārpusi gāja padarītie darbi, rūpniecības un lauksaimniecības produkcija un zinātniskie sasniegumi.

Tas viss kopā ar nenogurstošu patriotisma ieaudzināšana jaunatnē, atšķirībā no liberālajiem spalvu pucētājiem. Šodien tas viss apgriezts ar kājām gaisā un K. Ulmanis tiek pasniegts kā personīgā kulta realizētājs un pašslavinātājs, kas ir tieši liberāļu netikums.
Jā, viņš neklusēja par latviešu valsts sasniegumiem, slavēja to un tas bija pelnīti un bija arī par ko, atšķirībā no liberāļu noplenderētā valdīšanas perioda un garās runās izplūdušā laika līdz 1934.gadam.
Cilvēki pēc būtības dalās divās lielās kategorijās, darītāji un runātāji. Darītāji parasti nav apveltīti ar lunkanām mēlēm, tiem kā saka- rokas aug no pareizās vietas un tie audzināti lepoties ar padarītā darba augļiem.

Toties runātājiem ir ne tikai mēles lunkanas, bet izteikta nepatika pret darbu, jo tas tiem nepadodas, viņi tam nav audzināti, tiem ir spēcīga vēlme parazitēt uz sabiedrības rēķina, melot un klačoties. Vārdu sakot tukšmuldētāji un izbraucēji uz citu nopelniem, tādiem nekad nav cietas nostājas, viņi vienmēr meklēs aizbildinājumus savai parazītiskajai eksistencei un tādiem nekad nebūs vainīgo, jo visu slikto tie identificē ar mēs, bet labo ar es.

Tie kā likums izcēlās komjaunatnes organizācijās un pirmie pie jebkuras bļodas, jo darbu neprata, bet ar lunkano mēli uzdevās par viszinošiem visās profesijās.

Tie vienmēr meklē kam pazemīgi kalpot, jo paši atbildību negrib uzņemties, bet pie pirmās izdevības plūks panākumu laurus, pārējos atstājot ēnā.

Toties neveiksmes gadījumā, tie visu novels uz dumjo un neizdarīgo sabiedrību un nekad neatdzīs savu vainu.

Kādi ļaudis tad drīkstētu nonākt pie varas ?

Tādi kuriem rokas un galva ir vietā, ir kauna sajūta un sirdsapziņa ar nesasmērētu pagātni.

Vai tomēr gribam tukšmuldētājus, meļus un uz nodevību tendētos, kuri vienmēr meklēs kādu kam pakalpot un skaisti t’vīterot jau paaudžu paaudzēs, bet patiesu labumu nekad nav devuši.
Šodienas tehnoloģiju laikmetā mums ir dota iespēja tos nekļūdīgi identificēt un apkopot vienotā sarakstā, tā atsijājot graudus no pelavām.
Tad darīsim to visi kopā, lai beidzot valda patiesība un tiesiskums, bet meļi un parazīti tiktu pelnīti izmesti pagātnes mēslainē un nekad vairs netiktu pie sabiedrības pārvaldīšanas un mūsu kopējā naudas maka.

Laimīgu Jauno Gadu vēlot visiem, kuriem ir dvēsele, godaprāts un sirdsapziņa !

01.01.19





LRTT piebide:

Šajā rakstā ir izgaismota patiesība, kuru neuzspēja pateikt vēsturnieks- profesors Indulis Ronis.

Vienā no pēdējām telefona sarunām viņš man pasacīja, ka tuvākā laikā viņš uzrakstīšot par Z. A. Meierovica provokatorisko darbību pret Kārli Ulmanis.

Tas viņam esot kļuvis zināms lasot arhīvus.

Meierovica provokāciju rezultātā K. Ulmaņa vietu esot ieņēmis J. Čakste… .To visu viņš man tikai tā, starp citu, pieminēja, kad apspriedām citu tēmu… .

Atceros tikai, ka es viņam sacīju: tas priekš manis ir jaunums un būt labi, ja viņš to uzrakstītu… , bet neuzspēja…Bunkas & Borovkova banda viņu apklusināja tāpat kā Birutu Lozi… !

Nekas jau, latviet, nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms… !

L. Grantiņš


https://www.delfi.lv/10atminas/janis-susters-klausijas-ulmana-runas-un-niekojas-ar-damu-papirosiem.d?id=46665141

Jānis Šūsters ir no tiem cilvēkiem, kas bērnību Ulmaņlaikos piemin ar labu vārdu.


Tā bija pārticība, miers, darbs un cerības uz skaistu dzīvi.

Nebija varmācības tādas, kā šodien.

Par Ulmani varu teikt tikai to labāko.

Tā bija ideāla sabiedrība, tuvu ideālai !

Kaut tādi laiki atgrieztos !

 

You may also like...

13 komentārs

  1. angel saka:

    Tā višš i !
    Laimīgu Jauno Gadu ! :)

  2. kāds vairs Ulmanis ! saka:

    Tagad ar ir cilvēki, kuri redz šo nejēdzību Latvijas “saimniecībā” un iesaka virzienu, kurā vajadzētu iet
    diemžēl… rēķinot vidējo temperatūru slimnīcā — katram
    4 – 5 ha zemes, cik katram plānoti jāsaražo un
    kas jāsaražo, u.t.t.

    Pēc [vienkāršotā] exceļa it kā būtu čikiniekā,
    BET…

    kas tur var iznākt, ja lielākajai daļai [potenciālo saimnieku] lauksaimniecība, kā tāda, ir pie kājas(kādi pašlaik ir
    tūkstošiem hektārus saprihvatizējušie rapša “zemnieki” – tādus kaitēkļus no zemes jātura lielgabala šāviena attālumā lai nepieķīmiķo zemi uz 1 000 gadiem !) …

    izmaksas aizvest saražoto līdz patērētājam(ja nedzīvo
    lielceļa malā – tad ar helikopteru :-( )…

    zemes auglība nav visur vienāda – kas bija redzams,
    pēc I Pasaules kara, sadodot purvu gabalus Brīvības cīņu
    dalībniekiem-bezzemniekiem — cilvēki mocījās, mocījās,
    kamēr bija spiesti mest zemniekošanu pie malas…
    (Tur gan daļēji vainīgi bija palikušie Varenplašās
    varoņi-sabotieri, kuri “visžēlīgi” atmeta cīnītājiem
    “kā balvu” visneauglīgākos nogabalus ).

    Tagad Varenplašās varoņi-sabotieri iefiltrējušies “nekonevarīgajās” ministrijās grauj ekonomiku
    impērijpolitiskos nolūkos.
    Plus svešzemju jevrokolhoza varoņi-sabotieri, kuri
    novāc potenciālos konkurentus.

  3. AGedroics saka:

    Borovkovs pagrūda Roni zem vilciena ar visiem dokumentiem??? :)

  4. Māris M. saka:

    Ulmaņlaikos Kārli Ulmani daudzi kreisi noskaņotie saukājuši par Ulmaņcūku. Tie jau arī bija tie, kuriem bija tā lunkanā mēle, bet strādāt negribējās. Pēc kara, kad zemi plosīja komunisti un lunkano mēļu īpašnieki bija kļuvuši dzīves noteicēji, tautā bijusi izplatīta divrinde ar skumju noskaņu:

    “Dieviņ, atver debeslūku,
    Nolaid lejā Ulmaņcūku”.

    Savukārt kāds no “čekas maisiem” vēsturnieku komisijas izravēts čekas āģents neilgi pirms nāves man īsumā izstāstīja savu dzīvi. Viņš pastāstīja, ka jau Brīvvalsts laikā bijis saistījies ar komunistiem un ticis par to, kā viņš pats teica, “Ulmaņa cietumā”. Katru dienu astoņi cietumnieki viena neapbruņota policista pavadībā esot vesti slaucīt ielas. Pasmējos un jautāju, kāpēc nemuka. Viņš atbildēja ar pretjautājumu: “Kāpēc mukt?”. Jo baroti esot “kā uz kaušanu”. Uzturā nav trūkusi gaļa un piena produkti. Pārstrādājušies arī neesot. Viņš teica: “Tādu dzīvi, kādu dzīvoju Ulmaņa cietumā, labprāt būtu dzīvojis visu savu mūžu”.

    Un to teica izbijis Ulmaņlaiku pagrīdes komunistu kustības loceklis, piedevām tobrīd aktīvs VDK aģents…

  5. Māris M. saka:

    Zaimo vien, gedroic. Dieva dzirnas maļ lēni, bet neapturami.
    .
    .
    .
    Admins
    Viņš nezaimo !
    Viņš sevi atrāda DP un pārējiem, kas ar to saistīti… .
    Tā teikt:pelna savu dienišķo maizīti !

  6. Neviens saka:

    Liberāļus visur ievelk tie, kas kā papagaiļi atkārto no rietumu galēji labējiem pārķertas frāzes. Bez liberālisma nebūtu izveidojusies brīva Latvija, jo liberālisma nīdējiem tā bija tikai teritorija, kas pienākas vienai vai otrai augstdzimušo impērijai. Latvietis nekad nav bijis un nebūs starp tādiem augstdzimušajiem, tāpēc nevajag būt muļķim un zāģēt zaru, uz kura sēž, lai nav beigās pilnīgi leģitīmi jāpaliek par krievu cilti. Šo, starp citu, lielie liberāļu zākātāji starp latviešiem nemaz nezina – latviešus visi tie altraiti uzskata par krievu cilti, kuriem sakāpis galvā domāt, ka ir kaut kas īpašāks par krieviem. Bet kamēr būsit noderīgi idioti, lamājot liberālismu, tikmēr neviens jums to acīs neteiks.
    .
    .
    .
    Admins
    Nu kāds tur vēl Rietumu librālisms, tas ir visīstākais cionisms, žīdu nacisms ! Brutālam tautu sajaukšanas procesam, lai skaldītu un valdītu, nav nekas kopīgs ar īstu liberālismu !
    Kā var saprast tādu termininu: Rietumu galīgi labējie ?
    Tas, kas šodien notiek, ir: Ciānas Gudro Protokolu īstenošana !
    Un kas tad ir pēc Tavām domām AUGSTDZIMUŠAIS ?
    Vai tikai nedomā krievu, franču, vācu, angļu un citu lielo tautu nacistus/nacionālistus/varmākas(dažāda veida feodāļu izdzimumus) ? Ja tā, tad katrs latviešu zemnieks ir desmitkārt AUGSTDZIMUŠĀKS par šiem asinssuņiem !
    Augstdzimušo laiks, ar latviešu revolucionāru/strēlnieku palīdzību, ir sen jau iesviests mēslainē ! Protams, žīd-cionisti mums divas reizes ir demokrātiju nozaguši, bet trešo reizi tas vairs neizdosies. Rotšīldu, trocku un staļinu sistēmas laiki arī tūlit tiks iemesti nebūtībā…. .
    https://www.youtube.com/watch?v=xyFJR_4wYzg&list=PLsiVG_bhUcYytuAoZyCtLCz2-cBPDWehh&index=1
    Tā kā, ja kāds šeit ir PAPAGAILIS, tad tas esi Tu !

  7. Neviens adminam saka:

    Galēji labējie ir nacistiska rakstura iekārtas piekritēji.

    Par Protokoliem krievu slepenie dienesti jau sen ir pateikuši, ka tie bija cara Ohrankas roku darbs cīņā pret sociālistiem un komunistiem.

    Par augstdzimušajiem neesat līdz galam sapratuši. Es saku, ka tie izsenis ir liberālisma nīdēji. Lai gan šodienas pasaulē karaļnamiem ir pavisam savādāka loma nekā pirms pāris gadsimtiem, tomēr koloniālisma laikmeta vērtības un skatījums saglabājas noteiktās pret liberālismu vērstās aprindās. Konkrētāk, aprindās, kurās ir populāri uzskati par augstvērtīgākiem un mazvērtīgākiem cilvēkiem, kas tiek šķiroti pēc rases vai etniskās izcelsmes, dzimumtieksmes, fiziskajām spējām. Ceru, ka tagad ir skaidrāks.
    .
    .
    .
    Admins
    Rietumu, tātad visas Rietumu valstis ?
    Un, kas attiecas uz Protokoliem, tad nemuldēsim… .Tā ir žīd- nacistu ideoloģija !

  8. Neviens saka:

    Pirmkārt un galvenokārt pret liberālismu vērsta propaganda izplatās no Rietumu galēji labējiem, bet, protams, tajā paustās domas jau nepaliek tikai tur.

    Par Protokoliem neņemos neko daudz vairāk spriest.

  9. angel saka:

    Liberāļi kļuvuši par lopiem. Balti nozīmē balto rasi . Krievs , slāvs nenozīmē tautību. To no viņiem tikai retais zin. Cionas protokolu īstums ir pierādīts tiesā Eiropā sen atpakaļ.

  10. Pārmaiņām būt saka:

    Liberālisms ir visīstākais cionistu ierocis un tā ir kā medusmaize arī aizsargāšanās vairogs apstulbinātajiem un izlaistajiem jauniešiem, ko cionisti izmanto ar milzīgu vērienu. Kuri tad, ja ne liberāļi izkropļo bērnos apziņu, tos programējot par princesēm un prinčiem, par personībām un brīviem pasaules pilsoņiem,kad tiem vēl padsmit gadus jāmācās reizrēķins un pareizrakstība. Kad tie vēl nav apguvuši dzimto valodu, jau tiek radināti svešā mēlē, bet valoda ir kas daudz vairāk par sazināšanos, pat atsevišķi zinātniskie pētijumi iesaka svešvalodu apgūt tikai no 14gadiem, jo tā formē domāšanu. Tas līdzīgi kā Godmanim bija jādomā krieviski un tad jārunā po latviski.
    Liberāļi laužas bērnudārzos un skolās ar perversiju viltīgu legalizēšanu, ar vecāku noniecināšanu un vecu cilvēku vispār nononiecināšanu. Liekot uzsvaru uz sabiedrisko audzināšanu, tas nozīmē tikai speciāli apmācīta personāla uzraudzībā un protams, tur priekšā būs liberāļu sagatavoti kadri, bet vecmāmiņas un vecāku teiktais iztulkots kā stulbums kā vecuma marazms vai uzmākšanās ar apsūnojušām dogmām. Tā pamazām tiek iznīcināta cilvēku vēsturiskā pieredze, ģimeniskums un tautas tradīcijas pārvērstas par masu pasākumiem ar patērētājiem raksturīgām tikumiem (netikumiem) nopirkt visu gatavu, nevis izgatavot pašu rokām.
    Iespiedās prātā kāds komentārs, kur cilvēks pieminēja Viņķeles teikto par darbu okupācijas gados, ka tie bijuši citā valstī, bet kad jāsvin simts gadi, tad okupācijas gadus gan ieskaita.
    Tā ir divkosība augstākajā pakāpē, lai gan mani personīgi tas neskar, jo jau tad biju sapratis (varbūt zemapziņā paredzēju) pensiju sistēmas bezjēdzību, vadoties no savu vecvecāku rūgtās pieredzes, saņemot padomijas atmestos grašus. Laikam arī tāpēc, ka dzīvojuši citā valstī.

  11. Neviens saka:

    Pareizi, pareizi, vajag visas dzīves nebūšanas piedēvēt kādam absolūtajam ļaunumam vai antikristam, jo citādi pasaule ir neizprotams un tāpēc biedējošs haoss. Kāpēc lai tas nebūtu liberālisms? Atrauj jaunākas paaudzes no vecajām, drausmas. Ja mēs varētu iemest sevi atpakaļ pirmskodolieroču laikmetā, kad progress bija daudz lēnāks un cilvēki varēja pierādīt savu idzīvošanas prasmi regulāros karos, tad viss nostātos savās vietās. Bet cionistu liberālisms visu to labo ir sabeidzis.

  12. to 1. Januar um 16.25 Uhr saka:

    Jūs, ņirgājoties, tomēr pateicāt rūgtu patiesību.

  13. Provokators saka:

    Interneta kanālā: radioslovo.ru /pretinieks pastāvīgi stāsta noderīgas lietas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *