V. Freimantāls. Visur priekšā čekistu viltus patrioti

Otrā atbilde Armandam.

Nepastāv nekāda „paaudzes īpatnība‘ !

Armand, saproti to, ka Latviju pārvalda 80 gadu laikā atslīpēta un piemērota Latvijas apstākļiem, valsts pārvaldes KGBistu slepena, NEREDZAMA atalgotu kolaboracionistu sistēma ! (UN visi viņi pilnā balsī apgalvo, ka ir Latvijas patrioti un tautas izvirzīti varas krēslu AIZPILDĪTAJI).

Kas attiecās uz latviešu biedrībām – tev nav ne mazākā jēga un nojausma kas tās tādas vispār ir !

Kā var diskutēt ar „maiznieku“, kuram nav ne mazākā jēga kas ir milti un kas tā maizes cepamā krāsns ir ?

Un nav nekādas „svešas tautas“ Latvijā – ir komunistu izveidota valsts pārvaldes mašīna, kurai visi zobratiņi ir savās vietās un kura strādā, saeļļota pēc Staļina noteiktajām stingrajām, nepārkāpjamām instrukcijām !

Kas attiecās uz cilvēktiesību aizstāvības Helsinki 86 atpazīstamību un Linarda Grantiņa darbību Latvijā – tā ir izsmejošā veidā diskreditēta vispār un pat viena kvadrātmetra platība cilvēktiesību aizstāvībai Latvijā nav atrodama, lai kā kāds meklētu !

Visur priekšā ir komunistu un čekistu pārvaldītās viltus patriotu struktūras.

Absolūti visur !

Aizbrauc uz Ziemeļkoreju un redzēsi ko ļoti līdzīgu.

Latvijā par cilvēktiesību aizstāvību nerunā vispār – tas ir pats bīstamākais temats kuru aizskarot cilvēks riskē!

Labs piemērs esi tu Armand ! ……………….. par cilvēktiesībām nekad nerunā un nerunāsi! Par Levita nolikšanu Ābrama vietā dziesmu spēlē „Skroderdienas Silmačos“, gan esi nasks un izdomas bagāts. Tev patīk efektīgi kulaka rādīšanas uzvedumi, kas galu galā ari nav peļama prakse !

Helsinki 86 ir Latvijas 2020. gada vienīgā patiesā opozīcija komunistu un čekistu sātanistu varai mūsu dzimtenē.

Priecē, ka tēraudcietā Ditta Rietuma ielikusi fenomenālos vēsturiskos video materiālus Helsinku 86 vietnē ! (Dziļākā pateicība mūsu Ķoņiņienei par to!).

Varam Dittu uzskatīt par Latvijas un pasaules „Žannu,d Arku“ ar latviskās ideoloģijas karogu rokās !

Viņa deklarē – pašlaik ir nesaudzīgs karš pret mūsu valsti un mūsu kultūru.

Esmu pārliecināts, ka garīgi viņa ir tikpat stabila un stipra kā Linards Grantiņš ! (Un viņai vajadzīgs atbalsts, palīdzība, atbalsts).

Katrs Tribunāla lasītājs tiek mīļi sveikts 2020. gada Vasarsvētkos !

4. maija kliķes noklusētās ziņas

04.06.20

You may also like...

8 komentāru

  1. ta ir saka:

    Ta ir baiga Zanna,d Arka,bet kurs tad ir Zanns,d Arks??????

  2. ... saka:

    …Bet,tu,Freimentāl,kā IR ar tevi?
    Skapī karājas vienīgi balts uzvalks?

  3. Artūrs saka:

    Varētu mēģināt veidot citu biedrību, mēģinot citādāk veidot, un apmuļķojot 4.Maija kliķi. Jaunajā biedrībā arī pulcēties latvieši, un arī būtu 1938.gada statūti. Un biedrībai arī veidot tādu, kā sava veida jaunsargus, kuri aizsarrgātu biedrības tiesības ar ieročiem rokās, un tos arī izmantot pret 4.maija kliķes cilvēkiem. Pēc tam jāmēģina CVK vadītāja vietā ielikt mūsu cilvēku, un tad likt savus cilvēkus NA, uztaisīt partijas apvērsumu, un tādā veidā atbrīvoties NA partijā no sarkanajiem mēriem, un likt īstos patriotus. Tad vinēt 2021.gada pašvaldības vēlēšanās, un 2022.gada Saeimas vēlēšanās, iegūt vairākumu, un sākt veikt deokupācijas darbību, tiesiskuma atjaunošanu, un 4.maija kliķes sodīšanu. Tad kad tas viss veikts, tad pagaidu biedrību apvienot ar īsto LB, un turpināt dzīvi kā bija līdz 1940.gada 17.jūnijam.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Abrenes atdošana Krievijai nozīmēja Latvijas valsts jēdziena publisku, starptautisku apspļaudīšanu un Puķinam raportēšanu :” Viss kārtībā šef, pārvaldām 4. maija valsti pilnā saskaņā ar Jūsu norādījumiem un pavēlēm”!

    Vēršos pie sava drauga Austra Graša ar lūgumu uzrakstīt Helsinki 86 savu viedokli par NOZIEDZĪGO Latvijas valsts daļas atdošanu Krievijai!

    Ari katrs lasītājs ir lūgts par to uzrakstīt www Tautastribunals.eu.

    Uzskatu, ka komunistu noziegumiem ir vienmēr jābūt Helsinki 86 uzmanības centrā! Savu valsti atdot ienaidniekam nedrīkst nekad!

  5. Jānis saka:

    Paldies, Valdi! Vēl vajag pilnu sarakstu ar visiem VDK aģentiem un virspavēlniekiem, kā arī čekistu pilno sarakstu ar visām koordinātēm. Tad ierosināt krimināllietu pret katru par noziegumiem pret cilvēci un tautas nodevību.

  6. Armands saka:

    Tas laikam esmu atkal es, kurš īsti nesaprot, ka latvieši nav latvieši, bet žīdi dažādās formās un iepakojumos? Braucu vilcienā ar 5,5 kg smagu torti pagatavotu no sviesta krēma un visa labākā, ko var ielikt tur labam cilvēkam. Nekad no sūdiem neesmu neko gatavojis, bet par tām latviešu biedrībām lielākā daļa nekā nezin. Kāda cangalim ir saprašana gar reņģu ķeršanu? Viņi nezin paši savai Latgalei patiesas robežas, kā arī Kurzemei īsti vienam gar otru nekādas saprašanas. Tak vai šā laika jaunatnei ir saprotams vēl nesenās pagātnes butiba? Visur tik mālē holokaust pedorastizacijas murgainas pasakas, kaifs, maucība, naudas kults. Kāda tur vēl biedrība? Pajautā apkārtnē par Grantinu i lielākā daļa nekā nezin. Arī man gar jums nekādas zaināšanas nebūtu, ja ne vien tā Andreja Kavaca grāmata, ko sarakstījis par maniem senčiem. Pārāk gudrs priekš vienkarsa lietiņa un arī jūs tiekat bakstīti uz to latvietības patriotismu. Ko man no tiem saukļiem par cēlumu un dižo senču varenību, ja šodien lielākā daļa vienkārši iznīkst? Kad vajag sadzīviskās piespēles no no tiem patriotiem, tad nekas no tiem latviešiem nesanāk, bet tiem izdzimteņiem gan saspēles notiek. Tes un Testo ir radniecīgi vārdi un no tās tēva mīklas laikam jau tautība veidojas, bet kaimiņienei zidenei gan no sieviešu avas. Cik tādus ir sadzemdejusas latviešus kopš viņas ir ieradušās Kurzemes hercogistes laikā? Vēl jau Sovietu kolonisti lielākā daļa tie paši žīdi no Lietuvas lielvalsts teritorijām. Vēsture? Šodien ko darīt, kā būt, kur likties, kā cīnīties, kā uzvarēt?

  7. par velu saka:

    Armand, par velu Jus rakstiet,ir sacies 4.pasaules briesmigakais kars……

  8. Armands saka:

    Nu i lūk? Nav variāciju, kā uzvarēt? Vien mēs grabstamies ap kaut kādu patiesību, bet nonākt līdz gala uzvarai drīzāk nonāks tumsonas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *