“Ciānas gudrie” kauc, jo viņu “līderis”(Tramps) tika padzīts !

Noskatieties šo video un daudz kas apskaidrosies !

Ir vienreizēja situācija, kad visi pasaules “krievi(hazāri- krievžīdi) uztraucas par to, ka netika atkārtoti ievēlēts cionists- visīstākais cilvēknīdējs D. Tramps. Arī Latvijā latviski runājošie hazāri piesārņo visas iespējamās i- vietnes apvainojot Baidenu pedofīlija, kaut gan īstenībā tieši Tramps ir pedofila un slepkavas Epšteina draugs.

Tieši D. Tramps un V. Putins ir pasaules īstie liberāļi- nacionālo valstu pretinieki !

Abi Telavivas “zilā” nacista Netanjahu ielikteņi.

Protams, ka padzenot Trampu, pasaules “neredzamā valdība” guva smagu triecienu. Putina stāvoklis arī kritisks, jo, neskatoties uz visiem draudiem, krievu nacionālists Navaļnijs atgriezies Krievijā. Ne jau bez attiecīgo specdienestu ieteikuma viņš to darījis !!! Pret Netanjahu paša Izraēlā ierosināta krimināl-LIETA par milzu korupciju un izvarošanu ! Pasaules laupītāju- CIONISTU pozīcijas ir stingri sašķobījušās ! Toties Latvijā šī sešstaru zvaigznes banda savas pozīcijas ir pastiprinājusi. Tiek darīts viss, lai novāktu pēdējo šķērsli, kas viņai traucē atjaunot LPSR, proti, J. Bordānu ar JKP priekšgalā, kurš ir vienīgais, kas uzstājas pret čekistiem un komunistiem. Vai neredzam pēdējo ģen. prokurora J. Stukāna paziņojumu, ka komunists, čekists un Latvijas milzu izlaupītājs Lembergs ESOT JĀLIEK MIERĀ ! Kā jau iepriekšējā rakstā pieminēju, par Bordāna nīdējiem būs turpmākie raksti !

Ja tu domā, ka skaties fotomontāžu, tad maldies pa visiem 100% !

23.01.21

You may also like...

13 komentārs

  1. Naivi. saka:

    Baidens un Tramps ir vienas čūskas divas galvas. Linard , par ko Tu muļķīgi priecājies pa internetu?
    .
    .
    .
    Admins
    Es nepriecājos, bet bēdājos, ka ir arī tādi kā Tu.

  2. Anonīms saka:

    Nu ja! Tomēr ir pārlieku agri priecāties par šiem interneta stāstiem, ko veido pasaulei teatralas trupas, ka tūlīt mums visiem pie durvīm pie vedīs i nozagtās bagātības, i visas pārestības tiks dziedināt as ar Baidena varas sākšanos. Nu vispār jau tā Amerika ir tā, kas sagatavo visādus revolūciju līderus un dažādus pasaules parkartotajus. Vien jau tās Baidena inaugurācijas ērmi liecina par to būtību. Kas ir tāda Lady Kaka? Tā teikt viens kakains teātris un Putina taču sen jau vairs nav, kā Tramps var ar viņu tad dupseties? Vai arī otrādāk, kā Putina tēls var dupset Trampu, ja tas ir tikai tēls? No zudīs Tramps no skatuves, kas no tā? Sovietu imperiju arī pārveidoja par nacionālām republikām, bet tās republikas visas ir tak tās pašas Sovietu. Ko līdz maukas izdzīt no mauku mājas, lai sagrautu mauku māju, ja maukas atradīs sev citas mājas?

  3. Pārmaiņas saka:

    Visur kur ieperinās ruskij mir, agri vai vēlu atradīsies iegansts atbrīvoties no vietējiem “fašistiem”, kas neļauj tiem dzīvot pēc viņu – okupantu poņāķijām.
    Te krievene ar pretīgu smīniņu, kačā pravas Ukrainā.
    https://youtu.be/dJ6wFb0iIHk
    Dzīvot po poņaķijām, nozīmē ne tikai nodzert kuģu dzenskrūves, bet arī kodolieroču palaišanas pogas!!!
    https://youtu.be/U2ElM285gOE
    Krievs nav tautība, tā ir diagnoze, kurus vieno vairāk vai mazāk izteikti impērijas simptomi un meli meli meli, uz kuriem diemžēl, bet par lielu prieku pašiem krieviem, iekrītam praktiski visi.

  4. lasitājs saka:

    Tramps,Baidens,utt.

    Nestrīdēsimies. Paskaitīsim cāļus rudenī. Tāpat izklaidei,jo dzīvo nebūs neviena.

  5. zero saka:

    Ir Cilvēki un ir latvieši , krievi , miliči utttt.par ko nu katrs sevi uzskata ….. Vai Dievam ir Tautība ,jeb Dvēselei … ? Cilvēkus sarīda , selekcionē šarikovus ,iedveš izredzēto statusu … paņēmienu ir daudz … es tāpēc par zvēru nepalikšu!

  6. iš ti! saka:

    Jā, jā, `zero`, un labi, ka par zvēru nepaliksi. Nebūs, kas arī zvērus pataisa par `zero` . Redzams instinktīvi esi iedevis savu īsto apzīmējumu – caurums, tukšums, nulle. Atņem cilvēkam kā radījumam, radībai viņa tautību, profesionalitāti, dievišķo, ko Dievs katram ir devis, un zero gatavs. Bībelē ir teikts, ka Dievs tieši tāpēc iedeva katram savu valodu, tātad tautību, katram savu zemi, lai, būdami visi vienādi, neceltu bābeles torņus un lai cilvēks nerāptos pa tiem viņa krēslā iekšā.
    Vēdās, kas ir vēl vecākas par bībelēm, arī ir vēsts par ļaunumu, kas notiek ar cilvēku un ar cilvēci, jau ar ģimenes likuma un tikuma pārkāpšanu vien.

    Tā ka šitā poza uz iš ti! Cilvēka

    (jakobi absolūta brīvcilvēka) orientāciju (ja tas ir domāts kā brīvs no jebkādiem pienākumiem – pret savu tautu, valodu, ģimeni, dzimtu, brīvs no tikumiem, no kauna utt.)

    pie zero vien arī novestu.

  7. Mefistofelis saka:

    iš tim 13.20 :) Jūsu zināšānai, viss ,kas vispār ir ,ir ZERO , jeb Svētais Tukšums. Par pārējo neredzu jēgu laiku tērēt ,teicot , ka Tukšums ir bez tautības.latvietim(laikam) Ģenētiski Jūs neesiet nekas tīrs – domāju tautību. Cīņai sveikss! :))) Palasi labāk Dekameronu ! :)))

  8. Juris saka:

    Pie varas ASV ir nākuši demokrāti. Baidens jau pieņēmis pirmos lēmumus – Sīrijā atsākta karadarbība, likvidēti simti tūkstoši darbavietu, pārtraukta Trampa uzsāktā sienas celtniecība uz Meksikas robežas, lai valstī varētu brīvi iekļūt nākamie demokrātu vēlētāji no Centrālamerikas valstīm, starp kuriem ir daudz kriminālnoziedznieku

    https://www.youtube.com/watch?v=eG70HYIR7-Q
    .
    .
    .
    Admins
    Vairāk jau velk uz Ābrama pusi, bet ne Jura…
    Un, kas Tev daļas gar meksikāņiem, kuros plūst 50% indiāņu asinis.Amerika ir viņu zeme. Trampa vieta ir aiz restēm, tāpat kā viņa koririša- Putina. Video muldētājs ir ASV krievžīdelis…

  9. Vieda saka:

    Abi prezidenti ir globālisti. Abi ir ļaunums, taču Tramps ir mazākais no ļaunumiem, jo ir klasiskais globālists, kamēr Baidens pārstāv ultraglobālistus, pederastus uc. liberālisma murgus. Viņa pirmais lēmums, nonākot pie varas bija atjaunot iespēju pederastiem uc, LGBT dienēt armijā, ko pirms tam Tramps bija aizliedzis…
    .
    .
    .
    Admins
    Domāju, ka sajauci šos vīrus vietām…

  10. MEFISTOFELIS saka:

    Neko višš nesajauca, tikai daži netiek vaļā no ilūzijām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *