LRTT. Bordāna vai paša Lemberga “fufelis” ?

Dieses Bild hat ein leeres Alt-Attribut. Der Dateiname ist Bordāns-GrantiņšLevits.LRTT_-800x353.png

Cik jauki pūderēt smadzenes sabiedrībai: “Mana vaina nekur nav pierādīta un neko nelikumīgu neesmu darījis !” Viss jau it kā pareizi pasacīts, tikai maza nianse: šos Likumus pats Lembergs “sarakstīja”, pēc kuriem varēja ņemt(zagt) visu likumīgi !!!

https://xtv.lv/rigatv24/video/jXx7Kkv37DK-si_lieta_ir_fufelis_ko_pasutijis_bordans_apgalvo_lembergs?fbclid=IwAR2M-9ixrnliSnxHgfdqgMB2yxFzRz68YHWPMgdapPWMMVZ4sgESzEeZcBI

Šeit arī slēpjas atbilde: kāpēc visi dižie politikāņi “metušies” aizstāvēt Lembergu un nomelnot Bordānu. Lemberga & Šķēles & Šlesera & Co pieņemtie LIKUMI ir jāatzīst par: APZINĀTU VALSTS SABOTĀŽU un to pieņēmēji jāarestē un jātiesā pēc šī sabotāžas LIKUMA ! Latvijas valsts izlaupītāju varza saprot, ja NELIKVIDĒS Bordānu, tad viņi tiks LIKVIDĒTI !

Bordāns to ir nepārprotami paziņojis un mēs redzam raidījuma aptaujā, ka tauta ir pilnīgi viņa pusē !!!

15.12.19

You may also like...

11 komentārs

  1. raksts saka:

    ASV sankcijām pakļautā Ventspils mēra Aivara Lemberga (“Latvijai un Ventspilij”) sieva Kristīne Lemberga piecus gadus Rīgas brīvostā strādājusi par konsultanti Eiropas Savienības finansējuma piesaistes jautājumos, vēsta TV3 raidījums “Nekā personīga”.

    Rīgas ostā Lemberga esot saņēmusi aptuveni 35 000 eiro gadā, kas ir tik pat, cik viņa vienlaikus nopelna savā darbā Ventspils domē, norāda raidījums.

    Rīgas brīvostas pārvaldnieks Ansis Zeltiņš raidījumam apliecinājis, ka Lemberga uzrakstījusi atlūgumu pēc tam, kad pret viņas vīru vērstas ASV sankcijas, un vairs nestrādā Rīgas ostā.

    “Mēs šo jautājumu izbeidzām. Tas bija lielā mērā, protams, saistīts ar visu šo te situāciju [ar sankcijām],” teica Zeltiņš.

    Viņš līdzšinējā sadarbībā ar Lemberga sievu nesaskata nekādas problēmas, “pareizu vai nepareizu ietekmi”. Zeltiņš gan skaidri neatbildēja uz jautājumu, cik bieži Lemberga bijusi darbā Rīgas ostā un cik bieži strādājusi attālināti.

    “Mēs konsultējāmies, izejot no situācijas,” teica pārvaldnieks.

    Kur vēl Aivars Lembergs un viņa ģimenes locekļi noformēti strādāt “attālināti”, saņemot smuku naudu?
    Paldies ASV valdībai, kas sadzirdēja Helsinki 86 dibinātāju Linardu Grantiņu gan 1987.gadā, gan tagad, pievēršot visas pasaules uzmanību, ka Latvijā ir korumpēts viss, kas saistīts ar bankām un tranzītu. Līdz šim Latvijā nav notiesāta neviena baltā apkaklīte par ekonomiskiem noziegumiem. Tas arī raksturo Latvijas korumpēto tiesu sistēmu Ivara Bičkoviča vadībā, Satversmes Aizsardzības biroju Jāņa Maizīša vadībā, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju Jēkaba Straumes vadībā un Valsts drošības dienestu Normunda Mežvieta vadībā.

  2. +++ saka:

    ASV noteiktās sankcijas zināmā mērā ir arī ļoti zema atzīme KNAB līdzšinējam darbam. Tieslietu ministram Jānim Bordānam būtu jāpanāk KNAB priekšnieka Jēkaba Straumes atstādināšana, kuram pēc likuma pirmajām bija pienākums apkarot korupciju Ventspils un Rīgas ostās.

  3. info saka:

    Nejauši atradās iespaidīgi cipari (dati gan ir par 2016.g., jaunākus neredzēju) :” Korupcijas dēļ Latvija katru gadu zaudē no 13,16% līdz 19,24% iekšzemes kopprodukta (IKP), kas ir no 3,4 miljardiem eiro līdz 5,08 miljardiem eiro…”https://www.diena.lv/raksts/latvija/zinas/petijums-korupcija-latvijai-var-izmaksat-lidz-pat-pieciem-miljardiem-eiro-gada-14135226

  4. !!! saka:

    Ērika Kalnmeiera vadītā ģenerālprokuratūra pa kluso izbeigusi krimināllietu par Liepājas metalurga valsts naudas nozagšanu. Kalnmeijiers ir starptautiska mēroga kriminālnoziedznieks, nevis ģenerālprokurors. Viņu nekavējoties valsts drošības dienestiem ir jāarestē, kamēr ASV nav šo Latvijas ienaidnieku pasludinājusi par Magņitska sarakstā ietilpināmo recidīvistu, tādējādi radot bezprecedenta neuzticību prokuratūras sistēmai Latvijā (tādas gan nav, bet vizmaz nav vēl oficiāli pasludināta). Padomju laikā šāds kalnmeijiers būtu jau vismaz reizes 10 tiesāts ar nāvi – par tiem apjomiem, ko šis nelietis ir “noracis”, tad ilgi nedomāja- “beismīgā” PSKP tādus tūlīt lika pie sienas tieša izpratnē – lode pakausī. Tādu ņirgāšanos par tiesu varu, kādu izrāda Bičkovičs ar Kalmeijieru nav sastopama nevienā ES valstī.

  5. coment saka:

    Bieži vien biedrību dibina domubiedru kopa, kurā apvienojušies cilvēki ar līdzīgām idejām un mērķiem aktuālas problēmas risināšanā. Arī nereģistrētai kopienai ir iespēja īstenot savus mērķus, bet juridiskas personas statuss sniedz lielākas iespējas. Piemēram, var piesaistīt finansējumu projektu konkursos, piedalīties normatīvo aktu izstrādē utt.

    Ar Aivara Lemberga biedrībām ir citādi.

    Biznesa attīstības asociācijā (Ventspils biznesa vides attīstība) no 2000. gada A. Lembergs saņēma 2 720 480 €.

    Ventspils attīstības aģentūrā (mērķis popularizēt Ventspili, dib. 1998. g.) A. Lembergs saņēmis 1 076 420 €.

    Latvijas tranzīta biznesa asociācijā (sludina sevi kā ietekmīgu politisku spēku, dib. 1994. g.), ko veido loģistikas uzņēmumi, A. Lembergs saņēmis 240 912 €.

    Ventspils brīvostas pārvaldē (publiska institūcija, valdi ieceļ pašvaldība un ministrijas) A. Lembergs saņēmis 720 844 €.

    Kopā trijās NVO un vienā publiskā institūcijā A. Lembergs saņēmis 4 758 658 €.

    Cik no šiem € miljoniem notikusi kā ofšoru naudas atmazgāšana caur šīm trim NVO, cik no ES fondiem, cik no valsts un pašvaldības budžetiem, to vajadzētu noskaidrot tiesībsargājošām institūcijām. Bet cik tas ir reāli, ja visa Latvijas tiesu sistēmas spice ir korumpēta?

    Ventspils pašvaldībā, redzams, Aivars Lembergs saņēmis 440 246 €.

  6. fakts saka:

    NRA izdevēja patiesais labuma guvējs formāli ir Nauris Kāpostiņš, kas ir Aivara Lemberga dēla Anrija Lemberga sievas brālis. Interesanti, vai @SwedbankLatvia šo saistību uztver kā saikni ar sankcionēto oligarhu?

  7. vērotājs saka:

    Kamēr oligarhs Aivars Lembergs un ZZS tiek atmaskoti korupcijā, tikmēr NA biedra Imanta Parādnieka tipa JKP biedrs Krišjānis Feldmanis savu māsu iekārto Saeimā darbā. Tā nav korupcija? JKP biedrs un Saeimas deputāts Krišjānis Feldmanis, tāpat kā Imants Parādnieks, ir liels parazīts un pašlabuma meklētājs.

  8. tiesiskums saka:

    Sankcijas un mantas konfiskāciju pelnījuši arī Andris Šķēle, Ivars Godmanis, Aivars Borovkovs…

  9. muldoņa ar nodzertām smadzenēm ! . saka:

    http://www.jelgavniekiem.lv/?l=6&act=4&art=41927&lnk_src=popular
    —————————————–

    ja Strazdiņam alkoholisms ir iedzimts – tā ir viņa problēma !
    Iedzimts alkoholisms, pēc faktiem, ir ĻOTI lielai daļai latv(ij)iešu-civilokupantu un demobilizēto padarmijas krievu zaldātu !
    Tā kā nevajaga ar tendenciozu “politkorektumu” APGĀNĪT
    titulnāciju !!!

    Ieņēmuši modi – kā no Latvijas teritorijas, tā uzreizi “latvietis”,
    ja slāvs – tas mēdekļos pārvēršas anonīmā “latvietī” !!!

  10. Uldis saka:

    Sabiedrībai ir jāpanāk, lai par noziegumiem pret valsti tiktu atjaunots nāvessods, lai tādi bordāni, juraši un līdzīgie, baidītos tuvoties valsts varai.
    .
    .
    .
    Admins
    Noteikti panāks un tieši Bordāns to panāks… !

  11. :: saka:

    Interesanti pavērot, ko dara ķēniņa galvenais balsts – nra. Turpinās uzbrukumi Bordānam un &. Vienīgi Veidemane pieklususi, bet varbūt ar saviem draugiem no teātra un mūziķu aprindām gatavo kādu masu pasākumu sava labvēļa atbalstam? Tak jau daudz devis, vismaz trīs Elitas no kultūras aprindām pie viņa braukušas. Vismaz trīs Juri regulāri parādās nra.
    Burts a kāda vārda priekšā bieži nozīmē noliegumu – kā piemēram asimetrisks, apolitisks, aElita…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *