Kā lasītājs domā: Kas ir Ruslans Straķis ?

LRTT:

Tuvojas nākošās vēlēšanas. Līdz ar to arī uzradīsies nākošie NĀCIJAS un VALSTS glābēji. LRTT uzdevums ir atmaskot- atsijāt sēnalas no graudiem, proti, atmaskot tos, kuri strādā attiecīgas valsts specdienesta uzdevumā. Šobrīd ir uzradies “vēl viens Lato Lapsa”, kurš nez no kurienes sagādā “vajadzīgos papīrus” ! Tas, kā noprotiet, ir Ruslans Straķis. Kā jau sacīju, mums ir bijušas nopietnas nesaskaņas. Nesaskaņas ir tādas, ka Straķa kunga “secinājumi” interesantā veidā sakrīt ar kādas mums nelabvēlīgas valsts “secinājumiem” !!! Arī šajā Feisbuka paziņojumā. Tiek pieminētas ASV un CIP !!!(Pēc mana atgādinājuma šis teikums tika dzēsts) Man gan liekas, ka šo pavēli Rinkēvičam un Staķim, kas attiecas uz karogu nomaiņu, deva pats Lukašenko ar savām asiņainajām izpausmēm pret baltkrievu tautu. Kāpēc “Straķim & Co”, kurš cīnās pret Latvijas korumpantiem, pēkšņi būtu jāizrāda interese par Baltkrieviju… ? Un, vai tad Rinkēvičs ar Staķi ir sarāvuši attiecības ar Baltkrieviju ? Vai Staķis un Rinkēvičs aiztika oficiālo Baltkrievijas valsts karogu ? Straķa kungs, ar saviem paziņojumiem, kas attiecas uz Baltkrieviju, Tu kurini naidu starp latviešiem un Latvijā dzīvojošajiem “krievu pasaules” aizstāvjiem ? Tas, ko Tu dari, ir nepārprotams “attiecīgas” mums naidīgas lielvalsts pasūtījums. To nesaprast un neredzēt var tikai bezsmadzeņu radījums.

Ruslans Straķis is feeling dusmīgs at Latvijas Republikas Ārlietu ministrija.

24. maijs  · Riga, Latvija  · PAR GUDRU UN TĀLREDZĪGU ĀRPOLITIKU.Pieprasām Edgaram Rinkēvičam pamest Latviju 24 stundu laikā, savukārt Mārtiņam Staķim 48 stundu laikā. Kas deva mandātu attiecību saraušanai ar Baltkrieviju? ASV vēstniecība vai CIP Latvijas filiāle? Mani un John Christmas politiski vajā Latvijas varas iestādes, jo atmaskojam politiski ekonomiskos grupējumus un korupciju Latvijas pārvaldē. Varas ciešo saistību ar Krievijas eliti un krievu mafiju. Amatpersonas izliekas neredzam notiekošo tepat deguna priekšā, bet redz un komentē visu notiekošo citās valstīs.Es iestājos par pragmatisku ārpolitiku balstītu ekonomikā un pirmām kārtām savu problēmu risināšanā.

Skaties par vēlēšanu falsifikācijuhttps://youtu.be/JyipCzAVjXk#Latvija#Baltkrievija#kaimini#baltkrievijasopozicija#aleksandrslukasenko#

RomanProtasevich#nexta#nextatv#minsk#minska#romansprotasevics#batka#pedejaisdiktators#

eiropa#alexanderlukashenko#belorussia#asv#vestnieciba#arpolitika#sofiasapega

Linard Grantins Šī rindkopa norāda uz to, ka lieta netiek izskatīta pēc būtības, bet gan “attiecīgas” valsts spec-pasūtījuma: “Pieprasām Edgaram Rinkēvičam pamest Latviju 24 stundu laikā, savukārt Mārtiņam Staķim 48 stundu laikā. Kas deva mandātu attiecību saraušanai ar Baltkrieviju? ASV vēstniecība vai CIP Latvijas filiāle?” Ruslan, Latvijā ir daudz “muļķīšu”, bet ne visi… . Ir tikai jāpabrīnās, ka Tevis sacītajam piekrīt John Christmas .

Ruslans Straķis Linard Grantins Grantiņa kungs, es par pragmatiskām attiecībām ar kaimiņvalstīm un to, lai Latviju pārvalda latvieši bez ārzemju ietekmes. John paskaidroja man, ka Rinkēvičs piesedz Kremli. Savukārt par Staķa ģimenes biznesa saitēm ar cilvēkiem, kuri virza Kremļa projektus Latvijā pats labi zinu. Tāpēc, iespējams, ka ar ASV un CIP soreiz nav nekādas saistības. Aiz manis neviens nestāv, esat mierīgs. Es arī līdz galam ne visu pārzinu un meklēju patiesību.

Linard Grantins Ruslan, cik Tu glums esi…. ! Un pēkšni “IESPĒJAMS”, ka ar ASV un CIP šoreiz neesot nekādas saistības… !!! Ruslan, ne jau Tu vienīgais vāc ziņas. Arī es to daru un ziņas par Tevi nav glaimojošas… .

Ruslans Straķis Linard Grantins Nevis glums, bet cilvēks, kurš meklē patiesību un arī šaubās. Bez kategorisma, lūdzu. Tik cik es esmu publicējis atmaskojošas informācijas reti, kurš ir atļāvies un kuram ir tik daudz informācijas. Neesi aizdomājies par to, ka es to daru, jo tie cilvēki ir pārbraukuši man pāri, kad es pirmo reizi centos par viņiem ziņot medijiem. Viņu taktika ir skaidra, maksimāli nomelnot. Pēdējā gada laikā centās publiski padarīt par psihiski slimu vai nelīdzsvarotu. Tās ir viņu metodes. Un tur tā grūtība normāliem labiem cilvēkiem apvienoties, jo ir aizdomas, ka otrs tomēr ir no kgb.

Linard Grantins Lato Lapsa arī dara labu darbu ! Atmasko neliešus, bet tikai ar kādu nolūku un, kas stāv aiz viņa ? Atkārtoju: lai nu kuru, bet Tevi es par muļķi neuzskatu ! Katrs Tevis sacītais vārds ir sacīts ar kādu specifisku nolūku…. .

06.07.21

You may also like...

8 komentāru

  1. Antivakceris saka:

    Straķis tāpat kā Admins “neredz” rietumus . Intuīcija man liek šaubīties par jums abiem .

  2. Anonīms saka:

    Nu tak vai ja vārds un uzvārds neizsaka, kas jis ir pēc būtības? Sejā tak skatās cilvēks, kad runā!

  3. Grāfs Monte Kristo saka:

    Manuprāt tādu informāciju var sniegt Straķim avots , kurš pats piedalījies šīs parazītiskās sistēmas tapšanā un aktīvs joprojām,globālists. Šī parazītu sistēma veica kapitāla uzkrāšanu aplaupot Austrumeiropu un cittas valstis . Tagad tiek veikts pēdējais cēliens , kad parazīti tiks no globālistiem paši aptīrīti un tiesāti , jo skeleti ir par visām valdībām. Tāpēc tādi Straķi , Lapsas tiek pie ekskluzīvas informācijas . Grantiņ , Tu ar savu vakcinēšanos propagandu esi globālistu pusē ! ;)
    Lidz galam gan nav zināms , kurš vēl vinnēs uz planētas ….
    .
    .
    .
    Admins
    Globālistus vaino noziegumos putiniskā krievžīdu kliķe. Tieši viņi- komunisti ir tie, kuri izlaupījuši Latviju. Un viss šis sazvērestības- antipošu dilērijums arī nāk no tā paša avota- impēriski apstulbotajiem krieviem. Kas attiecas uz vinnēšanu, tad viens ir skaidrs: tādi kā Tu tiks iemesti vēstures mēslainē kopā ar savām sazvērestībām.

  4. pasaciņa saka:

    Paslaule paliek pārāk neskaidra un nedroša.Tāpēc atgriezīsamies un pieturēsimies pie pārbaudītām vērtībām ar kurām nekad nekļūdīsimies,un ar kurām noturēsimies kā tauta-pie nacionālisma.
    Kas nav ar mums,tas ir pret mums. Viss paliek vienkāršs un skaidrs,un lietas nostājas savās pareizās vietās. Atgriezīsimies pie sevīm,savās mājās,pie senčiem,mūsu kopīgā likteņa,pie nenokārtotā gadsimtu pārdarījuma.
    Kas nav ar mums,tam Latvija nav mājas,tas mums dara pāri.

  5. Pārmaiņas saka:

    Reliģiskās sektas “krievi” piederošo, vēsturiskās veidošanās procesa īss kopsavilkums.
    https://youtu.be/RG2msFreUHE

  6. Bonifācijs Kaķis saka:

    Par globālistiem mazliet .
    https://youtu.be/oIl4aW0MDvU

    Ak ,jā un vēl interesanta detaļa citā tēmā – Maltas ordenis ,kurš likumīgi noformēts Latvijā kā sadarbības partneris un ,ak Kungs , ŠOIGU tur skaitās viens no bruņiniekiem (ja nemaldos pakāpē).

  7. citāts no "Pietiek" saka:

    Ticama versija. Nebiju aizdomājies. Konceptuāli Levits un Kariņš bija koriši Minsterē. No konsekvencēm izriet, ja reiz Krievijas premjerministru izvēlas Maltas Ordenis kopš Jeļcina laikiem un Levits viesojās Vatikānā pie Maltas Ordeņa valdības, tad Kariņu par LV premjeru un E. Levitu par VP izvēlas Maltas Ordenis. Maltas Ordenim ir zupas virtuve ar SUA Vecrīgā nabagiem.

    Maltas Ordenis ir viena no Pasaules dziļās valdības sastāvdaļām, ja ne pati galvenā inkluzīvajam kapitālismam – bandītiskai laupīšanai ar likuma starpniecību.

    Maltas Ordenis ir jūras laupītāju 900 gadus vecs veidojums, šodien tēlo aristokrātus un labdarus, ir ovērotāja statuss ANO.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *