Ģenerālprokuratūras dīkstāve- zaļā gaisma noziedzniekiem !

Atvērt video klik uz foto

Šeit tad arī ir viens no pierādījumiem ģenerālprokuratūras dīkstāvei, un ne tikai dīkstāvei, bet aktīvai līdzdalībai šajā noziegumā !

Pašlaik, cik esam pārliecinājušies, tad ASV Latvijā veic vairāk Tiesiskuma virzienā, nekā 4. maija noziedznieku banda !

Ko nozīmē: “Prokuratūra ir strādājusi dīkstāvē.” Pat pats neaptēstākais indivīds ar to saprot, ka visa veida noziegumiem ir ieslēgta ZAĻĀ GAISMA- noziedznieku visatļautība ! Nu un kāds tur brīnums, ja visus šos garos gadus ģenerālprokurora KRĒSLĀ  sēdēja čekas aģenta- ATP Ivara Bičkoviča sirdsdraugs Ēriks Kalnmeiers. Tālākais ir ķēdes kārtībā. Ģenerālprokuros, kurš uz doto brīdi ir šis pats Kalnmeiers, ir Godmaņa & Borovkova radītās čekistu slepkavu bandas JUMSTSvisu noziegumu piesedzējs. Čekas virsnieks Andris Bunka(mongoloīdiska izskata latviec), kurš izveidoja žīda I. Godmaņa apsardzes vienību, ir pirmsākums šai asiņainajai slepkavu bandai, kura vēlāk pārformējās par LJB un LJA, ar jebreju čekistu A. Borovkovu un tādu pašu jebreju Rihardu Bunku priekšgalā, kā demokrātijas širms. Abas šis bandas sastāv no komunistiem un perversiem sabiedrības padibenēm, kuri ir spējīgi uz vislielāko nelietību. To apliecina A. Babāne, kura reiz strādāja Riharda Bunkas pakļautībā.

“Šobrīd LJA valde ir visšausmīgāko neliešu savārstījums”, saka Babānes kundze !

Pašreizējā ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera pilnvaru termiņš beidzas 11.jūlijā. Tiesiski būtu, ja jau 12. jūlijā šo noziedznieku, saslēgtu dubult- roku dzelžos(to veica Kalnmeiers pret Grantiņu 2015 gadā) un aiztransportētu uz Rīgas centrālcietumu. Ja jau tuvākajā laikā jaunais ģenerālprokurors neveiks E. Kalnmeiera arestu, tad secinājums būs viens, ka: Ģenerālprokurora krēslu “ieņēmis” cienīgs šīs sistēmas aizstāvis.

Kalnmeiers un viņa paspārnes darboņi !

05.07.20

You may also like...

2 komentāru

  1. Armands saka:

    Cilvēku tirdzniecība? 90 tajos, kad vēl darbojās mazie kapitālisti cepot labu maizi un konditoreju tas sagādāja arvien lielākas problēmas nekā deva labuma. Sēdot pie kādas iz bijušas sievietes, kurai taisīju remontu ienāca kāds vīrietis. Pēc valodas esmu dzirdējis, kad jis ienāca telpā, kur ēdu zupu, tad mazliet apjuka. Ko es te vēl daru? Tomēr pieklājīgi sasveicinajamies, kā nekā jis gribēja piekļūt pie radinieces pakaļas, kura viņu trenkaja turpu šurpu, bet nedeva to, ko jai ir jādod. Tad nu tā remonta sieviete mācēja teikt, ka tam vīram bij 90 tajos sava maiznīca Rīgā, bet sāka tās lietas protams panikt. Šis par vienu braucienu ar pilnu busu Latvijas maukām saņem vairāk nekā cakarejoties ar to maiznīcu un darba ļaužu kaprīzēm. Pats viņš ar bieži apliecināja, ka tās meitenes pašas lien tai busā un nevienu viņš nav spiedis. Viņa uzdevums tikai aizvest no Latvijas uz Vāciju pilnu busu mauku un saņem kādus tūkstošus dolāru par preces pārvešanu. Tak ar šajos laikos meitenes skolu vēl nav beigušas, bet viņas jau nodarbojas ar mācību. Da i visa sistēma, ko sauc par audzināšanu ir mauciska. Ko tur brīnīties, ka tās meitenes nonāk rietumos dažādās mauku mājās un vēl aristokrātijas izdzimteņiem kļūst par zaceni.

  2. Garāmgājējs saka:

    Tieši tā un pat iespējams, ka pats ģenerālprokurors ir noziegumu iniciators.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *