Viņi, šie Ciānas mēra baciļi, negrib rimties… !

Šie sātaniskie drazas, ar A. Maltu priekšgalā, nerimstas !

Kuri tad vēlas “atlaijst sajemu” ? Nekas vairāk kā polit- bomži, kas kalpo tiem, kuri mūsu Dzimteni ir izlaupījuši- šleseriem, godmaņiem, lembergiem, savickiem & indriksoniem. Piem. tādi: lukjānovi, jeremējevi, grostiņi, kehri, žuravļovi un arī sevi dižreklamētājs A. Malta, kurš sevi uzskata par īstenu ulmanieti ! Tā teikt,- visīstākie letiņi- “Latvijas tautas pārstāvji.” Un nekļūdīsimies ne par vienu procentu, ja sacīsim, ka visi šie mēsli ir okupācijas režīma radīti. Varētu jau par šiem polit- bomžiem tikai pasmieties, ja aiz viņiem nestāvētu jau sabiedrībā “cienījamāki” pārstāvji(sākot no L. Lapsas un beidzot ar pašu A. Lembergu), kuri jau gadiem ilgi darbojas Cionistu paspārnē un ir ieinteresēti Latvijas Valsts iznīcināšanā. Saeima, protams ir destruktīva un tā būtu jāatlaiž, bet šis nav tas gadījums, jo šīs bandas uzdevums ir izmest no Saeimas Bordānistus, kuri vēlas šo sistēmu lauzt. Neapšaubāmi, ka jāaizbāž aiz restēm būtu tādus valdības “elementus” kā Kariņu, Viņķeli, Levitu, Ģirģenu…, kuri visi kā viens un pie tam vēl ar lielu troksni uzstājas pret J. Bordānu… .

Šeit pieminētie visi ir starptautiskā cionisma kalpi un latviešu tautas bendes. Viņu vieta ir: TRIBUNĀLS un KARĀTAVAS !

Lasi vairāk šeit: Latvijas valsts bendes !

Lai arī kāds ir Bordāns, bet aiz viņa nestāv NOZIEGUMS par tautas aplaupīšanu un miljoni ārzemju un vietējos kontos ! Es neesmu nekāds Bordāna draugs, bet, ja viņš ir uzsācis cīņu pret tiem, pret kuriem visus šos garos pēcAtmodas gadus uzstājas H- 86, tad es viņu vienmēr un visur aizstāvēšu, jo pašlaik nav citas izejas

.) Kā var atšķirt cionistu provokatoru soc-tīklos: viņi norej un nolamā Bordānu, bet nepasaka, kurš tad būtu tas, kas varētu aizstāt šo Bordānu.

.) Mani soc- tīklos ir daudzi par Bordāna aizstāvēšanu uzbrukuši, bet neviens, pilnīgi neviens nav argumentējis manus tekstus, bet nolamājuši un izdzēsuši gan.

Pret Bordānu uzstājas tie, kuri kalpo un ir atkarīgi no Latvijas izlaupītājiem un tādu mēslu ir savairojušies jau pietiekoši biezs slānis: ap 10- 12% !!! Un, vai nav bezkaunības un noziedzības kalngals, ka par ģenerālprokurora kandidātu ir pieteicies Gunārs Kūtris- Latvijas un latviešu tautas nodevējs NR 1, kurš cieši saistīts ar Riharda Bunkas un Aivara Borovkova slepkavu brigādēm !!!

Lietotāja Linard Grantins attēls.

Viņi, šie vampīri kā pretīgas smirdīgas līķu izdalītas gļotas ir pārņēmušas Latviju un latviešu tautu. Zaglis un laupītājs Kariņš pat atklāti brīdina Jurašu, ka viņam nav tiesības piedalīties ģenerālprokurora izvēlē, it kā no Juraša būtu atkarīga šī ģen- prokurora izvēle, bet, kā redzams, tad bailes par savu ādu liek runāt ēverģēlības… .

Šeit redzama banda, aiz kuras aizstāv “ulmanietis” Artūrs Malta !

No 15.11.2019 līdz 14.11.2020  Vēl jāsavāc 154 686 paraksti
Savukārt no TSDC sniegtās informācijas izriet, ka četri 13.Saeimas deputātu kandidāti – Romualds Maculevičs (No sirds Latvijai), Artūrs Malta (Par Alternatīvu), Juris Strušels (“LSDSP/KDS/GKL”) un Arvīds Ulme (Zaļo un Zemnieku savienība) varētu būt bijuši Latvijas PSR Valsts drošības komitejas (VDK) aģenti.

Portālā latvija.lv jau parakstījušies 47 212 uz 01.05

Parakstu vākšana notiek par Saeimas atsaukšanas ierosināšanu. Apliecināto parakstu iesniegšanas un iesūtīšanas adreses:

Centra partija – Jūrmalas gatve 93 k-2 – 68, Rīga, LV-1029                        Kontakts:  e-pasts: centrapartija2019@gm​ail.com,   tel.: 26667000

'Maisi vaļā': Aģents Štirlics ziņo par vēsturniekiem un pagrīdes porno seansiem; Grostiņš: 'Ar VDK neesmu sadarbojies'
2018. gada decembrī pavērtajos čekas maisos jeb Latvijas Nacionālā arhīva (LNA) mājaslapā
publicētais VDK izslēgto aģentu un rezidentu arhīva un darba lietu reģistrācijas un nenotikušo vervēšanu materiālu inventārais žurnāls liecina, ka Normunds Grostiņš ir bijis VDK aģents ar segvārdu Štirlics un personīgās lietas numuru “20197”. Viņa personīgā lieta arhīvā ir nodota 1989. gada februārī. Ieraksts žurnālā liecina, ka aģents ir vervēts VDK 5. daļā.
Savukārt VDK aģentūras reģistrācijas žurnālā lasāms, ka 1983. gada februārī savervēts aģents Štirlics un vervēšanu veicis VDK 5. daļas 7. nodaļas darbinieks Guntis Indriksons. Arī šeit parādās aģenta personiskās lietas numurs “20197”. Kā liecina LPSR VDK struktūra, 5. daļa bija paredzēta cīņai pret ideoloģisko diversiju, bet 7. nodaļa – darbam ar akadēmisko inteliģenci un studējošo jaunatni.

“Varu Latvijas Tautai”(VLT),– Daugavas iela 28, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167. Kontakts: e-pasts: zemnieks@latnet.lv, tel.:  26347783

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība – Bruņinieku iela 29/31-302, Rīga, LV-1001. Kontakts: e-pasts: lvsada@lvsada.lv,  tel.:  67847300

Jaunā Saskaņa” – Brīvības bulvāris 30-3, Rīga, LV-1050

Kontakts: e-pasts:  jaunasaskana@gmail.c​om,  tel.:  29525368

Dārgie kolēģi, draugi un cīņu biedri !

2020/05/01. Latvijas tauta svinēja Satversmes sapulces  100 gadadiebu! 

1922/02/15. Ttika pieņemta Latvijas Valsts pamatlikums SATVERSME!

Mēs ierosinājām parakstu vākšana par Saeimas atsaukšanas ierosināšanu ne prieka un izklaides pēc, bet gan 13. Saeimas deputātu attieksmi pret tautu, ignorējot mūsu tiesības, kas noteiktas Satversmē.

Vai Satversme šodien darbojas un Valsts ierēdņi to ievēro?

To mēs redzam ikdienā , kad Satversme tiek ignorēta un pārkāpta!

Tāpēc par 13.Saeimas atsaukšanu  elektroniski jau parakstījušies 47 232 balsstiesīgi pilsoņi, neraugoties uz to, ka  Parakstu vākšanas sistema nedarbojas un Policija neko nedara lai izmeklētu mūsu biedrības iesniegumu no 13.februāra 2020.gada par krāpšanos parakstu uzskaitē.

Iesnieguma pamats bija tam, kad sekojot parakstu vākšanas gaitai portālā latvija.lv, šā gada 06.02. uz pulk. 23:44 bija parakstījušies 45 593 vēlētāji.                                       Otrā dienā es saņēmu vēlētāja zvanu, ka esot parakstījies parakstījies ap 23:55, bet parakstu skaits nav pieaudzis.                                                                                                         Es pulk. 11:08 pārbaudiju internetā  vēlētāju skaits bija tikai 45 548, – starpība – 45.

Par šo kļūdu es telefoniski nekavējoties informēju CVK Ritvaru Eglāja kungu, kurš norādīja, ka par portālu atbild  Vides Aizsardzības un Reģionālās Attīsīstības ministrijas (VARAM) aģentūra.  Tāpēc nekavējoties devos uz VRAM aģentūru un lūdzu, lai izdrukā parakstu vācēju sarakstu uz 06.02 pulkstens 23:44 un uz 07. 02. pulkstens 11:08. Aģentūras direktors apsolīja, ka es saņemšot to caur CVK. 

Pa telefonu es pieteicu vizīti uz CVK un norunājām, ka tiksimies pirmdien 10.02 pulkstens 10: 00 no rīta CVK birojā.

Es, valdes locekļis un atbildīgais par parakstu vākšanu no VLT kopā ar biedrības Valdes priekšsēdētājs Igors Lukjanovs ieradāmies CVK pulkstens 10:00.

Mūs pieņēma CVK sekretārs Ritvars Eglājs.                                                                Mēs bijām sagatavojuši un uzdevām 4.sekojošus jautājumus:

  1. Jautājumā par sarakstu no VARAM aģentūras, CVK  sekretārs Ritvars Eglājs.                                                                mutiski atbildēja ka viss ir kārtība, bet sarakstu nedeva un sarakstu nebūs.
  2. Par parakstiem pie notāra atbilde no CVK sekretāra  Ritvara Eglāja bija, ka nav neviens parakstījies, kaut gan es uzrādīju jau parakstītu 17.12. 2019 gadā.
  3. Jautājumā par parakstīšanos  novadā un dzīves vietā informēja, ka  ir parakstījušies tikai 130 vēlētāji.  Mēs vēlējamies noskaidrot , vai parakstīt novados un datumos:     Nr. 2689, Mārupes novads 28.11.2019;  Nr. 2696, Aizputes novads 29.11.2019;    Nr. 2752, Aizputes novads11.12.2019;    Nr.2769, Ogres novads 17.12.2019.;       Nr. 2775, Ogres novads 06.01.2020.  Nr. 2783, Ventspils 18.12.2019;                       Paraksta apliecinājuma personas nav uzskaitītas, bet uzrādītais numurs uz paraksta  lapas esot unikāls un neatbilst parakstītāju skaitam. Uz jautājumu, kāpēc uzrādītās personas, kas ir samaksājuša par paraksta apliecinājum un apmaksājusi pasta izdevumus nav uzskaitītas, atbildi nesaņēmām.
  4. Kāpēc ārzemēs dzīvojošie nevar parakstīties? Atbilde bija, ka nav paredzēts.

 Atbilstoši likumam „Par tautas nobalsošanu, likumu ierosināšanu un Eiropas pilsoņu iniciatīvu”, 3. pants. (1) Tautas nobalsošanu likumā noteiktajā kārtībā sagatavo un vada Centrālā vēlēšanu komisija, kura izdod arī nepieciešamās instrukcijas. Šāda CVK sekretāra Ritvara Eglāja rīcība un atbilde ir pretrunā ar minēto likumu. Tas kavē pilsoņiem realizēt vēlēšanu tiesības un iniciatīvas atbalstīšanai.

Pamatojoties uz augstāk minēto,

Lūdzam Valsts Policiju nekavējoties ierosināt krimināllietu pēc 90.panta par kavēšanu realizēt vēlēšanu tiesības, lai sakārtotu Parakstu Vākšanas Sistēmu (PVS).

Pielikumā pievienojām  informācijai dokumentu  kopijas uz  11 lapām.

Piedāvājām sadarbību un sniegt  papildus informāciju izmeklētājiem, lai  novērstu  nepilnības parakstu vākšanā. Bet atbildi pēc būtības neesam saņēmuši.

Pēdējo laiku notikumi, kad valdība ņem  kredītus miljardos un Saeima to neapstiprina. Tāpat nevaram saprast, cik daudzi Saeimas deputāti ir nobalsojuši par ārkārtas stāvokļa izsludināšanu ?

Par Saeimas nekaunības kalngalu var uzskatīt balsojumu par prezentācijas izdevumu atcelšanu Kroņa Vīrusa pandēmijas laikā, kad ierobežota pārvietošanās.

Lai izvestu kontroli par patieso stāvokli Parakstu Vākšanas Sistēmā (PVS), biedrība VLT lūdz atsaukties visām iniciatīvās grupas atbildīgajiem dot esošo informāciju par piesūtītiem  parakstiem no pagastiem un notāriem ar numuriem un datumiem uz 10. maiju, lai mēs varētu apkopot un  kopīgi varētu pārbaudīt stāvokli no 15.11.2019 līdz 10.05.2020 par reģistrētiem parakstiem, kā arī piedalīties kopīgā pārbaudē CVK.

Uz pārbaudi mēs aicināsim palīgā tiesību sargājošas iestādes, kas pārbauda Valsts policiju un masu informācijas līdzekļu pārstāvjus.

Pašreizējā situācijā, kad CVK rīkojās pēc savas gribas un tērē budžetu līdzekļus visādām organizācijām, piemēram Vēlēšanu ekspertu biedrībai, kuru vada bijušais CVK priekšnieks A. Cimdars, mēs Latvijā nekad neatjaunosimnosacījumu:

Viens likums – viena taisnība visiem! 

Tautas labklājību var veidot tikai atjaunojot ražošanu.  Līdzšinējo Saeimu un Valdību lielākā kļūda ir tā, ka pie varas esošie cenšas gūt labumus tikai sev, pārkāpjot likumus un ņemot kredītus dzen Latviju lielākā postā.  

Vienīgā iespēja, kā izkļūt no Latvijas valsts bankrota ir atjaunot Latvijas valsts Likumu kopu, kas bija un būs garants Tiesiskai valstij ir jaunas Saeimas ievēlēšana atbilstoši Satversmei.

Šodien nevienam neizdosies palikt malā. Neko nedarot, jūs tomēr atbalstāt Valsts izsaimniekotājus.   Kāda būs rītdiena, atkarājas no jūsu rīcības šodien.                                       

Ierēdņi, kas ignorē Latvijas valsts Satversmi un likumus un dzen valsti ekonomikas krīzē, kas rada draudus sabiedriskai kārtībai.

Gaidam Jūsu viedokļus un informāciju.

Ar cieņu,

Artūrs Malta

Biedrības VLT  valdes loceklis                                                                                                                                                atbildīgais par parakstu vākšanu.                                                                                   tel. :  26347783

09.05.20 L. Grantiņš

You may also like...

8 komentāru

  1. cimdarošana rullē ! saka:

    Eglājs ir Cimdara pēctecis amatā un Cimdars kā nopelniem bagātais blēdis ir faktiskais darbonis !

    Eglājs ir tikai parakstītājs !

  2. Anonīms saka:

    https://www.apollo.lv/6969474/aptauja-pieaug-iedzivotaju-atbalsts-cenzurai

    Redzat, nu – “darbaļaudis” paši grib lai viņiem bāž mutes ciet :))))

  3. raksts saka:

    Lai arī Valsts prezidents Egils Levits, visticamāk, vēlētos Latvijas vēsturē ieiet kā prezidents, kurš ir bijis liela starptautiska autoritāte, kurš ir izcili pārzinājis piecas valodas un galu galā ir bijis augstākās raudzes tiesību eksperts, ne vienmēr vēlamo iespējams uzdot par esošo un lai aiz kādiem gudriem jaunvārdiem prezidents arī necenstos paslēpties, viņa robi zināšanās, vismaz tiesību jomā, agri vai vēlu kļūst pamanāmi.

    Tā, piemēram, kā zināms, sabiedrībā plašas diskusijas izsaucis Valsts prezidenta un valdošās koalīcijas plāns valsts pamatlikumā jaunā reinkarnācijā atgriezt Satversmes 81. pantu, kas noteiktos apstākļos Ministru kabinetam ļautu pieņemt noteikumus ar likuma spēku. Valsts prezidents gan sabiedrību ir mierinājis, norādot, ka jaunajā versijā būtu jāiekļauj arī Saeimas tiesības apturēt krīzes laikā pieņemtos valdības lēmumus.

    Pēc viņa sacītā, atjaunojot Satversmes 81.pantu mūsdienīgā redakcijā, tajā būtu ne tikai jāparedz valdībai pilnvaras ārkārtējās situācijās izdot noteikumus ar likuma spēku, bet arī jānosaka tiesības Saeimai šos valdības pieņemtos lēmumus atcelt

    “Tikai ārkārtas situācijā šādām pilnvarām ir jābūt. Visi pasākumi, ko valdība pieņem ārkārtas situācijā, automātiski izbeidzas līdz ar ārkārtas situācijas atcelšanu. [..] arī parlamentam ir tiesības katrā brīdī šādus lēmumus atcelt,” izteicies prezidents.

    Šāda pieeja gan likusi uzdot pamatotus jautājumus par Levita kvalifikāciju tiesību jomā. Vai tiešām mums ir Valsts prezidents, kurš perfekti pārzina tiesību jomu vai tomēr medijos piekabinātās birkas “tiesību eksperts”, “Satversmes tēvs” un citi ir tikai viņu visaklāko atbalstītāju vai pat fanātiķu apgalvojums?

    Jo dīvaini, ka prezidents, it kā būdams jurists, nesaprot tik elementāru lietu kā tiesiskās paļāvības princips, kas prasa, lai valsts, mainot normatīvo regulējumu, ievērotu saprātīgu līdzsvaru starp personas paļāvību un tām interesēm, kuru nodrošināšanas labad regulējums tiek mainīts. Tas nosaka, ka likumiem jābūt paredzamiem un skaidriem, kā arī pietiekami stabiliem un nemainīgiem.

    TEORĒTISKI, PROTAMS, SAEIMA VAR NOBALSOT PAR MK PIEŅEMTU NOTEIKUMU AR LIKUMA SPĒKU GROZĪJUMIEM VAI PAT TO ATCELŠANU, TAČU LIKUMS BŪS KĀDU LAIKA SPRĪDI DARBOJIES UN TAM BŪS IESTĀJUŠĀS TIESISKĀS SEKAS – BŪS NOSLĒGTI LĪGUMI, IESĀKTI KAUT KĀDI PROCESI UN TO ATCELŠANA VAIRS NEBŪS TIK VIENKĀRŠA, TURKLĀT TAM VISAM VAR SEKOT VALSTIJ PRĀVI ZAUDĒJUMI, LĪGUMSODI, PAT SANKCIJAS. VISIEM TAČU IR SKAIDRS, KA NESAMĒRĪGI BIEŽAS IZMAIŅAS TIESISKAJĀ REGULĒJUMĀ ARĪ APGRŪTINA LIKUMU IEVĒROŠANU. TAD PAR KO DOMĀ MŪSU VALSTS PREZIDENTS, IEROSINĀT ŠĀDAS SATVERSMES IZMAIŅAS?

    Lai arī teju uz katra soļa tiek uzsvērts, ka Levits ir jurists – LU profesors, habilitētais tiesību zinātņu doktors, LU Starptautisko attiecību institūta dibinātājs un ilggadējs vadītājs, Latvijas Zinātņu akadēmijas īstenais loceklis Juris Bojārs kādā publikācijā atklājis, ka Hamburgas universitātes juridiskajā fakultātē Levits 1983. gadā ieguvis tikai “Ref. iur.” un 1989. gadā “Assessor iur.”, t.i. ne bakalaura vai maģistra grādu. Juridisko zinātņu doktora grāda un profesora viņam nav. Līdz ar to viņš nekādi nevar pretendēt uz izcila jurista statusu. Savukārt Hamburgas universitātes Sociālo zinātņu un filozofijas fakultātē, Politisko zinātņu nodaļā 1986. gadā atbilstoši pieejamai informācijai, viņš ieguvis “Dipl. – Pol.” – t.i. diplomu politiskajās zinātnēs.

    “Tā kā es ilgus gadus esmu bijis LU Juridiskās fakultātes Promocijas komisijas priekšsēdētāja vietnieks, Profesoru komisijas loceklis un LU mācībspēks kopš 1981. g. līdz šai dienai, tad zinu, ka Levits Latvijā nevar pretendēt ne uz profesoru, ne asociēto profesoru pat “par blatu”. Viņš pats saka, ka ir “pa pusei jurists, pa pusei politologs.” “Par blatu” viņš dabūja Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) goda doktoru. Levits nevar būt LZA eksperts tiesību zinībās, jo viņam nav fundamentālu monogrāfiju tajās,” norāda profesors Bojārs.

    Bojārs norāda, ka viņam pašam eksperta tiesības starptautiskajās publiskajās un starptautiskajās privāttiesībās LZA nākas pastāvīgi atjaunot ar kārtējās fundamentālās monogrāfijas apstiprinošām noteiktu to lapu kopijām. Lai uzturētu izcilības reitingu LU mācībspēkam jāizpilda liela lekciju slodze, lekciju kursi profesoram nepārtraukti vismaz reizi trīs gados jāatjauno, ik gadus jāvada noteiktu skaitu bakalaura, maģistra un doktora promocijas darbu, taču Levitam nekā no tā nav.

    “Var iebilst, ka Valsts prezidenta kandidātam tas nav nepieciešams. Nav gan, ja pretendents savas pretenzijas vadīt valsti nebalsta ar “ģeniāla jurista autoritāti”, kā to dara Levits, ko var apstiprināt vienīgi ar augšminēto kritēriju izpildīšanu, viss pārējais ir tikai “bla – bla!”. Bet kā tad viņš ticis par Eiropas Tiesas tiesnesi! Visās starptautiskajās tiesās tiesnešu amatus var iegūt tikai ar to dalībvalstu valdību rekomendācijām, tātad caur attiecīgām pazīšanām, kā Levits “Latvijas ceļa” valdības un t.s. “bandītu laikos” no tieslietu ministra amata bez ilgas aizsēdēšanās mūsu bēdu ielejā žigli aizprasījās atpakaļ uz Eiropu,” norāda profesors Bojārs.

    Tātad, vai tikai nesanāk, ka Latvijas tautai ir iedvesta maldīga pārliecība par īpaši gudru un apdāvinātu prezidentu, tiesību jomas ekspertu ar zinātnisko grādu, lai gan patiesībā tas viss ir falšs? Nav jau tā, ka mums visas šīs zinātniskās regālijas būtu nepieciešamas Valsts prezidentā obligāti klātesošas, bet, vismaz godīgu sarunu par šo jautājumu, cerams, esam pelnījuši mēs visi.

  4. ... saka:

    Antikrista galvenais Postulāts -Meli,Meli,Meli.

    Obama sēdeja un pirda mīkstā krēslā melojot-

    Hārvarda diploms -Meli.
    Dzimis Amerikā -Meli.
    Sieva sieviete-Meli.
    Bērni viņu -Meli.
    Kristietis-Meli.

    Lūdzu,tāds ir tikai mazs piemērs no Visa ,ko viņi mums GRIBĒJA uzspiest
    tuvajā nakotnē. Un tas Levīts ir viens no Melu Imperijas sīkiem tīkla
    posmiņiem……

  5. Ano nymousim! saka:

    Neķer nu uz mušpapīr!

    “Atkārtošana – zināšanu māte“ – šķiet, teica viens no zajadlijiem marksistiem. Tad nu ano nīmaušiem jāatgādina vēl un vēlreiz, kamēr iegaumē – gan grūtgalvīši, gan vieglgalvīši (lasi, tukšgalvīši) labi zina, ka viss, kas tiek pasniegts kā uz “darbaļaužu vēlēšanos“, ir labi pazīstamais dobrovoļno/prinuģiķeļnij (piespiedubrīvprātīgums) uz labi pazīstamā formāta (“anketēšanas“) bāzes.

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Kādām ir jābūt Levita zināšanām, ja viņš nesaprot kas ir Rīgas Latviešu Biedrības 1992. gada 18. jūlija atjunotie RLB 1938. gada statūti?

  7. nu, Valdi! saka:

    Nu arī jautājums? Cik var šaudīties ar šaķīti pa zvirbuļiem? Ļoti labi KunKs gan saprot, gan zina. Un tieši tāpēc ignorē (nevis nesaprot vai nezina).

    Bet, ja nopietni – tad nopietni ir jārīkojas. Ir jārada un jāvada komandas, kas dibina, atjauno vai sakārto esošās latviešu b-bas. Publicē un nodod informācijai un praktiskai lietošanai jaunajām b-ām šos statūtus. No žēlabām tās b-as neradīsies. Ir tik daudz visādu NVO (kopu, visu citu tautu b-bu, nodibinājumu, grupu utt., utt., no kurām ne viena vien zem nevainīga nosaukuma nodarbojas ar nemaz ne cēlām lietām)un sazin kādu vēl veidojumu, kurām turklāt pati valsts vai kādi, kam nav žēl, piešķir naudiņas. Ja tās var citi, tad – kāpēc nav latviešu biedrību? Uz tik sakarīgiem statūtiem?

    Dziesmā gan dziedam, ka, ja nu kas, ja žēlabās nomirstam – tad rociet tik mani rožu dārzā, zem rozīšu saknītēm, bet tas ir dziesmā. Dzīvē – ne vispār raks, kur nu vēl zem rozītēm. Pa tiešo – no slimnīcas lāviņas uz sārta (mikroviļņu). Labi vēl. Visticamāk – teiks, ka uz krematoriju, bet pa īstam – besviņzin, kur. Varbūt bedrēs. Neviens gailis jau pakaļ nedzied. Jo, lūk, pašaizsardzības besviņzin no kā nolūkos nedrīkst neko paust, neko zināt.

    Kad paseko pa patriotu “mājaslapām“, cik ilgi jau un kā mēs bjomsja kak riba ob ļjod ap vientulīgām savām idejām un cits citu ignorējam (es domāju tos, kuri tā ka dara, bet vieni, bez atbalsta no otriem), un tā arī paliek vaimanājot, atliek secināt, ka JAU ir tā, kā te biedē ar ņekij Dallesa, vēl agrāk kaut kāda Grigorjeva un visādu biedinātāju tekstiem. Un JAU ir tā, kā to var pateikt skaidri latviski:

    ,,Asi, salti sveši vēji
    Biezu miglu sapūtuši,
    Aiz tās dzedras biezas miglas
    Sav` māsiņas nesaredzu.

    Asi, salti sveši vēji
    Smagu miglu sapūtuši,
    Aiz tās dzedras smagas miglas
    Sav` bāliņa nesadzirdu.

    Asi, salti sveši vēji
    Melnu miglu sapūtuši,
    Aiz tās dzedras melnas miglas
    Sav` zemītes neatrodu.

    Steidz, saulīte,
    Sakauj miglu,
    Lai ieraugu sav` māsiņu!

    Steidz, saulīte,
    Sakauj miglu,
    Lai sadzirdu sav` bāļiņu!

    Steidz, saulīte,
    Sakauj miglu,
    Lai atrodu sav` zemīti!“

    Gadiem, gadiem – ne vairs cits citu redz, ne vairs dzird, ne vairs sava zeme ir. Ja kas ir – tad katram sava sula. Kurā vārīties. Prezim ar saeimu – sava. Tribunālam – sava. Rietumai sava. Dimiteram – sava. Bordānam – sava. Eiroparlamentāriešiem – sava. Pasaules latviešiem – sava. Un visi – patrioti. Nav tikai pozicionējušies – kuras zemes.

    Ko Saule te lai iesāk?

  8. > 2020. gada 10. Mai um 12.10 Uhr saka:

    Diemžēl, ar atkārtošanu nevajaga SKOPOTIES !

    It sevišķi, kad ir kārtējais uzmanības novēršanas
    vīruss.

    Rigviru, kas “neuzvaramajam” vīrusam spēja
    sagādāt dažu labu diskomfortu, veikli nolikvidēja…

    Nolikvidēšanas mērķis tā arī nav skaidrs – vai nu
    farmācijas firmu villošanās, vai nolūks paretināt
    cilvēku populāciju.

    Tagad ir iegansts zūdīties, ka “nav zāļu!”…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *