Krievžīdu mafija- Rīgas saimnieki !

Krievžīdu mafija par Rīgas saimniekiem !

Šeit nav runa par kaut kādu demokrātiju, bet par visprimitīvāko žīd- cionistu okupācijas varas turpinājumu.

Šis noziegums ir patreizējās Latvijas valdības spices izstrādāts, atbalstīts un ieviests.

Aiz visa tā stāv Izraēlas slepeno dienestu marionetesLEVITS & KARIŅŠ !

Ar cik % tautas atbalstu pie prezidenta un ministru prezidentakrēsliem” tika šie divi Izraēlas aģenti ?

Par Kariņa partiju balsoja tikai nomenklatūras- ierēdniecības pārstāvji, kuri parazitē uz nodokļu maksātāju naudu !

Tie, kuriem jāsēž aiz “zviedru gardīnēm”, tie, kuri noveduši Latviju līdz bankrotam.

To arī nepārprotami pasacīja EK !!!

Par Levitu tikai 61 Latvijas “kneseta” LOPS !

Tātad, viens vienīgs noziedznieku bars, kuram jātiek aizvilktam uz karātavām un tas arī notiks, ar “dižlatvieti” Raivi Dzintaru priekšgalā !

Latviešu tautas bendēm pienākas tika viens sods- NĀVES SODS !!!

25.08.19                         L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. Diemžēl saka:

    Tā ir patiesība, ievēlēti viņi ir demokrātiski ar balsu vairākumu. Rīgā, Daugavpilī krievu ir vairākums. Un viņiem ir LR Pases kabatā. Tā kā tas ir demokrātiski, vairākums viņus ir ievēlējis.
    Jautājums stāv cits! Vai viņi drīkst vēlēt? Piedalīties politiskajos procesos. Jo Latvijā nav notikusi agresortautas okupantu izvešana. Nav likvidēta totalitārā Maskavas vara. Nav atjaunota neatkarīga LR. Bet ir uztaisīta cita valsts, kas ir Padomju Latvijas turpinājums.
    Ar ko secināms, ka Latvija ir okupēta. Kopš 1940 gada 17 jūnijā. Kur valda demokrātija. Jo tāda ir vairākuma griba. Ko tad krievu okupants vēlēs par latviešu partijām? Nē taču!

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Latviešu tautai atņēma tiesības biedroties 1993. gada 18. februāra nakts melnumā! Visu varu sagrābuši! Kriminālnoziedznieku banda!

  3. >>>>> 2019. gada 25. August um 11.24 Uhr saka:

    Krievu ir “Jeļcina dāvana”(20 000 + piekabes), pārējie ir
    pie LR pasēm tikušie(Aldermanes kantora diversija pret
    latviešiem) rietumslāvi-kolonizātori(+ pusžīdi/žīdi !!!)…
    Šiem visiem ir formālas vēlēšanu tiesības(acu aizmālēšanai
    ārzemniekiem), jo cimdaru kantoris cimdaroja, nemaz
    neņemot vērā reālos rezultātus…

  4. aritmētika saka:

    ja partijā jābūt, teiksim, 600 dalībniekiem, tad – cik pretlatviskas partijas
    var nodibināt no 20 000 atvaļinātajiem virsniekiem, ja aldermanes
    “sarūpē” viņiem pilsonību ??
    (pareizā atbilde – 33 ) !
    Tā, lūk !!

  5. AGedroics saka:

    Bondars nebija par Levitu? :)
    .
    .
    .
    Admins
    Bet vai tad šeit tas ir noliegs ?
    https://tautastribunals.eu/?p=50318

  6. No Maarupes saka:

    NA vadiiba ir plaanoti un meerktieciigi nodevushi savu elektoraatu-godiigos un par latvisku dzimteni cinoshos patriotus! NA vadiiba esoshie kolaborantui ruupeejas par savu sirdsmieru un pilnu sili un uz pashu sludinaato meerki un uz partijas dibinaahanas ideaaliem tiem nosplauties, ka tik pietiek 8-9% apmulkoto veeleetaju, lai shie nodeveeji paliktu pie valsts siles un amatos! NA elektoraatam un partijas biedriem ir jaanomet vadiiba un jaaveel citus-iistus patriotus!

  7. Njā saka:

    Pārlasot, ko veicis latviešu nācijas onkulis žīds Levits – „Par Latvijas Republikas teritorijā dzīvojošo Krievijas Federācijas militāro pensionāru un viņu ģimenes locekļu sociālo aizsardzību“.

    2. Akceptēt Protokola pie Latvijas Republikas Valdības un Krievijas Federācijas Valdības vienošanās par Latvijas Republikas teritorijā dzīvojošo Krievijas Federācijas militāro pensionāru un viņu ģimenes locekļu sociālo aizsardzību projektu.

    Ministru prezidents V.Birkavs

    Ārlietu ministra pienākumu izpildītājs, tieslietu ministrs, Ministru prezidenta biedrs E.Levits

    Prātam neaptverami tas ir, tas taču ir pret loģiski!!! Pret veselo saprātu, atstāt militāros krievu okupantus Latvijā un vēl pensijas, ārstēšanas, sociālās garantijas visas nodrošināt! Slepkavām krievu agresortautai, uprtautai latviešu “brīvajā un neatkarīgajā Atjaunotajā LR” ir jāmaksā vēl klāt nauda, par to ka šie slepkavas dzīvo blakus saviem upuriem.
    Loģiski ir kad viņiem, šiem krievu agresoriem jāmaksā latviešu tautai ir kontribūcijas.

    Skaidrs ir viens. Levits ir krievu spiegs, uzticamības persona 100 %.

    Bet ja jau reiz nav atjaunota neatkarīga LR, tad viss nostājas savas vietās. Momentāli nostājas. Levits ka PSR Latvijas valsts ierēdnis, amatpersona. Ir nodrošinājis turpmāku pēctecību kā kontinuitāti, nodrošinājis okupācijas turpinājumu. De facto un de jure arī….

  8. Bergmanis Sandris saka:

    Vēl nesenīt viņš bija sīks noziedznieks, krāpšanas pārsvarā. Bet tad nonāca policijas redzeslokā. Kļuva par aģentu kriminālpolicijas,nododot citus, lai pašam nav jāsēž. Šinī brīdī viņš būtu vienkārši nosists, ja ne viņa tēvs Dainis recidīvists un cietumos nodzīvojis virs 20 gadi. Tēvs gan kriminālajā pasaulē nekad nebija cienīts, it īpaši pēc sadarbības un nodevības cilvēku kriminālpolicijai. Bet “māsti” par dēlu turēja kriminālajos saietos.
    Līdz dēlēns gāja vēl tālāk, politikā. Un tavu laimi, viņu kā perspektīvu “kadru” no lūkoja Drošības policijas daļa… Nu kā var ne bīdīt šitādu pilnīgi kontrolējamu tipu. Tikai par Latvijas politiķi. Nolēma VDD. Un šodien mēs redzam jauno un perspektīvo politikāni.
    Skaidrs, ka jebkurš cienījams cilvēks nesaistīts ar nodevībām un ne no aģentūras tīkla, pēc viņa izdarībām būtu cietumā sēdējis. Kaut vai kā tāds “nelaimīgais” kā Juraš no Knab. Bet šis nē! Jo ir spoža uzlecoša zvaigzne LR politikā, kas brauks un brauc pārstāvēt LR uz Krieviju, runās par tiesiskuma atjaunošanu valstī un citus murgus…

    https://www.delfi.lv/news/national/politics/dienu-pec-noklusanas-rigas-brivostas-valde-bergmani-jau-uzmeklejis-slesers.d?id=51393191

    https://ir.lv/2019/04/18/zurnals-par-ko-deputats-sandris-bergmanis-rs-sanema-46-tukstosus/

    https://www.diena.lv/raksts/latvija/riga/sandris-bergmanis-labprat-ienemtu-rigas-vicemera-amatu-14220502

    https://spoki.lv/tribine/Atkartosana-zinasanu-mate-kas-ir/875683

    Bīstamākais ir tas, ka viņš ir no Aģentūras, tēvs no aģentūras un Saskaņa ir lielākā partija Latvijas, kura sakomplektēta tikai no ietekmes aģentu kadriem. Gluži tāpat kā visas citas partijas, bet Saskaņa, šis Krievijas agresoru un super kolaborantu veidojums… Var tikai iedomāties, kādus asinsdarbus Saskaņiēši saskaņoti veiks, kad Latvijā iestāsies Krimas variants.
    “Nacistu” latviešu partijas nav drošākais materiāls VDD. Bet saskaņā atlasīti izcili nelieši un nodevēji, kas savu to pašu tēvu ir gatavi pārdot pat par zemāku cenu kā 30 graši.

    https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Sandris_Bergmanis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *