Kariņa valdība sevi apstiprina kā VDK mantinieci !

Valdība ceturtdien attālinātajā ārkārtas sēdē bez diskusijām apstiprināja Indriķi Muižnieku Latvijas Universitātes (LU) rektora amatā(atvērt).

Vai jūs sapratāt, ko nozīmē debiloīda Armanda Krauzes sacītais ? Tas nozīmē ne tikai to, ka atdzimst sarkanais mēris, bet gan to,  ka tas pilnībā Latvijā pārņēmis VALDĪBAS GROŽUS. LR tiesa atjauno čekas aģentu(okšķeri, nodevēju un slepkavu- nodevējs vienmēr ir slepkavas statusā) LU rektora amatā ! Tas nozīmē, ka neeksistē nekādas LR tiesas, bet gan LPSR tiesas ! Vēl jo vairāk, šis pats plānprātiņa izskata Krauze, ministrei Šuplinskai pieprasa atmaksāt LPSR tiesas izdevumus ! Kas tad ir viņa skolotājs ? Komunists- VDK pavēļu devējs jebrejs Brigmanis, kurš bija aktīvs Atmodas pretinieks un Oskara Kalpaka pieminekļa noslīcinātais purvā, kurš šodien ir miljonārs ar īpašumiem Anglijā, kuros dzīvo viņa sātaniskās spermas(mazbērni vairs latviski nerunā, kas arī norāda, ka Brigmanis nav latvietis) produkti un rij latviešu tautai nozagto. Latvijā apkopj  jau neskaitāmus simtus hektāru aramzemes, kas prettiesiski atsavināti tās īpašniekiem ! Praktiski jau viss šis uzbrukums vērsts pret J. Bordānu, kurš pieteicis karu Latvijas izlaupītājiem- čekistiem un komunistiem. Un, – kuram tad kalpo tādi KRAUZES un BRIGMAŅI ? Latvijas varenākajam izlaupītājam- jewam A. Lembergam !

https://nra.lv/latvija/izglitiba-karjera/309061-valdiba-apstiprina-muiznieku-latvijas-universitates-rektora-amata.htm?fbclid=IwAR1LwiRMxY0VpwgcXweqFT5cTvn-ftmfTUf3onL0Vm5d0tflzlcYUEpps_4

LZS aicina Šuplinsku atmaksāt tiesāšanas izdevumus saistībā Muižnieka apstiprināšanu amatā
Rīga, 27.marts, LETA. Izglītības un zinātnes ministrei Ilgai Šuplinskai (JKP) būtu jāatmaksā iztērētie līdzekļi, tiesājoties ar Indriķi Muižnieku par viņa apstiprināšanu Latvijas Universitātes (LU) rektora amatā, uzskata Latvijas Zemnieku savienības (LZS) valde. Kā aģentūru LETA informēja politiskajā spēkā, LZS valde pauž, ka Šuplinskai tādējādi jāuzņemas atbildība par teju gadu ilgstošo neskaidrību ap Latvijas lielākās augstskolas vadību. Partijā pauž, ka kopš pērnā gada 24.maija, kad notika LU rektora vēlēšanas izglītības un zinātnes ministre dažādiem līdzekļiem kavēja valdības lēmumu par Muižnieka apstiprināšanu amatā, kas rezultējās ar tiesvedību. 10.februārī tiesa apmierināja Muižnieka pieteikumu un atzina par prettiesisku, kā arī atcēla Ministru kabineta rīkojumu, ar kuru Muižnieks netika apstiprināts LU rektora amatā.

“Šuplinskas rīcība un publiskie izteikumi radīja reputācijas riskus universitātei, kas nav novērtējami finansiāli. Savukārt tiesvedības izdevumi ir skaidri zināmi un ministrei būtu tie jāatmaksā, jo valstij – visiem nodokļu maksātājiem – nav jācieš no vienas amatpersonas nepārdomātas rīcības,” uzsver LZS priekšsēdētājs Armands Krauze.

LZS valde aicina arī Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) izvērtēt Šuplinskas atbildību.Kā ziņots, valdība ceturtdien attālinātajā ārkārtas sēdē bez diskusijām apstiprināja Muižnieku LU rektora amatā.

11.04.20

You may also like...

10 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Kas vēl var būt pretīgāks par KGBešņiku varu 30 gadus “BRĪVAJĀ” Latvijā ?

    Tas ir kā virca uzlieta uz kāzu kleitas!

    Kā melu buķete pīta zvērestā!

    Kā grūdiens mugurā pie bezdibeņa!
    .
    .
    .
    Admuns
    Valdi, tie ir sātanisti- cilvēkēdāji un tāpēc jebkāds cilvēcisks jēdziens priekš viņiem nav piemērojams.

  2. Armands saka:

    Vai tas sarkanais mēris ir jel kad miris? Kā viņi nostiprinājās Prussia kopš 13.gadsimta tā izplešas uz visām pusēm dažādās variācijas sevi pārveidojot. Ka tas Bordans vien nav tāds pats pārveidotājs? Labi jau būs, ka no slaktes šos elles izdzimtenus, bet viņu vietā būs kas? Ja jau tīrīt, tad to vajag darīt totāli, bet viena neliela teritorijā pasaules centrā sākoties sabiedrības attīrīšanai no satanistiem var aizraut visu pasauli. Pasaules varenie drīzāk ieraus visu cilvēci elle nekā sabiedrība tiks vaļā no šiem izdzimteņiem. Ticēt jau gribas, ka vismaz pēdējā sekundes simtdala tas zelta trej acis tiks iemests elles kunga grozā un jis izkūpes elle, bet saspelej arī jābūt. Tas viens nožēlojams luzers ar nevar visu spēli izturēt pret daudz lielāku pārspēku.

  3. Maiss ir caurs. saka:

    Armand, kur ta, tik erudīts mutesbajārs nemaz nezin Pasaulē pēdējos, dramatiskos notikumus!Ģļēvā VARENO banda kā žurkas pa alām skraidelē,glābdamies no soda…
    Nu,bet neviens velna izsūtāmais savu milzu iedomību nenometīs līdz tai pēdējai sekundes simtdaļai,lai IERAUDZĪTU to,kas būs pēc tās – tas,kam jābūt bija jau sen!
    Ka par ļaunumu,zemiskumu,varaskāri,izvirtību,apmelošanu ,zagšanu un slepkavošanu-
    ir jāsaņem SODS!
    Un kurš tagad būs vai nebūs LŪZERS ,var lasīt dzidrā ,kā ūdens ,Nākotnē…

    SPĒLES NOTEIKUMI BIJA NODIKĒTI JAU SĀKUMĀ- ZAUDĒTĀJS MIRST!

    Pārspēks NAV tas ĪSTAIS SPĒKS…:-))))))))))))))))))))))))))))) he he he.

  4. AGedroics saka:

    Labi, ka Bordāns tur neietilpst! :)))

  5. Svētrīts lai priecīgs! saka:

    Vēsture ir mocekle.Viņas stāstā neviens neklausās. Vēsturei ,ar netīru lupatu,
    parasti ir aizbāzta mute.Bet ,pavisam drīz…tie,kas Vēsturei stav klāt,lai lupata
    neizkristu, visu pateiks paši,viens otru pārkliegdami. Lai glābtu savu pārdoto
    ādu.
    Tumsa,Netaisnība,Likumpārkāpums- Šīspasaules valdnieka dogma. Viņa esība un spēks.
    Nesaprotami,ka augstākminētais ir saglabājis un devis dzīvotspēju šim Jēdzienam…Šim reālajam ,ēteriskajam draņķim.
    Tumsa un kalpi bija pirms Kristus.
    Pasha svētki bija pirms Kristus.
    Tora un murgi bija pirms Kristus.

    Lūkas ev.22(!?)pants.

  6. Svētrīts lai priecīgs! saka:

    Lukas ev.
    Un Neraudzētas maizes svētki ,ko sauc Pashā,bija tuvu.Augstie priesteri un rakstu mācītaji prātoja, kā Jēzu nonāvēt,jo tie bijās no ļaudīm.
    Bet Sātans bija iegājis Jūdā,kuru sauca par Iskariotu ,un kurš bija viens no tiem
    divpadsmit.
    Un Tas nogāja un apspriedās ar augstajiem priesteriem un virsniekiem,kā VIŅU tiem
    nodot.
    Un tie priecājās un piesolīja viņam naudu.
    Viņs piekrita un saka meklēt izdevību,lai Kristu tiem nodotu – ĻAUDĪM NEZINOT. !!!

    (tālāk panta 7.rinda)
    Pienāca Neraudzetās maizes diena,kurā Pashā jērs bija kaujams.
    Un Jēzus sūtīja Pēteri un Jāni,sacīdams: ,,Eita un sataisiet Pashā jēru,lai to varam ēst.,,

    Tā.Lūk.Nav daudz,bet saprast var.
    CILVĒKI svētkos ēd jēru,bet PRIESTERI -CILVEKUS …

    ,,Un lai ļaudis TO nezin!,,

    Ar vārdu sakot ,šīsnedēļas notikumi Amerikā ir stabils beigu sākums šai drausmīgajai praksei. Vēl tikai pēdējie metri un ragainā galva lidos Sēra Jūrā .
    Uz mūžīgiem laikiem.

    Kristus ir cēlies,
    Slava Glābējam.
    Dzīvības un Nāves -Svētam VALDNIEKAM !

  7. adis saka:

    Rescue Children from Underground Bases / Arrests | Alliance vs Cult [ENG SUB]
    .
    .
    .
    Glābiet bērnus no pazemes bāzēm / arestiem Alianse pret kultu [ENG SUB]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *