V. Freimantāls. Latvijas juristi ir iebiedēti

Manuprāt Gobzemja kungs varēja ieteikt un pielietot JURIDISKIO terapiju(svina terapijas vietā) !

A. Gobzems. Pārdomāju, psiho vietā vajadzīga svina terapija

Viņam taču jāzina, ka likumpārkāpējiem pienākas atbildēt par likumpārkāpumu un saņemt sodu par nodarījumu !

Šaušanas bravūra nevieš simpātijas !

Tas ir čekistu un komunistu gaumē.

Atgādinu, ka Helsinki 86 ir starptautiski atzīta cilvēktiesību aizstāvības organizācija ar visaugstāko cieņu pret ikvienu mūsu planētas iedzīvotāju !

Atgādinu, ka latviešu jurista pirmais uzdevums ir nepieļaut vardarbību un prettiesisku rīcību.

Atgādinu, ka 4. maija Latvijas juristu N O Z I E G U M I pret latviešu tautu ir necilvēcīgi un nepiedodami, kopš 1993. gada 18. februāra nakts, kad komunistu pretlatviskie spēki zvērīgi izšāva, izsita un 100% paralizēja atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības darbību (nu jau vairāk kā 25 gadus pēc kārtas, prettiesiski izmantojot Rīgas Latviešu Biedrības nosaukumu čekistu organizācijai, lai nepieļautu Māmuļas durvju plašu atvēršanu tautai! Lai nepieļautu likumīgo 1938. gada statūtu cienīšanu un ievērošanu MĀMUĻĀ). Lai nepieļautu Helsinku 86 darbību visās latviešu biedrībās !

Atgādinu, ka visiem juristiem, kuri piedalījās Linarda Grantiņa spīdzināšanā un viņa brīvības atņemšanā it jāsaņem pelnītais SODS !

Sodīt juristus un tiesībsargājošos VILKAČUS ir katra latvieša sevišķas uzmanības vērta darbība, jo jurists – noziedznieks ir 1000kārt bīstamāks sabiedrībai par noziedznieku bez jurista diploma.

Linardu Grantiņu vajā un apdraud milzīga juristu banda Latvijā !

Pat katrs jurists, kurš neaizstāv Linardu Grantiņu aktīvi, iestājoties pret 4. maija valsts juristu bandu, nes zināmu atbildību par savu inertumu, vai nezināšanu.(Daudzi juristi saprot notiekošo Latvijā, bet neuzdrošinās par to pat ieminēties, lai Latvijas bandītiskā jurisdikcija viņus pašus nesamaļ savā komunistu un čekistu „gaļmašīnā“!)

Tas attiecināms uz advokātu Egīlu Prieku un Juri Muižnieku, kuri bija atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības „Juridiskās komisijas“ vadītāji.(Ari RLB goda tiesas tiesneši).

-Latvijā visi juristi ir iebiedēti un pārbiedēti – par to ir jārunā vienmēr un visur !

-Latvijā cilvēktiesības pārkāpj juristi – un tas ir šausmīgi !(Absolūti nepiedodami).

Inese Ziemele līdz šai dienai nav iebildusi pret Rīgas Latviešu Biedrības prettiesisko, TERORISTISKO likvidāciju 1993. gada 18. februāra naktī, kaut es ar viņu tikos LVU un informēju par šo cilvēktiesību KLIEDZOŠO pārkāpumu Rīgā.(Un viņa ir cilvēktiesību speciāliste Nr.1 Latvijā , ar speciālo juridisko izglītību, iegūtu Eiropā).

Mūsu visu uzdevums ir izveidot tiesisku Latviju un juristus – bezgožus atmaskot !

Helsinki 86 aicina visus Latvijas juristus iesaistīties tiesiskuma atjaunošanā Latvijā un liecināt par juristu noziegumiem Latvijā.(Sūtot materiālus Tautas tribunālam un visām latviešu organizācijām pasaulē !)

Un pirmais uzdevums ir pilnībā reabilitēt Linardu Grantiņu Latvijas simtgadē !

Ari Ansis Ataols Bērziņš ir nekavējoši jāatbrīvo no cietuma un valsts prezidentam viņa priekšā ir publiski jāatvainojas par juristu noziedzīgo darbību, kas kaitējusi viņa cienījamai ģimenei, dzejniekam un tulkotājam Uldim Bērziņam un viņa brīnišķīgajai māmiņai !

Katram juristam ir jārisina juridiski visi jautājumi !(Vai viņš nav gatavs to darīt? …..To jautāju ikvienam Latvijas juristam).

Šis jautājums ir jāuzdod katram juristam vienmēr un visur !

-Latvijas atpalicība ir uz juristu sirdsapziņas !

-Latvijas demografiska katastrofa ir juristu – noziedznieku darbs !

Un 10 000 latviešu pašnāvības, skaitot no 1993. gada 18. februāra nakts ir Latvijas juristu noziegumu sekas !

Maksimas traģēdija ir Latvijas juristu nozieguma sekas !

Visu latviešu masveida bēgšana prom no Latvijas uz ārzemēm, ir Latvijas juristu – noziedznieku apzinatās, pretlatviskās darbības sekas !

Latvijas miljardos mērāmais valsts parāds ir tikai un vienīgi JURISTU bandas važas mums, mūsu bērniem un mazbērniem !

Noziedznieku vieta ir cietumā !(Kā teica Vladimirs Visockis filmā, kur viņš tēloja krimināllietu izmeklētāju Žiglovu).

Un vai viņam var nepiekrist ?

21.11.18





Šeit par nešķīsteņiem(reptiloīdiem-cionistiem) !

Sacītais nav muļķības, kaut arī mūsu “melsvārči”(kuri paši ir visīstākie Sātana kalpi) visu sauc par sātanismu… .

You may also like...

10 komentārs

  1. Aelita saka:

    Vai nu tikai juristi, RLB namā taču tagad darbojas kultūras darbinieki, nupat presē attēlota labdarības balle, ļoti smalki, balerīna pa priekšu. Balles sirds – M.Solima, viesnīcas īpašniece. Atceros, 90.tos gados Godmanis pa tv teica, ka šīs kundzes pārziņā tiek nodota ārzemju humānā palīdzība (mūsu trūkumcietējiem). Arī viena no Zaļās partijas atbalstītājām. Kā es tik labi atceros? Vienkārši viņu vēl padomju gados gadījās sastapt pie manas kaimiņienes, viņas draudzene.
    Tālāk sekos mani paranoiskie murgi, kam gribiet ticiet, gribiet ne. Kad pirms 7 gadiem piedzīvoju vajāšanu, man radās aizdomas, ka jau 90.tos gados mūsu dzīvokli noklausījās, varbūt no minētās kaimiņienes dzīvokļa, kas bija zem mums. Vēlāk nezin kāpēc kaimiņiene nomira, spēka gados. Pēc kāda laika mēs mainījām dzīvesvietu, bet šķiet, noklausīšanās turpinājās.
    Jau agrāk minēju, ka mans vīrs krita nežēlastībā 1992.gadā, kad viņa komandētie zemessargi palīdzēja nacionāliem partizāniem pārapbedīt savus biedrus.
    .
    .
    .
    Admins
    Esošā žūidnacistu vara ir noslepkavojusi tūkstošiem latviešu….

  2. Maiss ir caurs. saka:

    Loti seit vietaa ir pedejaa piebilde par macitaju viedokli uz visu so Melno karu…
    Melnsvarci visu sauc par satanismu. Jaa. Tapec,kaa – AKLS AKLAM CELU RADA……
    Visi sie ,,macitaji,, ar paris jaukiem iznemumiem, ir vien merkantiili iedomigi aksti , kas velas but uz skatuves…
    Tadiem nav nekadas lielas starpibas – telot komedijaa vai runat no baznicas kanceles… Ieksaa garigs tuksums.
    Tikai rets Macitajs ir reali sastapis pasu Velnu acu prieksaa! …… Velns nak…. Un reaali parbauda – KAS ir tas,
    kas runaa ,kas aicina uz cinju,kas ved pie ISTAa Teeva! … Ar vienu kampienu ciskaa ,jau pietiek,ka Aktieris ir gatavs
    vilkt muguraa baltas kleitas kas no vienas vietas vien ,,, izrotatas,, ar Satana simboliem – keltu krustiem ( cetrinieks,
    krustnesu,vikingu ,nacistu galvenais simbols) un vitnju rakstos mes varam ieraudzit arii skiibo – iisto Velna varas
    Krustu,kas ,,iedarbina,, jebkuru citu simbolu vai magijas formulu.
    Tur jau taa lieta,ka Luters atraava valaa soo samazgu bedri un uzvilka melnu ,,svarku,, ar baltu kraagu,tass visss.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Kļūdas labojums: “Ineses Ziemeles vietā jābūt Ineta Ziemele”!

    Atvainojos par kļūdīšanos lasītājiem!

    Un pēc tam, kad es ar Edgaru Eisaku nodibinājam humāno palīdzību Latvijas daudzbērnu biedrībai no ārzemju latviešu organizācijām, Solima Krustpils ielā, milzīgā angārā uzsāka savu darbību. LDĢB ar Mairitu Solimu nesadarbojās, nebija sadarbības līgums un nezinu par palīdzības sniegšanu daudzbērnu ģimenēm no Solimas kundzes puses. Humano palīdzību saņēma, šķiroja un sāka pārdot tālāk par naudu! Pret to mēs – daudzbērnu ģimenes iebildām, jo naudas pirkšanai mūsu ģimenēm nebija!

    LDBĢB šādu praksi asi nosodīja! (Bet LDĢB apkaroja Ļeņina Bērnu Fonds, kurš radās visās padomju republikās pēc tam, kad Latvijā es ar Eisaku bijam nodibinājuši Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrību!) Par Ļeņina Bernu fonda vadītāju iecēla biedreni Razguļājevu (Rubika sekretāri)! Vēlāk viņu nomainīja Andris Bērziņš ar latvisko uzvārdu, kurš nenoslēdza sadarbības līgumu ar LDĢB, kaut es nosūtīju sadarbības līgumus gan Ingūnai Ēbelei (Ģlābsim bērnus), gan Ļeņina bērnu fondam! Abas minētās organizācijas nesadarbojās ar Latvijas Daudzbērnu Ģimeņu Biedrību!

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Inetai Ziemelei jāsaprot, ka daudzas latviešu ģimenes nevarēja noprivatizēt par sertifikaitiem dzīvokļus, kur dzīvoja. (Jo tie bija denacionalizēti un vairs nepiederēja valstij).

    Helsinki 86 uzskata, ka šiem diskriminētajiem latviešiem pienākās kompensācijas no valsts puses.

    Juridiski tas ir kliedzošs cilvēktiesību pārkāpums! ( Okupantu ģimenes dzīvo ar ērtībām jaunajās mājās un bez problēmām iegūst savā īpašumā labiekārtotus dzīvokļus – kur pretī latvieši vecajās koka mājās bez kanalizācijas, gāzes, centrālapkures, bez karstā ūdens un vannasistabas, tekošiem jumtiem un izpuvušām sienām, nevar neko noprivatizēt par sertifikātiem)!

    Helsinki 86 uzskata, ka ir steigšus jāapzina šie cilvēki (šīs ģimenes) un jaizveido politiska partija Helsinki 86, lai nākošajās Saeimas vēlēšanās aizstāvētu diskriminētās latviešu ģimenes! (Jo tās neaizstāv neviena partija, uzsverot šīs kliedzošās, PRETLATVISKAS, komunistu un čekistu perversijas).

  5. Aelita saka:

    Un tie deviņdesmito gadu “varoņi” vēl arvien tiek cildināti medijos.

  6. Pārmaiņas saka:

    Braucat kolonisti mājās, tur jūs neizbēgami kļūsiet par miljardieriem.
    https://youtu.be/SZyYVKbEXHI
    Par notiekošā patiesumu var pārliecināties konfenrencē, kurā krievzemes bankas prezidents nenojauš par tiešo translāciju.
    https://youtu.be/vbkrQin9w-o
    Kārtējā liecība, kas tad sagrāba varu pēc PSRS sabrukšanas.
    https://youtu.be/0GtaJPtH1OA

  7. kas tad sagrāba varu pēc PSRS sabrukšanas saka:

    Latvijas teritorijā ?

    Ne jau tie, kuri iedzīvojās akūtās respiratorās saslimšanās, nīkstot Doma laukumā, ne jau tie, kuri, būdami bez darba, no niecīgajiem iekrājumiem gādāja aizstāvjiem sviestmaizes un tēju un siltu apģērbu(kā kara laikā(!), tikai neapbruņoti),bet tie, kuri ar ieročiem pilnām kabatām un apmauto bijušās PSRS spēku struktūru aizsardzībā, kalkulēja, cik kurš nokamps !!!

    Tagad, savu padarījušie, mori var iet uz īrijām, jo ir jau sakalkulēts, cik āfro-āfrikāņu aizvietos viņus ! Kalkulēšana, kā tas tajās aprindās pieņemts, notiek konspiratīvi Zoodārzos un tamlīdzīgās neiedomājamās vietās un laikos. Lasiet netā un priecājieties par ž viltīgo izdomu !

    Gan jau pēc neilgiem kumēdiņiem ar zic valdības sastādīšanu, krēslos tupēs vajadzīgie roboti, bet ne
    K. Ulmaņi…

  8. ko vēl nē ! saka:

    No K. Ulmaņiem mūsu “labie cilvēki” baidās kā velns no krusta ! Izdzirdot vien, peļķīte apakšā !
    Spalvains ārprāts – būs jāstrādā, godīgi jāmaksā nodokļi !!!

  9. ... saka:

    Par humpalu tirgošanu par naudu tad bija TV sižets.
    Nepazinu tās varones, tik atceros, ka viena no viņām atbildēja, ka, “par iegūto naudu varēšot iegādāties CITAS vajadzīgās preces”…
    Tātad, drēbju vietā, piemēram, nelikvīdas spēļu mantiņas no prihvatizētajiem valsts veikaliem u.tml.
    Neko konkrētu, kā tas tolaik jau bija iegājies, raidījumā nepateica un nepaskaidroja.

    Kurioza bija bērnu drēbīšu “sadale” daudzbērnu ģimenēm:
    ciema padomē uzzināja cik to “objektu” ir, un, uz katru no tiem aiztransportēja zināmu skaitu MAISU ar drēbītēm…
    Lielāko tiesu, man zināmajās ģimenēs, bērni sen bija izauguši no piegādātā izmēra, un, pie metāla apstrādes nodarbinātie ģimenes galvas tos knapucīšus darba vietās izmantoja eļļaino roku slaucīšanai…
    Kamēr citā vietā bērneļi, burtiski, sēdēja istabā plikām pakaļām…

  10. ha, ha ! saka:

    bērnus vajag taisīt vadoties no
    esošajiem humpalu izmēriem !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *