Par Corona vīrusu un profilaksi(latviešu uzdevums- izdzīvot)

Ir pienācis lielais PĀRMAIŅU LAIKS !

Beigās jau Ļaunais pats sevi iznīcinās(to saka arī šis profesors), tikai bēdīgākais, ka daudzus no mums “paķers līdzi” ! Visas slimības TELEPORTĒJAS, un, tāpēc nekādi fiziski aizsarglīdzekļi daudz nepalīdz. Bet tomēr: Ievēro higiēnu, rūpējies, lai tavi elpošanas ceļi ir tīri, domā pozitīvas domās, klausies pozitīvu mūziku, esi altruists, palīdzi citiem, jo viņu pateicība- pozitīvās domas izmainīs tevi ģenētiski- iznīcinot visus kropļojumus tavā DNK. Nelieto alkoholu un nesmēķē, par narkotikām nemaz nerunājot… ! Sātaniskie elementi, kuri vēlas mūs iznīcināt, būs pirmie lielākie upuri, jo viņu ļaunās domas un darbi darbojas zemo frekvenču diapazonā. Ne velti jau saka: “Kas bedri rok citam, pats tajā iekrīt… .”

JAUNAJĀ LAIMETĀ ļaunumam vietas vairs nebūs !

Ļoti laba video informācija !

10.04.20

LRTT pielikums- Tumsas un Gaismas RITMI

You may also like...

18 komentārs

  1. izdzīvosim, izdzīvosim! saka:

    “Dod, Dieviņ, otram, dot,
    Ne no otra mīļi lūgt;
    Otram devu dziedādams,
    Otram lūdzu raudādams.“

    Dod, Dieviņ, to saprast naidpilnajiem – nelaimīgajam `angel` un līdzīgajiem.

    https://www.youtube.com/watch?v=e_X3sgh35f8&t=2s
    https://www.youtube.com/watch?v=ROUx-cAIVRk&t=8s
    https://www.youtube.com/watch?v=LdNg0VVNJeU

  2. Pārmaiņas saka:

    Neskatoties uz sunisko uzticību kremļa saimniekam, starp tukšmuldēšanu un aurošanu, kurā grūti klausīties, izlūks-okšķeris Devjatovs dažkārt izdara visai interesantus secinājumus:

    2020 – 2021
    Korona vīruss. Žīdi – kabalisti. Nacionālsociālisms – pretpols digitālajam komunismam. Liberālisma gals – iespēja jaunam Jaltas līgumam. Federālo rezervju nacionalizācija un SVF likvidācija.
    https://youtu.be/vG7RZp3EU24

    Jāslēpj ir tikai sīkie noslēpumi, lielie noslēpumi droši glabājas tautas neticībā.

  3. Lai līgo lepna dziesma! Hei! saka:

    Visiem liekuļiem , tukškuļiem un melnsvārčiem ..(Ka tikai neaizmirst)…

    Deviņi sātana apliecinājumi291
    HINDENBURG 1798
    121
    Visi deviņi apliecinājumi ir izrakstīti no Sātana Bībles.

    1. Sātans pārstāv apmierināšanos, nevis atturēšanos!

    2. Sātans pārstāv dzīvīgu eksistenci, nevis apgarotu sapņošanu!

    3. Sātans pārstān neierobežotu brīvību, nevis liekulīgu pašnoliegumu!

    4. Sātans pārstāv labsirdību pret tiem, kuri to ir pelnijuši, nevis izniekotu mīlestību pret nepateicīgajiem!

    5. Sātans pārstāv atriebību, nevis otra vaiga pagriešanu!

    6. Sātans pārstāv atpildību saprāta priekšā, nevis rūpes par psihes vampīriem!

    7. Sātans pārstāv cilvēku kā tikai vienu no dzīvniekiem, dažreiz labāku, bieži vien sliktāku nekā tie kuri staigā uz visām četrām, un kurš pateicoties savai ”dievišķajai dvēselei un intelektuālajai attīstībai”, ir kļuvis par visļaunāko no visiem dzīvniekiem!

    8. Sātans pārstāv visus tā saucamos grēkus, jo tie ved pie fiziskas, garīgas vai emocionālas baudas!

    9. Sātans ir vislabākais draugs, kāds baznīcai jelkad bijis, jo visus šos gadus ir nodrošinājis tās darbību!

  4. Armands saka:

    Kāds izbijis Kgb darbinieks Budapeštas notikumos no augstāk stāvoša dzirdēja patiesus vārdus – Pravdi v mire netu! Tad viņa dzīves devīze bij, ko māte saimniece latviete ielika visai dzīvei – Paļauties var tikai uz saviem spēkiem! Viņus šķira karš un 40 gadus divi brāļi bij pretējās naidnieku pozīcijas, tagad tie naidnieki mums ir sabiedrotie? Esi uzmanīgs un nepārsteidz ies, kad sāk runāt, ka kāds tev nesīs brīvību no elles kunga. Viņi dara visu, lai jūs nebūtu, bet jūs….

  5. ko var viens saka:

    “Viens cilvēks nevar mainīt pasauli, bet viens cilvēks v a r nodot ziņojumu, kas to spēj“. Nododu ziņojumu. Lasiet, bet sijājiet. Arī Valterīt`s teica : ne tauta pret tautu, bet visas tautas pret tumsu. Lai tiktu Gaismā, nav visam jātic. Bet noteikti ir jāzina.

    http://sazverestibas-teorija.blogspot.com/2010/11/david-icke-jeb-deivids-aiks-musdienu.html

  6. no interneta saka:

    Kas Latvijā ir lēts? Jo nabagāka valsts, jo augstākas cenas!

    Dažbrīd rodas iespaids, ka Latvija ir eksperimentāla valsts, kuras mērķis ir pārbaudīt cilvēku materiāla eksistences iespējas ekstremālos apstākļos.
    Līdz pat šai dienai Latvija ir viena no trim nabagākajām valstīm ES līdz ar Bulgāriju un Rumāniju, tomēr daudzi dzīvei nepieciešami produkti un pakalpojumi mūsu valstī maksā dārgāk nekā Eiropas bagātākajās valstīs un atspēko fundamentālākās ekonomikas teorijas. Par to pēdējos gados nenogurstoši stāsta sašutušie sociālo tīklu apmeklētāji.
    Apģērba un apavu cenu nevienlīdzība krita acīs Latvijas iedzīvotājiem pēc robežu pavēršanās. Mētelis vai kurpes Oksfordstrītā Londonas centrā var izmaksāt četras vai piecas reizes lētāk nekā Tērbatas ielā Rīgā. Apģērbs Latvijā maksā dārgāk nekā vidēji ES, autoritatīvi apliecināja Eurostat.
    Pasaulē ar parastu ekonomiku tirdzniecība dzīvo uz preču apgrozījuma rēķina. Jo vairāk pārdots, lai arī ar minimālu uzcenojumu, jo izdevīgāk. Taču Latvijā, šķiet, lielākā daļa uzņēmumu tirdzniecības un pakalpojumu nozarē izvēlējušies citu variantu. Lai veikals stāv tukšs un garāmgājēji mūk no cenrāžiem. Taču labāk es dienā pārdošu vienu preci ar 100% uzcenojumu, nekā 20 preces ar 5% uzcenojumu. Citādi vēl cilvēki saskries, sanesīs netīrumus. Es labāk ietaupīšu uz apkopējas rēķina.
    Varētu domāt, ka vietējiem uzņēmumiem vajadzētu palīdzēt iedzīvotājiem, piedāvāt produktus par jēdzīgām cenām. Taču patiesībā viss notiek citādi. Dziesmu velk arī mūsu “tautas” monopolisti – energonesēju tirgotāji. Neskatoties uz to, ka elektrība Daugavas HES nāk gandrīz par velti, tās cenas Latvijā ir augstākas nekā kaimiņos, un tuvākajos gados vēl pieaugs. Vienkārši mēs esam iegājuši kopējā tirgū un elektrību, tāpat kā pavisam drīz arī gāzi, pērkam par biržas cenām. Iepriekš tirgotāji vienbalsīgi skaidroja mums, dumīķīšiem, cik izdevīgi tas būs.
    Vai ir vērts pieminēt tabletīšu un smērīšu tirgotājus, kuri iedzīvojas uz mūsu nabago pensionāru rēķina? Protams, arī zāles Latvijā ir dārgākas nekā Igaunijā un Lietuvā. Taču aptiekas sūkstās: valsts atļāvusi gūt maksimālu peļņu farmaceitikas gigantiem, bet aptieku tīkliem – tikai minimālu peļņu. Vienlaikus Latvijā ražotās zāles Krievijā maksā divas vai trīs reizes mazāk nekā pie mums.
    Vai gribat konfektes? Lielbritānijā dzīvojošie Latvijas valstspiederīgie ir pārsteigti, kā atšķiras dažu produktu cenas Apvienotajā Karalistē un Latvijā. Savus vērojumus viņi publicēja grupā Latviešu UK Facebook.
    Paciņa konfekšu Latvijā maksāja 12,99 eiro, pie tam tā ir akcijas cena, parasti konfektes maksā 17,99, stāsta portāls. Taču emigrējušie latvijieši atzīmēja, ka tādas pašas konfektes (foto pievienots) Lielbritānijā maksā 5 eiro, bet akcijas laikā – divkārt mazāk.
    “Latviju pieņemts uzskatīt par valsti ar ne īpaši augstu labklājības līmeni. Algas pie mums nav lielas, it īpaši Daugavpilī, bezdarba līmenis ir augsts, un iedzīvotāji vien retumis var atļauties kaut ko īpašu. Un tomēr visiem laiku pa laikam gribas sevi palutināt. Tā ir dabiska, normāla vēlēšanās,” — raksta pircējs.
    Tālāk viņš aprakstīja, kā veikalā pievērsis uzmanību ketas ikru cenai uz letes — 100 eiro par kilogramu, un kā šī summa viņu satriekusi.
    “Acis izlīda no pieres. Piemēram, Maskavā šis premium klases produkts veikalos maksā apmēram 60 eiro. Vācijā cena ir augstāka — apmēram 70-75 eiro. Taču, atvainojiet, tie nekādi nav 100 eiro par kg!!!”
    Latvija ir maza valsts ar nelielu iedzīvotāju skaitu. Un farmaceitam ir izdevīgāk aizvest vagonu tablešu uz Krieviju, nekā kravas automašīnu – pie mums. Tāpat kā modernu zīmolu ražotājam no Ķīnas. Vienlaikus arī vietējais ražotājs mums nav sabiedrotais. Cūku priekš mums izdevīgāk izaudzēt Polijā, tāpat kā ābolus. Lētas aviobiļetes var piedāvāt īri. Tūrisma braucienus – vācieši. Pat patriotiskos sarkanbaltsarkanos karodziņus izdevīgāk ir atvest no Ķīnas.

  7. !!! saka:

    Starp komunistu čekistu kropļiem jābūt arī bildei ar nolādētajiem Aldi Plaudi un Baibu Plaudi.

  8. armands saka:

    Pilniigi nepiekriitu shim apgalvojumam – izdziivot. Nevis izdziivot, bet pretoties. Vai juus ljautinji nesaprotat, ka shis viiruss ir tikai iegansts un saakums totaalai cilveeku kontroolei. Palasiet sho saitu: https://www.delfi.lv/delfi-tv-ar-jani-domburu/raksti/latvijas-digitala-cina-pret-covid-19-karantinas-kontrole-menesa-laika-kontaktpersonu-izsekosana-pec-singapuras-modela.d?id=52042225
    ja raksts pazudis, man vinjsh ir nokopeets un varu to nopubliceet.

  9. Paskaties. saka:

    Laikā,kad,izredzētajiem indivīdiem un bandu grupējumiem, pie rokām lipa tautai piederoši īpašumi- nami vai namu pirmie stāvi,
    tad ,,iestājās,, cenu diktēšanas mode,kas vēl nav ,,izgājusi,,…
    Jo visdārgakais ,šajā visā putrā ir tirgošanās VIETAS ĪRES MAKSA !
    Kad, tas,kas ne par ko neuztraucas ir TAS,kas izīrēdams īpašumu ( visbiežāk-
    sev nepiederošu,apšubāmā veidā piesavinatu) brutāli ,,likumīgi,, atņem naudu ar visu maku, darbīgam cilvekam,kurš grib strādāt un riskē īrēt šādu VIETU.
    Vai īrētā vieta ir lielā komerccentrā vai maza bodīte sānielā…. cenas ir kosmiski astronomiskas. Ciniskas.
    Jāpurina katrs ,kam pieder īres telpas veikaliem…

  10. Mākonis saka:

    “Ты не будешь иметь то, о чем просишь, равно как и не сможешь иметь то, чего желаешь. Это потому, что твоя просьба сама по себе является утверждением отсутствия, и твои слова о том, что ты чего-то хочешь, работают только на то, чтобы произвести опыт отсутствия этого в твоей реальности. Таким образом, правильной молитвой является не молитва-просьба, но молитва-благодарность. Когда ты заранее благодаришь Бога за тот опыт, который ты выбрал пережить в своей реальности, ты, по существу, благодаришь за то, что есть… в действительности. Благодарность, таким образом, есть наиболее мощное заявление для Бога: подтверждение того, что еще до того, как ты попросил… Итак, никогда не проси. Выражай благодарность”.

  11. Maiss ir caurs. saka:

    Tas,kas TO uzdriķējis… MĪL SLAVJĀŅU ŠĶĪBO KRUSTU.
    TAS krusts vairs nefunkcionē,jo ir nākusi atklātībā visa nozīme.
    Viss,kas saistīts ar maģiju un tumsas spekiem ir ATŠIFRĒTS.
    Vēl tikai jāiztīra TIE mēsli, darbs milzīgs,bet nav nepadarāms.

    Tādi MāKOŅI vēl cer… Kaut ko drukā, kaut ko bojā. Ak, šodien 11.04 2020.
    Man netālu viens velnasulainis pat karogu uzvilcis!…

    Uzmanieties,visi kas lasa!Šodien TUMSA izies pēdējās medībās.

  12. Kā teica vecais labais Svedenborgs , tad Ellē ir ne tikai bēdas , bet arī ellisķīgi prieki …. līksmojies … Ak ,jā Tumsa sevi neredz , tāpēc palūdz lai kāds ieskatās tavā ugšējā tvertnē , kas tur atrodas …ja atrodas … he ,he ,he … Lai valda līksmība šajā lopkautuvē! :D
    … un vēl iemetu tev 3 grašus tajā mūžīgā kulē caurajā…;)

    https://youtu.be/OshFySyBBV8

  13. he he he saka:

    pilns variants svētulim … ar nepareizas konfigurācijas krustu sēžamvietā … :)
    https://youtu.be/8C6xDjQ66wM

  14. Anonīms saka:

    “… Lai veikals stāv tukšs un garāmgājēji mūk no cenrāžiem…”

    Žīdu “buldoga tvēriens” – ne par ko nenolaist cenu.

    Par mākslīga deficīta radīšanu, ražošanas brāķa iesmērēšanu, noliktavās sapūdētas trikotāžas un audumu iesmērēšanu par augstvērtīgas preces cenu un citām žīdu viltībām daudz tika rakstīts avīzēs jau Pirmās brīvvalsts laikā.

    Padomijas laikā Jelgavā trikotāžas veikalā gadiem nepirkti stāvēja moderna fasona, pieprasītu izmēru gan importa, gan Ogres trikotāžas kombināta ražotie apģērbi.
    Izrādījās, tie bija kožu skarti un stāvēja, kamēr nokrita no pleciņiem.
    Cenas visu laiku stāvēja kā jauniem, kvalitatīviem…
    Tirdzniecības pārvaldes žīdi “dabiskajā nobirumā” norakstīja un pa zemletes ceļiem bojāto vietā “aizlaida” jaunus, kvalitatīvus izstrādājumus, bet kožu sagrauztie demonstrēja “preču pārpilnību PSRS” :)))

  15. armands saka:

    Linard, Valdi! Man ir saglabājies video fails- intervija ar Davidu Icke. Tikai nezinu kā to varētu jums nosūtīt. Fails aizņem 1,6Gb. Ne visi epasti pieņem šādus apjomus. Youtube tas fails in nobanots vai izdzēsts. Tāpēc linki kuri ved pie ”David Icke” praktiski nedarbojās. Video ir angļu valodā.
    .
    .
    .
    Admins
    Ja tev ir FAILS, tad liec to šeit, komentāru daļā.

  16. armands saka:

    Atvaino, admin,bet man kaut kā ar copy un paste no mana datora tas neizdodas. Varbūt nepareizi ko daru?

  17. Pārmaiņas saka:

    Fulforda pēdējais video bija ļoti dīvains pēc tam kanālu atslēdza.
    Tagad parādījies šāds:
    https://youtu.be/maKZEJySMq4
    .
    .
    .
    Admins

    Sis ir kārtējais nedēļas izlaidums, bet iepriekšējais arī ir pieejams https://www.youtube.com/watch?v=YlZl8ISvov4&feature=youtu.be

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *