Filipa Bobinska vēstule V. Zatleram.

Latviešu tautas padibene... .Atklāta vēstule 4. maija režīma prezidentam V. Zatleram.

Foto: Un šis zoodārza āksts sevi uzskata par Latvijas Republikas prezidentu ? ! Tad kas bija KĀRLIS ULMANIS ? Tu, kangar zatler, esi nožēlojams krievu iztaponis, kurš pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks tiesāts ar ASM !

Visas pastāvošā režīma augstākās amatpersonas, tajā skaitā Jūs, esat nākuši klajā ar nosodījumu 1. jūlijā plānotajam gājienam, pieminot 69. gadadienu kopš Rīgas atbrīvošanas no PSRS okupantiem. Par ko šāda panika?
Gājiena rīkotājs Uldis Freimanis skaidri un gaiši ir paudis, ka „1. jūlija gājiens ir paredzēts tikai un vienīgi, lai godinātu tos latviešu patriotus, nacionālos partizānus, aizsargus un bijušos Latvijas armijas karavīrus, kuri bruņotā cīņā ar padomju okupantiem pirms vācu karaspēka ienākšanas uz dažām dienām atjaunoja Latvijas Republiku Rīgas priekšpilsētās (Bolderājā, Daugavgrīvā, Buļļos, Mīlgrāvī un Jaunciemā), sešās apriņķa pilsētās (Cēsīs, Jelgavā, Talsos, Valkā, Valmierā un Ventspilī), 13 mazpilsētās (Ainažos, Alūksnē, Apē, Kandavā, Limbažos, Ogrē, Salacgrīvā, Slokā, Smiltenē, Strenčos un Valdemārpilī), kā arī daudzos pagastos. Gājiens veltīts arī tiem nacionālajiem partizāniem, kuri turpināja cīņu pret padomju okupantiem 1944. – 1956. gados, taču diemžēl Latvijā valdošā prokremliskā režīma dēļ nav saņēmuši LR militāros apbalvojumus.” (DDD Nr.13)
Bet Jūs atļaujaties izteikties: „Šāda provokatīva pasākuma rīkošana pie Latvijas valstiskā simbola – Brīvības pieminekļa – ir valsts neatkarības zaimošana.” Vai Jūs pats aptverat, ko sakāt – Rīgas iztīrīšana no staļinistu slepkavām esot neatkarības zaimošana. Bet tas, ka mūsu zemi joprojām bradājošie okupanti 13. oktobrī svin padomju karaspēka ienākšanu Rīgā un 9. maijā visas Latvijas atkārtotu okupēšanu, Jums nešķiet neatkarības zaimošana. Vēl vairāk! Jūs pats piedalāties 9. maija svinībās okupētājvalsts galvaspilsētā. Lūk tā ir visīstākā neatkarības zaimošana! Es Jums varu vēl šo to pastāstī par neatkarības zaimošanu. Vai zaimošana nav tā, ka Jūs nākat klajā ar aicinājumu: „Mums vajadzētu vienoties, ka nelietosim vairs vārdu „okupants””, parādot, ka esat patiess domubiedrs kolonistam Ušakovam, kurš 9. maijā okupācijas armijas karavīrus uzrunāja vārdiem: „Ja nebūtu bijis jūsu varoņdarba, kad jūs izglābāt pasauli, nebūtu mūsu republikas, nebūtu neatkarīgas valsts. Tikai pateicoties jums, pastāv tas, kas ir ap mums”? Vai tas, ka Jūs, ieņemot savu amatu neesat darījis neko, lai iztīrītu mūsu zemi no simtiem tūkstošiem civilokupantu, nav neatkarības zaimošana.? Vai tas, ka Jūs esat bijis gandarīts par daļas Latvijas teritorijas iekļaušanu Krievijas Federācijā, nav neatkarības zaimošana?
Var saprast, kādēļ nedz Jūs, nedz divi Jūsu priekšteči neesat apbalvojuši tos mūsu tautas dēlus un meitas, kas ar ieročiem rokās cīnījās par valsts neatkarību vēl ilgi pēc Otrā pasaules kara noslēguma. Tādēļ, ka viņi vērsa ieročus ne tikai pret okupantiem, bet arī pret tādiem nācijas atkritumiem kā Jūs. To atceraties, jo šis noziedzīgais 4. maija režīms nepastēvēs mūžīgi un reiz, kad sitīs taisnības stunda, Jūsu vieta būs tribunāla priekšā.

Filips Bobinskis
Nosūtīta 30.06.2010.

Par komentāru pie foto atbild L. Grantiņš

You may also like...

21 komentāri

  1. black_joker saka:

    kā tas nākās, filip bobinski, vai kā tur tevi sauc, ka 2/3 rakstu rakstīti vienā stilā, vienos izteikumos, bet parakstīti ar dažādiem vārdiem???? būs taisnība tiem, kas saka, ka tas viss viena cilvēka rakstīts un tam cilvēkam ir garīgas problēmas….

  2. Filips Bobinskis saka:

    Es, black_joker, lai kur arī neizteiktos,rakstu tikai un vienīgi ar vecāku doto un pasē rakstīto vārdu, jo nekaunos ne no sava vārda, ne uzskatiem. Bet Tev gan, anonīmiķi, šajā ziņā lielas problēmas. Un, ja Tu piesauc, kādas garīgas problēmas, tad tās acīmredzot ir par iemeslu, kādēļ Tu nepārtraukti lien šajā portālā, lai arī Tev tas, spriežot pēc komentāriem, tā riebjoties. Ja cilvēkam ir tāda tieksme grozīties vidē, kas tam tik ļoti nepatīk, viņam ir vai nu mazohistiskas noslieces, vai arī mazvērtības komplekss un cerība, ka vismaz šādā vidē viņu kāds ievēros. Un tas, ka Tu šeit lien, slēpjoties aiz svešiem vārdiem, parāda ka Tev būtībā pašam no sevis kauns.

  3. black_joker saka:

    FB
    1. to, ka tu esi Filips Bobinskis, tu nekādi pierādījis neesi un nevari no citiem prasīt, lai viņi savu identitāti lepni paziņotu.
    2. Ja tu rūpīgāk lasītu, ko esmu atbildējis šādos gadījumos citiem uzbraucējiem, tad tu jau zinātu, kādēļ man šeit patīk grozīties. Atkārtošu : 1)patīk analizēt jūsējos psiholoģiskos tipāžus, 2) gribas iepazīt tuvāk ekstrēmistus- nacionālistus, kuru savairojies kā odu- tik kož cits citam….
    3)mani sen atzinuši manā lokā un man galīgi neuztrauc šādi tavi spriedelējumi
    4) man patīk sazvērestību teorijas un to analīze, jo man vispār patīk analizēt visādas lietas, kā nekā 5 gadi pokerā……

  4. to black_joker saka:

    Prātīgs komentārs!Tu re kā satraukušies,ka grib liegt ieiet savā portālā.Tad ja jūs te nekomentēsiet tas portāls būs pilnīgi tukšs.
    F.B. atbilde jums ir visa portāla stila izpausmes.Ko reāli šis F.B. ir paveicis bez gānīšanās?

  5. A.Balts saka:

    Lielisks, taisnīgs un drosmīgs raksts! Uz kādu nekad nesadūšotos tāds blek pļek, kā te šo algoto urlu daudzi trāpīgi dēvē.
    Līst, locīties, klanīties, kremļa aizsegā un milzu sarkano salašņu barā droši jūtoties, tādi parazīti vienmēr atrodas , lai gļēvi par maksu smirdētu pret, pēc viņu domām šobrīd vājākajiem un bez apsardzes un valsts represīvā aparāta aizsardzības esošajiem latvju patriotiem.
    Svešo gnīdas un kangari smird un smilkst, bet latvju karavāni neatlaidīgi, kaut lēni dodas tālāk!
    Atcerieties, svešo salašņas – Dieva dzirnas lēni maļ, bet pamatīgi un neizbēgami…

  6. Bleck fjodors saka:

    Jaa, lab un man patik raksts, tev ir lauva dūša Filip! Respekt

  7. black_joker saka:

    A. Baltam- domāju, ka jūsu gara spējas svārstās kopā ar karsto laiku un mēness fāzēm- tā vismaz jūsējo komentu dinamika liecina…

  8. Tam black_joker nav saprašanas , kas ir ekstrēmists un kas ir nacionālists.

  9. Andersonam saka:

    Ignorē tādu Jokeri,jo viņš tikai tā apmierina savu jūdasa dvēselīti -citus nosūdzot DP un lietojot tādus vārdus, kā dirst un pļūtīt… .Uz tādiem intelektualiem mēsliem šodien turas 4.maija kliķe !

  10. black_joker saka:

    A.A. – ir gan saprašana:) bet šeit nav neviena nacionalista pozitīvā nozīmē- šeit labākā gadījumā ir ekstrēmisti, kas sevi sauc par nacionālistiem- ar jumsējām idejām ātri var nobruģēt ceļu uz Maskavu. Un nosaukt demokrātiski ievēlētu valdību par “kliķi” un neatzīt neatkarīgo Latviju, kas tika atjuanota 4 .maijā, jau vien liecina, ka jums ar nacionālismu sakara praktiski nav. Bet sakars ir ar murgainām idejām par mistiskas superlatvijas un superlatvieša radīšanu- velk uz vecā zēna Hičas mācību un viņa radīto āriešu impēriju…

  11. no malas saka:

    …tu te labi esi atkal sevi parādijis-ctēju tavu diždomeli: — šeit labākā gadījumā ir ekstrēmisti, kas sevi sauc par nacionālistiem- ar jumsējām idejām ātri var nobruģēt man ceļu uz Maskavu.
    …kā saka -non koment!!!
    Vai tik neesi DP šestaks, ko?

  12. black_joker saka:

    no malim- brilles pasūti – citēju “ar jumsējām idejām ātri var nobruģēt ceļu uz Maskavu.”(koments 2010. gada 6. jūlijs 16.21). Kur tu redzi vārdu “man”……..patīk apgalvot, to, kas nav uzrakstīts, bet ko gribi izlasīt? :)
    saku ašpadsmito reizi- vairāk neteikšu- man ar musoriem nav pa ceļam bijis un nebūs, pats esmu DP bijis uz pratināšanu par 13.janvāri un riktīgi uzjautrinājos tajā reizē…..

  13. uldis saka:

    lieta nodota juristiem kriminALIETAS veidošanai pret virkni DZIMTENES NODEVĒJU, VEŠNAKOVAM paziņots, ka zatleram var būt aizliegums izbraukt no valsts sakarā arkriminālvajāšanu,

  14. uldis saka:

    FILIPS BOBINSKIS IR ĪSTS- VIŅŠ PUBLICĒJAS ARĪ CITUR.Man šodien krievu mafiozi teica- jo skaļak auni blej, jo lielāka lauvam apetīte, lai šakāļi turpina gaudot, BOBINSKA KUNGS!!

  15. peters b saka:

    man neliekas īsti skaidra šī aprobežotā nostāja pret cittautiešiem. vai tas, ka esat dzimuši konkrētajā valstī, vietā, tautā, ģimenē u.c. padara jūs labākus par citiem? varbūt arī esat kādā citā laikā dzīvojoši intelektuāļi taču, “zināt” nozīmē “iemācīties”. “gudrība” ir “saprast.”
    viss, kas jūs atšķir no dzīvniekiem, kas plēšās savā starpā ir attīstākas smadzenes.

  16. peters b saka:

    valsts robežas pastāv tikai cilvēku prātos. visa šī “intelektuālā” tērzēšana ir tikai smadzeņu nodarbināšana, lai attaisnotu savas dzīvi un eksistensi. šādu nacionālistiski aprobežotu uzskatu pieņemšana ir skaidrojama ar atrašanos konkrētā sabiedrības grupā. faktiski jebkura vienas patiesības sabiedrības daļa balstās uz līdzīgiem, un pat tiem pašiem uzskatiem. un realitātē jūsu uzskati ne ar ko nav labāki vai pareizāki ne par krievu nacionālistu uzskatiem, ne par ekstrēmistu, teroristu vai boļševiku uzskatiem.
    un vispār, šāda dzīve izdzīvošana, nav nekas cits kā konkrēta dzīves scenārija izveide. konkrētie uzskati tikai nosaka, kā / cik ilgi tu šo dzīvi dzīvosi. bet ne par matu nemaina dzīves nolēgumu(nāvi).

  17. peters b saka:

    bez tam. katra cilvēka viedoklis par konkrēto tēmu, ir atkarīgs no viņa zināšanām un uzskrātās informācijas. tāpat arī Zatlera viedoklis atkarīgs no viņa zināšanām. es taču pazīstu dažus no jums un zinu, ka vēl pirms pāris gadiem jūsu viedoklis kardināli atšķirās. es nesaprotu kāpēc šo vēstuli nevarēja uzrakstīt mierīgi izklāstot visus faktus un tādā veidā mēģinot “apskaidrot” Zatlera kungu. tā vietā šī vēstule ir vienkārša ķengāšanās iekļaujot pāris vēsturisku faktu. tas nav nekas cits kā intelektuāla lamāšanās, kas netiktu cauri prezidenta kancelejai, jo to vienkārši nav vērts lasīt.

  18. Kremļsūdze saka:

    peters b vai esi beidzis ūdeni liet un ļooooooti centīgi aizstāvēt zatleru? Zini,tā kā tauta izturas nicinoši pret šo augstā amata vietas profanāciju un nekur, izņemot līdējus nesaka zatlera vārdam priekšā tavu bijīgi izsvepstēto -kungs, jo ko cilvēki neciena, to cienīgi neuzrunā. Vai b nozīmē bobis, teiksim preža bobis?
    un kur tad te visi tā tos cittautiešus lamā, kur to ņēmi? Es redzu, ka lamā konkrētus personas vai bandītiskas nacionālas kopas un tas ir normāli, ka okupantus sauc par okupantiem, nevis par cittautiešiem. Un lamā okupantus un viņu valstis, kas tos rada un atbalsta. Tas ir pareizi un normāli, tāpat, kā triekt tos ratā un veikt visas nepieciešamās darbības, lai valsts taptu brīva no svešās un naidpilnās okupantu varzas.

  19. Vladimirs saka:

    nu ta ir , nu nekur niviens to zatler necieni, ne kriev ne latviwi

  20. Es saka:

    nu tieši tā Vovočka, piekrītu, jo nezinu NEVIENU kas ar cieņu runātu par to erzac prezi

  21. Aldis Kalniņš saka:

    Jā Vladimir, tas nu arī ir bēdīgs fakts, ka nav mums īsta, latviska un cienijama valsts pārstāvja! Tik tāda mūs pazemojoša, iztapīga valsts galvas imitācija! Un visa varas virsotne tāda pati, perkama politmafija, kas tik tālu no latviskuma, kā tas āksts jockers no cilvēciskuma un goda!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *