V. Freimantāls. 1986. gads mūsu dzīvēs ir neaizmirstams

Es, Valdi, atgādināšu no iepriekšējā raksta tevis sacīto: “Liela daļa krietnu Latvijas patriotu ir līdz sirds dziļumiem „aizvainoti“ par Linarda Grantiņa tiešo un nesaudzīgo valodu. (Un principa pēc nelasa Tautas tribunālu, jo ir pārliecināti, ka smalki un kulturāli izsakoties varētu gūt daudz labāku rezultātu).

Turpinājumā redzami visi tie, kurus Tu nosauci par “KRIETNIEM PATRIOTIEM” un, kuri it kā nelasot TAUTAS TRIBUNĀLU. Viņi ir pirmie, kuri izlasa šo i- vietni, jo viņi ir tie, kuri strādā komunistu- cionistu uzdevumā, lai fiziski iznīcinātu gan LRTT, gan arī pašu L. Grantiņu. Viņiem nav nekas kopīgs ar cilvēku rasi un Latviju. Viņi ir melīgi reptiloīdiski izdzimumi.

Kā es kādreiz tiku apriets un kaunināts, kad sacīju, kas ir “disidents” Juris Ziemelis un Rīgas H- 86 nodaļa... . Šodien, kad daļēji jau atklāti dokumenti par VDK aģentiem, rējēji aizrijušies. Gan pienāks arī diena, kad darīs zināmus visus un šeit pieminētie būs starp viņiem. Šeit pieminētie nav vienkārši stukači, bet slepkavas- mūsu, latviešu tautas patriotu izokšķerētāji- provokatori.

God. Valdi Freimantāl, viņu, šeit pieminēto, vieta ir karātavās un no tām neizbēgs neviens, kurš sadarbojies ar cionistiem- komunistiem.

FOTO: Lūk, slēptā anti- latviskā komanda vienuviet. No labās: Skangale, Lapinskis, Garda, Drullis, Muzikante, Andersons un Apine. Šajā foto trūkst vēl tādi supr- provokatori kā Andris Rubins un Valdis Šteins

Par cionistu provokatoru- noziedznieku Valdi Šteinu

Par cionistu provokatoru- noziedznieku Andri Rubinu

Par cionistu provokatoru- noziedznieku Juri Lapinski

Linard, 1986. gads mūsu dzīvēs ir neaizmirstams.

Tevi arestēja komunistu reptiloīdu apmaksātie pretlatviskie monstri !

Jo viņi bija pārbijušies no H 86. (No starptautiskās sabiedriskās domas).

Jo tas vienīgi viņus biedē !

Tu pierādīji pasaulei latviešu tautas spēku.

Es viens cīnījos pret milicijas bruņotajiem bandītiem jau 6 gadus un panācu 1986. gadā nebijušu tiesneses Ināras Šteinertes spriedumu – komunistu, vecāko kriminālmeklēšanas inspektoru V.G. arestēt tiesas zālē un konvojēt uz cietumu !

Mēs abi ar Linardu bijām iesākuši bezkompromisa cīņu ar KOMUNISMA hidru.

Linarda Grantiņa arests pierādīja aptrakušo komunistu un čekistu paniskās B A I L E S no pasaules sabiedriskās domas.

Un PSRS pilnīgs sabrukums ir tam apstiprinājums.

Linards ar saviem domubiedriem sagrāva čekistu pretlatviskās stalažas bet paši čekisti palika neskārti un 4. maija Latvijas valstī iekārtojās par galvenajiem PRETLATVISKĀS frontes apmaksātiem „ģenerāļiem“.

Godīgā un principiālā tiesnese Ināra Šteinerte 2013. gada 21. februārī ar Saeimas lēmumu beidza savu kalpošanu Latvijas valstij kā tiesnese.(Viņa notiesāja Laventu, Krisbergu utt.)

Visi pretlatviskie spēki ir apvienojušies un jau 27 gadus DARA noziegumu pēc nozieguma pret latviešu tautu.

Komunistu krokodilu pretlatviskā vara ir iefiltrējusies ES, ANO un NATO struktūrās ar nolūku graut tās no iekšpuses.

Un tas viņiem izdodas visai labi.

Galvenais – Latvijā ir pilnībā iznīcināta tradīcijām bagātā Rīgas Latviešu Biedrību visaptverošā tīkla sabiedriskā darbība. (Kas ir vienīgais no kā baidās pretlatviskie varas kungi un dāmas).

Atgādinu, – 1940. gadā un 1993. gada 18. februāra naktī varmācīgi likvidēja visas RL Biedrības Latvijā. (Tā nodrošinot komunistu un čekistu nekontrolējamu pretlatvisku varu Latvijā).

Sarkanie teroristi kļuvuši par miljonāriem un „politiķiem“.

Un šodien viņi dāsni apmaksā pretlatvisko mošķu „pakalpojumus“ no Latvijas valsts budžeta, valsts pārvaldes mīkstajos krēslos.

Atjaunojot Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus, mēs atjaunosim likumību Latvijā !

30.05.20

You may also like...

8 komentāru

  1. Armands saka:

    Kas tie par statūtiem? Vai tak cilvēkiem būtu jādzīvo un jāvadās dzīvē pēc kaut kādiem statūtiem? Man pieņemsim vispār nekad nav pievilcis nekas, kur ir kāda oficiālā izkārtne ar vārdu – Latvietis. Parasti tur ir drūmi un kašķīgi ļautiņi. Da i tā latvietība ir aizdomīga! Ejot lasīt gliemežus netālu no vietējiem kapiem piesaista uzmanību žogs, kas izskatās vienkārši un skaisti. Tā teikt tuvāk pie etniskās kultūras, tad pie vārtiem ieraugu uzrakstu – Dievturi. Vispār šie dieva turētāji arī izskatās tādi padomju pionieru grupējums nacionālās etniskās izkārtnes. Ka tik viņiem pulcēt ļaudis i nav svarīgi, kādi saukļi vai krāsas. Vismaz es saprotu, ka normālam vecim jāskatās ir gaismas virzienā, ko sauc vārdā Tēvs. Biedrībās var salist visādi izdzimteņi, bet savu tēvu gaismu izdzēst var tikai judasa. Vai zālei augot ir svarīgi kāds karogs plīvo nejēgām virs galvas? Judasu ir pilna Latvija, bet variācijas vienkāršam darba vecim pieveikt tos ir sarežģīti. Paši ļautiņi tak dzied viņiem līdzi slavas dziesmas, ka tik nosargāt savu glauno dzīvi, bet ar luzeriem pities? Tak lielākā daļa Latvijas mietpilsoni jūs uzskata par luzeriem. Biežāk viņi ieteiks paklusēt un samierinaties, jo izcīnīt viņi neko nespēj.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Armandam.

    Tev nav jāvadās ne pēc kādiem statūtien, jo esi individuālists.

    Bet Helsinki 86 ir sabiedrības vienojoša latviska kolektīva sadarbības forma ar uzdevumu – skaidru un nepārprotamu!

    Un šis uzdevums ir iztīrīt Latviju no komunistu un čekistu noziedzīgās, pretlatviskās klātbūtnes un atjaunot tiesiskumu un likumību Latvijā!

    Lai to panāktu, ir vajadzīga latviska, likumīga un droša BĀZE!

    Bāze, kura dod iespēju katram strādāt atbilstoši savām prāta spējām, lai sasniegtu izvirzīto mērķi! ( Attīrītu valsti Latviju no noziedznieku pretlatviskās bandas kundzības).

    Un jau 27 gadus šī bāze – likumīgi atjaunotā Rīgas Latviešu Biedrība mums nav!

    Vai nav saprotams?

  3. Armands saka:

    Cik daudzi vispār zin ka ir tāds Linards Grantins un vēl Freimantāls? Latviešu biedrības statūti man neko neizsaka, ja par tādiem neko neesu dzirdējis. Tad nu šodien no Latgales ziņa, ka aizgājis kārtējais vecis pie baltajiem tēviem. Vecis priekš latgaliešiem bij sakarīgs nedzerajs un smaidīgs savā dzīves grutuma. Tikai pēc sevis neko diemžēl neatstāja, ne dēla, ne meitas. Nu vien īpašums parakstīts vismaz savai latgalietei ar kuru sapazinas jau dzīves norieta gados. Tomēr latviešu sievietes dodas laimes meklējumos uz sveszemem un dzemdē bērnus svešiniekiem. Arī nēģeriem, bet angļi meklē iespējas iedzīvoties Latvijā. Lielākā daļa ļaužu neko i dzirdēt negrib par to likumigumu, jo tas ceļš ir grūti ejams, bet kaifot gribas ikvienam. Šo lapu arī es uzgāju tikai individuāli bez kādu tur tautiešu ieteikumiem. Tā nu arī jūs es raustu uz to latvietības kodu, kas jūs tur par putniem? Tajos 80 tajos kaut ko nedaudz dzirdēju, ka kaut kur Somijā latvieši izvērsa kaut kādu protestu pret Sovietiem. Tad nu vien nosaukums Helsinki 86? Ja to dzird šodien, tad lielākajai daļai tas izklausās pēc kaut kā veca un satrudejusa. Vēl tur veči melš, ka jāšauj nost neliešus, bet latvieši tak nav uz to gatavi. Viņi paši sevi gatavo bojā ejai. Kā to panākt par ko jūs tur cinaties ar šā laika latvietību es neredzu nekādas iespējas. Tikai no ārienes ir jānāk spiedienam, jo latvieši lielais vairums ir gļēvi pat norādīt tiem lielzagliem, ka viņi ir zagļi. Moralizēt par nozagtu desas lunki viņi māk, bet iznīcinātas ražotnes paši noskatījās, kā tiek zagts un slepkavots. Paši klusē, kad brāli zemē dzen iekšā. Pat russu zhids nr. 6 norāda, ka cīnīties arī vajag par savu zemi. Viņš daudz ko man uz ausīm netīru salejis, bet norādīju viņam vienu patiesību, ka nedirs tur, kur tu ēd! Pašam sieviete aizgāja no viņa un tagad veido attiecības ar latvieti. Lūk, ka latvietēm nepastāv patriotisma, kad vajadzīgs ir vīrietis sev dzīves labvēlībai.Ka tik materiālā nodrosinatiba, bet vīrietim ir šajos laikos smagi nodrošināt dzīves labvēlību godīgi strādājot. Tad nu sabiedrība pati viens otru čakarē un vīrs savus vārdus netur! Tā paaudzes īpatnība starp jums ir pilnīgi cita. Nav tās brālības apziņas, ko vienkārši sauc par SAVU DZIMTU. Svešās tautas spiež ārā veci no savām senču vietām finansiāli, kad jis saskaras ar visiem tiem ermiem, tad kāda tur vēl latviešu biedrība? Vietējā ciemā vīri nespēj izveidot savas dūres vienības, bet svešie gan.

  4. interneta saka:

    Interneta raksta,ka sis ir ceturtais briesmigakais kars,sis ir tikai sakums……Armands raksta par ienacejiem latviesiem Latvija,un man skiet ka LATVIETI vins nav redzejis……Ko valdins raksta nav lasams…..

  5. Anonīms saka:

    `
    žīdiskā “saimniekošanas” metode – vispirms nokāst:

    https://www.la.lv/bez-viesstradniekiem-nebusot-razas/komentari

  6. Tedis saka:

    Kāpēc zem fotogrāfijas ir svītrots drullis?
    .
    .
    .
    Admins
    Nav ziņu, ka viņš ir piedalījies kādās pret LRTT & H- 86 akcijās.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Jautājums “internetai”

    Nesapratu ko nozīmē KGBistiskā piebilde : ” ko valdins raksta nav lasams”.

    Būšu pateicīgs par skaidrojumu.

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Ja kāds nezina – pateikšu, ka iekšlietu ministrijas banda man atņēma tiesas piespriesto un izmaksāto milzīgo naudas summu tajā pat dienā, kad to saņēmu!

    Līdz šai dienai pat izmeklēšana nenotiek!

    Latvija ir bīstamākā vieta uz pasaules godīgiem latviešiem!

    Dziļa pateicība Valdim Kalnozolam par Gunāra Kanģa atmaskojošo rakstu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *