Par sātanistu midzeni- parazītiem uz tautas miesas

Valsts prezidenta kancelejas vadība- sātanistu midzenis

Irēna Kucina– Kancelejas vadītāja vietniece – VP padomnieku biroja vadītāja, Valsts prezidenta padomniece tiesiskuma un ES tiesību politikas jautājumos. Andris Teikmanis– VP kancelejas vadītājs. Laila Jurcēna– VP kancelejas vadītāja vietniece. Sarmīte Ēlerte- VP padomniece kultūrpolitikas jautājumos. Alise Pīka- VP padomniece ekonomikas politikas jautājumos. Solveiga Silkalna- VP ārlietu padomniece. Jānis Pleps– VP padomnieks tiesību politikas jautājumos. Jānis Kažociņš– VP padomnieks nacionālās drošības jautājumos​​​​​​, Nacionālās drošības padomes sekretārs. Aiva Rozenberga– VP padomniece saziņai ar sabiedrību. Ilvesa Valsts prezidenta padomniece informatīvās telpas un digitālās politikas jautājumos. R. Lappuķe VP ārštata padomnieks viedo tehnoloģiju jautājumos. Ieva Siliņa– VP ārštata padomniece zinātnes un izglītības politikas jautājumos. Jurģis Klotiņš– VP ārštata padomnieks vēsturiskās atmiņas un piederības jautājumos. Anete Krieva– VP protokola vadītāja. Laila Rutks arī Rutkis– Sekretariāta vadītāja. Irina Pūrīte Apžēlošanas dienesta vadītāja Justīne Deičmane Mediju centra vadītāja…. .

LRTT komentārs

Domājams, ka šie nav vēl visi …. Un, ja paskatāmies informāciju par atlīdzību, tad jau mati ceļas stāvus tikai no tā vien, kas ir oficiāli norādīts, bet ir jau tās slēptās piemaksas un prēmijas… !!! Ja redzam, ka šim NĀCIJAS FĀTERIM ir deviņi padomnieki, tad secinājums ir viens- VIŅŠ ir stulbāks par “zābaku” ! Un, vai nav kuriozs,- VIŅAM ir padomnieks vēsturiskās atmiņas un piederības jautājumos(varbūt kāds var paskaidrot: ko nozīmē šis vārdu savārstījums?) !!!

Vai ir vēl kāda parazītiskāka iestāde, kā “prezidenta pils” ?! Visīstākās vampīr- ērces, kuras kā mēra baciļi piesūkušies tautas miesai un izsūc TAI pēdējo dzīvības sulu ! Šis izdzimteņu bars ir ne tikai jāpadzen, bet jāiespundē aiz restēm uz pašu rēķina- iztiku, īres maksu un apkalpojošā personāla apmaksu ! Kāda velna pēc mums šis parazīt- kantoris ir vajadzīgs ? Ko šis “levits” un viņa varenā varza ir paveikuši latviešu tautas labā ? Viņš, kā sarkano sātanistu kurators, jau no Atmodas laikiem koriģē latviešu etnosa iznīcināšanu- padzīšanu no Dzimtenes. Viņš ir cienīgs sava tēva- poļitruka Jonasa Levita iesāktā darba īstenotājs.

LR prezidentam jābūt Latvijas pamat-nācijas pārstāvim, savas tautas mīlošam un tautas mīlētam, sakoptam, ar staltu stāju, skaidru acu skatienu, latviešu tautas vēstures pārzinošam, un ar nopelniem šīs Valsts neatkarības atjaunošanā !!! Viņa svīta: VIŅŠ pats un viņa sekretāre, jo patreizējā prezidenta LOMA ir tikai valsti reprezentējoša ! Viņa atalgojums- ministra algas apmērā, bet sekretāres 60% no prezidenta atalgojuma ! Šodienas ārkārtas situācijas dēļ, šī INSTITŪCIJA ir jāslēdz un līdzekļi jānovirza aktuālajām vajadzībām- tautas izdzīvošanai !

12.04.20

You may also like...

17 komentārs

  1. vēsturiskās atmiņas un piederības saka:

    kaut kas ar Raudu mūri saistīts ?
    vai likteņdārza akmeņiem ?

  2. Anonīms saka:

    https://veselam.la.lv/rosina-atvieglot-diasporas-mediku-ieklausanos-latvijas-veselibas-aprupes-sistema

    vispirms darīja visu lai aizbrauktu, tagad rīkos konkursu kā uz “mis Pasauli”…

    Gribu redzēt – cik būs to trako, kuri par grašiem skries atpakaļ mēri saķert…

  3. lai gaiši! saka:

    nāciju glābēju dziesma /parafrāze par nāciju glābējiem/

    Še, kur līgo priežu meži,
    esmu naudas saitēm siets,
    še ir manu vergu zeme,
    še Es Pats kā cirvja piets.

    Šeitan ir visnotaļ jauki
    daudz jo daiļi brīnumi –
    paklausīgi aunu bari
    par pašu naudu pērkami.

    Ir Man ar` vēl citas zemes,
    pilnas šādiem jaukumiem,
    kad uz auniem uznāk cemme,
    dodos Es uz Kanārijiem.

    bet tomēr:

    Tik pie Gaujas, tik pie Gaujas,
    tik pie Gaujas vēlos būt
    Un uz augstas klinšu kraujas
    Sevīm brūti kādu gūt.

    Sveika, Gauja, plūsti knaši
    tur, kur saule jūrā brien,
    gadu simteņiem lai braši
    Mani auni zem cirvja lien!

    Varens esmu, varens biju,
    ceru – varens palikšu,
    ja vien dēļ savu aunu bara
    Savu galvu nepazaudēšu.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Lūk, kā Ditta Rietuma aizstāv savas un latviešu tiesības……… https://www.youtube.com/watch?v=N7mJBUfNEhk

  5. bez komentāriem saka:

    “PNB bankā” naudas pietiks tikai Noguldījumu garantiju fondam, pārējie kreditori paliks bešā

    Savu kārtu gaida ap 460 kreditoriem, kas vēlas no bankas saņemt 470 miljonus eiro. Rindā ir arī – “Rīgas namu pārvaldnieks”, kam bankā palika seši miljoni eiro.

    Pusgada laikā kopš “PNB bankas” slēgšanas atklājies, ka kredītiestādē ir gandrīz uz pusi mazāk naudas nekā vajadzētu būt. Iztrūkums bankā bijis vismaz divus gadus, taču Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) tai ļāva turpināt strādāt un piesaistīt jaunus klientus, vēsta raidījums “Nekā personīga”.

    ——————–

    Iztrūkums bankā bijis vismaz divus gadus, taču Finanšu un kapitāla tirgus komisija tai ļāva turpināt strādāt un piesaistīt jaunus klientus.

  6. Aelita saka:

    Sveiciens visiem svētkos! Novēlu visiem (mums) neapjukt tajā informācijas, dezinformācijas un vienkārši klaču gūzmā, ar ko mūs cenšas “pabarot”.
    Ir dažādas ietekmes. Mani no bērnības ietekmēja latviešu tautas pasakas, vairākkārt pārlasītas. Un arī Jaunsudrabiņa Baltā un Zaļā grāmata, arī tas, ko viņš novērojis gan pie pašu ļaudīm, gan žīdiem un čigāniem.
    Domāju, nevajag tik daudz ticēt visādām klačām, bet vērot pašiem, balstīties uz savu pieredzi. Ja redzam kādu masu mediju labi barotus, ciniskus pārstāvjus, kas smejas par dzīves pabērniem, kā lai viņiem tic?

  7. to bez komentāriem saka:

    fuktuka žīdi uz vienu roku ar banku žīdiem… :))

  8. ... saka:

    Yotube. meklētājā uzraksti Weekend Warrior un ( kirilicā) Artem Todorov

    Apskaties. Adrenohroma trūkumcietēji…politikāņi,popzvaigznītes un citi bagātnieki….

    Ir vēl daudz citu kanālu. Roc tik!

  9. Bez kara un mēra... saka:

    Bez kara un mēra, kopš Latvijas valstiskās neatkarības atgūšanas, Latvijas iedzīvotāju mirstība ik gadus pārsniedz dzimstību.
    Bez kara un mēra, 2018. gada beigās ārpusģimenes aprūpē atradās 6438 nepilngadīgie.
    Bez kara un mēra, ir 1567 ģimenes, kurās nepietiekami nodrošināta 2773 bērnu attīstība un audzināšana.
    Bez kara un mēra, „ … Ja 2017. gadā uzturlīdzekļu parādnieku skaits bija 35 173, tad šobrīd uzturlīdzekļu parādnieku skaits ir pieaudzis gandrīz par 6 000 personām.”.
    Bez kara un mēra, vienas paaudzes laikā esam kļuvuši par sabiedrību, kurā bērni ir apdraudēti. Esam nodzīvojušies tik tālu, ka Rīgā skolās nepieciešami policijas iecirkņi un psihologi. Jaunāko klašu bērnus vienus pašus laist iet uz skolu un atpakaļ ir riskanti. Ne tikai tāpēc, ka ir palielinājusies transportlīdzekļu plūsmas intensitāte.
    Bez kara un mēra…

  10. coment saka:

    Mums, Latvijā, kad pandēmija vēl tā īsti nav pat sākusies, “palīdzības” pasākumos jau ir notrallināts miljards eiro un finanšu ministrs Reirs mudināja Valsts Kasi aizņemties jau otro miljardu notrallināšanai. Ja šie “drošības” pasākumi turpināsies 18 mēnešus, kā prognozē ASV, cik miljardus mēs būsim notrallinājuši? Jautājums ir ļoti aktuāls, bet atbildes nevar saņemt. Piemēram, Veselības ministre Ilze Viņķele un viņas vadītā Veselības ministrija turpina dezinformēt sabiedrību par rīcību saistībā ar koronavīrusa epidēmijas apkarošanu, bloķēt ierēdņiem un ministrei nevēlamus profilus sociālajos tīklos un slēpt no sabiedrības informāciju par budžeta līdzekļu tērēšanu un saviem izvēlētajiem darījumu partneriem, atalgojuma palielināšanu un citiem jautājumiem.

  11. Armands saka:

    Tās šausmu lietas mēs daudzi zinām, bet, kā uzvarēt tās šausmas? Ieroči mums kādi? Neliek mieru man doma, kā uzlaist aviācijas bumbu http://www.9maija.ru vsem lgu i sru uz tās prezidenta pils. Jau vairāk par 10 gadiem domāju, kā piekļūt pie saujama, kad atnāks cipetaji, lai tiem dotu pret sparu. Atradu pagājušo gadu mežā neuzpragusu aviācijas bumbu, bet vienam to realizēt ir pagrūti, jo dikti smaga. Tā nav spragusi i vesela un priekš Levita pils gan jau derēs. Vēl varētu sprādzienu palielināt, ja kādam ir kaut kas no pasaules kara laika spragstos saglabājies. Sūds ar viņiem visiem un vieta viņiem irdinat zemi.

  12. Juozas saka:

    Это моим русскоязычным друзьям на размышление!
    Не вы ли русские поработили все народы, воруете их природные ресурсы, а ваш любимый синдикат “воры в законе” покупают млрд стоймостью яхты и строют дворцы для своих отпрысков, а остальные деньги транжирят на войны! Весь мир смотрит на вас с недоумением…
    А когда ваш президент Ельцин в 1992 году говорил знаменитую речь, тогда многие поверили что вы наконец то станете ЛЮДЬМИ 😍🌹. Но как видим гебешные крысы опять вас превратили в послушных рабов 😪.
    Вот речь Ельцина!
    https://youtu.be/GECq0NuWaVE

  13. Pārmaiņas saka:

    To ko zināmas aprindas centās uzdot par sazvērestības teoriju, tagad apstiprina interpols un jauni pierādījumi.
    https://youtu.be/M3IoORyaSH4

  14. Stirlics - Aņai saka:

    Es gatavojos uzspridzināt Reihstāgu , Fau 5 ir , bet nav detonatoru. Pasaki ,lai atsūta man paciņu uz kanceleju, Ja nebūšu , lai nodod Milleram. Sakaru beigas.

  15. Pārmaiņas saka:

    Anglijas karaliene bez kroņa un Romas pāvests bez zīmoggredzena.
    Dzīve bez kanoniem un “alga” katram pēc nopelniem.
    https://youtu.be/usZe4quCUA8

  16. fakts saka:

    Pēc Covid-19 saslimšanas izraisīto ceļošanas ierobežojumu atcelšanas visas aviokompānijas neatsāks darbu, intervijā aģentūrai LETA prognozēja Latvijas nacionālās aviokompānijas “airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss.

    “airBaltic” reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 256,473 miljoni eiro, liecina “Firmas.lv” informācija. Pēc provizoriskiem datiem, uzņēmuma apgrozījums pērn bija 508,955 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 23%, bet uzņēmums cieta zaudējumus 7,7 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

    Latvijas valstij pieder 80,05% “airBaltic” akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam “Aircraft Leasing 1” – gandrīz 20% akciju.

    Vai mūsdienu Latvijā ir kaut viena nozare, kur neapzagtu latviešu tautu?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *