“Korona vīrus”- kārtējā Latvijas izlaupīšanas fāze !

Tests ir UZ KORONA VĪRUSU, nevis uz KORONA 19. Parastais Korona vīrus eksistē praktiski mūs visos !!! Noklausieties šo video un jūs sapratīsiet, kā tiek iznīcināta visas pasaules ekonomika, lai vajadzīgie- izredzētie “ELEMENTI“, kuriem naudas būs pietiekoši, vēlāk pārņemtu visu, kas pārņemams, tāpat, kā tas notika Latvijā, kad sabruka PSRS.

Pret šiem un viņu izdarībām jācīnās ! Kad viņi tiks “aizraidīti” uz Elli, tad arī visas karantīnas pazudīs ! Necilvēciskas reptiloīdiskas kreatūras ! Paskaties uzmanīgi un tu visos šeit redzamajos purnos redzēsi necilvēciskas grimases !

04.04.20

You may also like...

2 komentāru

  1. kā tad saka:

    Kā saka šis Icke, nav pandēmijas. Tikai nezin kāpēc dažās valstīs (Itālijā, Spānijā) nezin, kur līķus likt. Ar izolàciju vismaz šo procesu palēnina. Tas Icke laikam grib, lai cilvēki nepiesargās un ātrāk izmirst.
    Sen jau vajadzēja būt piesardzīgākiem. Pirms 10 gadiem bērni bērnudārzos inficējās ar rota vīrusu, ļoti bīstamu. Senāk tādas slimības nebija. Bērni reāli mocījās ar vemšanu un caureju, kas atkārtojās atkal un atkal. Varbūt tās arī bija tikai iedomas?
    .
    .
    .
    Admins
    Lai kritizētu, vajadzētu tomēr noklausīties doto tekstu, jo tāpēc jau tas šeit ir ielikts. Jautājums: cik pagājušajā gadā nomira no gripas attiecīgajos reģionos ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *