“Pārmaiņām būt”: Sāk apnikt krievu impēriskie uzskati

Pateicos, Linard, par piedāvājumu un ja drīkst, tad patreiz atturēšos.

Kā jau reiz teicu, pie varas neraujos un popularitāte mani neinteresē, tik vien kā neesmu radis klusēt par netaisnību un pēc rakstura esmu dumpīgs un pat slimīgi reaģēju uz netaisnību. Zinu, tā ir samērā reti sastopama īpašība, jo sevišķi šajos laikos, kad valda neredzēta tuvredzība un apvērsta vērtību skala, ko ieaudzina jau skolas solās un ģimenēs. Kur personīgais labums, nauda un manta tiek nolikts pirmajā vietā, nesaprotot katastrofālās sekas valstij kopumā, vai apzināti darbojoties pret valsts interesēm, kas ir neatņemama okupācijas varas sastāvdaļa.
—–
Info: Ukraina – Ičkērija.
Par Krievijas sadalīšanos norāda tautu galēja neapmierinātība guberņās, kur pēdējā laikā sākas konflikti ar sabraukušajiem krievvalodīgajiem. Pat daudziem līdz šim vienaldzīgajiem, sāk apnikt krievu impēriskie uzskati un nemitīgā uzbāzība ar apnikušo saukli, davai žitj družno.
Ko krieviem nozīme „žitj družno“, mēs visi labi zinām.
Vērtīga diskusija, kur min.13:30 kārtējo pierāda, ka krievi kā tautība neeksistē.

Mans augstākais atalgojums par negulētām naktīm un asarojošām acīm būs tas, kad redzēšu latviešu tautu atkal vienotu PĀRMAIŅĀM.
Pret ļaunumu, kurš mums nekaunīgi ņirdz virsū, melo acīs skatīdamies un plosa mūsu likteņus kā novalkātas skrandas.

Vienkārši informācijai.

(Zakhar Artemiev)
Autors dienējis ASV bruņotajos spēkos, pēc kā atgriezies savu senču zemē, žurnālists un grāmatu autors.

Tiesiskums kā vienīgais saprātīgais risinājums, kas mierīgā ceļā izbeigtu cionistu plānus.

Mankurtu un sistēmas pakalpiņu zināšanai !!! Sistēma bez vilcināšanās atslaucīsies ar jebkuru, kurš vairs nav tai noderīgs.

Esam liecinieki kā sabrūk viena impērija, bet sevi sāk pieteikt nākamā un iespējams pasaulei nāksies apvienoties, lai to apstādinātu.

LRTT

Kas attiecās uz “brendu”.

Nekādu foto nevajag, bet pasakiet DEVĪZI, kas Jums vistuvāka.

—————————————————————————-

Nekāda “tuvredzība” valdīšanā nav.

Tā ir reptiloīdu(sātanistu) izstrādāta programma, lai paverdzinātu cilvēci.

Par varu ir jācīnās ar Patiesiem darbiem, tad LIKTENIS pats nokārtos VARAS lietas.

Jums arī tagad ir neiedomājami liela vara pār pie Varas esošajiem neliešiem, kuri nav spējīgi nevienu patiesu vārdu pasacīt, kur nu vēl veikt kādu darbu, kas nestu sabiedrībai labklājību.

Tas Varas jēdziens nav nemaz tik vienkāršs un parazīti to labi saprot, ka Vara viņiem nav pār saprātu bet tikai pār neaizsargāta cilvēka “miesu”.

Un viņi arī saprot, kas tas tā nebūs mūžīgi.

07.10.19

Sātanistu kloāka

You may also like...

6 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Komunistiem zaļā gaisma 4. maija valstī!

  2. LATVIJAS VEIKSMES STĀSTS! saka:

    Nu ko,,ar mūsu valsti izskataas ir reāli beigas,,,,,Pēc 29 “neatkarības” gadiem:
    1)Latvija ir dziļā, neatmaksājamā parādu bedrē. Nav ne krizes, ne karš, bet Latvijas parāds strauji aug. Ja 1990.g. mēs nevienam neko nebijām parādā, tad tagad Latvijas ārējais parāds jau pārsniedz 11 miljardus!!! Jau šobrīd tikai par parāda procentiem vien maksājam ap 1 miljonu KATRU DIENU, pretim par to nesaņemot nekādas preces vai pakalpojumus. 1 miljons aiziet nekurienē KATRU DIENU!
    2) Latvijai ir dziļi negatīvs ārējas tirdzniecības saldo. 2017.g. tas bija mīnus 2,64 miljardi (!!!) eiro, bet 2018.g. jau 3.10 miljardi.
    3) Latvijā ir vislielākais ienākumu nevienlīdzības līmenis Eiropas savienībā. DžINI indekss 2017.g. pieauga līdz 35,6%! Te sabiedrības “krējums” iedzīvojas uz parasto ļaužu rēķina vairāk, nekā jebkur citur Eiropas savienībā.
    4) Latvijā ir visaugstākais darbaspēku nodokļu slogs Eiropas savienībā, darba algām 1000.-eur tas ir pat DIVAS REIZES AUGSTĀKS nekā tādās bagātās valstīs kā Lielbritānija, Luksemburga, Somija, Vācija.
    5) Latvijā ir visaugstākais PVN slogs pārtikas produktiem visā Eiropā!
    6) Latvijā ir visstraujākais nodokļu sloga pieaugums ES ap 9,5% katru gadu. Regulāri nodokļi tiek paaugstināti, ieviesti jauni nodokļi un paplašinatas nodokļu aplikšanas bāzes.
    7) Latvijā ir trešais visaugstākais valsts ierēdņu un kalpotāju skaits PASAULĒ. Ražojošajiem uznēmumiem ir jāpabaro TRĪS REIZES LIELĀKS valsts ierēdņu un kalpotāju skaits, nekā tādās bagātās valstīs kā Šveice, Itālija. ČETRAS REIZES VAIRĀK nekā Japānā, Koreja un Jaunzelandē!
    8) Latvijā ir visaugstākās enerģijas izmaksas procentos no apgrozījuma apstrādes rūpniecībā – ar milzu atrāvienu no sekojošām valstīm. Tās ir ČETRAS REIZES augstākas nekā tādās valstīs kā Francija, Vācija, Zviedrija. Vairāk nekā ASTOŅAS REIZES AUGSTĀKAS, nekā Īrijā, Itālijā, Dānijā! Nu kā lai Latvijas uzņēmumi ar šādām daudzkārtīgi augstākām izmaksām būtu konkurētspējīgi Eiropā un pasaulē?
    9) Latvijā par visai daudz lietām Latvijā samaksā krietni vairāk, nekā bagātās rietumvalstīs. Piemēram, būvniecības izmaksas mums vidēji maksā 326% apmērā, valsts parāda darījumi ap 200%, pašvaldību teritoriju un mājokļu apsaimniekošana 240%, izglītība ap 130% no ES bagātāko valstu līmeņa, kut gan darba algas ir ievērojami mazākas.
    10) Latvijā ir viens no viszemākajiem ienākumu līmeņiem Eiropas savienībā starp 28 valstīm. Tie ir tikai 29% no Eiropas VIDĒJĀ līmeņa!
    11) Latvijas iedzīvotājiem ir vismazākais mūža ilgums ES. Vīriešiem vidējais mūža ilgums ir tikai 69 gadi!
    12) Latvijā ir vislielākais pašnāvību skaits Eiropas savienībā. 2017.g. pašnavībās gāja bojā 382 cilvēki, 2018.g. vēl vairāk – 443 cilvēki! Salīdzinājumā ar satiksmes negadījumos bojā gājušo skaitu, tas ir trīs reizes lielāks, 2017.g ceļu satiksmes negadījumos bojā gāja 136 cilvēki. Kamēr valsts parvalde terē desmitiem miljonu radaru iepirkšanai, policijas uzturēšanai, tikmēr pilnīgi nekas netiek darīts, lai novērstu augsto pašnāvību skaitu!
    13) Nevar nepamanīt, ka ir spēki, kuri tīši vēlas latviešu un Latvijas valsts iznīcināšanu un izšķīdināšanu. Jo kā gan lai citādi izskaIdro, piemēram, to, ka ikmēneša pabalsts Latvijas bērnam 11,38 eur, bet svešzemju migrantam – laimes meklētājam 256.00 eur, migranta bērnam 60.00 eur?
    14) Kopš 1989.g. tautas skaitīšanas Latviju ir jau bijuši spiesti pamest vairāk nekā 800.000 cilvēku. Katru gadu pazaudējam tik daudz cilvēku, cik dzīvo tādā pilsētā kā Kuldīga. Cik Kuldīgas mums vēl ir atlikušas?
    15) Latvija ir viena no viskorumpētakam valstīm ES. Saskaņa ar Eiroparlamenta veiktu pētīumu, Latvija korupcijas dēļ pazaudē līdz pat 5,669 miljardi (!!!) KATRU GADU!.
    16) Visbeidzot un tas ir pats traģiskākais LATVIJA IR VISSTRAUJĀK DILSTOŠĀ (MIRSTOŠĀ) VALSTS PASAULĒ! Tas nav pārspīlejums, tie ir oficiālie ANO dati. Starp 233 pasaules valstīm Latvijā iedzīvotāju skaita rukums ir visstraujākais, kas ir īpaši straujš jauno cilvēku starpā. No 2001 līdz 2018.g. 17 “neatkarības” gados Latvijas skolēnu skaits ir palicis tikai 58%. Kuram ir ilūzija, ka Latvija spēs eksistēt vēl nākamos 17 gadus?
    *Norādes uz visu šeit pieminēto datu avotiem skatīt Facebook grupā “Neļausim iznīcināt Latviju”.
    Var apskatīt arī te: https://dra.lv/b164rj

  3. pietiek saka:

    Latvijas Bankas prezidenta ģimene: atceramies biedra Staļina vārdus

    Pietiek lasītāja
    07.10.2019.

    Iesaki rakstu: Twitter Facebook Draugiem.lv

    Pēc paviršās brošūras “Brālība kvadrātā”, kurā nav analizēti pat publiski pieejamie avoti par Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča ģimeni, rodas jautājums, vai arī čekista Borisa Rimšēviča kundze Ārija Rimšēviča, kas ir istrebīķeļa jeb nacionālo partizānu slepkavotāja Alfrēda Graša dzimtā dzimusī Ilmāra Rimšēviča māte, savulaik PSRS okupācijas un totalitārisma apstākļos bijusi spiesta slavināt Staļinu un komunisma ausmu.

    Nelielu ieskatu sniedz Viļakas rajona laikraksta “Latgales zemnieks” 76 (690). numurs, 1950. gada 22. jūnijā, 2. lappusē publicētais kvēlais uzsaukums “Pionieru salidojumam rūpīgi gatavojāmies”, kas ietver visu – gan kolchozus, gan Ļeņinu, gan Staļinu, un, protams, saulaino komunismu. Savukārt brošūras autorei vēlam uzlabot techniku… ir daudz vēl jāstrādā, lai mēģinātu uzrakstīt pirmo īsto grāmatu pēc šīs brošūras.

    Mēs cik vien rūpīgi varējām gatavojāmies pionieru salidojumam. Ikviens mūsu vienības pionieris saprata, ka šai pionieriem tik svinīgā dienā
    parādīsim visa mācību gada rezultātus mūsu darbu un sekmes.

    Mēs, Mičurina pēcteči, pionieru salidojumā pastāstījām par darbu izmēģinājumu lauciņos, kā savācam herbārijus un dažādas kolekcijas ekskursijās, kā ekskursijas palīdz iepazīties ar Dzimtenes dabu un to vēl vairāk iemīļot. Mēs pastāstījām, ar kādu mīlestību mēs apkopjam mūsu mazās zivtiņas, kas peld mūsu iekārtotos akvārijos, kā rūpējamies par mazajiem ezīšiem grauzēju ķērājiem.

    Mēs, tūristi, nekad neaizmirsīsim, bet turēsim dārgu lielā Ļeņina novēlējumu mīlēt un pētīt savu dzimto zemi, augt par īstiem padomju zemes patriotiem. Šo novēlējumu arī izpildām. Šai jaukajā tūrisma laikā — vasarā, mēs esam apceļojuši un izpētījuši vairākas vietas, bet ejot atpakaļ uz mājām, mēs iegriežamies kolchozos, kur kolhozniekiem cenšamies palīdzē darbā kopīgās saimniecības celšanai. Kolchoznieki labprāt noskatās arī mūsu mākslinieciskos priekšnesumus, iestudētās ludziņas, noklausās deklamācijas, dziesmas.

    Mēs rūpīgi strādājām pie darba „Viļakas apkārtnes revolucionārā vēsture”. Šī darba materiālus mēs savācām no vecajiem mūsu rajona revolucionāriem, kas mums pastāstīja daudz vērtīga par mūsu rajona vēsturi. Dzirdot, kā mūsu vectēvi un vecmāmiņas cīnījušies par darbaļaužu laimi, vēl stiprāka kļūst arī mūsu Dzimtenes mīlestība, vēl cietāka kļūst griba darīt visu Dzimtenes tālākajam uzplaukumam darīt visu, lai Dzimtene kļūtu vēl stiprāka, lai nekad darbaļaužu laimi nekas neaptumšotu.

    Par visu to mēs pastāstījām pionieru salidojumā. Cenšamies sev ieaudzināt vienu no labākajām ļeņinieša īpašībām neapmierināšanos ar sasniegto. Mēs neapmierināmies. Pastāvīgi tiecamies uz jauniem panākumiem. Tūlīt pēc salidojuma mēs no jauna ņemsim plecos mugursomas un dosimies savākt materiālus par Viļakas pagātni, pētīt un meklēt, ko slēpj sevi dzimtā zeme.

    Pionieri techniķi neatpaliek no lielā darba. Mēs atceramies biedra Staļina kādreiz teiktos vārdus, ka “technika izšķir visu”*. Tas tikai norāda uz technikas milzīgo lomu mūsu Dzimtenes dzīvē. Mēs zinām, ka technika ir tā, ar kuras palīdzību noārdīs robežu starp pilsētām un laukiem, starp garīgo un fizisko darbu. Technika – varenākais ierocis cilvēka rokās cīņai par pilnīgu uzvaru pār dabu.

    Mēs pionieru salidojumam pagatavojām albumus. Galvenie no tiem: PSRS republikas, Ļeņina un biedra Staļina dzīve, Pilsēta varone, Padomju sieviete un Komjaunieši varoņi lielajā Tēvijas karā. Katrs pionieru posms savācis daudz folkloras: teikas, pasakas, miklas, tautas dziesmas, parunas, sakāmvārdus.

    Mēs, jaunie ļeņinieši, neaizmirstam, ka mūsu galvenais uzdevums teicami mācīties, būt citiem bērniem par paraugu. Mūsu sociālistiskai Dzimtenei, komunisma celtniecībai vajadzīgi izglītoti cilvēki, kas spētu veikt lielus un atbildīgus uzdevumus.

    Mēs arī turpmāk strādāsim tā, lai visas tautas pasaulē ātrāk sasniegtu saulaino komunismu!

    Ārija Grase, Viļakas pilsētas 7-gadīgās skolas ar latviešu mācību valodu pionieru vienības padomes priekšsēdētāja,

    Viļakas rajona laikraksta “Latgales zemnieks” 76. numurs, 1950. gada 22. jūnijā, 2. lpp.

    * – patiesībā, kā norādījis mācītais teologs Josifs Besas dēls Džugašvili, visu taču izšķir kadri, tādi brīvvalsts nacionālās banku prezidenti, kas nāk no staļinistu ģimenēm – aut. piez.

  4. Admin saka:

    Grantiņ! Ja esi nojūdzies no zirga, neliec justies tā citiem! Pārstāj gvelzt murgus! Tavs laiks ir pagājis! Uz prezidenta amatu tev necerēt! Ievelc kāsi un atslābsti! Tava “cīņa” nav auglīga!
    .
    .
    .
    Admins
    Ja ir neauglīga, tad kapēc tāds uztraukums no tavas puses ?
    Kapēc tad lasi un kreņķējies par Grantiņa cīņas auglīgumu ?

  5. Pārmaiņām būt saka:

    Hakasija paziņo: negribam vairs barot nodokļu konsolidātorus, uz ko kremļa konsolidātori atbild, davaj žitj družno !!! Tas nozīmē, nodokļu pieaugums jums, nodokļu atlaides mums.
    https://youtu.be/NJyha2P1vRc
    Zem video viens no populārākajiem komentāriem – /davai ātri braucam uz Hakasiju, pirms tie atdalījušies/
    Te izpaužas tipiskā sovoku daba, nevis pašiem gādāt sev labāku dzīvi, bet ielīst pie citiem un ieperēt vēl savus utainos dzeguzēnus.

  6. "bagātā" Latvijā saka:

    http://www.la.lv/1909-gada-9-oktobri
    ………………………………………………………

    Tagad notiek intensīva pāržīdošana…
    Tikai – žīds jau nav išaks, kurš smērēs rokas ar zemes
    apstrādāšanu – tas dibina palīgu palīgu palīgu kantorus
    ar iespējām pašiem sev noteikt “atalgojumus” cik ienāk
    prātā…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *