Antilaviskums tiek sludināts it visur(Monika Zīle) !

Vienas komunistes Mōņikas Zīles tipisks anti-latvisks murgojums ar krimināli izteiktu fonu. Ja valdība veikusi genocīdu, tad ko tā vēlas gala rezultātā saņemt ? Lai tai “ceļā kaisa ziedus” ? Bet, katrs maita jau zina, kas viņu sagaida. Lidz šim, kad krievu DELFOs tika sludināts ārprāta naids pret latviešiem, VDD to “neredzēja”, bet kad kāds latvietis izsakās, ka “jāpieliek pie sienas valsts izlaupītāji”, tā sākas histērija !!! Bet vairāk jau izskatās, ka tā ir pašu noziedznieku organizēta LIETA, laui varētu nobloķēt SOC- TĪKLUS !

Palaikam aplūkoju “Facebook” jaunas latvietes fotogrāfiju: jāņuzāļu vainadziņš galvā, starojošs skatiens un tāds pats smaids. Grūti noticēt, ka šī pati būtne medībām veltītās informācijas komentāriem pievienojusi šerminoša satura tekstu: “Kaut jums, kuri šauj uz zvēriņiem, kāds pašiem ielaistu pierē lodi.”

Vai sapratāt, cik anti- latviski viņa pasniedz SAVU SKATĪJUMU uz pasauli, pieminot LATVIETI, JĀŅZĀĻU VAINADZIŅU, STAROJOŠS SKATIENS UN SMAIDS ! Vai ir iepējams, ko antilatviskāku pasniegt ? Un, kas notiek, ja to lasa kāds “krievu tautības” atbrīvotājs ? Viņam no zemapziņas tumšākajiem stūriem uzvirmo neiedomājams naids uz visu latvisko… ! Lasi, latviet, minēto rakstu un paanalizē katru viņas teikumu, tad sapratīsi, kas ir komunists !

https://www.la.lv/caurumainais-apzeltijums?fbclid=IwAR0p70T8rnVjX_SLAHX6Aak9wkRsuEO5BsBmygjNsyKTg_FHndj4YEwE3jY

No LRTT arhīva

„Latvijas avīze“,- Kremļa kalpi ! Laimonis Purs.

Unbenannt

Latvijas Avīze,- kas tā tāda ? Avīze latviešu valodā vai latviešu avīze ? Latviešu valodā gan, bet ne latviešu avīze, un vismazāk jau Taisnības paudēja. LA ir komunistu-okupantu rupors, tā teikt, „tvaika nolaidēja“ ! Šī avīze ir melīga jau pašā būtībā. LA kalpo okupantu un čekas slepkavu interesēs. LA galvenie noteicēji ir zvērināti komunisti un Latvijas kā neatkarīgas valsts ienaidnieki. Nu, piemēram, komuniste līdz pašām kaulu smadzenēm,- Monika Zīle, kura Atmodas laikā bez sirdsapziņas pārmetumiem un Kremļa vīra klātbūtnē paziņoja, ka 18 novembra Republikas buržuāziskie nacionālisti jāizdedzina ar sakaitētu dzelzi no Padomju Latvijas miesas un tūlīt pat aizved Kremļa „augsto“ viesi pie sevis mājās izguldināt….. . Voldemārs Krustiņš,- zvērējis uzticību līdz kapa malai Krievijas komunistiskajai partijai

Komunists, tas ir bezdvēseļu sātanisks izdzimums, kurš barojas no cilvēku sāpju enerģijām !

06.06.20

You may also like...

9 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Ir jābūt ļoti stiprai gribai, lai nenoklausītos šo trīs ar pusi stundas garo kopsavilkumu par gadsimtiem ilgušām afērām.
    https://youtu.be/byk0pqxUUPU

  2. AGedroics saka:

    JKP nav komunistu? :)

  3. Armands saka:

    Zvēru tiesību aizstāvju pulks lielum lielais vairums tie paši ziduleni. Kaimiņš nr. 13 pirms gadiem agrā rīta stundā ielīdis man sēta izsit logu un gvelž, ka man suns netiek pareizi barots. Visa ģimene mazi karliki un vēl taisa publisku teatri, tad vēl municipālā policija atbrauc pēc laika zvēru policija atbrauca i dārgo suni pie vāca, kad nebiju uz vietas. Viņi arī latvieši pēc saviem lozungiem, bet pēc ārienes vien kādi žīdgermanu izdzimumi. Tomēr ar latvietēm tādi jaucas un jādzīvo vienā teritorijā.

  4. Aivaram Gedroicam saka:

    AGedroics sagt:
    2020. gada 6. Juni um 17.24 Uhr

    JKP nav komunistu? :)

    ========

    Nav bijušo komunistu un čekistu. Un Tu zini, ka Aivars Garda ir komunists.

  5. atslodzei ;) saka:

    “ko gan jūs bez manis, ak tauta!“

    https://www.youtube.com/watch?v=UDnCgnmY7x0

  6. AGedroics saka:

    Gardu Linardelis neslavē, atšķirībā no JKP.

  7. Ofšors. saka:

    O! Šit en tādie dzīvot mācītāji ,,šķidri laiž,, no visām pusēm. Viņas
    sidsdraudzene,vecā hoteļu mauka,stukačka ieva plaude,kas ,mistiski ātri,
    palika bagāta kā Romas Krēzs… Pulkinena un vēl citas emmas – ir viņas TUVIE.
    Domas vienas,rīcība , apmēram līdzīga.Kā cnitādi… ja kopējas intereses un
    merķi vienādi. Visi gudri,bet tie gudrākie ,kas visbezkaunīgāk
    prot aptīt pārejos, KAS NEPIEDER PIE ŠĪS <<SMALKĀS<< kompānijas,ap pirkstu.
    Bail no striķa…

    Tādiem visiem ir bail. Tāpēc ari čukču motīvs ir skaļš un Mūsu ausīm nepierasts.

  8. vīruss saka:

    Jau kādu laiku pirms covid vīrusa pa Latviju uzdarbojas cits lipīgs vīruss,kura izcelsme ir mutēšanās no utīm.Ar utaino mutantvīrusu latvieši mokās izsenis.Pēdējā tā modifikācija inficētam izpaužas runājot,izmetot vārda rozīnīti,,kāreiz,,.Saka,ka tajā brīdi caur runātātaju izskrienot īpaša internacionālas modes orgasma atrauga.Serums pret utaino vīrusu nav atrasts,netiek meklēts,jo,kam rūpe,tas skar vienīgi letiņus.
    Faktiski šo utaino vīrusu var uzskatīt par patoloģiskā latviešu kārkla gēna un kādas austrumu uts gēna virulentu gibrīdu.Ar rietumu utīm nav labāk.
    Finālā žēlīgi,sērīgi,bet…uz priekšu sūdabrāļi!Uz zvaigznēm,un urkšķiet augstāk par zemi.

  9. Valdis Freimantāls saka:

    Gara kropļi un pretlatviski izdzimteņi atpazīstami uzreiz!

    Viņi pieder izredzēto kastai un turas kopā ar brutālās varas varzu!

    Tie cilvēki nekad neļaus latviešiem biedroties savās latviešu
    biedrības brīvi, atbilstoši RLB 1938. gada statūtiem!

    Komunistu nezvēri plosa un plosīs visu latvisko kultūru vienmēr!

    Staļinistu mēsli visapkārt mums šodien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *