Par 4. maija kliķes cionistu troļļiem(jūdasiem)

Un atkal tika nobloķēts Feisbuks

Kādas ārprāta bailes ir cionistiem(noziedzniekiem pret cilvēci) no PATIESĪBAS ?! Praktiski jau pašiem no saviem darbiem un tie ir raksturojami kā: ASINS STRAUMES !

100%tīga pārliecība, ka Jānis Zvērs ir ziņotājs Feisbukam: par L. Grantiņa “anticionistisko” komentāru, man nav, bet pat visprimitīvākā LOĢIKA 100%tīgi gan uz to norāda. 1.) Feisbuka LOGO ar arābu bērniem ! 2.) Ar cītību tiek uzsvērts par Endziņa ETNISKĀ NADA KURINĀŠANU veidotā “matrica” ! 3.) Viņa neloģiskā atbilde e- pastā, par it kā nepārskatāmā daudzuma(knapi septiņi) komentāriem zem viņa raksta ! 4.) Viņa pilnīgi tukšie un 4. maija KLIĶES kopētie preses raksti !

Nu kāds šis Endziņs var būt “KURINĀTĀJS” ? Idiots- viltus ziņu radītājs, kurš ir VDD radīts, lai parādītu tautai, ka viņi ko dara, un, protams, iebiedētu tautu par: ETNISKĀ NAIDA KURINĀŠANAS sekām. Un atkal jāsaka: pēc visprimitīvākās LOĢIKAS, Jānis Zvērs ir šīs čekistu provikācijas “ķēdes posms”… . Tas viss pieskaitāms pie tautas DEZORGANIZĀCIJAS– prāta jaukšanas, lai tās aizsegā veiktu Latvijas izlaupīšanu un tautas padzīšanu no tās etniskās DZIMTENES.

Atcerēsimies, kā žīds Godmanis izvilka bijušo Latvijas omonieti Lindermani no Maskavas cietuma un nometināja Latvijā, lai tas veiktu nacionālā naida kurināšanu- jukas tautas apziņā, kuras aizsegā pats Godmanis, ar savu žīdu bandu, izlaupīja Latviju. Tas taču vairs nav nekāds noslēpums, jo par to pat raksta KLIĶES prese.

Godmanis un Šlesers atzīstas: Parex pārņemšana notika Kargina interesēs

Ivars Godmanis un Ainārs ŠlesersFOTO: LETA. TVNET karikatūra

«Parex bankas» glābšanas oficiālā versija – iedzīvotāju uzticības zudums banku sektoram, noguldītāju panika un neparedzami banku zaudējumi. «Wikileaks» ASV vēstniecības ziņojumos paveras pavisam cita aina – Godmaņa valdība, piepalīdzot Šķēles rokaspuisim finanšu ministram Slakterim, izdarīja visu iespējamo, lai «Parex» paliktu Kargina un Krasovicka īpašumā, kamēr pēdējie norēķināsies ar nerezidentiem.

Jānis Zvērs tiek ievietots LRTT NOZIEDZNIEKU KARTOTĒKĀ, lai pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, sniegtu paskaidrojumus par savu darbību… . Uztraukumam nav iemesla. Ja Jānis netiks atrasts VDD dokumentos, tad, kā iegāja DD(Neatkarīgās Latvijas Drošības Dienests) iestādē, tā arī izies… . Arī L. Grantiņš tajā iestādē tiks iztaujāts… .

Neviens interneta TROLLIS neizvairīsies no soda un sods, par sadarbību ar 4.maija cionistisko KLIĶI būs ļoti bargs- mūža ieslodzījums vai karātavas, jo tas viss tiks noformēts zem RIMINĀLLIKUMA Panta: VALSTS UN TAUTAS NODEVĪBA un GENOCĪDS.

L. Grantiņam kārtējo reizi tika nobloķēts Feisbuks

L. Grantiņa sarakste ar Jāni Zvēru

Linard Grantins <l.grantins@hotmail.de> (šajā datumā: Ot, 2020. g. 4. febr. 21:45) rakstīja:

Ierakstīju komentāru, pēc tam aiz ziņkāres paskatījos, kurš tad ir “uzkalis” to matricu par etniskā naida KURINĀŠANU(cionistu leksika) un tūlīt arī sapratu, ka būs sekas… .

Tā arī notika… .

Apspriedīsim nedēļas nogalē šo gadījumu tautastribunals.eu

Nav ne mazāko šaubu, ka Endziņš ir krievžīdiskās VDD roku darbs…, tātad, arī Jūs esiet viens no viņiem… .

Jānis Zvērs l.grantins@hotmail.de>

Di, 04.02.2020 21:02

Jāni, vai zināt, kas Jūs nodod un, kāpēc es tūlīt arī sapratu, ka būs sekas ? Jūsu Feisbuka LOGO(paskatieties manējo un sapratīsiet, ka mēs esam no pretējām pasaulēm)… . Ar to Jūs parādāt savu uzticību cionistiem(sātanistiem). “Izskrēju” tādu gabalu cauri Jūsu FB publikācijām un pilnīgi neko interesantu neatradu, tikai visu to, ko jau apraksta pārējie tukšrakstītāji… .

FOTO: Vai šajā fotoMATRICĀ kaut vai viena zilbe, nemaz jau nerunājot par vārdu, ir nepareizi pasacīta ? Visi viņi ir kriminālelementi, par kuriem pat 4. maija KLIĶES presē tas ir aprakstīts. Un, vai augstāk minētais teksts neatbilst 100%tigai PATIESĪBAI ? Saeima pieņēma DEKLARĀCIJU PAR OKUPĀCIJU, bet to neīstenoja ! Vai tas nav klasificējams kā: AUGSTĀKĀS PAKĀPES NODEVĪBA PRET VALSTI UN TAUTU ? Nodevība pret VALSTI un TAUTU, visās mums zināmās civilizācijās ir: NĀVES SODS !

10.02.20 L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. Armands saka:

    Man vajag sodīt apkārtējos kaimiņus par viņu izteicieniem pret mani un latviešiem. Es tādas lietas izteikt neesu bijis spējīgs, ko tie klare savās runās. Lielākā daļa ir zidiskas izcelsmes, bet visi protams to noliedz.

  2. > Armands saka:

    Cik tu , tomēr, esi dumjš(vai izliecies dumjš) !

    Tas, ka viņi tev acīs negānīsies nenozīmē, ka
    viņi savas “domas” mainīs !
    Tikai – tu neuzzināsi ko kurš domā…

  3. Lilija saka:

    Armand !
    Kāds Jums vēl “kaimiņu” izcelsmes apliecinājums
    vajadzīgs ?
    Vai neredziet, ka pseido valsts iekšpolitikas un
    ārpolitikas pamatā ir visnekaunīgākās REBES ?
    Parazitēšana uz ES un savu iedzīvotāju kabatas.
    Jau pirms “atmodas” bija noskatīts kurus
    objektus prihvatizēs un kurās ofšoru bankās
    noguldīs nolaupītos līdzekļus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *