Kā kristieši cīnās par Dieva valstību

You can’t post or comment for 30 daysThis is because you previously posted something that didn’t follow our Community Standards. You also won’t be able to go live for 0 hours.This post goes against our standards on hate speech, so no one else can see it.

Linard Grantins

12 h  · Šo redz: Publisks

Publisks

Kristieši- pedofīlu un zagļu “kartelis”, tieši kā pie komunistiem !!! Viņiem neesot no grēka jābaidās, jo Kristus taču esot miris par viņu grēkiem !!!

Tev nebūs Patiesību zaimot un Dieva vārdu nelietīgi valkāt !

“Kristieši- pedofīlu un zagļu “kartelis”, tieši kā pie komunistiem !!! Viņiem neesot no grēka jābaidās, jo Kristus taču esot miris par viņu grēkiem !!!”

Jā !!!, tieši par šo piebildi pie attiecīgā video L. Grantiņu kārtējo reizi uz 30 dienām padzina no Feisbuka. Agrā rīta stundā vēl izdevās izlasīt kāda “kristieša” komentāru: “Vai tas attiecas uz visiem kristiešiem ?” Kad pēc pāris stundām atkārtoti iegāju Feisbukā, man priekšā “uzlēca” šeit uzrādītā informācija. Šoreiz nepiefiksēju dižā kristieša vārdu, kā tas bija pēdējo reizi ar “žurnālistu” Jāni Zvēru.

Jāpabrīnās tikai, cik sāpīgi “mūsu kristieši”, kuriem būtu jācīnās pret ļauno un Patiesības uzvaru, cenšas slēpt “kristāltīro” kristiešu noziegumus. Netika taču melots…. Tas jau vairs nav nekāds noslēpums, ko veic Kristīgā baznīca, kura saistīta ar sātaniskiem rituāliem, naudas atmazgāšanu, pedofiliju…. . Ir pilnīgi nesaprotami, ka cilvēki, kuri visu to zina, apmeklē šo Baznīcu, krīt uz ceļiem šo noziedznieku priekšā. Tic ārprāta muļķībām, ka Jēzus Kristus ir miris par viņu grēkiem !!! Tā ir nekas vairāk kā prātam neaptverama šizofrēnija !!! Un, kas vispār ir jāmeklē šai žīdu “iestādē” ? Kāds latviešiem un citiem eiropiešiem sakars ar Kristu un viņa ārprātīgo noslepkavošanu no tiem, kuriem viņš gribēja apskaidrot, kas ir Patiesība ? Kristus gāja pie slimiem- pie Sātana kalpiem, tad kāpēc mums jāpieņem šo slimnieku murgi ? Viņš taču uz viņiem sacīja: “Jūs esiet no sava tēva Velna un pildāt viņu kārības…”. Vai esiet kādreiz Baznīcā dzirdējuši šos citātus, kurus Kristus sacīja uz jūdiem ? Nekad ! Latviet, visas ābramiskās reliģijas ir Sātana roku darbs, lai pakļautu cilvēku… . Ja es(L. Grantiņš) atskatos uz savu dzīvi, tad nonāku pie šausmīga secinājuma: mani ir nodevuši tikai un vienīgi KRISTIEŠI, sākot no Jura Rubeņa un Māra Ludvika un beidzot ar Pāvilu Brūveri un Jāni Rožkalnu, kurš arī sevi uzskata par baptistu mācītāju !

Grantiņš-RubenisLudviksBrūveris

Lūkass (Lk 21, 5-19) Tajā laikā, kad daži runāja par svētnīcu, ka tā esot izgreznota ar skaistiem akmeņiem un dāvanām, Jēzus sacīja: “Nāks dienas, kad no tā, ko jūs redzat, nepaliks pāri ne akmens uz akmens, kas netiktu nopostīts.”

Arī šis Kristus sacītais nav dzirdāms Baznīcās… .

Latviet, tā nav mūsu baznīca, tas ir sātanistu inkubators !

https://tautastribunals.eu/?p=39964

Cik melnai ir jābūt Rožkalna dvēselei, lai piedalītos tādos šausmu darbos !?

Kādu drausmu iznīcības karmu viņš uzveļ saviem bērniem !?

Šeit vēl viens “kristīgo sātanistu” meistardarbs

03.07.20

You may also like...

3 komentāru

  1. klausieties saka:

    ASV Valsts departaments: Latvija neizpilda minimālos standartus cilvēktirdzniecības izskaušanā. Kārtējais paziņojums. Latvija visos punktos ir pēdējā vietā ar šiem čekistiem Aldiem Plaužiem, Aivariem Borovkoviem, Andriem Bunkām, Rihardiem Bunkām, Juriem Lapinskiem, Aivariem Gardām, Jāņiem Maizīšiem, Normundiem Mežvietiem, Ērikiem Kaslnmeiiriem, Dzintariem Rasnčiem, Ivariem Bičkovičiem, Ivariem Godmaņiem, Māriem Gaiļiem, Valdiem Birkaviem, Ediliem Levitiem.

  2. pārmaiņām būt saka:

    Satversmes tiesa atzina, ka Latvijas valdība un valsts ir pārkāpusi Satversmi un nenodrošina Latvijas iedzīvotājiem elementāro dzīves līmeni, lai cilvēks varētu izdzīvot. Par nabadzības līmeni Latvijā es no Valsts prezidenta un mācītājiem nedzirdēju ne vārda. Dzirdēju, ka labas algas ir represīviem orgāniem, lai ar s[pēku apspiestu latviešu tautu nemieru gadījumā. Rudens un ziema var atnest lielas pārmaiņas gan pasaulē, gan Latvijā. Nabaga cilvēkam nav ko zaudēt kā vienīgi važas.

  3. Armands saka:

    No sākuma neiebraucu, ka es būtu izteicis naid pilni tautastribunala? A! Tak tai Facebook biju norādījis, ka visiem Visu Latviešiem nāves sodu, tad man arī izlēca tās samazgas teksts. Jā, tā reliģija ir necilveciska, bet nevajag jau tik vien skatīties tais ganos, kuri ved savas draudzes upuresanai sātanam. Cik paši latvieši ir tādu, kuri visādi izdaba tiem bazniceniem un judasu partijniekiem? No bērnības mani gribēja cangalu baba ievilkt Romas katoļu baznīcā, bet ieraugot pirmo reizi tās mācītāju nezin kāpēc man pret viņu nostrādāja nelabā energija. Viņš izdalīja no sevis kaut ko ļoti pretīgu un man nekādi nevarēja tā cangalu baba iestāstīt, ka tā baznīca ir svēta. A brālēns ar māsīcu apzinīgi skaitīja patarinus, bet izauguši tāpat dzarstas un maukojas uz nebēdu. Nesanāk būt svētiem. Da i arī pie dziedās slavas tai baznīcai, ka tik sabiedrība neuzzinātu, ka paši staigā pa kreiso, bet citus protams moralize. Sovietu laikos vismaz viņi bij daudz kur atstumti, bet tagad sabiedrību atgriež viduslaikos. Kur viņi var melst visu, ko vien savā ārprātā iedomājas un pateikt, ka viņi ir sveti. Nu ir netā Jāņa Kalniņa filma – Proces. Tu par russu nekaunibam Latvijas Pareizticiga baznīcā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *