“Vēlēšanu ceļvedis” RD vēlēšanām

Ar ko idiots atšķiras no nodevēja, savas tautas bendes ? Pēc padarītā darba pilnīgi ne ar ko ! Tie, kuri aicina nepiedalīties vēlēšanās, ir nodevības AVANGARDA pārstāvji ! Izmaiņas notiek tikai tad, ja cilvēks ko dara. Mūsu ienaidnieki, okupācijas ielikteņi no SASKAŅAS, kuri līdz šim ir bijuši Rīgas valdnieki un tās pilnīgas izzadzēji, ir tie, kuri aicina nepiedalīties vēlēšanās, kamēr paši, kopā ar saviem “latviešu satelītiem- JŪDASIEM”: Vienotību, NA, ZZS un pilnīgi visiem pārējiem, kuri pa blatu ieņēmuši labi apmaksātus amatus, masveidā skries uz vēlēšanu iecirkņiem un balsos pret J. Bordāna vadīto JKP ! Viņi, šie visi SASKAŅIEŠI- NA, ZZS, Vienotības, Progresīvie, Attīstībai/Par…zina, ja nāks pie teikšanas JKP, tad var tikt iespundēti uz nenoteiktu laiku iestādē, kurā tualeti dēvē par PARAŠU !

Ja esi nomaldījies šajos dezinformācijas džungļos, tad seko vecajai labajai tautas parunai: ļauj sevi parādīt jaunajiem un balso par JKP. Vai tad tu neredzi, kā visi nelieši, kuriem KONTI ir ar septiņiem cipariem un, kuri ieņem labi apmaksātus darbus, bet, kuri ir pilnīgi nevajadzīgi, lai sabiedrība attīstītos, kultivē naidu pret J. Bordānu ! Padomā par savu un savu bērnu nākotni, vēlētāj,  pirms balso par bijušajiem parazītiem !

Ja tevi interesē Latvijas nākotne, tad ieteic šo foto matricu, lai ar to iepazīstas propagandas apdullinātie… .

23.08.20 L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. realitāte saka:

    Dainis Īvāns: Kopā ar Askoldu Saulīti patlaban veidojam filmu par latviešu karavīriem – „Mans zelts”, un es varu ar pārliecību apgalvot, ka mūsu karavīrs nemūžam nešaus uz savu tautu. Tas – Baltkrievijas kontekstā.

    Publicēts: https://neatkariga.nra.lv/intervijas/322755-dainis-ivans-visiem-kuri-lerkst-par-neizdevusos-valsti-pa-muti?utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect&utm_medium=site&utm_source=nra.lv

    =========================

    Baltkrievijā nevis armija, bet specfienesti un OMON rīkojas, tieši tāpat kā Latvijā rīkojas Jāņa Maizīša vadītais Satversmes Aizsardzības birojs, Normunda Mežvieta vadītais Valsts Drošības dienests tandēmā ar Riharda Bunkas vadīto Latvijas Juristu apvienību (kurā darbojas kādreizējais Drošības policijas priekšnieks Jānis Reiniks). Ar ko gan Drošības policijas rīcība 2015.gadā pret Linardu Grantiņu atšķirās no lukašenskās Baltkrievijas un pat putiniskās Krievijas ar Navaļnija indēšanu? Latvijā čekisti Aldis Plaudis, Juris Savickis, Guntis Indriksons, Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis ir miljonāri uz latviešu tautas rēķina.

  2. neļaujaties pievilties saka:

    Agrāk Jūs aģitējāt balsot par Raivi Dzintaru. Tagad Jūs aģitējat balsot par Jāni Bordānu. Abi iebalsoja par Latvijas Valsts prezidentu Egilu Levitu un Latvijas Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu. Reālā dzīvē abiem vārdi nesaskan ar darbiem. Cilvēki vairāk netic ne vienam, ne otram. Tomēr vēlreiz un vēlreiz aiz cieņas pret Jums cilvēki notic, balso un, diemžēl, viļas. Jūs tagad ar savu aicinājumu uzņematies uz sevi lielu atbildību, par ko arī pašam būs jāatbild garīgā pasaulē, ja izrādīsies, ka kārtējo reizi Jānis Bordāns, tāpat kā Raivis Dzintars, nebūs tas godīgais cilvēks par kuru uzdodas.

  3. Armands saka:

    Es esmu no tiem cilvēkiem, kuriem vectēvs ir novēlējis balsot tikai un vienīgi par sevi. Visādām kucēm vēl atdot savu Jā gaišo vārdu? Vien kādas nožēlojamas konfektes dēļ balsot par Nacionāliem? Kur tie Saimnieki par kuriem dot goda vārdu? Lai jau pierāda tas čukča, ka viņš var visus iespundēt, bet ar to ir par maz. Ja sāks likt pie sienas, tad viņš būs tirāns, bet vai Grantins izstaves Bordanu, kad viņš dos pavēles šaut nost Godmani?

  4. ... saka:

    Armandam.
    Starptautiskie izmeklētāji, pašlaik, strādā rokas klēpī neturēdami. Lielākās haizivis ,rindā uz izķeršanu ,ir pirmās.
    Viss notiek kārtīgi un taisnīgi. Rijīgie ,sīkākie asarīši,pasaules mērogā, bišķi vēl pabaudīs saulīti bez rūtiņām, bet
    ne vairs ilgi. Godmanis un oligarhi Latvijā ,par finansu afēram un valsts mēroga tautsaimniecības sabotāžu,ir
    rindas galā. Laiks, un tikai laiks ir starpnieks notikumiem,kas NAV NOVĒRŠAMI.

  5. Iespējams ir šāds jautājums: Vai pēc PSRS sagraušanas latvieši varēja dzīvot un strādāt normāli bez tautas izmiršanas, tautas izklīšanas, tautas ieslīgšanas nabadzībā, kad nebūtu šī drūmā informācija par skolu masveidīgu likvidēšanu bērnu trūkuma dēļ un vispārējās nabadzības pieaugumu? Atbilde ir noliedzoša – NEVARĒJA! Nevarēja tāpēc, ka normālu dzīvi un darbu nepieļautu relatīvi globālā vide, ar kuru organiski ir saistīti latvieši. Krievijas kriminālais kapitālisms, Rietumu finansu spekulatīvais un iracionālais kapitālisms, ASV pasaules valdnieka mānija,- tas viss ir pamatīgs šķērslis jebkuras tautas normālai pastāvēšanai Rietumu civilizācijā. Bet vislielākais šķērslis ir latviešu inteliģences degradācija un deģenerācija, pilnā mērā nesaskatot normālas dzīves un darba vajadzību. Valdošie izdzimteņi tikai domā kā sadalīt miljardus, bet nevis radīt jaunas darbavietas, celt jaunas rūpnīcas, attīstīt ražošanu, lai nevajadzētu pamest Latviju bezdarba progresēšanas laikā. Pandēmijas sakarā uzdāvinātos miljardus varas mēsli grib tikai izzagt, bet nevis ieguldīt tautas labā. Tāpēc plāno celt tikai koncertzāles, cietumus, lai celtniecībai piešķirto summu varētu sadalīt. Varas nelieši, protams, nesastopas ne ar kādu pretestību, nosodījumu, gribu viņus patriekt. Latviešu masveida intelektuālā aprobežotība nav vislielākā nelaime. Katra etnosa genofondā ir kaut kāda specifika. Tā tas ir arī latviešiem, un tas ir normāli. Vislielākā nelaime ir tā, ka latvieši ir negodīgi, nelietīgi, neuzticami, nodevīgi, pielīdēji, denuncēšanas fani, viņi nicina, vajā un visās dzīves sfērās agresīvi atstumj savus gudrākos un godīgākos tautiešus. Viņiem taisnīgums un tiesiskums ir pie vienas vietas. Arī brīvība, suverenitāte, valstiskā neatkarība latviešiem tagad ir pie vienas vietas. Tādējādi vislielākā latviešu bēda ir morālajā jomā, nevis intelektuālajā (piem., nespējā uztvert būtību, galveno). Pie tam intelektuālajā jomā latvieši pat ir savā ziņā apdāvināti, jo ir talantīgi zagļi un zagšanas shēmu meistari. Tāda rodas analītiskā tirāde, lasot par Bordāna kabatas “partiju” un citām “partijām” vēlēšanu priekšvakarā.

  6. Jau tagad ir zināmi vairāki gudri un godīgi potenciāli valstsvīri. Taču, kā parasti, viņi tiek masveidā norieti, pazemoti, viņu biogrāfijā meklē kompromitējošus faktus utt. Tas, pirmkārt. Otrkārt, mūsu kultūrnācijā nav attīstīts uzticēšanās, paļāvības princips. Teiksim, angļi ir slaveni ar savu uzticēšanos un paļāvību izvēlētajiem valsts vadītājiem. Angļi klusi un pacietīgi uzticas un paļaujas. Pie mums tas nenotiek, jo katrs sevi uzskata par gudrāko, piemērotāko un tāpēc nevienam citam neļauj neko reāli darīt. Ja kāds tiek kaut kur izvirzīts, tad tūlīt tiek nolamāts, necenšoties viņam uzticēties un paļauties uz viņu. Pie mums ievēlētos deputātus jau nogāna otrajā rītā pēc vēlēšanām, kad Saule vēl nav uzlēkusi. Treškārt, mūsu kultūrnācijā gaišie spēki vieni paši bez ārēja atbalsta nevar uzvarēt tumšos spēkus. Padomju laikā mūsu gaišajiem spēkiem tika sniegts milzīgs ārējais atbalsts, tāpēc latviešu kultūra savas attīstības kulmināciju vēsturiski pirmo reizi sasniedza 20.gs. 70.gados. Pēcpadomju laikā latviešu gaišajiem spēkiem neviens nepalīdz, tāpēc visur ir nostiprinājušies tumšie spēki – idioti, nelieši, dauni, šarlatāni un, protams, patoloģiski zagļi, nodevēji, laizītāji. Vārdu sakot, mēsli. Izņēmums nav arī “akadēmiķu”, “profesoru” kūtī. Simbols – Muižnieks no smirdošās LU.

  7. AGedroics saka:

    Pat dienas laikā ar lukturīti nevienu Bordāna labo darbu nevaru saskatīt… :))

  8. te raksta saka:

    Te raksta Priedīts par savējiem dzelteno rasi,bet kas var uzrakstīt par nenosisto balto rasi???????????????

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *