“Pārmaiņas”: Vēstures kloāka viņus uzņems atplestām rokām

Saulgriežu pārmaiņas – projekts, kurā 1940.gadā mestais bumerangs atgriežas ar desmit kārtīgu spēku un ko vadošie Krievijas speciālisti jau nodēvējuši par genocīdu.
Tādu pat ļaunumu, kādu nolādētā okupantu varza izdarīja ar Latvijas brīvvalsti un Latvijas brīvvalsts pilsoņiem, drīzumā var tikt realizēts pret pašu Krieviju. Tiem pašiem, kuri savulaik ar aplausiem un plati izplestām rīklēm apņirguši Latvijas okupāciju, nodēvējot to par brīvprātīgu iestāšanos.
Punkts:
1. atcelt vietējo likumdošanu un ieviest jaunu.
2. pieļaujams pamatiedzīvotājus izlikt no mājokļiem (deportēt).
3. likumīgi ļaut ievest nekontrolētu skaitu viesstrādnieku.
4. viesstrādniekiem dod tiesības vēlēt un tikt ievēlētiem.
5. viesstrādnieku demokrātiskais vairākums drīkst izlemt, kādu valodu lietot un kādai valstij pievienoties.

Varbūt tur noderētu jaunās sabiedrības projekts, kurā vairs neeksistē tādi jēdzieni kā pamatiedzīvotāji, pavalstnieki, pilsoņi un pilsoņu mantinieki, bet tie aizvietoti ar nummurētiem „piereģistrētiem – dzīviem cilvēkiem“.

25.12.19

LRTT

Ne tikai drīzumā realizēsies “bumerangs”, bet tas jau rit pilnā sparā ! Un, lai viņus velns parauj gan krievžīdus, gan pašus krievus, jo atšķirība starp viņiem nav nekāda. Kā vieni tā otri ir hazāru pēcteči- asinssuņi līdz kaulu smadzenēm. Tikai viens sevi uzdod par jebreju, bet otrs par ruskiju… . Kā vienu tā otru vieta ir vēstures atkritumu kloākā… . Novēlēsim šiem kopantu izdzimumiem Jaunajā 2020. g. “laimīgu” ceļu uz Elli !

You may also like...

1 Response

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *