V. Freimantāls. L. Grantiņa priekšlikums Z. Strīķim ir loģisks

Pilsoņu kongresam ir nepieciešama bāze !

Tādu tam iedeva atjaunotā Rīgas Latviešu Biedrība, kas no 1992. gada 18. jūlija kopsapulces Māmuļā, (Merķeļa ielā 13) piešķīra izcili piemērotas telpas 2. stāvā ar atsevišķu ieeju !

Šis notikums deva iespēju veiksmīgai PK darbībai visos aspektos !

Zinātniece Sarmīte Lucava (psiholoģija) dzīvoja šajās telpās ar visiem bērniem, garantējot nepārtrauktu PK darbību – 24 stundas diennaktī !

Komunistu varas bandai tas bija nepieņemami !

Un viņi 1993. gada 18. februāra naktī LIKVIDĒJA atjaunoto Rīgas Latviešu Biedrību vispār ! Salaužot PK masīvās, drošās durvis un izzogot svarīgos dokumentus ! (Sitot un šaujot Māmuļas amatpersonas ar valsts izdotiem stekiem un valsts pistolēm).

Izmetot PK no viņu likumīgajām darba telpām, kas garantēja PK normālu politisku valsts atjaunotnes darbību, komunistu un čekistu varas banda veica, prātam neaptveramu TERORA aktu.

Tas pats notika ar aizsargu organizāciju un tika iznīcināti visi Rīgas Latviešu Biedrības dokumenti ! Nolaupīts seifs ar naudu, izlaupītas mākslas vērtības un kultūrvēsturiskā ekspozīcija (virs 10 000 eksponāti).

Kopš komunistu terorakta pretlikumīgi tika slēgta Rīgas Latviešu Biedrība ! (Un uz visstingrāko aizliegti RLB 1938. gada likumīgie biedrības statūti).

Jau 26 gadus komunistu un čekistu varas banda pārņēma un izlieto savām vajadzībām Rīgas Latviešu Biedrības namu (MĀMUĻU), lai nepieļautu PK normālu darbošanos valsts atjaunošanā pēc melnajiem OKUPĀCIJAS gadiem.

Uz šodienu, Linarda Grantiņa dibinātā cilvēktiesību aizstāvības grupa Helsinki 86 ir vienīgais PATIESAIS latviskuma centrs !

Bezskaitlīgie komunistu un čekistu varas taustekļi aptver absolūti visu pasauli !

Kas attiecās uz latviešiem, viņi baidās no latviešu kultūras un garīgajām, gadu tūkstošu vērtibām! (Baidās no latviešu kultūras tradīcijām vairāk par visu).

Tādēļ uzpērk un apkaro latviešu ģimenes ! (Spiežot tās izceļot no Dzimtenes).

Iesaku izveidot visa latviskā aizsardzībai Linarda Grantiņa fondu !

Tad kļūtu skaidrs, kas ir kas !

Tad mēs iesēgtu gaismu tumšajā 4. maija pretlatviskuma telpā !

Linarda Grantiņa priekšlikums Zigurdam Strīķim ir savlaicīgs un loģisks !

Bet 4. maija Latvijā vairāk par visu ir nepieciešams atjaunot PK likumīgo bāzi Rīgas Latviešu Biedrībā (Ar visām trim skaistajām RLB zālēm un likumīgajiem 1938. gada leģitīmajiem statūtiem).

Jāsauc pie atbildības komunistu un čekistu darboņi, kuri organizēja un pārtrauca PK darbību atjaunotajā Rīgas Latviešu Biedrībā, kuri organizēja un īstenoja Latvijas DEMOGRĀFISKO katastrofu un iedzina Latviju 10 miljardu parādos !

Pirms pāris nedēļām piezvanīju Zigurdam Strīķim un lūdzu organizēt PK darbības nodrošināšanai PK bāzes atjaunošanu, lai aktīvie Latvijas pilsoņi varētu strādāt savās telpās !

Cik smieklīgas ir „ĀRPUSTELPU“ māžošanās un reģistrēto mītiņu un piketu ākstības ! Ja PK darbam ir likumīgi iedotas vismājīgākās un jaukākās telpas Rīgas Latviešu Biedrībā – Māmuļā !

Šie pretlatviskie murgi ir jāizbeidz !

Latviešiem jāatgūst savas tiesības biedroties un lemt ! (Jau 26 gadus tādu mums vairs nav)

14.12.19

Sarkano izdzimteņu kloāka

You may also like...

4 komentāru

  1. bet - ``kā ir patiesībā``? saka:

    Briselē gaa ieviešana ir apturēta, Ženēva arī atsakās, “piecigaa var izmantot kā neredzamu ieroci“, bet prezis tik klārē “galvenais – vajag lietot“…

    https://www.youtube.com/watch?v=BSl2AT5aF50

  2. Anonīms saka:

    5G shēma ir ļoti vienkārša – sadzen blīvi pilsētās un
    ar izstarojumu nobeidz.

  3. bet Ano saka:

    Tad jau feini – brauks visi apukaļ uz laukiem. Būs kā kolhozā – zāle neaugs, viss būs noēsts. Kūlu nevaidzēs svilināt. Un gāam nebūs, ko darīt. ;)

    Ja vien gā nepiebeigs, pirms kāds attapsies, ka tāds vispār i.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *