Latvija grimst jūdaisma tumsonībā

Latvija nogrimst jūdaisma melnajā kloākā

Mums, tiem, kuri dzimuši un uzauguši Padomju Savienībā, nav svešs jēdziens, ka: “Komunisms bija nekas vairāk kā slēpts jūdaisma totalitārisms.” Nu un pats par sevi saprotams, ka KGB bija šī totalitārā jūdaisma represīvais varas izpildes orgāns. Tas bija tik represīvs, kādu mums pazīstamā patreizējā  civilizācija vēl nebija piedzīvojusi. Uz šīs “reliģijas”(komunisma) sirdsapziņas ir ne mazāk kā 100 000 000 nevainīgu- savas zemes patriotu- dzīvības. Latvijā šis sarkanais mēris ir plosījies it sevišķi nežēlīgi, tieši selektīvi pret latviešu etnosu. Ja kāds to grib noliegt, tad tas ir tiesājams pēc ļoti smaga Likuma panta: GNOCĪDS ! Un tieši šajā PUNKTĀ slēpjas arī šodienas noziegums pret latviešu etnosu. Noziegumi bija tik milzīgi, ka ar starptautiskā cionisma palīdzību Latvijā, pēc PSRS sagrāves, tās represīvie orgāni netika aiztikti(lai netiktu atklāti PSRS pastrādātie noziegumi),bet turpināja savus asins darbus: likvidēja neskaitāmus latviešu patriotus- nacionālos uzņēmējus un pilnībā iznīcināja gan Latvijas Brīvvalsts, gan PSRS laika radīto industrijas parku. Pilnīgi sagrāva dzelzceļu, ceļus, medicīnu, tradicionālo latviešu lauksaimniecību un visa veida jūrniecības industriju. Pašlaik pilnībā tiek iznīcināta Latvijas ekoloģija- izcirsti meži.

Vai nav šizofrēnisks absurds, ka neskatoties uz to, ka Indriķis Muižnieks bija čekas aģents, viņš ar tiesas spriedumu tiek atkārtoti apstiprināts Latvijas Universitātes rektora amatā !!! Tādam I. Muižniekam, pēc demokrātiskas valsts LIKUMA, būtu sava mūža pēdējais posms jāpavada aiz restēm, vai arī jātiek pakārtam starptautiskā arēnā. Jūs tikai iedomājaties, kādi tiesneši atrodas Latvijas TIESĀS un, kuriem viņi kalpo ? Vikipēdija: Indriķis Muižnieks atsācis pildīt rektora pienākumus 2020. gada 11. martā,[2] 2020. gada 26. martā Ministru kabinets viņu apstiprināja amatā līdz 2024. gada 27. martam.

Un tas vēl nav viss, ministrei Šuplinskai, kāds Ēriks Pucens no čekista, slepkavas un miljonāra Gunta Indriksonakabatas partijas KPV LV, saka: “tiesāšanās izdevumi būtu jāsedz izglītības un zinātnes ministrei Ilgai Šuplinskai !” Līdz ar to arī ir saprotams, kuru intereses pārstāv Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens !!! Mēs visi zinām, ka šīs partijas bijušo “lokomotīvi” Artusu Kaimiņu piesedz čekists, slepkava un miljonārs Juris Savickis (jo A. Kaimiņš ir divu cilvēku slepkava, kuram jāatrodas aiz restēm) !!! Un vēl  vienu ķēmu- Aldi Gobzemu, vada čekists slepkava- miljonārs Aivars Borovkovs ! Šuplinska, protams, ka ir tikai sekundārs “elements” šajā cīņā. Primārais ir Tieslietu ministrs Jānis Bōrdāns. Vai viņš spēs pieveikt šo sātanisko slepkavu mašinēriju, ir atkarīgs no mums katra. Ja mēs viņu neaizstāvēsim, tad mēs visi tiksim iznīcināti ! Es, L. Grantiņš, kurš gājis cauri šai sātaniskajai  čekas “gaļas mašinai”, saku: “Lai nolādēts jebkurš tas, kas uzstājas un nomelno J. Bordānu” !

05.06.20

You may also like...

5 komentāru

  1. xxx saka:

    Pētera Aiņa saruna ar Māri Gaili, kurš priecājas, ka ir Pandēmijas krīze un uz tā rēķina aizņemtie 4 miļjardi, no kuriem viņam būs vieglāk dabūt naudu Vāgnera zālei. Nu tak nebūsim naivi, kaut ko jau izšķērdēs, apmēram tā beigās paņirgājās Māris Gailis, viens no Latvijas ceļa lielākajiem neliešiem.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Skatiet diagrammu par 429 slepkavībām 1993. gadā Latvijā~! (Skatīt mana pirmā komentāra saitē).

    Cik izteikti skaidri redzams KGBistu asiņainais terors pret latviešu tautu!

    Tieši tad iznīcināja visā Latvijā likumīgi atjaunotos tradicionālos kultūras
    centrus!

  3. Armands saka:

    Kurzemes hervogistei karogs ar bij sarkans, kā komunistiem. Pienākas dzirdēt, ka Latvija ir Kurzemes hercogistes mantiniece. Kas to saka? Vai tak ne tie muižu apkalpotaju un vagaru pēcteči nav transformejusies tajos komunistos? Tas hercogs guļ līdzīgi Ļeņinam pilī. Kāpēc karā nenobombardeja to pili, bet visa pilsēta noslaucita līdz ar zemi? Zināja laikam komunisti, ka viņu pašu mēsls guļ tai pilī, lai jau tūristiem paliek. Tāds vai suvenīrs ir palicis mantojumā Latvijai tas holandiešu žīdu izdzimtenis?

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Atgādinu ka 1993. gadā čekisti slepkavoja latviešus lielā skaitā, lai 1993. gada 18. februāra naktī atņemtu latviešu tautai Māmuļu!

    Un iedibinātu Latvijā savu pretlatvisko elles kārtību!! (Nu jau pastāvošu 27 nelaimes gadus).

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *