Par mūsu nac- nodevējiem(Žulis)

Interesantākais no interneta plašumiem

Pēdējā laikā, lasot pret kremli, Putinu un Krieviju vērstos rakstus, rodas iespaids, ka šo rakstu autori visu laiku kremli, Putinu un Krieviju ir uzskatījuši par Latvijas un latviešu tautas draugiem un labvēļiem, bet tagad nu izjūt dziļu aizvainojumu un vilšanos, ka kremlis dara tā un kremlis dara šitā. Tas būtu apmēram tā pat, kā kad frontē, ierakumos sēdošie karavīri apvainotos un būtu sašutuši par ienaidniekiem, kuri apšauda ar lielgabaliem viņu ierakumus.
Cienījamie autori, bet ko gan citu jūs no tā kremļa gaidījāt ?! Tur sēž lielkrievu šovinisti – atklāti latviešu tautas un Latvijas valstiskuma ienaidnieki. Un viņi dara to, ko uzskata par vajadzīgu darīt! Un mēs te varam uz to kremli izbļaut savu sašutumu no rīta līdz vakaram, tas viņu rīcību neizmainīs.
Tā vietā būtu jārunā par ko citu. Un proti par to kremļa pakalpiņu kaitniecisko darbību pret latviešu tautu un Latvijas valsti, kuri šeit iefiltrējušies augstos amatos dara visu, lai liktu šķēršļus, bremzētu un slēptu no atklātības kremlim nevēlamās vēstures patiesības. Mūsu Saeima ar vieglu roku piešķir miljardus ārzemju banku glābšanai, dažādu mazsvarīgu dārgu objektu celtniecībai, apzināti līdz bankrotam novestu privātuzņēmumu glābšanai vai atbalstīšanai (tikko AirBaltic tika piešķirts ceturtdaļmiljards), bet nekādi “nespēj atrast” dažus miljonus komunistisko noziedznieku darbības atmaskošanai un šo faktu publiskai popularizēšanai. Atcerieties, kāda jezga savulaik bija ar Okupācijas muzejam nepieciešamajiem līdzekļiem, ar “Dvēseļu puteņa” uzņemšanai nepieciešamajiem līdzekļiem, ar čekas maisu pētīšanai nepieciešamajiem līdzekļiem… Par komunistisko slepkavu briesmu darbiem Baigajā gadā laikam vienīgā publikācija ir biedrības “Latvietis” atkārtoti izdotā grāmata “Baigais gads”. Valsts mērogā tas nevienu nav interesējis. Līdzīgi ir ar dažādiem bijušo leģionāru un gulaga nometņu mocekļu atmiņu stāstiem, kuri mazos metienos iznākuši pateicoties privātu sponsoru vai pašu autoru ziedotajiem līdzekļiem. Mūsdienu sabiedrībai (sevišķi jaunatnei) ir gaužām vāja nojausma par tām zvērībām, ko savulaik pastrādāja komunistiskais režīms uz Latvijas zemes. Tad ko te runāt par citu valstu iedzīvotājiem, kurus kremļa propaganda vēlīgi apgādā ar savu informāciju. Mūsu Kultūras ministrija katru gadu saņem miljonus no nodokļos nomaksātās naudas (šī gada budžetā tai atvēlēti 180,1 miljons!!!) Ir tiešām jābūt izciliem kaitniekiem, lai šādas naudas summas katru gadu pamanītos izlietot tā, lai nekas jēdzīgs netiktu nacionālā patriotisma un vēsturiskās patiesības popularizēšanai sabiedrībā. Šādos apstākļos riet uz kremli un izsludināt “cīņu” ar kremļa propagandu ierobežojot vai aizliedzot translēt šeit kādus kremļa ruporus ir vienkārši smieklīgi.

Lūk, viņi, deģenerāti, kuri mums “uzmetās” par NĀCIJAS GLĀBĒJIEM, un dzemdēja NĀCIJAS TĒVU ! Šīs ir gļotas, kuras mums jānomazgā no mūsu tautas ķermeņa !

Protams, ka šie divi karikatūrķemi ir nožēlojamas marionetes attiecīgu aprindu rokās, bet tas nenozīmē, ka netiks sodīti par genocīdu pret tautu un cilvēcību ! Nevajadzēs ilgi svina STEKAM “pastaigāties” pa viņu mugurām, kad tiks stāstīts, kuri bija tie, kas lika nomainīt LATVISKUMU pret cionistisko NACIONĀLO !

Tikai caur šo “iestādi” šodien var gūt panākumus !

Iesvētības mirklis ! Redzi, un “dižajā” Eiropā šim Kremļa hemoroīdam- Latvijas valsts izzadzējam, atradās vieta. Ja labi KALPOS, varbūt pat ANO atradīs sev kādu amatu !

22.07.20

You may also like...

10 komentārs

  1. Avesta saka:

    Pastaigājiet pa Latvijas pilsētām,jūs redzēsiet ļaužu masas,kuras dēļ sava lieluma kļuvušas kā pamatiedzīvotāju īpatsvars. Nē,-tie nav slāvi,mūsu seno radutautu ļaudis. Tās ir Čingizhana ordu paliekas,pārmongõliskoto un pāržīdoto nabaga slāvu kroplība,no Āzijas stepēm nākušo mežoņu un hazāržīdu sapņu piepildījums. Krievi-? Lai viņi tā saucas!… Valsts augstākajos līmeņos reprezentējas savu vēlētāju griba. Latvieši var negaidīt,ka minētie Austrumu bandītu pārstāvji pēkšņi sāks pieņemt latviešu tautai labvēlīgus lēmumus. Izmaiņām pasaulē piemīt globāls raksturs. Reptiloīdu nācijas un viņu ļaunās varas sazvērestība pret Dieva radīto balto cilvēku ir iznākusi atklātībā ar brutālu cinismu.

  2. Mēs Visi Mirsim saka:

    Mēs visi mirsim! Nav alternatīvas! Cilvēce tam ir nolemta, jo ir destruktīva!…

  3. Armands saka:

    Nu jā! Jaunatne savi identificē ar tetovējumiem uz miesas Latviets – Latviete. Kāda viņiem vispār ir interese par savu senču patieso vēsturi, ja paši kakā virsa saviem piederīgajiem. Pat izrāda nicinājumu pret vecāko paaudzi, kura viņiem ir devusi labu. Tas ir masveidā šajos laikos, kad jaunieši paši saviem tuviniekiem neiet palīgā, kad tas ir vajadzīgs. Noslaucīt vectetinam dibentinu? Lai tik mirst un atstāj mantojumu! Tāda ir modernā jaunatne.

  4. Un šis arī !!! saka:

    Sūkalnieks atkal parāda savu gļēvuļa un divkoša dabu, nožēlojami taisnojoties pidaru mafijas priekšā tai vietā, lai vienkārši šos pasūtītu uz poda ar visu viņu “ētikas kodeksu”. Un, starp citu, vai viņam nav nekas pretī atrasties vienā valdībā ar pipeļu sūkātāju un dirsu drātētāju Eģiku Pidarēviču ??? 😡 https://skaties.lv/zinas/latvija/politika/etikas-komisija-ierosina-parkapuma-lietu-saistiba-ar-iesalnieka-parpubliceto-pret-lgbt-versto-ierakstu/

  5. to 22.02 saka:

    Nu nu, piesargies, ka Pavļuts tevi arī reiz nepaņem priekšā :))

  6. atveriet acis saka:

    Vai tikai man ir sajūta, ka pie varas Latvijā ir tikušas personas, kuras sacenšas melošanā? Gandrīz vai jārīko konkurss par lielākā MEĻA titulu.

    Kaut vai tas pats Bordāns, kurš pirms 13.Saeimas vēlēšanām solīja 3*500 un 200 eiro minimālo pensiju no 2019.gada, kā arī ierēdņu un ministriju skaita samazināšanu. Cilvēki viņam noticēja, un daudzi 13. Saeimas vēlēšanās nobalsoja par JKP, kuri, tiekot valdībā pat nedomā pildīt savus solījumus, bet ir desmitkāršojuši partiju finansējumu no valsts budžeta, cīnās par cietuma būvēšanu Liepājā, tai pašā laikā veidojot sarakstus ar likvidējamām skolām, bez kautrēšanās ir nobalsojuši pret 3*500 un 200 eiro minimālo pensiju. Bordāna vadītā ministrija ir veikusi revolucionāras pārmaiņas ar nekustamo īpašumu kadastrālajām vērtībām, tās divkāršojot un pat trīskāršojot. Tie, protams, nav visi Bordāna varoņdarbi, bet ir pilnīgi pietiekami, lai varētu cīnīties par lielākā MEĻA titulu.

    Vēl viens pretendents uz lielākā MEĻA titulu, protams, ir Kariņš. Tas pats Kariņš, kurš pamanījās tikt pie PSRS būvētā kinoteātra Pionieris un dīvainas sagadīšanās pēc tieši Citadeles pārdošanas laikā to caur ofšoriem pārdeva krieviem, kuri vēl līdz šodienai nav izdomājuši ko ar šo par 6,4 miljoniem nopirkto pirkumu darīt. Kariņš, protams, ir izcils lielākā MEĻA titula kandidāts ar savu spēju nepildīt spēkā esošu likumu par mediķu algām, nepildīt Saeimas lēmumu par OIK atcelšanu. Arī Kariņa daudzās naudas, kuras ir tik daudz, kā nekad nav bijis, bet ne priekš mediķiem, ir labs stimuls viņam uzvarēt šajā sacensībā.

    Kandidātu uz lielākā MEĻA titulu ir ļoti daudz, bet es kā trešo kandidātu piedāvātu Levitu, to pašu, kurš ir tik aizmāršīgs, ka pats neatceras, ko rakstījis un runājis iepriekš, un radiniekus izdomā pēc vajadzības. Ja ļoti gribas uz Vāciju, tad mammas vecāki un vienīgā māsa Marta ir Vācijā, ja jādabūn atļauja izbraukšanai uz Izraēlu, tad uzrodas radiniece Izraēlā, bet, ja vajag “nācijas tēva likteņkopību”, tad mamma nav vairs mamma, bet mammas mamma un uzrodas māsa Auguste, kas it kā ir īstā mamma un visi mammas radinieki ir bijuši izsūtīti uz Sibīriju kopā ar vēl 40000 līdztautiešu un atgriezās Latvijā, kad Levitam bija 3 gadi, tikai VDK, pārbaudot Levita pašrocīgi aizpildītās anketas, šos melus par mammas radiniekiem nepamanīja.

    Tas pats Levits, kura visi tēva radinieki aizgāja bojā holokaustā, bet kurš bija tulks Arāja prāvā. Tas pats Levits, kurš kā tiesību eksperts deva savu atzinumu “Čau, Kārli!” grozījumiem Izglītības likumā. Tas pats Levits, kurš jau kā Latvijas prezidents paziņoja, ka tie likumi, kurus negrib pildīt, nav jāpilda. Tas pats Levits, kurš kā īstens “nācijas tēvs” burtiski uzspieda uz partiju finansējuma palielināšanu no valsts budžeta. Domāju, ka šis arī ir izcils kandidāts uz lielākā MEĻA titulu un citas kandidatūras nav vērts izskatīt.

    Atliek tikai izvēlēties, vai mēs turpmāk, pakļaujoties radu rakstu izdomātāja vargribja harizmai, gribam dzīvot Levitstānā, vai varbūt tīkamāka mums ir daudzā nauda un Kariņstāna, bet varbūt esam noilgojušies pēc lielākiem NĪN un jauna cietuma Bordānstānā?

    Man pašam visi šie meļi riebjas, un es negribu dzīvot ne Bordānstānā, ne Kariņstānā, ne Levitstānā, ne Idiotstānā, līdz kam Latviju visi šie un ne tikai šie meļi ir noveduši, atliek tikai cerības uz Latvijas iedzīvotāju ne pārāk īso atmiņu un spēju pateikt meļiem NĒ demokrātiskās vēlēšanās, ja mēs līdz tādām vēl nodzīvosim.
    .
    .
    .
    Admins
    Nav ieteicams šajā vietnē izplatīt čekistu- komunistu melus par Bordānu.
    https://xtv.lv/rigatv24/video/mKrpY634N0W-specializlaidums_tm_rosina_atcelt_nekustama_ipasuma_nodokli_primarajam_majoklim?fbclid=IwAR0yBVkTyFpQR3mtnoTfsBHiyG9YbfDaLa6jsXFHjDbj1I6KtOE2ZdYDyo8

  7. fakts saka:

    Nelielā video vietnē Instagram Sindija atklājusi, ka piedzīvojusi negaidītas pārmaiņas, kas likušas izdarīt secinājumus, kas viņu pat skumdinot.

    “Latvieši lielā mērā baidās smaidīt. Varbūt ne tikai baidās, bet nespēj atrast iemeslu, kāpēc. Drīzāk izvēlās būt drūmi un agresīvi, budzīgi, un ierāvušies sevī,” skaidro Sindija, kura atklāj, ka pēc 4 mēnešu prombūtnes viņa redz, cik Latvijā cilvēki dzīvo “pelēki”, ar drūmām sejām.
    Smaidīt vien ejot pa ielu, sasveicināties ar nepazīstamiem cilvēkiem Latvijā neesot saprotams. Tādēļ šīs cilvēku “drūmās un pelēkas” sejas liekot Sindijai sajust vairāk negatīvas enerģijas nekā pozitīvas.

    Taču Sindija atzīst, ka smaids nāk no cilvēkiem pašiem un tikai mēs paši varam kļūt smaidīgāki un pozitīvāki. Sindija paziņoja, ka plāno veselu mēnesi veltīt Latvijas apceļošanai, lai “veicinātu un atrastu pozitīvismu” arī pie mums. Viņa nolēmusi ceļot kopā ar savu dēlu un suni.

    Par pārcelšanos uz dzīvi Portugālē Sindija paziņoja šī gada sākumā. “Esmu realizējusies un sasniegusi savus mērķus. Laiks doties tālāk,” stāstīja Vilde, kura uz Portugāli neņēma līdzi dēlu, jo viņam bija jāpabeidz mācības 1. klasē.

  8. Pārmaiņas saka:

    Kas tie ir par cilvēkiem Habarovskā ?
    Vai tie ir tie paši lielkrievu šovinisti, instinktu vadītie krievu impērijas atbalstītāji, kas pirmie bļāva krim naš.
    (saruna ar Mihailu Bergu)
    https://youtu.be/i75iVQ4oWc0

  9. Dzelme saka:

    Tie Čingizhana impērijas spēki pret kādu taču karoja,ka bija tik makteni. Un tie viņu pretinieki bija āriskās kultūras cilvēki Baltu un Slāvu zemē. Kur izkāva tautas tur par saimniekiem kļuva žīdiski mongoloīdi. Tādi pat izdzimteņi 1945 gada maijā iebruka Berlīnē un izvaroja vācu tautu. Kad labo augļu koki ir nocirsti,tad taču no ērkšķu krūmiem tādus pat augļus vairs nevajag gaidīt. Nācija ir viss. Un,kas notiek tad,kad tās asinis tiek sagandētas,samaitātas ar čūsku un plēsoņu asinīm?

  10. tad! saka:

    nācija ir jāglābj! Dzelmes k-gs/k-dze.

    https://www.youtube.com/watch?v=aiyKkdTGkQg

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *