“Pārmaiņas”: Par “kungošanos”!

Vai “stāsta” https://tautastribunals.eu/?p=54627#comment-67393  apzināti kungojas un sajauc vienā čupā lieliniekus ar komunistiem, kuriem ir pilnīgi dažādi mērķi un idejiskas atšķirības kā arī dažādi uzdevumi, attiecībā uz pēckara PSRS un tā laika tautsaimniecības attīstību kopumā.

Video pie iepriekšēja raksta, laikam izraisīja sistēmas izredzēto kastas atmaskošanas draudus.

Jau agrāk šeit pieminēju, kā var spriest par iekārtu kurā neesat dzīvojuši, par ko saņēmu asus uzbrukumus. Atgādināšu vēlreiz, ka PSRS ekonomiskajā sfērā un represīvajos orgānos bija milzīga žīdeļu-trockistu-nomenklatūras ietekme, kuru (kastas) galvenais mērķis ir parazitēt uz pārējās sabiedrības rēķina, bet idejiskais uzdevums bija degradēt un novest līdz apsurdam jebkuru jēdzīgu izgudrojumu vai ražojumu PSRS laikā kā arī iebāzt psihenē vai cietumā citādi domājošos – tātad tos, kas varētu izrādīt tiem konkurenci. Tādā veidā tie diskreditēja boļševiku ideju un visu iekārtu kopumā, lai novestu to lielkapitāla ķetnās uz pašu darbaļaužu vēlēšanos, kas arī notika 1991.gadā.

Cilvēki protams gribēja atbrīvoties no tādas aplamas PSRS iekārtas, bet kopumā tautas nenojauta, ka daudzi tā laika PSRS augstākās padomes deputāti par to balsojot, neatklāja savus patiesos nodomus un īstos mērķus.

Pēc 91.gada visu vainu novēla uz vienu Staļinu, viens Pelše(LRTT- autors domājis laikam Pugo) nošāvās un vienu Rubiku iebāza cietumā, bet vecā sistēma, kas uz vietām realizēja Staļina izsūtīšanas, sabotēja tautas labklājību 50.gadu garumā, paši peldoties PSRS laika labumos un blatu sistēmā, nokļuva pie neierobežotas varas un ar pilnu jaudu sāka kalpot pasaules lielkapitālam, kas vienmēr ir bijis viņu mērķis, tāpat kā vidus šķiras iznīcināšana, kuru tie veiksmīgi realizēja gan Staļina laikos, gan vēlākos gados un turpina arī tagad jau 30.gadus.
Sauksim to par trockismu un komunismu, kas ir ieviests sātanisms vistīrākā veidā, jaucot cilvēkiem prātus, melojot, liekuļojot, kukuļojot un ņemot kukuļus, mainot jebkuras krāsas un tautības piederību, tie paši nekad īpaši bagāti nekļūst, bet rada milzīgus zaudējumus valstij kopumā, jo verdziski kalpo stiprākajam un bagātākajam, tāda ir šīs kastas zemiskā daba.

Tas ir skats uz padomiju no malas, iespējams ka nepieciešami precīzāki formulējumi, bet īsumā kaut kā tā.

Admins

Jā, man arī tā kungošanās no Pētera Lauvas puses likās jocīga, jo biju par viņu ko citu dzirdējis…, bet laikam, ja ne pilnīgi sarkans, tad rozā vien bija un tā jau nav diža atšķirība !

11.01.20

Sarkano izdzimteņu kloāka

You may also like...

9 komentāru

  1. katrā jokā daļa nopietnības saka:

    – Haim, kāpēc tu lasi antisemītisku literatūru? –

    – Ai, Moiše, zini – palasīju mūsu autorus. Mūs pazemo, nogalina, apspiež… Bet te – izrādās, mēs valdām pār pasauli, visus esam nopirkuši, un visi mūs klausa! Pozitīvi! –

  2. Anonīms saka:

    Latvieši, nepinkšķiet, bet mācieties no
    rakstiem !

    ” Kāds armēnis ilgi nevarēja atrast darbu un nolēma uzsākt privāto biznesu, precīzāk, dibināt klīniku. Mārketinga nolūkos pie ieejas tika uzlikts plakāts: «Izārstēsim jebkuru vainu par 500 eiro. Ja neizārstēsim – samaksāsim 1000!» Kāds ebrejs savukārt nolēma uz šo klīniku nedaudz nopelnīt. Viņš devās pie armēņa un sūdzējās, ka zaudējis jebkādu garšas izjūtu. Armēnis:

    – Tas ir viegli ārstējams. Māsiņ, atnesiet, lūdzu, iepakojumu nr. 26!

    Māsiņa atnes, ebrejs iedzer no paciņas, izspļauj un saka:

    – Tfū, tās taču ir čuras!

    – Apsveicu, garšas izjūtas pie jums atgriezušās!

    Ebrejs nikns samaksā rēķinu, bet nolemj atriebties. Drīz viņš ierodas un sūdzas:

    – Dakter, esmu pilnīgi zaudējis atmiņu!

    – Tas nekas! Māsiņ, atnesiet, lūdzu paciņu nr. 26.

    – Bet tur taču bija čuras!

    – Apsveicu, atmiņa ir uzlabojusies!

    **

    Ebrejs atkal samaksā, bet – trīs lietas labas lietas – pēc laiciņa ierodas un sūdzas, ka gandrīz pilnībā zaudējis redzi. Armēnis atkal lūdz māsiņu atnest paciņu nr. 26. Ebrejs saņemas, izdzer un saka:

    – Nē, mana redze nav uzlabojusies!

    – Tad neko vairs nevaram palīdzēt! Te būs jūsu tūkstotis!

    – Bet tur ir tikai 500!

    – Un atkal apsveicu… “

  3. Jaunais Latvijas Ceļš - saka:

    Somijā uzkritis pirmais sniegs:

    8.00 Es uzcēlu sniegavīru.

    8.10 Mana kaimiņiene feministe painteresējās – kāpēc tieši sniegavīru, nevis sniegasievieti?

    8.15 Es sniegavīram blakus uzcēlu sniegasievieti.

    8.17 Kaimiņiene feministe paskatījās uz sniegasievietes krūtīm un pārmeta, ka sievietes visur tiek pārlieku ojektivizētas.

    8.20 Geju ģimene, kas dzīvo pāri ielai, garāmejot neapmierināti noburkšķēja, ka labāk jau nu būtu uzcēlis divus sniegavīrus.

    8.22 Mans kaimiņš transseksuālis painteresējās, kāpēc gan es nevarēju uzcelt vienkārši sniega cilvēku ar dažādām pieliekamām un noņemamām daļām.

    8.25 Vegānu ģimene no apakšstāva man pārmeta par burkāna degunu. Viņi, redz, bērniem visu laiku ir mācījuši, ka burkāns ir ēdiens, nevis rotājums!

    8.28 Kaimiņš Džamals no augšstāva mani nosauca par rasistu, jo sniegavīrs un sniegasieviete abi ir balti.

    8.31 Kebabnīcas īpašnieks, verot vaļā savu iestādījumu, pieprasīja, lai sniegasievietei uzliek hidžābu.

    8.40 Kāds no kaimiņiem tomēr izsaucis policiju, kas atbraukusi jautāja, kāda iemesla dēļ es aizskaru citu jūtas.

    8.42 Kaimiņiene feministe, kas pieaicināta kā lieciniece, piemetināja, ka slota sniegasievietes rokā ir pazemojošs mājiens, ka sievietes der tikai saimnieciskiem darbiem.

    8.43 Mājas īrnieku padomes prezidents sola mani izlikt no dzīvokļa.

    8.45 Atbrauca vietējā televīzija un uzdeva jautājumu, kāda ir atšķirība starp sniegasievieti un sniegavīru. Atbildēju: «Bumbuļi!» Tā es kļuvu arī par seksistu.

    9.00 Mani parāda rīta ziņās.

    9.10 Pratināšana. Pieprasa izdot līdzdalībniekus. Bērni ir pie sociālā dienesta.

    ————

  4. ... saka:

    Uz zemes bija Miers,Prieks un Labklajiba.
    Vien tikai 500 gadus nesenaa veesturee. Un tad KADS teica taa: ,,TAD,KAD MES SAGRABSIM VARU-
    MES TO VAIRS NEATDOAIM NEKAD!”‘

    Kas To teica?

  5. Kas To teica? saka:

    tas, kurš izgudroja pasaciņu par Dievu un Jēzu !

  6. enciklopēdija saka:

    Boļševiki (krievu: большевики — ‘tādi, kas ir vairākumā’) jeb lielinieki bija Krievijas impērijā KSDSP radikālais spārns, kas 1912. gada partijas kongresā ieguva vairākumu Vladimira Uļjanova (Ļeņina) vadībā un atšķēlās no partijas, izveidojot Krievijas Sociāldemokrātisko Strādnieku (boļševiku) partiju. Par savu mērķi uzskatot komunisma ieviešanu, partija pēc 1917. gada Oktobra apvērsuma pārdēvējās par Krievijas komunistisko (boļševiku) partiju (Российская коммунистическая партия (большевиков) — РКП(б)) un saglabāja šo nosaukumu līdz 1925. gadam.

    No 1925. līdz 1952. gadam partijas nosaukums bija “Vissavienības Komunistiskā (boļševiku) partija” (Всесоюзная коммунистическая партия (большевиков) (ВКП(б)).

    No 1952. līdz 1991. gadam partijas nosaukums bija “Padomju Savienības komunistiskā partija” (Kоммунистическая партия Советского Союза (КПСС)).

    1991. gadā Krievijas Federācijā partija tika likvidēta.

  7. pirmais solis saka:

    Neapmierinātība- tas ir pirmais solis uz progresu kā vienam cilvēkam,tā veselai nācijai.
    Kurš kaut mazliet nedzīvo citu labā,tas arī pats nedzīvo nemaz.
    Tas kurš melo jau nav uzskatāms par cilvēku – ļaužu banda.

  8. Armands saka:

    Latvieshu strelki zidgalieshu pulkos arī kalpoja Trockiesiem i pienāca jiem gals ar skumjām. Tomer šodiena interesē vairāk, kad vēders kurskj un kaimiņš nr. 6 kāš netīrības par senčiem, tad man ne da miroņiem. Man vajag stroķi šodien, lai sodītu tos, kuri sačakarē zernu traktu darbību ne tikai man, bet arī visai cilvēcei. Lūdziet palīdzības citām tautām, jo latvieši ir nespējīgi paši izcīnīt ko sakarīgu, kā vien piekakat bikses, lai citam būtu riebīgi viņam pietuvoties. Nato ir iekš mūsu zernu darbības, bet vajag tak no tiem parazītiem osvobodjitsa.

  9. .... saka:

    žīdi melo uz nebēdu…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *