Par ko balsosim “Rīgas vēlēšanās” ?

FOTO: Kurš vēl ir uzdrošinājies tādus vārdus sacīt ? Tā tad arī ir atbilde: KAS IR JĀNIS BORDĀNS ! Šeit arī tel. aptaujā ir redzams vienkāršās tautas atbalsts viņam un arī parazītisko nomenklatūristu 62nieks, kas arī ietilpst tajos 8-12%.

Pirms lasām, paklausīsimies kāda 4. maija kliķes āksta anekdoti:

“”Esmu gandarīts, ka Jaunās Vienotības komandai pievienojas tik spēcīga personība kā ģenerālis Ints Ķuzis. Jaunas vēlēšanas Rīgā ir iespēja rīdziniekiem ievēlēt tādu pašvaldības vadību, kuras vērtību sistēmā ir tiesiska un labi pārvaldīta pilsēta, lai neturpinātos izsaimniekošana un pilsētas ekonomiskā lejupslīde. Korupcija ir ne vien jāizskauž, bet sistēmiski jānovērš un esmu pārliecināts, ka Ķuža kunga ilggadīgā pieredze palīdzēs mums sakārtot Rīgu,” norādīja partijas Vienotība Rīgas domes frakcijas priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis.””

Vai tad Ķuzis nebija visintensīvākais krievžīda Ušakova “izvadorgānu apkopējs- sanitārs un inspektors”, par ko pat velosipēdu no Ušakova nopelnīja ?

Foto
Foto: Ārprātīgi spēcīgā personība !!!

Nepārprotami, ka Latvijas valsts izlaupītāji pieliks visas pūles, lai JKP, kuru vada J. Bordāns, netiktu pie varas grožiem, jo tad jāsēž būs veselam lērumam ierēdņu un viņu neskaitāmajiem padomniekiem un radu radiniekiem, par ko jau šodien milzīgi uztraukušies divi Briseles cionistu bandas iebīdeņi: E. Levits un K. Kariņš. Viņi jau nākuši atklātībā ar paziņojumu, ka:  nepieļaus izrēķināšanos ar ierēdņiem !!! Tātad, zagļi, kuri izlaupījuši tautai piederošos īpašumus, nedrīkstēs tik tiesāti un drīkstēs paturēt laupījumu. Un, tas jau tieši attiecas uz šiem diviem: uz NĀCIJAS TĒVU(e. Levitu) un viņa LABĀKO SKOLNIEKU(k. kariņu).

Parazīti, kuri dzīvojuši visus šos garos pēcAtmodas gadus uz tautas rēķina, ir apmēram 8 – 12% un tas ir milzīgs spēks. Latviet, šie izdzimteņi nepadosies, jo viņi saprot, kas viņus sagaida. Viņi būs arī tie, kuri balsos par tādiem ķužiem, viņķelēm, kariņiem, bondariem, urbanovičiem… un citiem Lemberga, Kalnmeiera, Mežvieta, Bičkoviča & Co sātaniskās DIMENSIJAS parazītiem.

Par to, ka es aizstāvu un aģitēju par J. Bordānu, esmu saņēmis neskaitāmas ķengas un draudus, bet par to neuztraucos, jo to daru ne jau tieši Bordāna kā cilvēka vai drauga dēļ(kurš nebūt man tāds nav), bet viņa darbu dēļ.

Viņš uzstājas tieši pret visiem tiem, par kuriem LRTT raksta jau vairāk kā desmit gadus.

Viņš uzstājas tieši pret visiem tiem, kuru rezultātā mana tauta(latvieši) tiek apzagta un izdzīta no Dzimtenes.

Viņš uzstājas tieši pret visiem tiem, kuri mani jau neskaitāmas reizes ir centušies noslepkavot, lauzuši kaulus, veikuši ieslodzījuma vietās neiedomājamas sadiskas eksekūcijas.

Latviet, ja nevēlēsi par JKP, tad novēlēsi par savas tautas un ģimenes iznīcību. Nevajag sūdzēties, ka nav izvēle. Izvēle ir bijusi pat vistumšākajos iznīcības laikos. Nevēli par tiem, kuri jau bijuši pie “siles”, vēli par jaunajiem, kurus pārstāv Jānis Bordāns, kuri patiešām ir nostājušies pret mūsu tautas bendēm ! Atmet iespējamo personīgo nepatiku, bet skaties uz viņu darbiem.

Latviet, pirms nosodi Grantiņu un Bordānu, padomā par savu bērnu un mazbērnu nākotni, jo mēļi, zagļi un laupītāji, savus bērnus un mazbērnus ir pakļavuši neiedomājamām mocībām- KARMAS LIKUMS ir drausmīgs- praktiski dzimtas bende !

25.02.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Žigim kauns... saka:

    par to, kā “tiesu sistēma rullē“

    https://www.youtube.com/watch?v=RudAosaQ-z0

  2. Armands saka:

    Mans vecaistes i teicis svētīgus vārdus manam tēvam, ka nekad neej un ne par vienu nevele, jo rīt tevi var šaut nost par vakardienas ievēlētajiem. Vecaistes pārdzīvoja karu i Sibīriju, kur vēl atgriezdamies spēja pacelt labklājību pectecibai, bet viņa sieviete to padirsa neatstājot mantojuma neko no tā, kas bij sarūpēts. Pārdeva dzimts īpašumu vācietim mūsu lielākajiem ienaidniekiem. Tā nu es pieturos pie senču teiktā, ka nevajag sevis priekšā likt kādu augstāk par sevi. Tak tai Bordana partijā arī vieni zhiduleni. Tikai vien plika cerība, ka jie saucis vecos mēslus politiskajā izgāztuvē. Vai nav tiem latviešiem citu ieroču izņemot vēlēšanu Jā vai Nē?

  3. Lauris saka:

    Grūti paredzēt nākotni un kas ar mums būs,ko balstīt,ko nē.Tomēr viena lieta ir droša,Kuzis no pretīga tipa ir kļuvis par reti pretīgu pretekli.Un tāds arī nosprāgs.Izsaku līdzjūtību radiniekiem.

  4. AGedroics saka:

    Tevi arī Bordāns ņems sarakstā? :)))

  5. plika cerība saka:

    patiesi vārdi !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *