Atbilde un priekšlikums Zigurdam Strīķim

Zigurds Strīķis PK

Admins rakstīja:
“Jautājums gan būtu jāformulē savādāk: „Kāpēc Zigurds klusē par PK. ?“ Es par šo tēmu nevaru daudz izsacīties, jo neatrados šajā polit- veidojumā. Pats galvenais ir „izvilkt gaismā PK grāvējus“. Es zinu, ka tādi bija, bet Zigurds viņus uzskata par patriotiem… .”

Zigurds nekad nav klusējis par Pilsoņu Kongresu. Pēc savas iniciatīvas un ar saviem spēkiem esmu izveidojis PK vietni pilsonis.lv., mans kolēģis jau gadiem ilgi sedz tās uzturēšanas izmaksas. Pēc mana ierosinājuma ir izveidots Pilsoņu Kongresa fonds, kura uzdevums ir nodrošināt PK darbību. PK fonds ir rīkojis PK 25. gadadienas pasākumus. Vienmēr gandrīz trīsdesmit gadu laikā, rodoties izdevībai, esmu jautājis un atgādinājis tā delegātiem par PK. Reiz Latvijas Radio 1 ēterā piezvanīju uz raidījumu, kur intervēja PK delegātu Daini Ozoliņu un uzdevu viņam jautājumu par Pilsoņu Kongresu. Raidījuma atkārtojumā mans jautājums un viņa atbilde bija izgriezti.
Apbrīnojami ir tas, ka daudzi PK delegāti, kuri vēlāk nonākuši augstos amatos 4. maija republikas administrācijā, ir klusējuši par PK. Neviens no viņiem, izņemot Jāni Straumi 5. Saeimas pirmajās sēdēs, ne reizi no Saeimas tribīnes vai citā veidā nav atgādinājis par PK pastāvēšanu un tā mērķiem.
Lai izvilktu gaismā visus PK grāvējus, vajadzētu rūpīgi caurskatīt manis filmētos PK sesiju videoierakstus. Faktiski tie grupējās ap Kongresa delegātiem, kuriem bija arī Augstākās padomes mandāti – Einārs Repše, Juris Dobelis, Andrejs Krastiņš, Tālavs Jundzis, Indulis Bērziņš, Eduards Berklavs, Aleksandrs Kiršteins, komponists Imants Kalniņš, Romāns Pussars u.c. Viņi PK uzskatīja nevis par 1918. gada 18. novembra Latvijas Republikas tiesisku pārstāvību, bet gan tikai par rezerves variantu, ja neizdotos ceļš uz neatkarību, ejot Augstākās padomes ceļu. Īpaši izcēlās Einārs Repše, kurš ieradās pirmajā PK sesijā un paziņoja, ka pilsonība jāpiešķir visiem Latvijas iedzīvotajiem – faktiski atbalstīja pilsonības nulles variantu. Bet Juris Dobelis pirmajā sesijā izteicās – te jau nekas nenotiks, viss ies caur Augstāko padomi.
Otru spārnu, kurš konsekventi iestājās par 18. novembra Latvijas Republikas atjaunošanu, veidoja uz Helsinki-86 Rīgas nodaļas pamata veidotā Latvijas Republikāņu partija – Kongresa delegāti Jānis Rība, Pēteris Leiškalns, Anta Bergmane, Jānis Straume, Andris Pauls-Pāvuls, Arnis Kadiķis, Harijs Rubezis, Harijs Jākobsons, Māris Mednis.

Zinu, ka god. Administrators ir citās domās par Helsinki-86 Rīgas nodaļu, tomēr es nevaru melot vai noklusēt par tās lielo ieguldījumu Latvijas trešajā atmodā.
Izcilus teorētiskus rakstus, kuri bija veltīti 18. novembra Latvijas atjaunošanai, laikrakstā Nacionālā Neatkarība un vēlāk laikrakstā Pilsonis/Pavalstnieks publicēja Baiba Pētersone, Oļģerts Eglītis, Māris Grīnblats, Aigars Jirgens, Pēteris Leiškalns, Arnis Kadiķis, Andrejs Brants.
Oficiālo plašsaziņas līdzekļu- žurnālistu attieksme pret PK bija dažāda. Gods un slava televīzijas žurnālistei Veltai Puriņai par patiesībai atbilstošu PK darbības atspoguļojumu TV Panorāmā. Bet, piemēram, Latvijas Radio žurnāliste Baiba Šāberte visos radioraidījumos PK darbību atainoja sagrozīti un par labu Augstākajai Padomei. Arī “Latvijas avīzes” skribente Monika Zīle Pilsoņu Kongresu vienmēr mālēja melnās krāsās.

Administrators raksta(Linards Grantiņš): “Es zinu, ka tādi bija, bet Zigurds(Zigurds Strīķis) viņus uzskata par patriotiem…”
No kurienes šāds nepatiess apgalvojums? Uzskatu ka neviens, kurš nebalstās uz Pilsoņu Kongresa tiesiskajiem pamatiem, nav uzskatāms par Latvijas un latviešu tautas patriotu. Un šodienas Latvijā Pilsoņu Kongresu ignorē gandrīz visi politiķi. Un tad paliek ļoti šaurs personu loks augstākajās politiskajās aprindās, kurus varētu saukt par patriotiem.

Linards Grantiņš LRTT & H- 86

Pirms atbildu, Zigurd, uz Tavu komentāru, sacīšu: ka uz tādiem cilvēkiem kā Tu: turas Dievišķā pasaule. Tu pastāvi Patiesībā ! Tu un Tev līdzīgie ir šīs PASAULES SĀLS ! Bet arī šai “sālei” ir kvalitāte ! Tava problēma ir tā, ka pārāk tici “attiecīgā patriota” sacītajam vārdam, bet maz piegriez uzmanību viņa darbiem. Arī man ir šī problēma: uzticēties cilvēkiem, bet tomēr daudz kritiskāka par tavējo. Tā ir laba – cilvēciska īpašība, ja tai pieiet ar dozētu kritiku, kura gūta no pieredzes.

Par Tevis pieminētajiem: Mēs redzam, kas bija un ir šodien Tālavs Jundzis. Noziedznieks un tautas slepkava- Latvijas rūpniecības galvenais iznīcinātājsLevita mūžīgais pavadonis, par kuru var lasīt LRTT vietnē. Baiba Šāberte- VDK darbiniece melu ģenerētāja- ļaunuma iemiesojums ! Repše– avantūrists un laupītājs, par kuru galvoja odiozais G. Astra– par kura darbību dokumenti ir noslepenoti. J. Dobelis- čekas provokators jau no pirmās Atmodas dienas ! A. Kiršteins(ventīlis- gaisa nolaidējs)- patiesi gudrs vīrs, bet tāds pats čekas darbinieks kā Jundzis. Anta Bergmane- VDK apmācīta jebreika, J. Ziemeļa uzskatītāja un palīdze.

Antra Bergmane.Jānis Vēveris, L. Grantiņš,LRTT Helsinki- 86 (2)

Lūk, latviet, kādi pidriķi tiek taisīti par varoņiem- par helsinkiešiem !!!

Foto: Un, kas par brīnumu, šī „ebrejiete“ arī izrādās esot bijusi manā grupā ! Un citi apgalvo, ka 21. gadsimtā vairs brīnumi nenotiekot !!!

Kas tā par Antru Bergmani(Šābertes), kura, pēc parazīt- žurnālistes vārdiem, grupā iestājusies 1988.g., kad tā jau esot bijusi jau sašķēlusies… .

Kā var sašķelties tas, kas nekad nav bijis viens vesels ?

Tā ir vispretīgākā krievžīdiskās propagandas maniere, lai kūdītu latviešus savā starpā.

Un šī nožēlojamā čekas padibene(Bergmane) žvadz, ka sākumā Grupa gribējusi tikai kaut kādu autonomiju ! Jā, kaut ko tādu gribēja VDK aģents Juris Ziemelis, nevis es. Ziemelis gribēja visu grupu iedzīt dziļā pagrīdē, kas bija tieši pretēji maniem uzskatiem, jo pa pagrīdi „darbojas“ tikai žurkas. Mani pat čekisti tā nebremzēja, kā šis „vecais“ cietumnieks.

Juris Ziemelis(čekas pseidonīms Roberts) bija aktīvs čekas darbinieks- ziņojumu rakstītājs, tāds pats kā Cālītis. Imants Kalniņš, žīdiskais melnmatis- alkoholiķis- hazāržīdu Kremļa rupors. Izņēmums bija Eduards Berklavs, kurš pēc strīda ar Repši, tika nogalināts. Nedēļu pirms viņa nāves es ar viņu runāju. Pēc operācijas, viņš sacīja, ka jūtoties vienreizējā formā… . Viņš bija autoritāte, kurš bijušajiem krievžīdu komunistiem nebija pieņemams un tāpēc viņam tika: “izrakstīta skuju taka” ! Tieši Tevis slavētā Rīgas H- 86 nodaļa bija visefektīvākā latviešu tautas vienotības grāvēja. Viņu rupors- čekas darbinieks Jānis Rožkalns, Rietumos ar specaģentu palīdzību veica ārprāta latviešu emigrācija šķelšanu un iebaidīšanu. Radio Brīvā Eiropa diktors Pāvils Brūvers, kurš ticēja, ka ir atkratījies no iepriekš dotā solījuma čekistiem, atkal tika atvilkts atpakaļ un neskatoties uz PBLA sēdē norādītā, sāka slavināt Ziemeļa Rīgas nodaļu un noniecināt īsto grupu(Par to man personīgi pasacīja Pāvila Brūvera tēvs). J. Rožkalns & VDK aģenti panāca, ka pat DV priekšnieks Jānis Frišvalds tika salauzts kā saulē kaltēts “govs pīrāgs”, un sāka piešķir milzu līdzekļus Jānim Rožkalnam(Par to mani personīgi informēja Minsterē dzīvojošai DV ģenerālsekretārs Jānis Bērziņš), pie kura brauca tādi mums jau pazīstami VDK izdzimumi- kasieri kā: Inkins, Rubenis, Kaža… . H- 86 ziedojumu fonds no šī noziedznieka jau tika tik pat kā izzagts, bet atlikumu, PBLA bloķēja, jo Rožkalns braukājot pa pasauli stāstīja, ka L. Grantiņš ir čekists un īsts sadists, kurš sitot sievu un bērniem lieko tupēt pagaldē. Andris Pauls- Pāvuls un Valdis Šteins ir visīstākie VDK- cionistu sistēmas darboņi- visīstākie PK gremdētāji. Sevišķi izceļas Valdis Šteins ! Par viņiem var lasīt tautastribunals.eu . Ierakstiet šīs vietnes meklētājā viņu vārdus, lasiet un vērtējiet !!! Kāpēc un ar kādiem noteikumiem Jānis Rožkalns brauca kartografēt L. Grantiņa dzīves vietu ? Ja visu to sapratīsiet, tad jums no bailēm uzmetīsies “zosāda”, no kuras ilgi netiksiet vaļā. Ne jau velti viņš vienīgais no “disidentiem” kopā ar Ždānoku tika ielūgts cionista- “nācijas tēva” inaugurācijas ballē. Visi nodevēji ar savām runām un darbiem uzpel virspusē: “Nekas netiks noslēpts, kas netaptu zināms!” Tā redzi, Strīķa kungs, tev apkārt ir ne mazāk kā 90% “Ciānas kalna alpīnisti !” Šeit sacītais ir tikai īss pārskats …

L. Grantiņa priekšlikums: Pirmkārt, Tev ir patiesi un bez ierunām jāatzīst, ka PK projekts jūsu visu režijā, ir pilnīgi izgāzies un uzskatāms par SABOTĀŽU pret Latvijas valsti, par ko reiz tiks ierosināts kriminālprocess un vēl dzīvi esošie nelieši tiesāti ar tūlītēju soda izpildīšanu ! Tādā “formā”, kādā jūs pašlaik eksistējat, jums nav nekādas izredzes ko sasniegt, bet tieši pretējais, ar savu pastāvēšanu jūs traucējat veidoties patiesiem polt- veidojumiem !

Jā gribi ko panākt, tad sasauc kopsapulci pie vēl esošajiem un izsaki priekšlikumu: kā vienīgo šīs organizācijas vadītāju ievēlēt Helsinki- 86 dibinātāju, LRTT priekšsēdi, TZO īpašnieku, latviešu tautas aktīvās Atmodas aizsācēju- LINARDU GRANTIŅU, ar tiesībām vienpersoniski lemt un bloķēt dažāda veida parazītiskus priekšlikumus.

Tā būs arī politiskā pārbaude jūsu atlikušajiem biedriem. Tie, kuri uzstāsies pret L. Grantiņu, visi ir pieskaitāmi vismelnākajiem tautas un valsts nodevējiem.

Visi lielie čekas maisu vētītāji pret L. Grantiņu nav atraduši pat visniecīgāko norādījumu uz sadarbību !

Lūk, Zigurd Strīķi, ja Tevi interesē Latvijas un latviešu tautas LIKTENIS, tad dari to, ko patreiz iesaku. Pie reizes varēsi arī izjust, kas par vētru nāks pār Tevi un vai esi tai spējīgs turēties pretī (?).

Ja to, Zigurd, Tu neesi spējīgs izdarīt, tad neesi nekāds latviešu tautas aizstāvis. Apzināti vai neapzināti, bet esi viens no VIŅIEM– levitistiem, pie kura Tu tikko kā pazemīgi paklanījies, lūdzot Levitam !

11.12.19 Linards Grantiņš LRTT & H- 86

You may also like...

7 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Pārāk neatbilstoši labās domās esi par ZIGURDU! Pēdējā Pilsoņu kongresa laikā slavināja Levitu, man negribīgi deva iespēju izteikties,jo zināja, ka kritiski izteikšos par Latvijā notiekošo.Tāds gļēvs, nesakarīgs tips,kurš vairāk kā par auto stūrēšanu un malkas vešanu no sava meža Madonas pusē, ne uz ko vairāk nav spējīgs…

  2. AGedroics saka:

    Zigurds varbūt nav Patriots, bet garīgi slims, kā Grantiņš, arī nē…

  3. AD saka:

    bērnībā pīpējot pie skolas nereti dzirdējās пдц ослику

    varētu jau pasmieties, ja ēzelīša vietā nebūtu paši

    brīvosta ir gabaliņš no Latvijas valsts

    tās nolikumu apstiprina valdība

    https://likumi.lv/ta/id/249324-ventspils-brivostas-parvaldes-nolikums

    juridiski tas ir tas pats,

    kas Latvijas Universitāte vai Rīgas pašvaldība

    gabaliņš no mūsu valsts

    nozagts gabaliņš

    šis stratēģiskā partnera paziņojums rada

    fiskālā kara pieteikumam

    https://www.mfa.gov.lv/arpolitika/par-eiropas-savienibas-ierobezojosiem-pasakumiem/asv-sankcijas

    nākamais solis īslandes pēdās

    https://doku.lv/islande-ieklauta-fatf-saraksta/

    tas nozīmētu ārstu algu samazinājumu nākamgad

    tas nozīmē, ka Latvija nespēj tikt galā ar saviem blēžiem

    https://www.diena.lv/raksts/latvija/zinas/pwc-latvijas-nonaksana-_moneyval_-pelekaja-saraksta-var-radit-plasu-ietekmi-uz-valsts-ekonomiku-14214239

    un mani galīgi nenomierina Ventspils juristu analfabētisms

    rakstot publisko tiesību juridiskām personām juridiskās adreses – tas tikai liecina par nenormālo ietekmi

    pēdējā TV24 ar ansīti šī persona izpaužās visā krāšņumā

    savās ierobežotajās zināšanās par valsti kurā dzīvo

    kā puņķi stiepdams līdzi savu stučka tiesību izpratni

    tikai

    kāpēc valsts amatpersonas barojas ar šiem puņķiem?

    mūsu valsts amatpersonas

  4. Arturs saka:

    PS.Ir interesants atsevišķu,regulāru komentāru saturs ne pa tēmu.
    Ko esmu mēģinājis noskaidrot no politiķiem un PK locekļiem,tad L.Grantiņa aprakstītā aina ir vistuvāk patiesībai;vienas runas bija vienas,otras-otras,bet darbi trešie.
    Viss ticis darīts,lai vienīgais likumīgais un milzīgais spēks kļūtu un paliktu neaktīvs,diskreditēts un iekonservēts,kā patreiz.Mazinformētu patriotu vairākuma,aģentu un avantūristu darbības simbiozē.
    Par visām minētām personām nevaru spriest,maz informācijas,bet šķiet,ka tuvu patiesībai.
    Grantiņa priekšlikums nav slikts,nezinu pas juridisko pusi,bet šaubos,ka Esošie,šajā okupācijas zonā to pieņems.Šaubos arī par Esošiem.
    Kas notiks ar pašu Grantiņu?
    Bet būtu interesanti!Varbūt ar laiku.

  5. Armands saka:

    Ja viņi ko dikti slavē, tad jaaizdomajas, ka tik nav kāds sūds? Tā nu biju aizdomājies par Austru? Grantin tik vien apliecini manas aizdomas un pārliecinos sadzīvē, kad pieminu Tautastribunals, ka dažs izsakās, ka tas nu ir par traku. Tikai atskatoties uz sačakarēta m dzīvēm gan nešķiet cilvēkiem par traku. Ja neesi par L. Grantinu, tad esi par Zidgaliesiem.

  6. IncParaac saka:

    Spiežu – “Spied šeit!” Bet Rožkalna/Rubeņa sarunu – ne-atskaņo!
    Ap 1987-8. g. – atstāstīju draudzīgajam kaimiņam Rītupsielā 23 – mācītājam Eduardam Ceriņam (Uzzināju no “Amerikas balss” par viņu un iepazināmies) – man – Rītupsielā 13 – piespēlēto ziņu, ka Bergmaņu Anta ir no viesnīcas “Latvija” – interielenēm.
    Divas dienas vēlāk:”Imant! Man tagad klūp virsū par Bergmanes pagātni.”
    “Stāstot – tak netiku piekodināts:”Tik’, ne kam ..” Ceriņš(tajā grupā, kur Rubenis uc mācītāji) man prasīja ziņu avotu .. ”
    Antas “Sieviešlīga” tomēr palīdzēja paziņai no Blagoveščenskas dzīvu izklapatot savu tur dienējošo dēlu.
    .
    .
    .
    Admins
    Tur nav Rožkalna runa, bet gan šo sātanistu balles mūzika. Parasti spiežot to nevar atvērt, tikai tad, kad 10 sekundes esi aizturējis elpu !
    https://www.youtube.com/watch?v=2CP3zEp8FKg

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *