V. Freimantāls. Paldies R. Bruneram par pamatoto viedokli

Paldies Ridam Bruneram par pārdomāto un labi pamatoto viedokli !

Jūtama vēlēšanās pārtraukt esošo praksi mūsu Latvijā – kolektīvā bandītisma tālāku attīstību (Partiju despotiju un cilvēku muļķošanu komunistu un čekistu neierobežotās varas „leģitimizāciju“).

Lieliski Rid !

Bet kādēļ saudzēt pretlatviskos noziedzniekus, kuri uzspļauj likumībai un Rīgas Latviešu Biedrības svētajiem 1938. gada statūtiem ?

Šie pretlatviskie noziedznieki ir radījuši sev siltumnīcas apstākļus – netikt sodītiem par KRIMINĀLNOZIEGUMA veikšanu !

Vai kāds ir sodīts par Linarda Grantiņa arestu, spīdzināšanu un Helsinku 86 humānās, latviskās darbības apkarošanu ?

Vai kāds ir sodīts par mana drauga Andreja Lihtenberga noslepkavošanu ?

Protams ka nē !

Rid, pirmkārt, ir jāpanāk valsts amatpersonu NOZIEGUMU izmeklēšana un tiesāšana par Latvijas likumu pārkāpumiem !

Būdams Helsinku 86 aktīvists, jau 26 gadus, diendienā, cenšos panākt likumīgo 1938. gada Rīgas Latviešu Biedrības statūtu aizliedzēju un 1993. gada 18. februāra nakts TERORAKTA veicēju saukšanu pie atbildības par KRIMINĀLNOZIEGUMA pastrādāšanu !

Vai Tavas aktivitātes ir vērstas uz čekistu un komunistu bandas noziegumu noklusēšanu, PIESEGŠANU ? (Domāju, ka nē).

Tādēļ atcerēsimies un sapratīsim, ka Rīgas Latviešu Biedrība ir Latvijas valsts rašanās pamats ! (Latviešu ģimeņu aizstāvības pamats ilgi pirms tam, kad sāka runāt par cilvēktiesībām)

RLB nav tikai Rīgai domāta ! Statūti paredz RLB neatkarīgu darbību daudzās vietās ar centralizēto vadību Rīgā ! Cara un Latvijas brīvvalsts laikā ikkatrā nozīmīgā vietā bija latviešu biedrības – bet visas tās varmācīgi likvidēja 1940. gadā komunistu un čekistu pretlatviskā vara !

Pamēģini, Rid, atrast un izlasīt NOSLEPENOTOS Rīgas Latviešu Biedrības likumīgos 1938. gada statūtus. (Kas reģistrēti sabiedrisko lietu ministrijā 1938. gadā).

Ja izlasīsi – atkritīs vesela čupa ieplānotās aktivitātes cīņā ar komunistu un čekistu polit-bandītiem !

Mūsu uzdevums ir tiesiskas Latvijas valsts atjaunošana un latviešu ģimeņu likumīgo tiesību aizstāvība !

Saglabāt nākamajām paaudzēm Latviju, cienot latviešu tradīcijas un kultūru.

Mūsu uzdevums ir izmantot 21. gadsimta radītās iespējas saukt pie atbildības KRIMINĀLNOZIEDZNIEKUS !

Ja Tu, Rid, nerunā par krimināli sodāmu valsts amatpersonu rīcību un vēlies garantēt komunistu un čekistu, līdz šim laikam pastāvošo neaizskaramību – tas nav pareizi !

Helsinki 86 uzdevums ir atjaunot likumību Latvijā !

Visi komunistu un čekistu nelaimīgie upuri prasa Nirnbergu 2.

4. maija valstī likumība nepastāv – ir tikai komunistu un čekistu monolīta bandītiska despotija, kuru Helsinki 86 un Pilsoņu Kongress apņēmās likvidēt.

Atjaunojot Rīgas Latviešu Biedrības aizliegto darbību 1938. gada statūtu ietvaros, mēs attīrīsim Latviju no komunistu un čekistu necilvēku despotijas Latvijā !

Atjaunojot RLB likumīgos statūtus mēs panāksim visā Latvijā Helsinku 86 un Pilsoņu Kongresa uzstādīto mērķu sasniegšanu !

Dārgais Rid, 1868, gadā Alfrēds Nobele patentēja savu izgudrojumu un tajā pašā gadā LATVIEŠI radīja 1000 reižu nozīmīgāku atklājumu- Rīgas Latviešu Biedrību (civilizācijas visaugstāko sabiedriskās kolektīvās analītikas pielietojumu katrai nācijai).

Ne velti Hitlers un Staļins vienojās par Rīgas Latviešu Biedrības ārkārtēju likvidāciju, lai RLB 1938. gada statūti nekļūtu PSRS un 3. reiha lielāko PROBLĒMU ! (Iedomājieties, kas būtu, ja pastāvētu Maskavas krievu, vai Berlīnes vāciešu biedrības uz 1938. gada RLB statūtu bāzes.)

Paskaidrošu…… ne Hitlera, ne Staļina vara nevarētu vairs pastāvēt !

Aicinu visus latviešus panākt Helsinki 86 dibinātāja, Linarda Grantiņa „masīvu“ aizstāvību pret KOMUNISTU un ČEKISTU pretlatvisko un NOZIEDZĪGO, PRETTIESISKO vajāšanas politiku.

Dārgais, gaišais Latvijas patriot, Rid – no varas krēsliem KRIMINĀLNOZIEDZNIEKI ir „jāatbrīvo“ ! Tu dzīvo ārzemēs, demokrātiskā valstī, lūdzu publicē pasaules masu mēdijos patiesību par Helsinku 86 dibinātāja Linarda Grantiņa ilgstošo cīņu ar komunistu un čekistu pretlatvisko korumpantu varas bandu !

Vispirms mums ir jāpasargā Linards Grantiņš – vienīgais nesalauztais Liepājas ozols no Latvijas dižozolu cilts !

Dievs, svēti Latviju !

21.12.19

Noklusētās ziņas

You may also like...

3 komentāru

  1. Armands saka:

    Te es pilnīgi piekrītu, ja esi pret Grantiņu, tad esi sūds. Pirmkārt ja slauka sūdu ārā, tad varēs runāt par saimnieciski sakārtotu sabiedrību. Kamēr tumsoņas sēdēs Labiešu valni nekas nevar labs būt. SAVUS LABIEŠUS IR JĀSARGĀ!

  2. Aelita saka:

    Atceros, leģendā par Tilu Pūcesspieğeli Tils sev jautāja – vai es nevarētu dzīvot mierīgi , apprecēt savu Neli, veidot ģimeni, dzīvot kā citi? Bet viņš to nevarēja, jo Klāsa pelni dega viņam uz krūtīm, viņam bija jāiet pasaulē un jācīnās pret netaisnībām. (Viņa tēvu Klāsu sadedzināja uz sārta kā burvi pēc kaimiņa denunciācijas; Tils vakarā paņēma Klāsa pelnus, iesēja tos dozītē un pakāra sev kaklā.)
    Vēlējums – lai Saulgrieži ir kā cerību laiks!

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies Aelitai!

    Skaidri un saprotami pateica būtiskāko!

    Visiem, Helsinku 86 sirsnīgakie novēlējumi Aelitas vārdiem: “Lai saulgrieži ir kā cerību laiks”!

    Linard, Latvijā Tevi godīgie cilvēki mīl un BEZGALĪGI ciena!

    Bez Helsinku 86 varoņdarba mēs vēl joprojām smaktu KOMUNISTU jūgā un aiz čekistu apsargātā “DZELZS AIZKARA”.

    Aizstāvēsim savu godu!

    Dievs, svēti Latviju!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *