Atbalstīsim J. Bordāna cīņu pret čekistiem un komunistiem

FOTO: Šie visi ir J. Bordāna visnāvīgākie ienaidnieki !

Ar ko un kuriem ir jācīnās Tieslietu ministram Jānim Bordānam ? J. Bordāns ir atklāti pasacījis, ka no varas jāpadzen bijušie komunisti un čekisti ! Neviens līdz šim mums zināmais ministrs nav uzdrīkstējies ko tādu pasacīt ! Tas viss sakrīt ar LRTT & H- 86 politiskajām uzstādnēm un tāpēc viņš arī tiks vienmēr un visur aizstāvēts ! Mēs visi esam liecinieki tām, kā viņš šodien no visvisādiem nodevības viepļiem, zagļiem čekistiem tiek noriets. Kad es dibināju H- 86 un “sludināju”, ka Latvijai jākļūst brīvai un okupantiem jāaizvācas, es arī tiku apriets, nievāts un lamāts, bet Patiesība uzvarēja ! Un ne tikai lamāts, bet 3 reizes arestēts un lauzti kauli ! Neviens no TAUTFRONTIEŠIEM, kuri piesavinājās manus un man līdzīgo nopelnus, mani ne ar pus plēstu zilbi nepieminēja un neaizstāvēja. Tas norāda uz to, ka viņi visi bija, ir un būs latviešu tautas slepkavas ! Tas pats būs arī šoreiz, jo Jānis Bordāns runā Patiesus vārdus un tāpēc viņam ir jāuzvar, ja “neielīdīs” kaut kādos idiotiskos kompromisos. Patiesība un Tauta vienalga uzvarēs, bet Bordāns tādā gadījumā, no varoņa kļūs par apsmieklu un pat tiesājamo. Viņa ienaidnieki ir visi tie, kuri līdz šodienai ir ieņēmuši nepelnīti ienesīgus amatus un dzīvojuši no latviešu tautai nolaupītajām bagātībām ! Un tādu ir neiedomājami daudz, no 10- 12 % !!! Ne tādas māras zālītes, kuras vīrs ir čekas kapteinis, zaglis, miljonārs un slepkava un ne arī tādi aivari lembergi, komunisti- čekisti, miljonāri, kuri radījuši LR likumus tieši savām vajadzībām… . Un kādus draudu epitetus pret viņu izsaka tādi valsts iznīcinātāji kā Kūtris un Jundzis !!!! J. Bordāna ienaidnieki ir arī pilnīgi visi 4. maija kliķes preses pārstāvji, kuri kalpojot Latvijas izzadzējiem, ir pieskaitāmi pie lielākajiem genocīda veicējiem pret latviešu tautu ! It sevišķi izceļas Lapsa ar savu draugu Liepnieku !

Un, tu redz’ tikai ko, ar ko kopā ir NĀCIJAS FĀTERS ? Ar komunistu un Latvijas rūpniecības likvidatoru- genosi Jundzi !

Toreiz, pēcAtmodas periodā, mēs visi bijām gatavi čekistiem un komunistiem piedot ! Bet viņu daba, kā mēs šodien redzam, ir sātaniska ! Atraisījušies no Maskavas, šie cilvēces padibenes- mēsli ar vēl lielāku jauda turpināja savus asinsdarbus pret latviešu tautu, protams, tās pašas Maskavas uzdevumā, kura uzskatīja latviešus par visu nelaimju cēloņiem ! Nākošajā TIESISKUMA ATJAUNOŠANAS PROCESĀ, viņi, ne arī viņu ģimenes un sabiedrotie, netiks žēloti ! Viņi tiks nosisti un atšauti tur, kur satikti. Es, Linards Grantiņš personīgi, par tām eksekūcijām, ko viņi veikuši pret mani, “acis nemirkšķinot” viņus pielikšu pie sienas. Un, neviens cilvēks uz zemes mani par to nenosodīs, bet gan gandarīti pateiksies…. . Atcerēsimies tos neskaitāmos simtus latviešu, kurus R. Bunkas & A. Borovkova slepkavu brigādes noslepkavojuši,- sākot no J. Podnieka un beidzot ar I. Roni un B. Lozi !

Lai ir Svētīta Bordāna cīņa pret Latvijas izlaupītājiem un tautas bendēm- čekistiem un komunistiem !

FOTO: Mēs taču nepārprotami šaja telefon- aptaujā redzam, ka tautas milzu pārsvars ir viņa pusē !!!

19.06.20 L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. nopietni saka:

    Ir vērts izlasīt Krievijas politiķa Grigorija Javlinska rakstu par Krievijas Konstitūcijas referendumu, čekistu Vladimiru Putinu, jo līdzīgī=i procesi ar specdienestiem ir Latvijā. Pagaidām vēl slēptā veidā. Taču Saeimas vienbalsīgais, arī čekistu apkarotāja Jāņa Bordāna, balsojums par jauno Augstākās tiesas priekšsēdētāju Aigaru Strupišu un jauno ģenerālprokuroru Juri Stukānu norāda, ka Latvijā opzīcijas nav, viss ir nelielas saujas rokās, kas regulē arī Satversmes Aizsardzības biroju, Valsts Drošības dienestu un tā tālāk un tā joprojām. Vienīgā ļoti skaidrā līnija, kas tiktu novilkta starp Latviju un Krieviju būtu tad, ja NATO izvietos Latvijā kodolieročus, kuri būtu jāsargā no Latvijā valdošās mafijas.

    Григорий Явлинский

    Акция властей по изменению Конституции России вышла на финишную прямую.

    И по содержанию, и по форме предложенные Путиным поправки в Основной закон страны, а также само так называемое «всенародное голосование», как уже хорошо известно, незаконны.

    Противники этого беззакония говорят главным образом об «обнулении» сроков Путина — предоставлении права продления его полномочий до 2036 года. И это совершенно правильно: такая «поправка» является глумлением над правом и открывает дорогу для практически вечной несменяемости власти. Однако важно видеть, что людей толкают на безальтернативное голосование одной галочкой, подсовывая сразу более двухсот поправок, которые оформляют на уровне Конституции авторитарное корпоративное государство, обслуживающее интересы номенклатуры и околовластных группировок. То есть существующая сегодня закрытая антиобщественная политическая система с авантюристическим курсом внешней политики, с крайне некомпетентными коррумпированными, полукриминальными и несамостоятельными кадрами на всех уровнях, с милитаристской и полицейской идеологией и соответствующими репрессивными механизмами теперь будет закреплена в Основном законе России.

    Не исключено, что после «обнуления», получив как бы право остаться в Кремле еще на 16 лет, приведя тем самым в состояние абсолютного страха и послушания все свое окружение и подавив в зародыше даже мысли о транзите, Путин в какой-то момент внезапно уйдет и, как водится, оставит «преемника». В той системе, которую сейчас закрепляют в Конституции этими поправками, любой преемник в рамках путинского политического устройства (например, кто-то из высших генералов армии или ФСБ) будет для страны не лучше Путина, а, скорее всего, гораздо хуже. И не только потому, что Путин так подбирает себе окружение, но еще и вследствие логики системы, выстроенной за 20 лет и теперь закрепляемой в Конституции: в ней у властей не остается других опор, кроме лжи и страха, и других инструментов сохранения контроля, кроме репрессий и запугивания.

    О том, как будет действовать государство в рамках уже переписанной Конституции, можно судить по мерам, принятым только за последние полгода, после того как Путин впервые предложил внести изменения в Основной закон страны (см. перечень официально принятых и готовящихся к принятию решений
    https://www.yavlinsky.ru/article/ne-tolko-obnulenie/)

    В последние дни курс на репрессии и устрашение стал еще более явным. В Петрозаводске возобновился процесс над историком Юрием Дмитриевым. Всю свою жизнь руководитель карельского «Мемориала» боролся за историческую правду и рассказывал об убийствах невинных людей, наших соотечественников, в том числе о местах массовых захоронений жертв сталинских репрессий в карельском Сандармохе. Чтобы исследователи не искали правду и чтобы никому неповадно было даже задумываться о прошлом, против историка Дмитриева сфабриковали грязное дело (сначала одно, потом второе) и посадили его в тюрьму.

    Стало известно об очередной «госизмене». 78-летнего президента петербургской Арктической академии Валерия Митько ФСБ обвиняет в передаче «секретных данных спецслужбам Китая». В последнее время фигурантами подобных дел уже стали ученые из московского ЦНИИмаша 79-летний Владимир Лапыгин, 76-летний Виктор Кудрявцев и 77-летний Сергей Мещеряков, а также 72-летний конструктор севастопольского ЦКБ «Черноморец» Виктор Прозоров. Странный список пожилых ученых… Вновь поиск врагов народа?

    Так что дело не только в «обнулении». Главной угрозой для будущего России является авторитарная, основанная на лжи, страхе и произволе система, которую с помощью поправок намерены закрепить в Конституции страны. Обеспечивать явку и участвовать в голосовании за это нельзя.

  2. Armands saka:

    Tautai, kas sevi identificē par latviešiem no visa ir bail, bet cīnīties pret neliešiem viņi vien var uzticēt savu zobenu citiem. Tu cīnies Jāni par gaismu, bet mēs paskatīsimies, kā tev sanāks, ja labi, tad mēs pie vienosimies!

  3. Armands nevar rimties saka:

    Armand, bet tad jau sanāk, ka visa pasaule palikusi par latviešiem. Nosauc vienu tautu, kurai šaislaikos nav bail. Un kura tad tā diži cīnās ar zobeniem un plintēm? Un pat tā, kas ar tām plintēm, pati nezin, par ko cīnās. Vai – pret ko cīnās. Cīnās cīnīšanās pēc. Vai arī vai un arī – lai vairotu bailes.
    Kas nedomā – var domāt, ka Armandam taisnība. Bet ja domā, tad nevis bail ir latviešiem, bet mācība ir latviešiem. Mācās paši no savām kļūdām: kādreiz (kā strēlnieki, tā mežabrāļi, pat sievietes un bērni) cīnījās kā lauvas par labākiem laikiem savai zemītei – labprātīgi un ar stobriem dzīti. Un ar ko tas beidzās? Ar gulagiem un masu kapiem. Tagad zina – kad ar plintēm, kad vispār.

    Čaterdži – latvieši – tauta, kas nemīl karus, kas mierīgi paši grib dzīvot un ļaut citiem mierīgi dzīvot.

    https://www.youtube.com/watch?v=rcIGPr6aJHM
    https://www.youtube.com/watch?v=tsRn9VKfehY&t=1s

    Un tomēr:

    https://www.youtube.com/watch?v=rguTK6qtF2A

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *