V. Freimantāls. Pateicība “Pārmaiņām būt”

Pateicība „Pārmaiņām būt“ !

Ļoti būtiska un pragmātiska doma, kuru var tikai apsveikt !

Helsinku 86 uzdevums ir celt gaismā noziegumus, apzināt tos, izgaismot un nodot juristiem – rūpīgai izmeklēšanai un klasificēšanai !

Tā vienmēr ir uzsvērta NEPIECIEŠAMĪBA – tiesiskuma un likumības atjaunošanai, starptautisko likumu ietvaros !

Helsinki 86 ir cilvēktiesību aizstāvības sabiedriska, brīvprātīga struktūra, kas bez atlīdzības pilda savu misiju, jo valsts struktūras to nedara.

Un kas ir galvenais – 4. maija politiķi iekārtojušies „VALSTS darbā“, pārkāpj likumus, kolektīvi slēpjot savus noziegumus, melojot un apmānot vēlētājus un tautu kopumā (apmānot bērnus – mūsu jauno paaudzi, mūsu visu cerību).

Vai tad nav pietiekami daudz piemēri dažādu valstu vēsturiskajos notikumos, kas pierāda varas noziegumus pret savu tautu ? (Un tas ir šodienas Latvijas varas gadījums).

Mums Latvijā varas atgriezeniskā saite ar tautu – Rīgas Latviešu Biedrībā tika varmācīgi, krimināli pārtraukta 1993. gada 18. februāra naktī un rezultāts traģisks !

Jācer un jāgaida kad starptautisko likumu un līgumu normas tiks ievērotas ar laiku ari Latvijā. (Latvijā varas divkosība un pretlatviskie noziegumi jau ir sasnieguši ārprāta līmeni – daudzām ģimenem nav iespējas samaksāt par elektrību un 21. gadsimtā tās jau gadiem ilgi dzīvo tumsā, tūkstošiem pārtiek no tā, ko bagātnieki izmetuši miskastēs!)

Varas turētāji ir vienoti un imitē valstisku darbošanos, kas īstenībā ir pastāvīga genocīda īstenošana, lai latvieši pamestu Dzimteni uz neatgriešanos un
aizmirstu savu dzimteni un kultūru.

Iesaku iepazīties ar Dittas Rietumas darbību Zviedrijā ! Būdama ekonomikas zinātņu maģistre, viņa klasificē stāvokli Latvijā kā atklātu GENOCĪDU pret latviešiem, kuri nepieder pie varas struktūrām ! (Un pamato to, atbilstoši, pierādot argumentēti savu patiesību).

Bet ņemsim vērā komunistu šausminošo melu pieredzi (100 gadu praksi) – tautas muļķošanā un iznīcināšanā, nu tā ir sasniegusi galējo robežu ! (Un viņi salikuši savus pārstāvjus valsts pārvaldē).

Un tas viss Latvijā turpinās – padziļinās bezdibenis starp varu un tautu, starp bagātajiem un nabagiem ! (Vispār zināma, starptautisku ekspertu apstiprināta patiesība).

Šādos apstākļos ir vajadzīga Helsinku 86 nepārtraukta kritika, lai normalizētu dramatisko stāvokli valstī!

Aicinu ikvienu piedalīties Helsinku 86 cilvēktiesību aizstāvības likumīgajā darbā – lai novērstu Latvijas valsts postīšanu ar komunistu rafinētajām metodēm!

Slepenie, pretlatviskie darboņi saņem valsts augstākos apbalvojumus – vai tas nav A R P R Ā T S ? (Apbalvo čekas pretlatviskos kadrus).

Paralēlpieeja jau rodās pati no sevis Latvijā, jo tauta meklē izeju !

Pievienoties Helsinki 86 cilvēki vēl joprojām baidās, bet nevajadzētu ! (Jo tas ir katra latvieša goda jautājums un sirdsapziņas spēks)!

Nedaudzās latviešu biedrības Latvijā ir komunistu un čekistu pārvaldītas un „bezzobainas“ ! (Atjaunotas tikai ap 1% no 1940. gada biedrībām).

Un savas vienotas bāzes Latvijā, mums patriotiem VISPĀR nav !

Tā ir jārada no jauna tagad, lai atmaskotu komunistu un čekistu N E P Ā R T R A U K T O S pretlatviskos noziegumus !

Ir jāapvieno visas, ārpus Latvijas esošās, latviskās sabiedriskās organizācijas un jānopērk ģenerāļa Kureļa māja, kur 24 stundas diennaktī varēs strādāt juristi un patrioti un kas būs Helsinku 86 īpašums ! 21 gadsimta, latviešus vienojošs, neatkarīgs LATVISKS centrs !

Un, galvenais, jāatjauno Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūti, lai latvieši atkal straumēm varētu plūst uz MĀMUĻU, kur būtu Helsinki 86 cilvēktiesību aizstāvības stabils, pieejams, viesmīlīgs un konfortabls centrs !

Komunistu un čekistu liecības ir jāvāc un jāklasificē ar vislielāko rūpību !

Valsts komisija un sia „Okupācijas muzejs“ to nedara un, domājams nedarīs (ja darīs, tad, iespējams, svarīgās liecības „nozūmēs“ un slēps no tautas, kā līdz šim).

Bet Helsinki 86 ir ieinteresēta papildināt un sistematizēt visus pierādījumus par komunistu un čekistu noziegumiem, vēsturiskās patiesības izzināšanas vārdā !

Latvieši, stiprināsim mūsu pozīcijas gudri, pārdomāti un starptautisko likumu ietvaros !

Domāju, ka interneta laikmetā komunistu varenība jau ir sagrīļojusies !

Dievs, svēti mūsu darbu !





LRTT piebilde:

Lasot, Freimantāla kungs, Jūsu sacīto, man acu priekšā rēgojās visa plašā 4 maija bandas- žurnalisTEĻU nožēlojamā varza, kura aprij neiedomājami milzīgu nodokļu maksātāju naudu par to, ka veic tautas muļķošanu- tautas fizisku iznīcināšanu.

Jūsu Garīgais potenciāls, kas redzams šī raksta FORMULĒJUMOS, pārsniedz visas šīs bandas kopējo potenciālu. Praktiski jau Jūsu teksts nebija selekcionēti jāpasvītro vai jāatzīmē ar “treknāku” druku svarīgākās vietas, bet viss viengabalīgi bija jāpasvītro un jāuzsver !

Tādi teksti paliek lasītāja zemapziņā un vēlāk(pie attiecīgas situācijas) tiek izmantoti.

Jūsu sacītais ir pieskaitāms pie mūsu tautas GARĪGĀ PŪRA !

Bet kur nonāks visas mūsdienu “preses armijas” teiktais ?

Protams, ka viss ar kaunu, kopā ar pašiem “presistiem”, tiks iemests vēstures vissmirdīgākajos atkritumos, bet viena daļa rakstītāju tiesāti par genocīda veikšanu pret latviešu tautu.

14.01.19   





     Nevēlamās ziņas(conistu beigu sākums):

You may also like...

3 komentāru

  1. esam vienlīdzīgi saka:

    “… tūkstošiem pārtiek no tā, ko bagātnieki izmetuši miskastēs …”
    —————————————-
    Toties, tas dod iespēju pateikt, ka Latvijā
    nabagi ēd to pašu, ko bagātnieki !
    (tikai SERVĒŠANAS tradīcijas ATŠĶIRAS) :-)

    Ja nopietni – bagātnieki ēd TOS PAŠUS pārtikas
    IZSTRĀDĀJUMUS(sū*), ko VISI, tikai spožākā
    iesaiņojumā un par augstākām cenām(ha,ha!).

    Pat no privātiem pirktā gaļa, piens, medus, milti
    ir bagātīgi pieķīmiķoti ar pretkukaiņu, pretnezāļu,
    augšanas stimulātoru, stiebru žāvēšanas ķīmikālijām.
    Ja ne pats, tad kaimiņu “lielsaimnieks” pacenšas
    piegānīt pasauli…

    Tātad, mežonīgajā kapitālismā, dažādiem iedzīvotāju
    slāņiem, to ĒŠANAS tradīcijas NEATŠĶIRAS ! :-)
    —————————————
    VISI ESAM VIENLĪDZĪGI, [tikai daži ir vienlīdzīgāki !]

    Mēs esam vareni, mēs esam… mēs… !

  2. da nu rimsties! saka:

    Bet kāpēc jāļerkst tieši par Latviju?! Tā dara visā pasaulē. Un tā darīja visos laikos – pirms Sokrāta un pēc Sokrāta. Atšķirība varbūt ir vienīgi daudzumā. Jau pirms Sokrāta dzīrēs rija, rija, rija, tad izvēmās, un atkal rija. Bija pat rīklīšu pakutināmie un pakutinātāji, lai spētu izvemties. Vai kas ir mainījies? Ja nu tagad vienīgi pasaules āmrijas vairs nevamstās, bet izoperē daļu kuņģīša, jo tās lielās masas panest grūti. Pričom tut vēl apakšā “mēs esam vareni..“ ? Stulbāk vairs nevar.
    .
    .
    .
    Admins
    Visa būtība slēpjas tavā “pričom tut”… . Patiešām, stulbāk vairs nevar !
    Ja varenības nav, tad kāpēc tāds uztraukums ?

  3. jā ! saka:

    “… pirms Sokrāta un pēc Sokrāta… ”
    ——————————————–
    Tomēr klasiķim taisnība:
    – Lieka informācija muļķim ir kaitīga. –

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *