Krievžīdu un kangaru teātris turpinās

 Kangaru un krievžīdu bezkaunībai nav robežu.

LRTT-13Ja žīdus un krievus vēl var saprast, tad kangarus nu nekādi. Vai tiešām tāda Āboltiņa un pārējie švaļi no VIENOTĪBAS un ZRP domā, ka latvieši ir galīgi einuhi, tad viņi stingri maldās.

http://www.diena.lv/latvija/zinas/aboltina-parakstisanas-par-krievu-valodu-butu-deputata-zveresta-parkapsana-13914105

Pienāks diena, kad latvieši visus kangarus sasēdinās uz mietiem.

Šie nav draudi, bet gan loģisks šo neliešu pastrādāto nelietību kopsavilkums- alga.

Runa ir par Ušakovu un viņa parakstīšanos par krievu valodas, kā „pirmās” un galvenās valsts valodas ieviešanu latviešu valstī.  Viņš par šo „izdarību” tiek nosodīts. Īstenība ir tāda, ka šis viss ir sen organizēts teātris ar Zatleru, Āboltiņu un Ušakovu priekšgalā.

Šo parakstu vākšanu organizēja ZRP, VIENOTĪBA un SC. Osipovs un Lidermans ir tika sīki izpildītāji.

Šī, šo salašņu(SC,V,ZRP) AKCIJA ir antikonstitucionāla un sodāma ar nāves sodu, jo paredz latviešu valodas un Latvijas valsts iznīcināšanu. Nāves Žīds 1Žīds 2sodu ir pelnījuši visi tie valdības locekļi, kuri atbalstīja šo antikonstitucionālo darbību, piešķirot naudu šai pretvalstiskajai afērai.

FOTO: Šiem diviem ākstiem politiskajā arēnā nav lielāka vērtība par zaķa spiru. Viņiem, šeit nosauktie latviešu izcelsmes gara kropļi(ministri), piešķīra līdzekļus, lai iznīcinātu Latviju.

Lūk, šie ir tie, kuri veica šo nāvējošo dūrienu latviešu tautas miesā: Prezidents, komunistiskais noziedznieks A. Bērziņš, V.Dombrovskis premjerministrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks, ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, finanšu ministrs Andris Vilks, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, labklājības ministre Ilze Viņķele, satiksmes ministrs Aivis Ronis, veselības ministre Ingrīda Circene, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs un zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

 

Šie ir latviešu tautas izdzimteņi, kuriem nekas nav Svēts, ne tēvs, ne māte, ne Dzimtene, ne valoda… .

Tie ir kropļi, kuriem Velns atņēmis Dvēseli.

LRTT  09.11.11

You may also like...

27 komentāru

  1. Eduards saka:

    —Un tāpēc ir TIKAI VIENS CEĻŠ-
    JĀPANĀK LATVIJAS VARAS AUGŠGALA NOZIEGUMU STARPTAUTISKA IZMEKLĒŠANA UN SODĪŠANA!

  2. AG saka:

    Dekolonizācija jāveic, par ko cīnās A.Garda, bet ne Visu Latvijai!

  3. Dēkla saka:

    Bet, kāpēc Grantiņa kungs sagraizījis bildi, kur redzams krievžīdu fašists Osipovs. Viņam blakus taču pozēja viņa vecais draugs Raivis Dzintars. Vai tad Raivis izskatījās tik slikti, ka bija jāgriež ārā no kadra? Es gan domāju, ka tas nav īsti godīgi pret patiesību.

  4. Lai tik parakstās, būs mums saraksts ko izraidīt no Latvijas , būs arī ko sodīt, kas visu to pieļāva un atbalstīja.Atpakaļceļa mums nav.

  5. Dakteris saka:

    Vispirms paši savas smirdošās mutes iztīrat, zaķu spiras, ha, ha… grantiņam no autobāņu maukām iegūtais triperis progresē un saēd smadzenes.

  6. lucifers saka:

    Es gar zemi. Viens plānprātīgais taisās kaut ko te starptautiski izmeklēt un sodīt. Otrs garā vājais grib dekolonizēt, trešais – sēdināt uz mietiem. Anekdošu vīriņi. Kiška tonka. Rokas par īsām, it sevišķi tam pokemonam, kurš slēpjās uz autobāņiem. Tā interesanti priekš statistikas- cik cilvēkiem šie garā vājie ir piesprieduši nāves sodus. Ja palasa šos kopotos rakstus no paša sākuma. Varbūt kāds var saskaitīt?

  7. Eduards saka:

    —Luciferam-
    -Cik MĒS esam!?VISI PATIESI GODĪGI LATVIJAS CILVĒKI!Un TĀDU IR ĻOTI DAUDZ!
    Un ,,gar zemi” tu un tev līdzīgie -būsiet visai drīz!
    Savā noziedzības nesodāmībā esat aigājuši TIK TĀLU,ka esat izrakuši PAŠI SEV KAPU…

  8. provokatoram dēklam saka:

    Tu jautā par otro uz foto. Tas taču ir otrs krievžīdu plānprātiņu hitlera fašists no Daugavpils. Kurš tad šeit uz katra vārda nīst VL un uzsāk NA nīšanu ? Protams ASM un uz mietiem Latvijas nīdējus.
    Piekrītu Andersonam , ka jasoda visi un jaizraida visi tostarp ari pieminētais latvijietis krievžīds.

  9. black_joker saka:

    nu tribunālisti ir piesprieduši “sodus” visiem deputātiem un visiem ministriem (izņemot NA- pagaidām….), prezidentiem un veselam lērumam politiķu kādos pēdējos 3 gados noteikti. Īsāk sakot- tiklīdz parādās kāds jauns politiķis, tā viņam uzreiz piespriež “sodu”- drošs paliek nedrošs….un Grantiņa pakalpiņi kā lellītes lēkā un plaukšķina plaukstiņas- pakārt, pakārt, uz mieta, uz mieta:):):):) Ainiņa iederas viduslaiku itāļu leļļu teātrī, nevis 2011.gadā Eiropas savienības valstī, kas iet demokrātijas ceļu. Bet nav ko saspringt- kaķa lāsti debesīs nekāpj un pāris garā vājo plosīšanās normālam cilvēkam, kas ko saprot no politikas un ekonomikas, izsauc tikai smaidu.
    Bet lasīt interesanti- no tribunāla rakstiem staro tāds naids pret savu tautu un valsti- ja ir šādi savējie – latvieši, tad vairs nekādi ārējie ienaidnieki nav vajadzīgi…………………..

  10. Dakteris saka:

    A ko darīt tribunālam, ka mūsējo mēslu saradies tik daudz valdībā un te? Un mums jau labāk black_joker , kad samazinās mums te konkurenci kremļa šefu priekšā dažus uz mietiem uzmaucot. Bet par visuslaikiem tu mans domu biedri pārsālīji, jo milzu PSRS mirklī sagruva, tepat, gandrīz vakar Kadafī galma džokerus un dakterus izsmērēja gar sienām un tikpat kā aizvakar ar tik vareno Huseina galmu tas pats notika, tā ka uzmanies ķērkt, kas zin – viss notiek pēkšņi…

  11. Dakteris saka:

    Es domājis biju -viduslaikus, ko kolēga black_joker bija pieminējis):):)

  12. Andris saka:

    Rus Delfi driķē, ko šļupst kangari:

    Kādi “okupanti vai kolonisti”?

    ” Starptautiskās un konstitucionālās tiesības jau aizliedzot, piemēram, patvaļīgi kādam atņemt pilsonību un atzīstot nepilsoņu juridiskās saiknes ar Latviju, līdz ar to bailēm par pret krievvalodīgajiem vērstu “deokupāciju” vai “dekolonizāciju” tik un tā nav pamata.

    Jurists piebildis, ka starptautiskie līgumi tādu terminu kā “okupants” attiecina nevis uz fiziskajām personām, bet uz okupējošo valsti, līdz ar to kādu saukt par okupantu nebūtu juridiski korekti. Atsevišķu cilvēku atbildību par kara noziegumiem vai noziegumiem pret cilvēci gan varot vērtēt, bet tiesiskā valstī to darot tiesu vara, nevis politiķi.

    Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes lektors Māris Lejnieks piebildis, ka jēdzienu “okupants” tieslietās var mēģināt attiecināt uz militārpersonu, kas okupāciju īstenojusi, bet ne uz civiliedzīvotājiem, pat ja to ievešanu Latvijas teritorijā veikusi okupācijas vara. Piemēram, termins “civilokupanti”, ko šad tad attiecībā uz PSRS laika imigrantiem lietojuši nacionāli noskaņotie Latvijas politiķi, ir nekorekts. “Tas ir vienkārši politiķu izdomājums,” uzsvēris Lejnieks.”

  13. ebregejs saka:

    Cik MĒS esam!?VISI PATIESI GODĪGI LATVIJAS CILVĒKI!Un TĀDU IR ĻOTI DAUDZ!
    ================
    Nu cik tad īsti? Tūkstotis? Divi? Varbūt visi pieci?

    Lai nu kādās domās jūs esat par savu tautu, tik stulba jau nu gan tā nav, ka metīsies atbalstīt ļautiņus, kas pa labi un pa kreisi bārstās ar nāvessodu solījumiem. Grantiņš piespriedis nāvi gandrīz visiem saviem kādreizējiem līdzgaitniekiem helsinkiešiem. Kāds signāls citiem? Vienkāršs – nepiekritīsi Grantiņam, būsi apdraudēts pat tad, ja būsi bijis viņa cīņubiedrs. Visi, kas vien jums kaut ko iebilst, ir vai nu krievi, vai žīdi, vai krievžīdi, vai kangari. Ja nu vēl paši būtu nezin cik vienoti un saticīgi, bet nē taču. Tāpat savā starpā ēdaties un apsaukājaties, tiklīdz kaut kas nav pa prātam. Nu neesat jūs ne tautas iedvesmotāji, ne vienotāji, tikai sīkmanīgi kašķuvāceles, kas ap sevi spēj pulcināt tādus pašus ūbersuperradikāļus, un arī ne uz ilgu laiku. Jo katrs ūbersuperradikālis pats ir dižena personība, kas vislabāk zina, kas un kā pareizi jādara. Nedod dievs, paglaudīt viņu pret spalvu. Tagad vienu brīdi kāda daļa no jums būs vienota, lai pateiktu, ko par mani domājat, bet piecas minūtes pēc tam visa vienotība arī beigsies. :D Bet nekas, arī tādiem Dieva kukainīšiem kā jūs pasaulē ir vieta, kamēr nemēģināt īstenot savus solījumus un neķeraties pie vardarbības. Bučas!

  14. annamarija saka:

    LRTT dara svētīgu darbu, reģistrējot kangaru nodevības faktus. Lai Dievs sarga LRTT cilvēkus!
    Savu žulti pret LRTT te izgāž tie, kas vai un jau ir nodevuši, vai ir gatavi nodevībai. Var jau jēdzienu “civilokupants” dēvēt par “politiski nekorektu”, bet tas nemaina būtību. Ja kucēni piedzims zirgu stallī, tie taču tāpēc nekļūs par kumeļiem! Arī visbezvainīgākais migrants, kas te ieradies labākas dzīves meklējumos okupācijas laikā, ir taču bijis rīks okupācijas varas rokās, lai īstenotu noziedzīgo polītiku. Ja pēc 91. gada viņš nav sapratis savu noziegumu, palicis te un nevis dzīvo klusi un mierīgi, bet vēl “kačā pravas”, viņš ir un paliek OKUPANTS.

  15. Ēzelis saka:

    Pēdējais publiskais nāvessods Rīgā tika izpildīts 1946.gadā. Pirms tam, ja nemaldos XVII gadsimtā. Šejieniešu cienītā Ulmaņa laikos (1934 – 1940) netika izpildīts neviens nāvessods, ne publisks, ne slepens. Uz šī pamata uzdrīkstos apgalvot, ka latviešu mentalitātei nav raksturīga publiska tīksmināšanās par nāvi, un diez vai latvieši atbalstīs cilvēku, kurš ierosina nāvessodus veikt alejā pie valdības ēkas, žogmalē, centrālajā laukumā un varbūt vēl kaut kur, neatceros.

  16. Eduards saka:

    Ēzeļa cienīgs komentārs…
    Nav ne mazākās izpratnes par varturu nodarīto LATVIJAI UN TAUTAI!
    Lai kaut cik ierosinātu jūsu galvas strādāt PAREIZAJĀ LĪMENĪ-norādu ,ka zatleram vajadzēja norādīt TIKAI UZ DAŽIEM NOZIEDZNIEKIEM un KĀDS BIJA ATBALSTS!
    -BET KĀDS BŪS ATBALSTS TAM,KURŠ NORĀDĪS VISUS NOZIEDZNIEKUS UN AICINĀS AR VIŅIEM IZDARĪT TĀ KĀ VIŅI IZDARĪJA AR LATVIJU UN TAUTU!
    JŪS PAT AR SAVĀM NOŽĒLOJAMĀM DZĪVĪBĀM NEESAT SPĒJĪGI ATMAKSĀT NODARĪTO!
    –PĒDĒJAIS LAIKS JUMS IR ATDOT NOLAUPĪTO UN MUKT PROM…

  17. Skaidrības labad teikšu, ka termins “civilokupants” nāk no rietumu politiķiem,bet tautas tribunāls nerunā par nāves sodiem un spraušanu uz mietiem ,bet gan vienkārši par augstākiem soda mēriem- tie mēdz būt dažādi, gan 25 gadi, gan mūža ieslodzījums, gan darbs akmeņlaustuvēs, vai arī nāves sods.Civilizētā pasaulē par valsts un tautas nodevību parasti izpilda nāves sodu.

  18. Dakterlucifers-ebrejgejs saka:

    Tie nav visi mani sarkanās tumsas niki!Esmu vēl pilnmēnes maktīs Dēkla un talmuds, bet biežāk black-joker. Man šodien manu algu neiedeva, manus 30.grašus, tāpēc šoreiz specom atbalstu sevi un annamariju:

    Dakteris saka:
    2011. gada 10. novembris 19.24

    A ko darīt tribunālam, ka mūsējo mēslu saradies tik daudz valdībā un te? Un mums jau labāk black_joker , kad samazinās mums te konkurenci kremļa šefu priekšā dažus uz mietiem uzmaucot. Bet par visuslaikiem tu mans domu biedri pārsālīji, jo milzu PSRS mirklī sagruva, tepat, gandrīz vakar Kadafī galma džokerus un dakterus izsmērēja gar sienām un tikpat kā aizvakar ar tik vareno Huseina galmu tas pats notika, tā ka uzmanies ķērkt, kas zin – viss notiek pēkšņi…

    annamarija saka:
    2011. gada 11. novembris 9.22

    LRTT dara svētīgu darbu, reģistrējot kangaru nodevības faktus. Lai Dievs sarga LRTT cilvēkus!
    Savu žulti pret LRTT te izgāž tie, kas vai un jau ir nodevuši, vai ir gatavi nodevībai. Var jau jēdzienu “civilokupants” dēvēt par “politiski nekorektu”, bet tas nemaina būtību. Ja kucēni piedzims zirgu stallī, tie taču tāpēc nekļūs par kumeļiem! Arī visbezvainīgākais migrants, kas te ieradies labākas dzīves meklējumos okupācijas laikā, ir taču bijis rīks okupācijas varas rokās, lai īstenotu noziedzīgo polītiku. Ja pēc 91. gada viņš nav sapratis savu noziegumu, palicis te un nevis dzīvo klusi un mierīgi, bet vēl “kačā pravas”, viņš ir un paliek OKUPANTS.

  19. Ēzelis saka:

    Aivaram Andersonam
    Grantiņa kungs Jums nepiekrīt. Citēju: “Vārds: karātavas, jāsaprot tiešā nozīmē.” (http://tautastribunals.eu/?p=7168)
    Jautājums – par kādu civilizēto pasauli ir runa? Kuras no mūsdienu civilizētājām valstīm izpilda nāvessodus par valsts nodevību?

  20. AG saka:

    Civilizētās valstīs izpilda nāvessodus pat par narkotiku izplatīšanu!

  21. Ēzelis saka:

    ^ Ar to laikam tiek domātas islama valstis. Ja mēs tiešām to gribam… lai tā būtu.
    Latvijas pirmās republikas laikā par valsts nodevību tika tiesāts viens cilvēks, Andrievs Niedra. Bija arī ideja par nāvessodu, ko tūliņ aizstāja ar cietumsodu, ko, savukārt, Čakste aizstāja ar izraidīšana. Tāda, lūk, bija pirmā republika.

  22. AG saka:

    un tāpēc tā ātri tika iznīcināta!

  23. lūk saka:

    Jāmācās no civilizētajām valstīm kur ebreji Zupars neliks mierā nevienu vai vainīgs,vai nevainīgs.Tur pat uzpasē kā guļ zem zemes,vai tik nav pagriezies uz austrumiem,vai rietumiem.

  24. Ēzelis saka:

    ^^AG Es neesmu pārliecināts, vai tādu secinājumu var izdarīt. Sarkano khmeru vara Kambodžā noturējās tikai četrus gadus.

  25. Kronis saka:

    Patiesi vārdi,

    Bet lasīt interesanti- no tribunāla rakstiem staro tāds naids pret savu tautu un valsti- ja ir šādi savējie – latvieši, tad vairs nekādi ārējie ienaidnieki nav vajadzīgi…………………..

  26. tautas saka:

    Citi viņus sauc par žīdiem citi par latviešiem,tauta ir viena ar dažādiem nosaukumiem.Jautājums būtu, cik ilgi ārdīsies uz Baltu zemes?

  27. tautas-precizēts saka:

    Citi mūs ciponistus sauc par žīdiem citi par latvijiešiem,tautu atkritumi vien esam, kaut esam vieni un tie paši ar dažādiem nosaukumiem. Jautājums būtu, cik ilgi mums ļaus letiņi ārdīties uz viņu Baltu zemes?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *